|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
20.2.2008 11:32:12   
Tiki55
pikicaa25 user posted image user posted image user posted image , veliko sreče naslednji mesecuser posted image user posted image user posted image

sončnica24 in jabi babi držim pesti, da je NE bo!user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
20.2.2008 11:34:55   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

Tany83 in Tiki55 vzamete pod okrilje se mene, ki bom test delala naslednji teden 26.2. ? user posted image
Punce jaz nekako dvomim v to user posted image .. znaki so tako tako....ne napovedujejo ne M pa tudi user posted image  ne...Bojim se da bom razocarana...user posted image

Seveda te vzamevauser posted image , a ne tany83. Upam, da ti bo test pokazaluser posted image !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
20.2.2008 11:37:01   
srecna_zvezda
Joj hvala punci! Skupaj smo se mocnejse in lazje bomo pregnale user posted image ! A vaju kaj prsi ze bolijo? Tam cisto s strani? Jaz sem zase ze malo v dvomih...pa ne zelim biti.user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
20.2.2008 11:48:33   
Tiki55
srecna_zvezda mene v prsih spika že od O dalje, a je to zame kar običajno.

A veste punce, da sem danes izvedela, da sem prišla v 2. krog pogovorov za novo službo, pa zdaj res ne vem, kaj si bolj želim. Ali to ali user posted image . Ali obojeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2004
20.2.2008 12:15:07   
sončnica24
Tiki super za službo pa saj ni nujno da ti ne bi podaljšali zaradi nosečnosti mogoče boš ujela dve muhi na mah potem še boš le srečna.

Saj jaz tudi ne vem če ne bom testa delala takrt ok. 26, ker mi je že večkrat tako zaostajala pa potem bo nekje 10 dni in potem bi že skoraj mogla prit. Se vam pridružim seveda če ne bo prej user posted image prišla.

Pri meni je samo to zanimivo da razen tega špikanja 2x na dan nekje nimam absolutno nobenih zdrugih znakovuser posted image tako da sploh ne vem kaj naj si mislim

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
20.2.2008 12:17:40   
srecna_zvezda
Tiki55 ves mene tudi samo tako na sredini in proti notranjosti prsi, na zunanjem delu pri pazduhi pa niti ne, je pa to tudi pokazatelj da bi lahko bila noseca, ce tam boli. Tam se namrec proizvajajo zleze za mleko in ko si nosec se zacne ta proces... kdo bi vedel....user posted image

Mogoce pa je dobro oboje, pa tudi ce bo le ena stvar od tega(user posted image  ali sluzba) mislim da ne bos izgubila temvec pridobila...user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
20.2.2008 12:20:37   
srecna_zvezda
soncincica24 saj pri meni je nekako podobno. Le da meni so se spikanja sedaj malo unesla, pa tudi slabost ni tako zelo vpadljiva...saj tudi prej ni bila ampak sem jo obcutila ko mi je bilo,sedaj pa skoraj danic..user posted image  Je pa drugace zelo tezko kaj ne zdrzati?..Kot da nam bodo nase pikice kam pobegnile(ce smo nosece), ce ne naredimo test cimprej...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2007
20.2.2008 12:25:39   
sončnica24
No jaz to s testom rešim tako da si ga ne kupim, sem včeraj šla mimo DM-a pa lekarne pa si ga pač nisem šla kupit in si ga še niti ne mislim, saj če ne prej čez 9 mesecev bom ziher vedla da sem user posted image oz. predvidevam da malce prej nouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2008
20.2.2008 12:29:49   
srecna_zvezda
user posted image user posted image user posted image to pa je skoraj najbolj preverjena in poceni varijanta.user posted image user posted image user posted image  Jaz si zelim da bi imela take zivcke kot ti. Spomnim se koliko sem v preteklosti olajsala lekarne za testke,hehehe....kar nerodno mi je. Sedaj pa sem tudi jaz rekla da bom RES pocakala vsaj do izostanka M....pa mislim da smo najbolj neucakane(vsaj jaz) ko smo dsti pred datumom M kot pa ko smo ze tam...se ti ne zdi?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2009
20.2.2008 12:33:38   
sončnica24
Kaj jaz vem jaz sem bla prejšnji mesec ko je bil uradno 1. poizkus full nervozna pa živčna pa je še en dan prej prišlauser posted image , zdaj pa ko sem rekla da se ne mislim nič sekirat niti nisem nekaj dosti računala pa zamujauser posted image tako da res več ne vem kaj naj da bo tako kot mora bit, je pa res da sem zdaj na enih antibiotikih pa svečkah in majo mogoče tudi ti prste vmesuser posted image pa no saj bomo vidli malo pa še bom počakala da ne bom € vstran metala jih bom za kaj bolj koristnega uporablauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2010
20.2.2008 12:39:24   
srecna_zvezda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se strinjam pa saj jaz mislim da bos kar ugledala srecni plusek! In iz srca ti zelim da bi ga!!

Neposredna povezava do sporočila: 2011
20.2.2008 14:48:43   
tany83
Pozdravljene....

kako ste kaj????

Danes se nobene user posted image ... zdaj je par dni prev zatisje... kje ste vse, da nam javite lepe novicke....

Tiki55, se malo ja, pa bomo vedele pri cem smo... ja seveda srecna_zvezda, da te vzameva pod nase okriljeuser posted image ... bomo videle kaj nam prinese ta februar, upajmo na najbojse...user posted image user posted image user posted image ...

drugace pa kar se znakov tice, jih mam jaz zmer polno, pol pa zmer user posted image pride... tko, da se jaz na to ne zanasm vec... sicer mene prsi bolijo ob straneh, sam to me zmer pred user posted image ... tko, da nevem.... se 1 teden in bom vedela pri cem sem, ker meni nikol moja user posted image  ne zamuja.... tko, da je najboljse pocakat, mislit pozitivno in se cim manj obremenjevat....user posted image ...

ce ne bo ta mesec bo pa marca.... enkrat nam bo uspel nas boj in bomo vse ugledale user posted image user posted image , ter pestovale svoje user posted image ....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 2012
20.2.2008 15:13:41   
spps
pikica25user posted image user posted image user posted image user posted image zate!!!
a sem se včeraj zaman drla?še tany me je v dominikansko čula!
dajmo punce,z lepimi novicami naprejuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
20.2.2008 15:15:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

spps in *Mišika* za vaju drzim pesti da vama konec tedna pokaze velik + in da se bomo skupaj lahko veselili. user posted image

ti še kr drži pesti-feeejst močnouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2014
20.2.2008 15:20:43   
spps
neyka7 kaj si zvedela????

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
20.2.2008 16:00:26   
_ancica_
Punce, kaj je zdaj to!?! Seznam ne zgleda prav nic lepo, je premoder!!! user posted image Zdej pa ne vem, mogoce pa premalo navijamo tukaj.

DAJMO PUNCE!!!!!!!!!!!!!! ROOOOOOOZAAAAAAAA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
20.2.2008 16:03:59   
tany83
Ja ancica zanemarjas svojo dolznost navijacice in premalo navijas, te bomo razresle te funkcije bos vidlauser posted image user posted image user posted image ....

Mores fajn navijat in se dret tko kot spps, da se user posted image  ustrasi in odpeketa za 9 mesecev... user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
20.2.2008 17:44:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ja ancica zanemarjas svojo dolznost navijacice in premalo navijas, te bomo razresle te funkcije bos vidlauser posted image user posted image user posted image ....

Mores fajn navijat in se dret tko kot spps, da se user posted image  ustrasi in odpeketa za 9 mesecev... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
20.2.2008 18:15:32   
Athina
Danes sem pa čist paf ... ne čakam je sicer šele jutri/pojutrišnjem, ampak mi je user posted image že zmagoslavno napovedala svoj prihod ... že imam obarvan izcedek, krče ... in bo jutri dopoldne (verjetno spet točna ko urca) že na pozišn tale moja tečnoba ... A mate kako vzpodbudno besedo zame? user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
20.2.2008 18:21:58   
*Mišika*
Athina ne obremenjuj se preveč. Jst pravim če ne rata ta mesec bo pa čez en, dva ali tri. Tudi nam bo usojeno zagledat plusek. Tako da razmišljaj pozitivno in ti bo uspelo!!!!

user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
20.2.2008 18:24:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Athina

Danes sem pa čist paf ... ne čakam je sicer šele jutri/pojutrišnjem, ampak mi je user posted image že zmagoslavno napovedala svoj prihod ... že imam obarvan izcedek, krče ... in bo jutri dopoldne (verjetno spet točna ko urca) že na pozišn tale moja tečnoba ... A mate kako vzpodbudno besedo zame? user posted image

ne se pustit in bojuj se naprej-na koncu boš ti zmagovalkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
20.2.2008 18:25:04   
*Mišika*
Drugače pa se pri meni še ni nič spremenilo, še vedno me zelo napenja in imam napet trebuh to je pa vse. user posted image  še ni prišla, JEEEEEEEE!!! In tudi ni nobenega namigovanja da bi prišla. Tako da upamo na najboljše.

Vsem želim čimveč pluskov, da bomo vse rozikeuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
20.2.2008 18:25:25   
spps
mišika,kako si mi kaj?user posted image user posted image user posted image
men že gre tole čakanje kaj bo rahlo na k.... upsuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
20.2.2008 18:26:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika*

Drugače pa se pri meni še ni nič spremenilo, še vedno me zelo napenja in imam napet trebuh to je pa vse. user posted image  še ni prišla, JEEEEEEEE!!! In tudi ni nobenega namigovanja da bi prišla. Tako da upamo na najboljše.

Vsem želim čimveč pluskov, da bomo vse rozikeuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

sma že dve-samo,da pr men ni nobene napetosti-razen v glaviuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
20.2.2008 18:27:07   
*Mišika*
ja tudi men gre čakanje že mal na jetra. ampak sj bo, sem pa rekla da bom v soboto zjutrj naredila test. še dva dni pa bomo vidl kaj bo, upam da plusek!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?