Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 11:32:12
|
|
|
|
Tiki55
|
pikicaa25 , veliko sreče naslednji mesec sončnica24 in jabi babi držim pesti, da je NE bo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 11:34:55
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda Tany83 in Tiki55 vzamete pod okrilje se mene, ki bom test delala naslednji teden 26.2. ? Punce jaz nekako dvomim v to .. znaki so tako tako....ne napovedujejo ne M pa tudi ne...Bojim se da bom razocarana... Seveda te vzameva , a ne tany83. Upam, da ti bo test pokazal !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 11:37:01
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Joj hvala punci! Skupaj smo se mocnejse in lazje bomo pregnale ! A vaju kaj prsi ze bolijo? Tam cisto s strani? Jaz sem zase ze malo v dvomih...pa ne zelim biti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 11:48:33
|
|
|
|
Tiki55
|
srecna_zvezda mene v prsih spika že od O dalje, a je to zame kar običajno. A veste punce, da sem danes izvedela, da sem prišla v 2. krog pogovorov za novo službo, pa zdaj res ne vem, kaj si bolj želim. Ali to ali . Ali oboje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 12:15:07
|
|
|
|
sončnica24
|
Tiki super za službo pa saj ni nujno da ti ne bi podaljšali zaradi nosečnosti mogoče boš ujela dve muhi na mah potem še boš le srečna. Saj jaz tudi ne vem če ne bom testa delala takrt ok. 26, ker mi je že večkrat tako zaostajala pa potem bo nekje 10 dni in potem bi že skoraj mogla prit. Se vam pridružim seveda če ne bo prej prišla. Pri meni je samo to zanimivo da razen tega špikanja 2x na dan nekje nimam absolutno nobenih zdrugih znakov tako da sploh ne vem kaj naj si mislim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 12:17:40
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Tiki55 ves mene tudi samo tako na sredini in proti notranjosti prsi, na zunanjem delu pri pazduhi pa niti ne, je pa to tudi pokazatelj da bi lahko bila noseca, ce tam boli. Tam se namrec proizvajajo zleze za mleko in ko si nosec se zacne ta proces... kdo bi vedel.... Mogoce pa je dobro oboje, pa tudi ce bo le ena stvar od tega( ali sluzba) mislim da ne bos izgubila temvec pridobila...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 12:20:37
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
soncincica24 saj pri meni je nekako podobno. Le da meni so se spikanja sedaj malo unesla, pa tudi slabost ni tako zelo vpadljiva...saj tudi prej ni bila ampak sem jo obcutila ko mi je bilo,sedaj pa skoraj danic.. Je pa drugace zelo tezko kaj ne zdrzati?..Kot da nam bodo nase pikice kam pobegnile(ce smo nosece), ce ne naredimo test cimprej...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 12:25:39
|
|
|
|
sončnica24
|
No jaz to s testom rešim tako da si ga ne kupim, sem včeraj šla mimo DM-a pa lekarne pa si ga pač nisem šla kupit in si ga še niti ne mislim, saj če ne prej čez 9 mesecev bom ziher vedla da sem oz. predvidevam da malce prej no
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 12:29:49
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
to pa je skoraj najbolj preverjena in poceni varijanta. Jaz si zelim da bi imela take zivcke kot ti. Spomnim se koliko sem v preteklosti olajsala lekarne za testke,hehehe....kar nerodno mi je. Sedaj pa sem tudi jaz rekla da bom RES pocakala vsaj do izostanka M....pa mislim da smo najbolj neucakane(vsaj jaz) ko smo dsti pred datumom M kot pa ko smo ze tam...se ti ne zdi?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 12:33:38
|
|
|
|
sončnica24
|
Kaj jaz vem jaz sem bla prejšnji mesec ko je bil uradno 1. poizkus full nervozna pa živčna pa je še en dan prej prišla , zdaj pa ko sem rekla da se ne mislim nič sekirat niti nisem nekaj dosti računala pa zamuja tako da res več ne vem kaj naj da bo tako kot mora bit, je pa res da sem zdaj na enih antibiotikih pa svečkah in majo mogoče tudi ti prste vmes pa no saj bomo vidli malo pa še bom počakala da ne bom € vstran metala jih bom za kaj bolj koristnega uporabla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 12:39:24
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
se strinjam pa saj jaz mislim da bos kar ugledala srecni plusek! In iz srca ti zelim da bi ga!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 14:48:43
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene.... kako ste kaj???? Danes se nobene ... zdaj je par dni prev zatisje... kje ste vse, da nam javite lepe novicke.... Tiki55, se malo ja, pa bomo vedele pri cem smo... ja seveda srecna_zvezda, da te vzameva pod nase okrilje ... bomo videle kaj nam prinese ta februar, upajmo na najbojse... ... drugace pa kar se znakov tice, jih mam jaz zmer polno, pol pa zmer pride... tko, da se jaz na to ne zanasm vec... sicer mene prsi bolijo ob straneh, sam to me zmer pred ... tko, da nevem.... se 1 teden in bom vedela pri cem sem, ker meni nikol moja ne zamuja.... tko, da je najboljse pocakat, mislit pozitivno in se cim manj obremenjevat.... ... ce ne bo ta mesec bo pa marca.... enkrat nam bo uspel nas boj in bomo vse ugledale , ter pestovale svoje ....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 15:13:41
|
|
|
|
spps
|
pikica25 zate!!! a sem se včeraj zaman drla?še tany me je v dominikansko čula! dajmo punce,z lepimi novicami naprej
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 15:15:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda spps in *Mišika* za vaju drzim pesti da vama konec tedna pokaze velik + in da se bomo skupaj lahko veselili. ti še kr drži pesti-feeejst močno
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 15:20:43
|
|
|
|
spps
|
neyka7 kaj si zvedela????
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 16:00:26
|
|
|
|
_ancica_
|
Punce, kaj je zdaj to!?! Seznam ne zgleda prav nic lepo, je premoder!!! Zdej pa ne vem, mogoce pa premalo navijamo tukaj. DAJMO PUNCE!!!!!!!!!!!!!! ROOOOOOOZAAAAAAAA!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 16:03:59
|
|
|
|
tany83
|
Ja ancica zanemarjas svojo dolznost navijacice in premalo navijas, te bomo razresle te funkcije bos vidla .... Mores fajn navijat in se dret tko kot spps, da se ustrasi in odpeketa za 9 mesecev...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 17:44:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja ancica zanemarjas svojo dolznost navijacice in premalo navijas, te bomo razresle te funkcije bos vidla .... Mores fajn navijat in se dret tko kot spps, da se ustrasi in odpeketa za 9 mesecev...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 18:15:32
|
|
|
|
Athina
|
Danes sem pa čist paf ... ne čakam je sicer šele jutri/pojutrišnjem, ampak mi je že zmagoslavno napovedala svoj prihod ... že imam obarvan izcedek, krče ... in bo jutri dopoldne (verjetno spet točna ko urca) že na pozišn tale moja tečnoba ... A mate kako vzpodbudno besedo zame?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 18:21:58
|
|
|
|
*Mišika*
|
Athina ne obremenjuj se preveč. Jst pravim če ne rata ta mesec bo pa čez en, dva ali tri. Tudi nam bo usojeno zagledat plusek. Tako da razmišljaj pozitivno in ti bo uspelo!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 18:24:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina Danes sem pa čist paf ... ne čakam je sicer šele jutri/pojutrišnjem, ampak mi je že zmagoslavno napovedala svoj prihod ... že imam obarvan izcedek, krče ... in bo jutri dopoldne (verjetno spet točna ko urca) že na pozišn tale moja tečnoba ... A mate kako vzpodbudno besedo zame? ne se pustit in bojuj se naprej-na koncu boš ti zmagovalka
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 18:25:04
|
|
|
|
*Mišika*
|
Drugače pa se pri meni še ni nič spremenilo, še vedno me zelo napenja in imam napet trebuh to je pa vse. še ni prišla, JEEEEEEEE!!! In tudi ni nobenega namigovanja da bi prišla. Tako da upamo na najboljše. Vsem želim čimveč pluskov, da bomo vse rozike .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 18:25:25
|
|
|
|
spps
|
mišika,kako si mi kaj? men že gre tole čakanje kaj bo rahlo na k.... ups
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 18:26:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika* Drugače pa se pri meni še ni nič spremenilo, še vedno me zelo napenja in imam napet trebuh to je pa vse. še ni prišla, JEEEEEEEE!!! In tudi ni nobenega namigovanja da bi prišla. Tako da upamo na najboljše. Vsem želim čimveč pluskov, da bomo vse rozike . sma že dve-samo,da pr men ni nobene napetosti-razen v glavi
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.2.2008 18:27:07
|
|
|
|
*Mišika*
|
ja tudi men gre čakanje že mal na jetra. ampak sj bo, sem pa rekla da bom v soboto zjutrj naredila test. še dva dni pa bomo vidl kaj bo, upam da plusek!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?