|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
19.2.2008 17:29:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika*

ja res je , zdj pa že par dni ni blo nobene nove user posted image . Ampak še mamo cajta a ne? zdj naprej bomo pa vse me rozike!!! user posted image  

spps a pri tebi tudi ni blo sreče s testom.  user posted image user posted image user posted image

pr men še ni ničuser posted image user posted image user posted image tak kot pr teb-še včeraj sem se menla,da bom test delala konc tedna,pa sem si danes zjutraj premislilauser posted image user posted image user posted image
danes je moj najdaljši dan ciklusa,povprečju mam tam okol na 30 dni-še ne bom vrgla puške v koruzouser posted image user posted image user posted image
kdaj boma mele popravnega?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
19.2.2008 17:33:03   
*Mišika*
Ja jst sem tud rekla da bom konc tedna delala.

Za popravnega ... jst sem mela namen v soboto naredit test, sobota bo moj 30. dan tak da upam da takrat že kaj pokaže, če se seveda prej ne prikaže user posted image .

Boš tudi ti delala v soboto? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
19.2.2008 17:37:28   
spps

Ja jst sem tud rekla da bom konc tedna delala.

Za popravnega ... jst sem mela namen v soboto naredit test, sobota bo moj 30. dan tak da upam da takrat že kaj pokaže, če se seveda prej ne prikaže user posted image .

Boš tudi ti delala v soboto? user posted image

mogoče v petek?nimam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa bi blo boljše v soboto?user posted image user posted image user posted image user posted image na kolk dni pa imaš ponavadi?a tebe je tud neki napenjalo,če se ne motim?mene je prejšnji tedenuser posted image user posted image user posted image sem bila glih tak,kot da bi sam luft v sebe vleklauser posted image user posted image user posted image
danes je moj36dan od zadnje user posted image ,ponavad je na 29 al pa 30user posted image
no,drugače nimam nobenih znakov zauser posted image  niti zauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
19.2.2008 17:44:20   
_ancica_
spps in *Misika*...drzim pesti za vaju obe, da zagledata user posted image user posted image konec tedna! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
19.2.2008 17:45:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps in *Misika*...drzim pesti za vaju obe, da zagledata user posted image user posted image konec tedna! user posted image

ja,ancica se zanesemo nateuser posted image user posted image user posted image user posted image zate vem,da naju ne boš izneverlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
19.2.2008 17:48:53   
neyka7
Jaz tudi držim pesti za vaju in za vse druge tuduser posted image . Mende bomo ja zagledale tiste dve črticeuser posted image ... Pa čimprej

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
19.2.2008 17:51:44   
_ancica_
ja jst drzim pesti za vas ze kar nekaj casa, tko da punce dejte hitre bit, drgac mi bojo kr dlani odpadle user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
19.2.2008 17:52:09   
neyka7
Punce veste kaj? Jaz bom verjetno ta mesec na seznamu ostala kar zelenauser posted image . Jutri grem po vsej verjetnosti v Adrialab, ker drugače sploh ne bom vedla na čem sem in vam ne bom mogla sporočit v kakšno barvo me pobarvite. Zdej pa dost hecauser posted image . sam tko me je pa še res kr mal strah, mam še kr kakšen pomislet, glede na to, da je bil zadnji test N... hmmmuser posted image . Ampak me se ne damouser posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
19.2.2008 17:52:20   
tany83
Jaz tud pesti drzim...user posted image ... zdaj pa se more pokazat user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
19.2.2008 17:53:06   
*Mišika*
Ja mene še vedno napenjaoz. imam trebuh ful napet, dajejo me 'vetrovi' (prvič v življenju) pa na vsake tolko časa me mal špika. Drugače sem pa v nedeljo zjutraj imela rjav rdečkast izcedek, ki pa je trajal samo par ur. Takrat sem že mislila da bo prišla  user posted image .

Drugače pa sem imela zdj zadnja dva cikla po 19. dni, prej pa  tudi 44 dni - ko sem prenehala jesti KT (ne jem jih 7 mesecev).

Konec tedna bo najin, sigurno !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
19.2.2008 17:54:04   
neyka7
A grem lahk še kam v Lj.na krvni test, razen v Adriolab? Ja, to je pa to, če nis iz LJ.user posted image . Če ma še kira kakšno idejo naj jo natipka, prosim.
_ancica_ ti še kr drž pesti, user posted image  še kar niuser posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
19.2.2008 17:55:06   
_ancica_
bom se kr drzala pesti, ne se bat user posted image  user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
19.2.2008 17:55:38   
neyka7
*Mišika* jaz ti želim vse najboljše (tud vsem ostalim, pa seb tuduser posted image ). Mogoč pa res kej zagledamo. No, ne mogoč....ziher!!user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
19.2.2008 17:56:10   
neyka7
Pridna _ancica_user posted image user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
19.2.2008 18:01:21   
spps

Ja mene še vedno napenjaoz. imam trebuh ful napet, dajejo me 'vetrovi' (prvič v življenju) pa na vsake tolko časa me mal špika. Drugače sem pa v nedeljo zjutraj imela rjav rdečkast izcedek, ki pa je trajal samo par ur. Takrat sem že mislila da bo prišla  user posted image .

Drugače pa sem imela zdj zadnja dva cikla po 19. dni, prej pa  tudi 44 dni - ko sem prenehala jesti KT (ne jem jih 7 mesecev).

Konec tedna bo najin, sigurno !!!user posted image user posted image user posted image

mora bit,pa še neyko zraven vzamemauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
19.2.2008 18:03:54   
neyka7
spps takoj se vama pridružimuser posted image , če mi takoj user posted image  pokažeuser posted image . Tega vikenda nebi bikoli pozabilauser posted image .
Sej sem že tko nestrpna, moja G me pa samo tolaži, naj še malo počakam...škoda besed za touser posted image . Enkrat bo že, dokler hudičevke ni je še vse pod kontrolouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
19.2.2008 18:08:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7

spps takoj se vama pridružimuser posted image , če mi takoj user posted image  pokažeuser posted image . Tega vikenda nebi bikoli pozabilauser posted image .
Sej sem že tko nestrpna, moja G me pa samo tolaži, naj še malo počakam...škoda besed za touser posted image . Enkrat bo že, dokler hudičevke ni je še vse pod kontrolouser posted image

točno tak.saj mogoč si zasledila,kako je bilo pr men ko sem prvič zanosila?
tak,da vse je možnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
19.2.2008 18:16:50   
neyka7
spps men se zdi, da jaz tega nisem zasledilauser posted image . Če ti pa ni odveč mi pa napiš...ziher mi boš vlila nov liter upanjauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
19.2.2008 18:19:05   
spps

spps men se zdi, da jaz tega nisem zasledilauser posted image . Če ti pa ni odveč mi pa napiš...ziher mi boš vlila nov liter upanjauser posted image

če bi vedla kje je tist postuser posted image user posted image user posted image  takrat preden sem zanosila sem zadnjo user posted image  imela 14.11,test pa mi je pokazalluser posted image  šele 1teden januarja-kolk je to dni se mi ne da računatuser posted image user posted image user posted image ,s tem da sem en test še delala na božič,pa je bil-

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
19.2.2008 18:24:18   
*Mišika*
ja itak da neyko samo vzameva.

jst vama povem da bomo rozike !!! user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
19.2.2008 18:24:25   
neyka7
Zdej pa mam res neki več upanjauser posted image . Sej tko globo globo (ampak res globokouser posted image ) v sebi upam da je to to...sam če pomislim pa na test me pa takoj mineuser posted image , ampak po tvojem postu mam spet nasmeh na obrazuuser posted image . Upanje ostaja, user posted image  pa naj gre nekam...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
19.2.2008 18:25:29   
neyka7
*Mišika* tudi čudeži se dogajajo, zakaj se nebi še za nas, k še nismo rozikeuser posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
19.2.2008 18:33:00   
spps

Zdej pa mam res neki več upanjauser posted image . Sej tko globo globo (ampak res globokouser posted image ) v sebi upam da je to to...sam če pomislim pa na test me pa takoj mineuser posted image , ampak po tvojem postu mam spet nasmeh na obrazuuser posted image . Upanje ostaja, user posted image  pa naj gre nekam...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
19.2.2008 18:33:32   
spps

ja itak da neyko samo vzameva.

jst vama povem da bomo rozike !!! user posted image user posted image

se ne bi pritoževalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
19.2.2008 19:08:30   
neyka7
tud jaz sem neb pritoževalauser posted image . ej punce a si kira mer BT? A je to sploh smiselno?user posted image  Mal bolj bodte aktivne s pisanjemuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?