Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:29:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika* ja res je , zdj pa že par dni ni blo nobene nove . Ampak še mamo cajta a ne? zdj naprej bomo pa vse me rozike!!! spps a pri tebi tudi ni blo sreče s testom. pr men še ni nič tak kot pr teb-še včeraj sem se menla,da bom test delala konc tedna,pa sem si danes zjutraj premislila danes je moj najdaljši dan ciklusa,povprečju mam tam okol na 30 dni-še ne bom vrgla puške v koruzo kdaj boma mele popravnega?
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:33:03
|
|
|
|
*Mišika*
|
Ja jst sem tud rekla da bom konc tedna delala. Za popravnega ... jst sem mela namen v soboto naredit test, sobota bo moj 30. dan tak da upam da takrat že kaj pokaže, če se seveda prej ne prikaže . Boš tudi ti delala v soboto?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:37:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika* Ja jst sem tud rekla da bom konc tedna delala. Za popravnega ... jst sem mela namen v soboto naredit test, sobota bo moj 30. dan tak da upam da takrat že kaj pokaže, če se seveda prej ne prikaže . Boš tudi ti delala v soboto? mogoče v petek?nimam pojma mogoče pa bi blo boljše v soboto? na kolk dni pa imaš ponavadi?a tebe je tud neki napenjalo,če se ne motim?mene je prejšnji teden sem bila glih tak,kot da bi sam luft v sebe vlekla danes je moj36dan od zadnje ,ponavad je na 29 al pa 30 no,drugače nimam nobenih znakov za niti za
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:44:20
|
|
|
|
_ancica_
|
spps in *Misika*...drzim pesti za vaju obe, da zagledata konec tedna!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:45:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps in *Misika*...drzim pesti za vaju obe, da zagledata konec tedna! ja,ancica se zanesemo nate zate vem,da naju ne boš izneverla
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:48:53
|
|
|
|
neyka7
|
Jaz tudi držim pesti za vaju in za vse druge tud . Mende bomo ja zagledale tiste dve črtice ... Pa čimprej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:51:44
|
|
|
|
_ancica_
|
ja jst drzim pesti za vas ze kar nekaj casa, tko da punce dejte hitre bit, drgac mi bojo kr dlani odpadle
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:52:09
|
|
|
|
neyka7
|
Punce veste kaj? Jaz bom verjetno ta mesec na seznamu ostala kar zelena . Jutri grem po vsej verjetnosti v Adrialab, ker drugače sploh ne bom vedla na čem sem in vam ne bom mogla sporočit v kakšno barvo me pobarvite. Zdej pa dost heca . sam tko me je pa še res kr mal strah, mam še kr kakšen pomislet, glede na to, da je bil zadnji test N... hmmm . Ampak me se ne damo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:52:20
|
|
|
|
tany83
|
Jaz tud pesti drzim... ... zdaj pa se more pokazat ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:53:06
|
|
|
|
*Mišika*
|
Ja mene še vedno napenjaoz. imam trebuh ful napet, dajejo me 'vetrovi' (prvič v življenju) pa na vsake tolko časa me mal špika. Drugače sem pa v nedeljo zjutraj imela rjav rdečkast izcedek, ki pa je trajal samo par ur. Takrat sem že mislila da bo prišla . Drugače pa sem imela zdj zadnja dva cikla po 19. dni, prej pa tudi 44 dni - ko sem prenehala jesti KT (ne jem jih 7 mesecev). Konec tedna bo najin, sigurno !!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:54:04
|
|
|
|
neyka7
|
A grem lahk še kam v Lj.na krvni test, razen v Adriolab? Ja, to je pa to, če nis iz LJ. . Če ma še kira kakšno idejo naj jo natipka, prosim. _ancica_ ti še kr drž pesti, še kar ni
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:55:06
|
|
|
|
_ancica_
|
bom se kr drzala pesti, ne se bat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:55:38
|
|
|
|
neyka7
|
*Mišika* jaz ti želim vse najboljše (tud vsem ostalim, pa seb tud ). Mogoč pa res kej zagledamo. No, ne mogoč....ziher!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 17:56:10
|
|
|
|
neyka7
|
Pridna _ancica_
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 18:01:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika* Ja mene še vedno napenjaoz. imam trebuh ful napet, dajejo me 'vetrovi' (prvič v življenju) pa na vsake tolko časa me mal špika. Drugače sem pa v nedeljo zjutraj imela rjav rdečkast izcedek, ki pa je trajal samo par ur. Takrat sem že mislila da bo prišla . Drugače pa sem imela zdj zadnja dva cikla po 19. dni, prej pa tudi 44 dni - ko sem prenehala jesti KT (ne jem jih 7 mesecev). Konec tedna bo najin, sigurno !!! mora bit,pa še neyko zraven vzamema
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 18:03:54
|
|
|
|
neyka7
|
spps takoj se vama pridružim , če mi takoj pokaže . Tega vikenda nebi bikoli pozabila . Sej sem že tko nestrpna, moja G me pa samo tolaži, naj še malo počakam...škoda besed za to . Enkrat bo že, dokler hudičevke ni je še vse pod kontrolo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 18:08:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 spps takoj se vama pridružim , če mi takoj pokaže . Tega vikenda nebi bikoli pozabila . Sej sem že tko nestrpna, moja G me pa samo tolaži, naj še malo počakam...škoda besed za to . Enkrat bo že, dokler hudičevke ni je še vse pod kontrolo točno tak.saj mogoč si zasledila,kako je bilo pr men ko sem prvič zanosila? tak,da vse je možno
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 18:16:50
|
|
|
|
neyka7
|
spps men se zdi, da jaz tega nisem zasledila . Če ti pa ni odveč mi pa napiš...ziher mi boš vlila nov liter upanja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 18:19:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 spps men se zdi, da jaz tega nisem zasledila . Če ti pa ni odveč mi pa napiš...ziher mi boš vlila nov liter upanja če bi vedla kje je tist post takrat preden sem zanosila sem zadnjo imela 14.11,test pa mi je pokazall šele 1teden januarja-kolk je to dni se mi ne da računat ,s tem da sem en test še delala na božič,pa je bil-
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 18:24:18
|
|
|
|
*Mišika*
|
ja itak da neyko samo vzameva. jst vama povem da bomo rozike !!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 18:24:25
|
|
|
|
neyka7
|
Zdej pa mam res neki več upanja . Sej tko globo globo (ampak res globoko ) v sebi upam da je to to...sam če pomislim pa na test me pa takoj mine , ampak po tvojem postu mam spet nasmeh na obrazu . Upanje ostaja, pa naj gre nekam...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 18:25:29
|
|
|
|
neyka7
|
*Mišika* tudi čudeži se dogajajo, zakaj se nebi še za nas, k še nismo rozike
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 18:33:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 Zdej pa mam res neki več upanja . Sej tko globo globo (ampak res globoko ) v sebi upam da je to to...sam če pomislim pa na test me pa takoj mine , ampak po tvojem postu mam spet nasmeh na obrazu . Upanje ostaja, pa naj gre nekam...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 18:33:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika* ja itak da neyko samo vzameva. jst vama povem da bomo rozike !!! se ne bi pritoževala
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 19.2.2008 19:08:30
|
|
|
|
neyka7
|
tud jaz sem neb pritoževala . ej punce a si kira mer BT? A je to sploh smiselno? Mal bolj bodte aktivne s pisanjem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?