|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
16.2.2008 16:05:20   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Zdajle sva z malim prvo rundo pospravila. Pa jogije sem dala na zračenje in se mu je ful hecno zdelo, pa kar naprej jih podira user posted image Zdaj je šel pa ven z dedijem malo bagre gledat mam pa jaz malo pavze.
Za SC bo pa treba razpisat tiralico. Se bo zgleda oglasila samo, da bi nam zavarovanje zrihtala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Se lohk kr zmeniva user posted image user posted image user posted image Sej si profoksa, mam eno fino zadevo ravnokar pred seboj - jo ravno preučujem - za zavarovanje odgovornosti učiteljev.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, kr nekak sem izgubila zeleno nit tukaj postov na RR, vas pa redno berem user posted image user posted image

R1ta, o naši trmi pa sploh ne bi pisala, ker na koncu boš ugotovila, da je tvoja Ančka prav pridna user posted image user posted image user posted image Mi se moramo izključno previjat na tleh, ker me je strah, da bi ga mravlje z bolje rečeno sršeni v riti, pognale preko previjalne. Joj, moj mulo je čisto podivjan. Jaz ga pa še razvajam, sej vem da ni pravuser posted image user posted image user posted image

Pa verjamete ali ne, zvečer mu moram 8x prebrat Feliksa (o enmu zajcu pač), in potem še atija naheca za ene 2x ... v glavnem me ima, da bi dala tole knjigo na grmado in zažgala user posted image user posted image user posted image Sej mi je noro všeč, da je obseden s knjigami, samo Feliksa pa jaz ne morem več videt user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
16.2.2008 17:01:03   
r1ta
U pismo a tak že berete knjigice? Sem definitivno v zaostanku kar se branja tiče... Pogledama kakšne slikanice to je pa tudi vse... Bo treba nabavit zalogo knjigic v Sloveniji. Imam cel kup nizozemskih knjigic, samo kaj ko si pa jezik zraven lomim in se pačim tako da nikamor ne pridemo...user posted image user posted image

Ja Najuška hecam te! Saj se mi smiliš veš! Ne bom več! Obljubim!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
16.2.2008 19:55:49   
r1ta
Moj oče je pa imel oz. ima danes rojstni dan in sem mu spesmila naslednjo pesem:

Sinička se je vsedla gor na drobno vejico
in je zapela vsa vesela tebi pesmico.

Oj Dedi naš predragi leto spet je naokrog
in ti še vedno hodiš v hribe brez bolečih nog.

Tako naj dolgo še ostane ti želimo mi
da zdravje in veselje spremljata te še mnogo dni!

Mi je dobro uspelo, ne? Dovolim, da jo uporabite za kakšnega vašega dedija!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
17.2.2008 10:28:56   
Naja30
r1ta zelo lepo si spesnila user posted image  Škoda, ker le nekaj dni prepozno za našega dedija.
Pa naj se ti ne smilim preveč zarad diete. Se vsak zredila ne bom kot user posted image  V bistvu sem shujšala za 2kg, upam da ni kaj narobe. Pa kaj naj, če jem hrano čisto brez maščobe.

SC, Tija se tud spravi na eno knjigo in tera tera, da se ji jo bere ves čas. Po določenem času enih par knjig kar umaknem na polico, da še druge malo pregleduje.

Danes me nekaj čudno špika v trebuhu in otrduje mi. Se pozna, da sem pretiravala z nošenjem tamale user posted image  
Danes pa gremo na štajersko pogledat, kakšno vreme je user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
17.2.2008 19:17:12   
PAJO
kje ste decembrcke??

kaj pocnete???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
17.2.2008 21:13:48   
Barbk
Pajo evo mene-jaz se javljam... Ma sem pridna, a.user posted image  Manca je skopana in se zdej z babi igra, zlaga ščipalke, nabira kroge po stanovanju, dedija žgečka po podplatih...jaz pa končno čvekam z vami. Moj lover boy je pa na šihtu. Naja tvoje pestke so bolj slab pomagale, se je user posted image  prikazala. No vsaj ciklus se mi je skrajšal na 25 oz. 26 dni namesto 30 dni. Ko delaš user posted image  je to bolj fajn, vsaj mesec ni tako dolg...mi lahk fifika pregori.user posted image  No saj se sploh nič ne pritožujem nad precej rednim user posted image , moj user posted image  pa še manj. user posted image  No v glavnem gremo v nove boje, porkašpinčič ma do jo odženem ta mesec za vsaj ene 10 mesecev. R1ta kar se tiče tvoje pesnitve sem pa že enkrat napisala, da si ti res vsestranska. Ma ni da ni... Si carica...Se bom pa kdaj kar pri teb zglasila ko bom rabila kak fajn verz, velja. Kar se pa tiče trme...user posted image user posted image user posted image  Takole se men včasih kar mal rola od moje male trmice... Itak se že kar precej časa meče vznak ko ni kaj po njeno in pol trešči ob tla...Mi je kar slabo včasih ko mi to počne na previjalni. Zadnjič sem imela tako srečo, da ni za povedat. Me še danes stisne ko se spomnim. Na previjalni je gdč. Trmica stala in ne in ne uležt pa plenico previt in se je kar vrgla v stran in če jo ne bi držala bi letela s previjalne na glavo na parket. Res jo ruka včasih...Tudi pri nas je previjanje pogostokrat misija nemogoče in ji turim vse mogoče (glavnik, kreme, dude,... kar pride pod roke) in včasih pali, včasih tud ne. Groza takle majhen škratek misli, da bo že kar komandiral. user posted image  Naja te moram kar pohvalit za minus 2 kile. Pridna si res...Jaz morm tud mal...Jutri grem že 115-tič na dieto. user posted image  Nič bejbike grem še mal z mojo lumpiko Manco počvekat pred njenim spanjem. Nočka vsem... Joj pozabila povedat, da je moja prijateljica na Valentina rodila prvega otročička-Slovenija je bogatejša še za enga korenjačka Neja. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
17.2.2008 22:03:55   
frufru
Jaz sem zlikala en kup perila (R je zlagal) in gledala Blondinko s Harvarda, mi zvezde pojejo nekako nne potegne
Popoldne, ko smo šli na spre(po)hod, je mali most čez Krko prehodil, samo z roko v moji. Sam še ne upa it, samo par korakcev pol pa po 4h. Čeprav mu je danes uspelo naredit ene 5 korakcev. V bistvu je bilo bolj stopicljanje user posted image
Zvečer je bil pa tko hecen. user posted image Sem ga slačila, da se gremo kopat, pa je ves začuden gledal, kako voda iz pimpka teče. Ga je premikal in obračal, da bi odkril od kod voda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
18.2.2008 9:32:15   
Naja30
Barbk, hvala za čestitke, ampak jaz sem user posted image  in ne bi smela hujšat. No, baje je normalno na začetku diete, da malo shujšaš, ne smem pa preveč.

Včeraj je pa Tija imela svoj dan. Smo bili na obisku pri mojih in so ji veselo tlačili v roke vse mogoče od čokolade, piškotov, bonbonov... Uh, ko je zaspala v avtu in sva jo samo prestavila v posteljo, se tudi zbudila ni. Saj itak ni bila lačna po vsem tem.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
18.2.2008 9:36:21   
emaa
No pa smo dobili Davidove izvide. Spet mu manjka cink, pa feritine (železo) ima nizko, tako da zaenkrat dobi samo dodatek cinka, ostalo bojo spremljali. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
18.2.2008 22:18:13   
Barbk
Da nas ruknem na vrh...Naja vem vem, da si user posted image  in da ni fajn hujšat, ampak mislim, da je ob taki spremembi prehrane to čist normalen pojav in da ni panike, sam zdaj pa nič več hujšat, prav. user posted image  Bom jaz namest tebe. user posted image  Ah ja ko bi bilo to pri meni tako lahko. Jaz ne vem no zakaj za enga vragca nečjo te kile od mene.user posted image user posted image  No zdaj (po enem letu obljubljanja sami sebi) sem uvedla dolge dolgeee sprehode in hitro hojo. In šele po fajn švickanju sledi user posted image  . Emamair upam, da se David čimprej porihta. Frufru Lovrovo lulanje me je fajn nasmejal. Manca tudi počasi dojema, da iz fifike lula. Bo treba kahlico uvest. Kolk vas pa že prakticira kahlico? No zdaj ko sem nas vsaj začasno mal višje premaknila pa šibam za faks delat. Me je groza, ker ne vem kako se zadeve lotit. Morm finančno analizo izbranega podjetja naredit, z vsemi sodili (likvidnosti, donosnosti itd...) in rabiš kar precej računovodskega (pred)znanja. No seveda meni to fali in res ne vem kako mi bo uspelo.user posted image  Šibam...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
18.2.2008 22:38:18   
frufru
Barbk na uni slikici pri tikerju je Manca pravi cartek. Pa če na hitro pogledaš z mojimi očmi zgleda kot R1tina Ana-Lu user posted image  mamo tudi med puncami dvojčkeuser posted image
Jaz bom s kahlo počakala, čeprav mali že ve, da lula če se napihne. Ponavadi, ko plenico odprem. Samo sede pa ni šans.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
19.2.2008 8:36:58   
Vilma
Ema upam, da boste zrihtali tale cink z dodajanjem. Kaj to pride sirup al kaj drugega? Kaj pa članek v mami? Sem se zdaj spomnila, da smo že sredi februarja in da bi verjetno moral bit.
Barbk da bi čim prej zagledala magični user posted image ! Navijam za vaju! user posted image
MI smo ok, Dominik je z mano doma. Je prehlajen, se je nalezel od mene. Malo ima vročine in veliko smrka.
Tu je zjutraj noro mrzlo (včeraj je bilo recimo -10), čez dan pa noro toplo (+10). Sicer sva bila včeraj zunaj, pa mi je kar malo žal. Samo v petek je imel vročino, čez vikend nič, pa sem rekla ok, saj je samo prehlajen. In sva šla včeraj na sončka. NO danes zjutraj pa spet 38. A mislite, da je to res zato, ker sva bila prezgodaj na zraku? Se mi zdi tko smešno, tri dni smo bili zaprti, da bi se ja pozdravil, potem pa tkole.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
19.2.2008 9:40:28   
emaa
Članek bo zdaj enkrat, mislim da po 25. izide mama.
Cink dobimo v prašku, pa ga ponavadi čaju primešam.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
19.2.2008 11:34:57   
Naja30
Barbk, hitra hoja zeloooo pomaga. Sem bila cca 3 leta nazaj na 90-dnevni dieti in zraven še hitra hoja in sem shujšala in dobila take fajn noge (ne lih manekenske, take ne bodo nikoli, je pa celulit izginil in take fajn prožne so bile user posted image ). Pa kaj boš zdaj hujšala ali delala na user posted imageuser posted image

Kahlica - pri nas je to igrača user posted image   user posted image  Mislim, da bomo kahlico kar preskočili in ji bom kupila nastavek za wc. Tam nekje aprila bomo začeli s tem, da bo poleti sledilo odvajanje od plenic. Tako sem si to zamislila jaz, upam da se bo Tija strinjala user posted image

Mama izhaja 27. v mesecu. Se že veselim! user posted image  user posted image

Moja vesela novica pa je ta, da je moj cuker v mejah normale user posted image  Zdaj se samo držim diete še naprej kot teh 14 dni in bo! Sem bila res vesela, da ni slabše.

Aja, zadnjič sem v Celju naletela na Bubacko. Sta se Tija in Stella malo polubčkali in Tija je Stello spravila v jok s svojim vriskanjem. Vaši tudi kaj vriskajo od navdušenja ali od jeze? Tija ves čas in kjerkoli.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
19.2.2008 11:41:58   
emaa
Naša dva sploh David tako vriskata od navdušenja, da preplašita živali, od kolegice rotvajlerka se skriva za vsakim, ko sta naša dva zraven. Kahla je tud pri nas igrača, tud 1 minuto ne zdržita gor. Mogoče bi bilo na WC boljš, ker stvari, ki jih počnemo odrasli so bolj zanimive. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
19.2.2008 16:53:13   
Bubacka
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Punce eno vprašanjce! So vaši malčki kaj trmasti?

Moja Ančka je tako zelo trmasta da je to joj. Če ni kaj po njenem se vrže na tla in po možnosti tako, da se zanalašč udari z glavo ob tla. Jaz jo pustim, da trmari in ji ne dovolim tistega, za kar sem prej rekla ne, pa če tuli na vse pretege. Previjanje je postalo misija nemogoče in se upira že ko grema proti kopalnici. Na previjalni podlogi pa brca, da bi me le zadela. Pa jo zamotim z vsem živim, ampak ponavadi stvari letijo samo za pralni stroj. Edino kar zaleže je zobna krtačka. user posted image  V bistvu se mi zdi, da se cel dan borima katera bo dosegla svoj prav...

Ja cist podobno je pri nas! Trma za po puser posted image

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
19.2.2008 17:07:43   
Bubacka
Ojla punce! se na hitrico nekaj napisem!
Vidim da me nic ne pogresateuser posted image user posted image user posted image
Ok. bili smo danes pri zobozdravniko... zobke so super, sam moram cim prej odvaditi od dudike... a kaj ce brez nje ne more ziveti...
Kako je pri vas, a so ze kaj odvadili, ali imate samo med spanjem?

Joj a Stella spi danes ko top, od 13.30 se se ne zbudla. Vcasih tudi tako znauser posted image user posted image user posted image

Punce a navajate kaj tamale na kahlice?, nasa nece, joka ko nora, kdaj jo dam gor! 

Mi tudi beremo pravlice non-stop, i to prinese mi knjigico in kaze noter, pac ''mamica preberi mi jo"
Spimo ponoci, en dan dobro, drugi ne... ampak vedno po 3.00 uri v zakonski postlji! Men se zdi da mal bols je ze sigurno, samo da ne mislim na polno luno, takrat je pa GROZNO!

R1tica prosim ce mi napises recepto za vlivanci in zahercouser posted image user posted image user posted image

Punce ce bom mela se kdaj casa, vama se javim, drugace pa je ful smotano ko nimas otroka kam dat ni ti za 15 min., mesa se meni!!user posted image zdaj ze en teden sem na Persenu, ker tamala nic ne uboga!!! Bila ena gospa pri nas na razgovoru, upokojena uciteljica, bi rada Stello cuvala, sam nisem se se odlocila, ne vem!!!

Pa pa!!! Mal za nazaj za Valentinovo, zelim vsim veliko ljubeznji in druzinske srece!!!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
19.2.2008 17:13:21   
emaa
Mi imamo dudo samo ponoči, čez dan sem jima jo po novem letu kar vzela. 

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
19.2.2008 17:26:01   
Vilma
Tudi Dominik ima dudo samo za zaspat. In tudi ne spi z njo celo noč. KO je bolan, pa je duda še vedno najboljša prijateljica! Takrat cucka noč in dan.
Bubacka jaz Stelle še ne bi odvajala od dude, sploh če je tako zelo navezana nanjo. To je moje mnenje.

Kahlica - kaj je to? user posted image  Mi jo sicer imamo doma, vendar jo še niti sprobali nismo. Se mi zdi, da se še nič ne mudi. Zadnjič smo imeli roditeljski v vrtcu, pa tudi tam še niso rabili. Je vzgojiteljica rekla, da bodo poskušali čez kak mesec. Bom pa takrat še jaz. Se dosti orientiram na to, kaj delajo v vrtcu. Vzgojiteljici zelo zaupam, se mi zdi, da smo dobili najboljšo v celem vrtcu.

Tudi Dominik je začel trmarit. Zaenkrat se ga da zmotit s kakšno drugo rečjo, ki mu preusmeri pozornost. Če ga pa pustim, pa se vrže na hrbet, potem pa začne jokat. Ko vidi, da jok ne pomaga, pa začne kričat in kazat s prstom, kaj bi rad. Mulo mali user posted image

Frufru naš se je tudi začel zavedati, da mu nekaj binglja med nogami. user posted image KO mu odvijem pleničko in če sedi, vedno takoj pogleda luleka. In takrat se obvezno polula in s prstom tipa, kaj je zdaj to. Hecen je user posted image

Naja - vriskanje user posted image  Dominika znam po tanovem poklicati Kekec user posted image  Prav tako zavriska, jej jej jej! user posted image  Največkrat ko zagleda živali oz. nekaj, kar ga ful razveseli. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
19.2.2008 18:01:29   
Naja30
O Bubacka, seveda te pogrešamo! user posted image  Kar na persen ni šla? Daj raje res za par uric Stello v varstvo, pa si malo spočij, če si tako neprespana in zmatrana. Tablete... kaj pa jaz vem. Ne maram jih, sploh pa ne teh za živce. user posted image
Ravno pišeš o polni luni, folku se že pozna, da bo kmalu. Sami cepci so danes na cesti! user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
19.2.2008 21:00:53   
Barbk
Manca pa danes že spi. user posted image  Ta ura je pa zanjo res zgodnja, samo je pa res čez dan tako malo spala (glih toliko, da sva user posted image  lahko eno rundo user posted image user posted image ) in še skoz se ji ful dogaja, teče po stanovanju. žlobudra ko ena branjevka...k mami user posted image . Bubacka tud jaz te rada berem in se tudi večkrat spomnim nate in na Stellico. Nasploh sem zelo navezana na vas, pa čeprav vas večino od vas (zaenkrat) še nisem uspela objeti. Oh...Gledam z enim učem Preverjeno in mi gre na jok. Kako so ljudje lahko taki packi...user posted image  In sploh kako je lahko hči taka do lastne mame. user posted image  Ne vem, res ne vem kakšen človek mora to bit, da lastno mamo takole izkoristi in zavrže.user posted image  

Frufru hvala za kompliment za mojo Mančiko. No sem pa ravno te dni malo razmišljala, da zdaj pa ljudje govorijo kolk je luštna, cortih naša Manca in sem jaz čist ponosna, da o mojmu sploh ne govorim-kar zraste za par cm. Sam kaj pa mami user posted image  A mami pa ni več kjut user posted image  No in me je glih zdaj sodelavec od user posted image  (ki me ni videl že od konca user posted image ) ko smo bili en dan na kofetki rekel, da dober zgledam. Hja si verjetn mislite kako sem se dobeeeer počutla. Jah ni čudn, da dečko nima težav z ljubezenskim življenjem. user posted image  Naja upam, da hitra hoja res pali, ker mene tolk ritnice bolijo.user posted image  Vilma hvala za pestke. Kako se držiš bejbi-marec se bliža. Saj si verjetno že miljontič povedala kda imaš rok, sam jaz še zmer ne vem.user posted image  Kje so pa druge bejbike-R1ta, Moj_moj, Shorty in S_C sta ful delavni in ostale...Emamair tud jaz komaj čakam, da preber tvoj članek v Mami.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
20.2.2008 8:59:56   
Barbk
user posted image

Dobro jutro čvekice.
Če ne boste nič čvekale vas bom nabunkala...user posted image

No samo toliko, da nas dam na prvo stran, zdaj pa šibava z Manco se cepit. Upam, da nam tokrat rata, ker spet nekaj smrka.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
20.2.2008 11:49:55   
severnica77
Pozdravljene čvekice!

Kolikor sem tako na hitro preletela vaše poste, še kar vedno lepo čvekate! Za razliko od mene user posted image
V glavnem, odkar sem v službi, mi enostavno ne znese. Popoldan, doma (kolikor pač je tega popoldneva) pa mi enostavno ni za buljit v računalnik.

Sploh zadnje čase objokujem dneve porodniške pa čeprav mi je proti koncu celo bilo za v službo ....

Pa da ne bom samo jamrala. Leo je super, vsak dan večji srček ... ne vem kam to pelje user posted image  Pri trinajstih mesecih je začel hoditi in to je veselje, da ni res. Po novem letu je tudi zbolel. Sicer prehlad, amapak kar močen, grlo, nosek, celo malo ušeska. Zdaj pa je že vse v redu.

Sem na hitro pogledala tudi vaše sončke in so prikupni, da ni res. Smo lahko res srečne, da imamo takšne male cukrčke.

Nič, delo kliče. Lepo se imejte (sploh tiste, ki ste še doma), uživajte maksimalno in se veliko, veliko cartajte.

papa

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
20.2.2008 15:01:52   
frufru
Smo zunaj in obrezujemo drevje. Pa se je naš Lovro odločil, da ma dovolj štirinožnega pogona in je sam pred hišo prehodil cca 15 metrov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
20.2.2008 15:57:59   
r1ta
BUBACKA recept za saherco je na 35. strani, za vlivance pa še enkrat povem. Za nas tri je dovolj če dam 2 jajci in 3 žlice moke. Fino zmešaš, daš v plastično vrečko, na enem kotu odškrneš s škarjami majhen konček vrečke in lepo vlivaš v vrelo juho, ki počasi vreje. V originalu je recept za 3 jajca in 5 žlic moke, samo pride tega preveč za tri osebe.

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?