Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 16:02:26
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene.... kako ste kaj danes??? nobene nove .... loveforever zal mi je, da se je prikazala ... Tiki55 hvala, ja saj nisem obupala, glavobolj je mimo.... Midve je isti dan ne cakva.... kako se pocutis, kaj drugace??? jaz nic posebnega, razen da me jajcniki bolijo, kot da bi mela ... in da sem napeta... tko, da je to bolj na nakazuje.... no, kar bo bo... saj je samo se 9 dni... ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 16:25:47
|
|
|
|
pacug
|
ja bel izcedk .pri nekaterih to tudi pomeni znak nosečnosti.želim ti da bi bilo res.vse naj naj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 16:28:07
|
|
|
|
pacug
|
želim ti da bi bila res noseča joj kaj vse morem brat ko me par dni ni na forumu.berem že kake pol ure .vsem želim vse naj naj da bi bile čim prej noseče z mano vred hihi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 16:40:46
|
|
|
|
MR99
|
Jaz bi se vam pridružila, če lahko.? M ne čakam... no, saj ne vem kdaj. Glede na mojo zgodovino, bi si najraje prerezala žile, ker sem spet na tem forumu. Ampak življenje gre dalje, smo že na novem bojišču! Če do nedelje ne pride , bom naredila test. M sem imela 5 januarja, ampak sem v petek 15.2.2008 naredila test in ... nič. Samo to bi rada še povedala: ti zgodnji nosečniški znaki.. na to se sploh ne morete nič zanašati. Jaz sem bila že dvakrat noseča in takrat nisem imela nobenih znakov. Ko pa nisem noseča, pa imam vse možne znake (psiha). Srečno vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 17:09:15
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
MR99 dobrodosla med nami in...nikar ne vrzi puske v koruzo! Skupaj bomo da se podpiramo in tolazimo in najvec...VESELIMO! Drzim pesti da ugledas ta mesec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 17:10:36
|
|
|
|
lunica 85
|
no pa sem si spremenila nick.moj stari nick je bil pacug sedaj pa je lunica 85 dobrodošle vse nove borke in navijačice
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 17:14:37
|
|
|
|
little angel
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Little angel in Nea_teja_ sem vaju dodala na seznam, če še katera manjka se prosim naj javi ker je možno da se kje kakšen seznam zgubi ali pa se vas spregleda, tako da včasih malce poglejte če še vse štima da ne boste žalostne. Loveforever za tebe pa upam da bo marec lepši mesec hvala!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 18:14:56
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Little angel in Nea_teja_ sem vaju dodala na seznam, če še katera manjka se prosim naj javi ker je možno da se kje kakšen seznam zgubi ali pa se vas spregleda, tako da včasih malce poglejte če še vse štima da ne boste žalostne. Loveforever za tebe pa upam da bo marec lepši mesec hvala kaj pravte kdaj naj grem delat test al naj počakam do 20 oz 23 matr sem firbčna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 18:19:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Little angel in Nea_teja_ sem vaju dodala na seznam, če še katera manjka se prosim naj javi ker je možno da se kje kakšen seznam zgubi ali pa se vas spregleda, tako da včasih malce poglejte če še vse štima da ne boste žalostne. Loveforever za tebe pa upam da bo marec lepši mesec hvala kaj pravte kdaj naj grem delat test al naj počakam do 20 oz 23 matr sem firbčna pa boš še lahk čakala?jaz sem si glih danes nabavla 2testerja,če se mi slučajno kaj zlušta eksperimentirat a zdajle bi šla delat test?ker me neki lenitis lovi ,se mi ne ljubi iskat za nazaj kolk časa ti že zamuja
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 18:29:43
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ hvala kaj pravte kdaj naj grem delat test al naj počakam do 20 oz 23 matr sem firbčna Jaz bi na tvojem mestu pocakala, glede na to, da je ne cakas 23 komaj... sicer pa naj bi se test delal 14 dni po O, ce sigurno ves kdaj si jo mela... drzim pesti, da ugledas ....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 19:01:22
|
|
|
|
spps
|
jaz sem se odločila,da test naredim konc tedna spet če ne bo vmes kakšnega neprijetnega presenečenja mislim,da vas je tule kar nekaj takšnih ,ki čakate z mano-kolk sem opazla sama pr sebi sem imela O okol 7.2,tako da bi moglo bit počas že kaj jasno
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 19:55:03
|
|
|
|
tany83
|
Ja spps, ce si mela O 7.2. pol pa najboljs, da res enkrat konec tedna test naredis in upamo, da ti seveda pokaze ....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 19:59:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja spps, ce si mela O 7.2. pol pa najboljs, da res enkrat konec tedna test naredis in upamo, da ti seveda pokaze .... čas bi že definitivno bil ,da se zadeva razjasni
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 20:02:34
|
|
|
|
tany83
|
kdaj si pa imela zadnjo M in kolk casa mas ponavadi dolge cikle, al mas neredne....????
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 20:05:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 kdaj si pa imela zadnjo M in kolk casa mas ponavadi dolge cikle, al mas neredne....???? zadnja je bila 15.1,imam pa neredne cikle.ponavad s prikaže do 30 dni razlike,enkrat do sedaj 36. danes pa je moj 35 dan,tak da še moram jutrišnji dan pregurat+ nekaj rezerve
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 20:09:02
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 kdaj si pa imela zadnjo M in kolk casa mas ponavadi dolge cikle, al mas neredne....???? zadnja je bila 15.1,imam pa neredne cikle.ponavad s prikaže do 30 dni razlike,enkrat do sedaj 36. danes pa je moj 35 dan,tak da še moram jutrišnji dan pregurat+ nekaj rezerve aha... ja pol mas prav ja... itak je najboljs najdaljsi cikel stet, ker je bolj sigurno ... pol pa drzim pesti, da se ne prikaze in, da preguras se jutrisnji dan in konec tedna .... sam je pa smotano to s temi cikli, ce niso redni... jaz mam sreco jih mam od 30 do 32, sam najboljpogost je na 32....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 20:12:04
|
|
|
|
spps
|
pr men so pa najbolj pogosti na 29 ali 30 dni,no enkrat sem imela 21dan,sam to je blo po vnetju jajčnika,tk da tega niti ne upoštevam,ker sem takrat krvavela 14dni a dans pa vse ostale februarke spijo?nobene ni blizu... aloooo,zbudite se,februa gre h koncu!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 20:21:44
|
|
|
|
trinity22
|
hallloooo smo se zbudile samo nič novega se ne dogaja pa ne pišemo .... vseeno pa v mislih pridno naijam za vse NEčakajoče
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 20:22:51
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
pupe jaz se nekako ne pocutim najbolje; prav slabo mi postaja. Kaj je tores mozno zarad psihe?Pa ne birekla da se zaenkrat tok obremenjujem.Je pa res 1,54 tedna od O in TISTEGA slonckanja ko smo pustili prosto pot plavalckom....tudi spika me ze ceu dan tam spodaj na zelo cuden nacin....Kaj je mozno da zacnejo znaki kmalu po O ce se je takrat zgodila oploditev??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 20:23:31
|
|
|
|
trinity22
|
ups ... mislila sem navijam, navijam, navijam ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 20:23:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 hallloooo smo se zbudile samo nič novega se ne dogaja pa ne pišemo .... vseeno pa v mislih pridno naijam za vse NEčakajoče vsaj ena,ki še miga ,da nama s tany ne bo dolgčas
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 20:25:26
|
|
|
|
trinity22
|
vse je možno .... veliko pa je tudi na psihi, vseeno držim pesti da ugledaš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 20:26:30
|
|
|
|
spps
|
pozdravljene gantar in rosi,tud vidve lahk kaj napišeta
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 20:28:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 vse je možno .... veliko pa je tudi na psihi, vseeno držim pesti da ugledaš jp,vse je možno,sam dok ne pride je vse ok psiha ma pa tud vpliv,tud če ne ugledam ne bo konc sveta
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 18.2.2008 20:33:45
|
|
|
|
Rosi*
|
Evo, na zalost se javlja še ena modra. Točno na dan me je obiskala Se boma pač se bolj veselo , pa enkrat že bo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?