|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
18.2.2008 16:02:26   
tany83
Pozdravljene....

kako ste kaj danes??? nobene nove user posted image ....

loveforever zal mi je, da se je prikazala user posted image  user posted image user posted image user posted image ...

Tiki55 hvala, ja saj nisem obupala, glavobolj je mimo.... Midve je isti dan ne cakva.... kako se pocutis, kaj drugace??? jaz nic posebnega, razen da me jajcniki bolijo, kot da bi mela user posted image ... in da sem napeta... tko, da je to bolj na user posted image  nakazuje.... no, kar bo bo... saj je samo se 9 dni...user posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
18.2.2008 16:25:47   
pacug
ja bel izcedk .pri nekaterih to tudi pomeni znak nosečnosti.želim ti da bi bilo res.vse naj naj

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
18.2.2008 16:28:07   
pacug
želim ti da bi bila res noseča
joj kaj vse morem brat ko me par dni ni na forumu.berem že kake pol ure
.vsem želim vse naj naj da bi bile čim prej noseče z mano vred
hihi

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
18.2.2008 16:40:46   
MR99
Jaz bi se vam pridružila, če lahko.? M ne čakam... no, saj ne vem kdaj. Glede na mojo zgodovino, bi si najraje prerezala žile, ker sem spet na tem forumu. user posted image Ampak življenje gre dalje, smo že na novem bojišču! Če do nedelje ne prideuser posted image , bom naredila test. M sem imela 5 januarja, ampak sem v petek 15.2.2008 naredila test in ... nič.user posted image
Samo to bi rada še povedala: ti zgodnji nosečniški znaki.. na to se sploh ne morete nič zanašati. Jaz sem bila že dvakrat noseča in takrat nisem imela nobenih znakov. Ko pa nisem noseča, pa imam vse možne znake (psiha).
Srečno vsem skupaj!

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
18.2.2008 17:09:15   
srecna_zvezda
MR99 dobrodosla med nami in...nikar ne vrzi puske v koruzo! Skupaj bomo da se podpiramo in tolazimo in najvec...VESELIMO! Drzim pesti da ugledas ta mesec user posted image

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
18.2.2008 17:10:36   
lunica 85
no pa sem si spremenila nick.moj stari nick je bil pacug sedaj pa je lunica 85
dobrodošle vse nove borke in navijačice

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
18.2.2008 17:14:37   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Little angel in Nea_teja_ sem vaju dodala na seznam, če še katera manjka se prosim naj javi ker je možno da se kje kakšen seznam zgubi ali pa se vas spregleda, tako da včasih malce poglejte če še vse štima da ne boste žalostne.

Loveforever za tebe pa upam da bo marec lepši mesecuser posted image

hvala!!!user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
18.2.2008 18:14:56   
Nea_teja_

Little angel in Nea_teja_ sem vaju dodala na seznam, če še katera manjka se prosim naj javi ker je možno da se kje kakšen seznam zgubi ali pa se vas spregleda, tako da včasih malce poglejte če še vse štima da ne boste žalostne.

hvala

kaj pravte kdaj naj grem delat test al naj počakam do 20 oz 23
matr sem firbčnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
18.2.2008 18:19:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

hvala

pa boš še lahk čakala?jaz sem si glih danes nabavla 2testerja,če se mi slučajno kaj zlušta eksperimentiratuser posted image user posted image a zdajle bi šla delat test?ker me neki lenitis loviuser posted image user posted image user posted image ,se mi ne ljubi iskat za nazaj kolk časa ti že zamujauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
18.2.2008 18:29:43   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

hvala

Jaz bi na tvojem mestu pocakala, glede na to, da je ne cakas 23 komaj...

sicer pa naj bi se test delal 14 dni po O, ce sigurno ves kdaj si jo mela...
drzim pesti, da ugledas user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
18.2.2008 19:01:22   
spps
jaz sem se odločila,da test naredim konc tednauser posted image user posted image user posted image  spetuser posted image user posted image user posted image user posted image  če ne bo vmes kakšnega neprijetnega presenečenjauser posted image mislim,da vas je tule kar nekaj takšnih ,ki čakate z mano-kolk sem opazla sama pr sebi sem imela O okol 7.2,tako da bi moglo bit počas že kaj jasnouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
18.2.2008 19:55:03   
tany83
Ja spps, ce si mela O 7.2. pol pa najboljs, da res enkrat konec tedna test naredis in upamo, da ti seveda pokaze user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
18.2.2008 19:59:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ja spps, ce si mela O 7.2. pol pa najboljs, da res enkrat konec tedna test naredis in upamo, da ti seveda pokaze user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image

čas bi že definitivno biluser posted image user posted image user posted image user posted image ,da se zadeva razjasniuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
18.2.2008 20:02:34   
tany83
kdaj si pa imela zadnjo M in kolk casa mas ponavadi dolge cikle, al mas neredne....????

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
18.2.2008 20:05:07   
spps

kdaj si pa imela zadnjo M in kolk casa mas ponavadi dolge cikle, al mas neredne....????

zadnjauser posted image  je bila 15.1,imam pa neredne cikle.ponavad s prikaže do 30 dni razlike,enkrat do sedaj 36.
danes pa je moj 35 dan,tak da še moram jutrišnji dan pregurat+ nekaj rezerveuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
18.2.2008 20:09:02   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

zadnjauser posted image  je bila 15.1,imam pa neredne cikle.ponavad s prikaže do 30 dni razlike,enkrat do sedaj 36.
danes pa je moj 35 dan,tak da še moram jutrišnji dan pregurat+ nekaj rezerveuser posted image user posted image user posted image

aha... ja pol mas prav ja... itak je najboljs najdaljsi cikel stet, ker je bolj sigurnouser posted image user posted image user posted image ... pol pa drzim pesti, da se ne prikaze user posted image  in, da preguras se jutrisnji dan in konec tedna user posted image ....

sam je pa smotano to s temi cikli, ce niso redni... jaz mam sreco jih mam od 30 do 32, sam najboljpogost je na 32....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
18.2.2008 20:12:04   
spps
pr men so pa najbolj pogosti na 29 ali 30 dni,no enkrat sem imela 21dan,sam to je blo po vnetju jajčnika,tk da tega niti ne upoštevam,ker sem takrat krvavela 14dniuser posted image user posted image user posted image
a dans pa vse ostale februarke spijo?nobene ni blizu...
aloooo,zbudite se,februa gre h koncu!!!user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
18.2.2008 20:21:44   
trinity22
hallloooo smo se zbudileuser posted image

samo nič novega se ne dogaja pa ne pišemo ....

vseeno pa v mislih pridno naijam za vse NEčakajočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
18.2.2008 20:22:51   
srecna_zvezda
pupe jaz se nekako ne pocutim najbolje; prav slabo mi postaja. Kaj je tores mozno zarad psihe?Pa ne birekla da se zaenkrat tok obremenjujem.Je pa res 1,54 tedna od O in TISTEGA slonckanja ko smo pustili prosto pot plavalckom....tudi spika me ze ceu dan tam spodaj na zelo cuden nacin....Kaj je mozno da zacnejo znaki kmalu po O ce se je takrat zgodila oploditev??

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
18.2.2008 20:23:31   
trinity22
ups ... mislila sem navijam, navijam, navijam ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
18.2.2008 20:23:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

hallloooo smo se zbudileuser posted image

samo nič novega se ne dogaja pa ne pišemo ....

vseeno pa v mislih pridno naijam za vse NEčakajočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsaj ena,ki  še migauser posted image user posted image user posted image user posted image  ,da nama s tany ne bo dolgčasuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1846
18.2.2008 20:25:26   
trinity22
vse je možno .... veliko pa je tudi na psihi, vseeno držim pesti da ugledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1847
18.2.2008 20:26:30   
spps
user posted image user posted image user posted image pozdravljene gantar in rosi,tud vidve lahk kaj napišetauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
18.2.2008 20:28:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

vse je možno .... veliko pa je tudi na psihi, vseeno držim pesti da ugledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jp,vse je možno,sam dok ne pride user posted image  je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image
psiha ma pa tud vpliv,tud če ne ugledamuser posted image  ne bo konc svetauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1849
18.2.2008 20:33:45   
Rosi*
Evo, na zalost se javlja še ena modra. Točno na dan me je obiskala user posted image

Se boma pač se bolj veselo user posted image , pa enkrat že bo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?