|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
18.2.2008 9:39:08   
andreja 07
Dakec

da ne boš mislila stistimi testrčki prav ahko se zgodi ja jih rata 6 ker se celice itak delijo tko da .......mogoč pa namest 2 ratajo 3 ker to je že bilo pr nas v SLO.

Ja zase ne vem al je bil Menogon al Menopur se nespomnim no prvi pospopek sem plačala in sedaj dobim isto drugoimensko zdravilo.

Sem pa imela močno hiperstimulacijo in lahk sam še to prpomnem da je bolelo k 100user posted image   sem lahko smao skrčena ležala o tem da b hodila ni šans ko b me z nožem rezal. ampak vse k smo takrat imele hiper... smo bile nosečke.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
18.2.2008 9:55:48   
lara light
Lepotičke, kako danes? Vsake toliko preberem kaj dogaja, oglašala se bom pa veliko manj, ker enostavno ne ratauser posted image
Vidim, da nadaljujete z akcijo...pikovit žura kot vednouser posted image , mismis ažurna na rr-juuser posted image , dakec ve kaj pomeni delatuser posted image , arneja pa itak nimam besed...preveč pridna v vseh pogledih...
Vsem en lep teden, z mnogo uspehi v postopkih...lubčkeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
18.2.2008 9:58:05   
Anonimen
Andreja, verjamem, da se lahko zgodi mnogoplodnost.
Pikovit kaj praviš? Na tri ali štiri malčke?!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1703
18.2.2008 9:58:25   
pajčolanka
superca punce, ful hvala za odgovore.
napihnjena kaj vem...nekje prejšnji tedn se mi je začelo dozdevat da je moj špehec postal bolj čvrstuser posted image in pol pa zmer bl...tko počas vedno bolj občutek tko na otip da je koža bolj čvrsta in napeta.
v soboto sma bla na uz in je reku da sm kr dobra, nič kj ni reku kolk jajčk je sam to da sm kar vredu in da jih je v enem jajčniku mal več kot v drugem. pol mi je dau še injekcije-madona jaz bi najraj reškota mela kr doma ker tako fajn da injekcije, ko se sama pikam mi je vedno precej bolj neprijetno kot pa če  mi on da. no in je reku da upamo da bo v torek-torej jutri padla stopka.
drgač pa sm si danes dala skupaj do zdaj 11 piko dipherelina in 9 duplo dozo menopurja.

kdaj pa so ponavadi punkcije, dopoldne? da vem če lahko grem še na izpit popoldneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.2.2008 10:10:58   
pikovit
 I am back.Mela ful telefonov.

Dakec hvala tiuser posted image
Ja Mismis pa je bilo res vetrovno pa še mraz kot hudičuser posted image
Anime dolgo je tole čakanje.Kako kaj pri tebi drugače ,razen kamnov v trebuhuuser posted image ?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.2.2008 10:12:42   
pikovit
Joj naša Lara se je oglasilauser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.2.2008 10:15:56   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Kva user posted image  user posted image  user posted image  a ste nore?2 sta ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.2.2008 10:18:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Kva user posted image  user posted image  user posted image  a ste nore?2 sta ok

user posted image , če sem ti pa toliko plusekov poslala.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.2.2008 10:19:35   
Anonimen
Pikovit, kateri dan je danes?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.2.2008 10:20:17   
andreja 07
Men gre vedno nasmeh ko Reško reče no pa pridte da vidmo kok ste dobra. No pa pol ej reku uuuuuuuu fino ste pa res dobra. men pa toooooooook gre na smeh se zmeraj komaj zardžujem.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.2.2008 10:28:30   
sayuri
Punce, sem vidal, da me pogrešate. user posted image  JSt sem skoz tuki nekje v bližini user posted image . redno vas berem in navijam za vsako posebej. Oglašam pa se resda sedaj bolj redko. Ampak vas imam skoz pod kontrolo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.2.2008 10:30:29   
banga
Hojla punce,

Mismis, pri meni očitno velja: eno Laško na dan, prinese folikle k namuser posted image  sicer sem se pa z mojim dragim ponoči že pobotala, saj je user posted image , ko sem pa jaz od teh hormonov res taka kot vreme user posted image  Lepo, da si ti tako polna optimizma, sigurno ti bo petek prinesel en user posted image  oz.user posted image
Arneja , lepo te je spet brat - sicer pa kje boš pa dobila toliko optimizma na kupu? Glede vedeževalke, pa moj nasvet pozabi nanjo. Jaz sem bila pri dveh in če bi se uresničile njune napovedi, bi moja otročat že skoraj v šolo hodilauser posted image  Tem najnim slabostim se pa ne dava, a ne? Jaz se poskušam kar zamotit z delom, pa potem ni tako hudo. Pridno se špikaj, da bo veliko foliklov v petek, navijam zateuser posted image user posted image
Kajsica - če imaš UZ na GK v Lj, tudi za prvič velja, da greš kar direktno na UZ, nič ne rabiš k sestri Blanki hodit. Potem ti bodo pa že na UZ povedal kam naprej, tudi zate seveda user posted image user posted image , da bo veliko foliklov v petek
Mihi 78 - uspešno punkcijo ti želim jutri, fino, da boš imela narkozo, boš sigurno čisto sproščena
Shuka - no kakšen je rezultat krvnega testa, pa na LOTU, kaj kej pravijo - si poleg diplome, in bebe pridelala tudi kakšen miljončekuser posted image
Lara - lepo da se javiš, tebe in Dejzi prav pogrešam, sem se vama vedno tako nasmejalauser posted image user posted image
Pikovit - si se že spravla skupaj po žurki? Te prav občudujem, da imaš toliko energije. Bravo puncauser posted image user posted image

Zvezdica - dobrodošla!!
vsem ostalim pa lep začetek tednauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
18.2.2008 10:39:58   
pikovit
Dakec 12.2 sem imela et se pravi 6 dan user posted image  že?Madona gre hitr!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.2.2008 10:40:22   
ANIME
Ja jaz sem pri Rešu ... kam hodite Reševe "frajle" kri pregledat za nosečniški hormon in ali se je potrebno kaj naročit ali se samo ob 7h tam nalimam ...

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

Neposredna povezava do sporočila: 1714
18.2.2008 10:49:25   
pikovit
Anime po mojem je najboljš če pokličeš in se pozanimaš.Drugače pa v Adrialab.Mogoče bom šla jutr,ker je 7 dan in da vidimo al je pri meni sploh kaj.Sem se odločila da si grem počekirat hormon,da vidim ali se pri meni zadeva sploh zasidra oz. če se ali potem ta zadeva odmre.Sem se psihično pripravila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
18.2.2008 10:49:42   
andreja 07
Žal ti ne vem povedat ker men ga ni nikol kontroliral on ko mi je preverjal sem morala v naš laboratorij. pa na prvi UZ pol pa vse dalje pr naši g. in pr njemu sma še nuhalan če hočeš.

Jaz grem ravno danes k njemu .

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
18.2.2008 10:50:39   
pikovit
SHUKA,SHUKA,SHUKA hočemo rezultate.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
18.2.2008 10:52:05   
pikovit
Banga sem se spravla ja.Zato sem pa danes potegnila do 8:30user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
18.2.2008 10:53:09   
pikovit
Vidim da imam že monologe,zato grem raje malo ven.Mejte se se beremo malce kasneje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
18.2.2008 10:57:07   
Linda25
Arneja,
zelenjavnega soka si še nisem naredila. Danes moram na trg po peso in zeleno. Kakšno je stanje pri tebi? Si se že začela pikati? Kako se počutiš? Bova zopet istočasno v postopku, no vsaj blizu. Upam, da bova skupaj trepetali po ET-ju in nato skupaj testke delali.

Uživajte punce

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
18.2.2008 10:58:02   
Linda25
pikovit,

kako se počutiš?

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
18.2.2008 11:05:17   
pikovit
Linda čist ok brez ˝ičega

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
18.2.2008 11:10:21   
mismis
Pikovit

sej mismis je tut tle, samo se uči, zato se vsake toliko časa potuhne.

Ob 12-ih pa tako peljem unga lepotca na sprehod

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
18.2.2008 11:11:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mogoče bom šla jutr,ker je 7 dan in da vidimo al je pri meni sploh kaj.

user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1724
18.2.2008 11:12:40   
pikovit
Dakec a si jezna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?