banga
|
Hojla punce, Mismis, pri meni očitno velja: eno Laško na dan, prinese folikle k nam sicer sem se pa z mojim dragim ponoči že pobotala, saj je , ko sem pa jaz od teh hormonov res taka kot vreme Lepo, da si ti tako polna optimizma, sigurno ti bo petek prinesel en oz. Arneja , lepo te je spet brat - sicer pa kje boš pa dobila toliko optimizma na kupu? Glede vedeževalke, pa moj nasvet pozabi nanjo. Jaz sem bila pri dveh in če bi se uresničile njune napovedi, bi moja otročat že skoraj v šolo hodila Tem najnim slabostim se pa ne dava, a ne? Jaz se poskušam kar zamotit z delom, pa potem ni tako hudo. Pridno se špikaj, da bo veliko foliklov v petek, navijam zate Kajsica - če imaš UZ na GK v Lj, tudi za prvič velja, da greš kar direktno na UZ, nič ne rabiš k sestri Blanki hodit. Potem ti bodo pa že na UZ povedal kam naprej, tudi zate seveda , da bo veliko foliklov v petek Mihi 78 - uspešno punkcijo ti želim jutri, fino, da boš imela narkozo, boš sigurno čisto sproščena Shuka - no kakšen je rezultat krvnega testa, pa na LOTU, kaj kej pravijo - si poleg diplome, in bebe pridelala tudi kakšen miljonček Lara - lepo da se javiš, tebe in Dejzi prav pogrešam, sem se vama vedno tako nasmejala Pikovit - si se že spravla skupaj po žurki? Te prav občudujem, da imaš toliko energije. Bravo punca Zvezdica - dobrodošla!! vsem ostalim pa lep začetek tedna
|