|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
18.2.2008 9:02:25   
pikovit
MIsmis sej ti greš pa proti koncu a ne?Kateri dan si danes?10?Super!A bomo kaj navijali.

Eto tole je pa samo za MISMIS

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
18.2.2008 9:02:40   
mismis
Pikovit,
me niso not obdržal, pravijo, da nisem dobra za njihove živce...
Sem šla pa po predavanjih še k  moji mamci na kosilo, tako da se je malo zavleklo.

Sem pa bila včeraj kar nekajkrat gor, pa si bila ti še v zemlji dremajočih...

Žur je uspel? Ti kako se počutiš?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
18.2.2008 9:04:18   
Anonimen
Zvezdica, dobrodošla. Seveda se nam pridruži!

Arneja, sprašuješ za inekcije gonal. Jst sem jih imela 150 enot, zrasli so zelo zelo veliki foliklčki, bolel je ko hudič,  in sem pridelala 14 lepih celic. Slabost in glavobol pa sta bila skoz prisotna. Ampak, je pa enostavna uporaba. Samo iglco zamenjaš in se pikneš. Tud zraka nč ne spuščaš ven.

Gold fish, ti nas pa kuriš s tem tvojim zobozdravnikom. user posted image  Maribor, pa to je pa blizu, kako se piše??????user posted image

Kako lepo je brat aktualno v tem tednu, zelo ste pridne.

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
18.2.2008 9:04:35   
mismis
Jap, danes sem 11 dan po ET... v prejšnjem postopku me je na ta dan obiskala user posted image . Danes je pa nočem videti.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
18.2.2008 9:06:10   
Zvezdica
O pikovit, hvala za razlagouser posted image . Mi je že malo bolj jasno.
Torej če prav razumem, inekcije se začneje tam nekje z menstruacijo, potem ko imam dovolj foliklov, dobim to stop inekcijo in potem punkcija in transfer.
Inekcije dobivaš koliko časa? Jast imam ciklust dolg tam nekje 28 dni, zdaj po tubotomiji pa 26 dni. Ima to kakšno zvezo z inekcijami? Pravzaprav z dolžino?
Sem že začela težit? user posted image Sam tok, da mi bo jasno, pa potem bom že naprej:)

In še eno vprašanje, punkcija se šteje za postopek. Če imam na zalogi kakšnega zmrznjenčka, to ni postopek?!?!user posted image
In kolikokrat greš k rešu lahko preok zdr. zav. na leto?

Hvala za dobrodošlico.

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
18.2.2008 9:06:22   
pikovit
Ja pa sem bla res včeraj bolj user posted image .Šele pol ob 23h sem se mal sestavla skupaj.Sem ok znakov za enkrat nobenih.Joški se in tja malo bolijo napihnjena bolj ne kot ja.Skratka nič posebnega.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
18.2.2008 9:08:44   
Anonimen
mismis, pa saj sem ti poslala plusek. Seveda si nosečka. user posted image  Mal še zdrž, pol pa solzice sreče.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
18.2.2008 9:11:11   
pikovit
Zvezdica odvisno kakšno terapijo boš dobila.Drugače pa ja z menstruacijo nekje.Ti bom probala najt kakšen link o teh naših zadevščnah.Ja punkcija se šteje za postopek,zamrznjenčki pa ne.K Rešu greš oz. ti pripada 4x ampak on ima to vatjanto 1x plačaš ,drug je zastonj in tako naprej.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
18.2.2008 9:11:19   
mismis
Ne delaj panike za znake...sej veš, da tudi pri Shuki ni bilo nobenih znakov.
Tudi jaz jih v bistvu nimam, razen tiste moje bolečine v križu, ki se mi vleče že od ET-ja, občasnega špikanja in napihnjenih jošk, jap mam dva balona.
Imam pa ful pozitiven občutek glede tega postopka, ker mi Bazalna temperatura še ni  padla, pa zato ker sem non stop na WC, mislim groza, na WC hodim na 15 minut do pol ure, skoz me lulat tišči. Celo noč sem še šetala na relaciji WC in postelja

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
18.2.2008 9:13:31   
mismis
Dakec, ja ja se spomnim tvojega pluska, sem ti zelo hvaležna zanj.

Sem tisti dan, ko si mi ga prilimata, rekla našmu, da mamo plus. On pa meni, a si polulala palčko, pa jaz njemu, ma ne, Dakec nama ga je prilimala na forum, da bova vidla, kako to zgleda

Kar se pa tiče tvojega postopka, imaš prav, maj že trka na vrata.... TOK TOK

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
18.2.2008 9:13:41   
pikovit
Mismis če si se tako odločila sem jaz s tabo.Naj ne pride ne danes in ne naslednje dni!Kak si pa ti kaj?Občutki,znaki....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
18.2.2008 9:14:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image .Šele pol ob 23h sem se mal sestavla skupaj.

Tole so tvoji znaki nosečnosti. Zaspanost, utrujenost. user posted image

Ti si prava noseča žurerka. user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1687
18.2.2008 9:14:48   
arneja
Shuka, hvala za poslan optimizem user posted image . Koliko hormončka je krvni testek pokazal user posted image ? Si našega ata že poklicala? Super za boleča prsa, komaj čakam na to user posted image . Je bilo še na lotu kaj sreče user posted image ?

Dajamaja, hvala tudi tebi za lepe želje user posted image . Kmalu jih bom tudi jaz lahko tebi poslala user posted image .

Pija, hvala za objemček user posted image . Upam, da mi kaj sreče prinese user posted image .

Lara, tudi tebe je lepo brati user posted image . Kdaj bo naslednji postopek padel?

Banga, sem tudi jaz bolj kot ne omotična. Saj tvoj razume, da si pod vplivom hormonov, tako da si prepira ne jemlje k srcu. Naj foliklčki v drugo prestavo prešaltajo user posted image .

Pikovit, ste ga pa res dolgo v noč žurali user posted image . Dobra si, da zdržiš, nosečkica user posted image . A imaš kar cel fascikel o postopkih user posted image ? Mrzlo je bilo pa včeraj res precej, je skozi šipo precej bolj toplo izgledalo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
18.2.2008 9:16:50   
pikovit
No vidiš si na dobri potiuser posted image Tudi jz malo pogosto hodim na wc vsako jutro ob 6h ne morš verjet in to vsak dan prej pa ništa.Pa ritnične izpuhe imamuser posted image kar pogoste.Čeprav sem včeraj res jedla cvetačouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
18.2.2008 9:18:47   
mismis
Potem je včeraj pihalo na žurki user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
18.2.2008 9:18:59   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

user posted image .Šele pol ob 23h sem se mal sestavla skupaj.

Tole so tvoji znaki nosečnosti. Zaspanost, utrujenost. user posted image

Ti si prava noseča žurerka. user posted image

Ti pa si faca ja.Sem šla en dan prej ob 5h zjutraj spatuser posted image .Ampak hvala za tako lepe besede.
Dej še enkrat mi pripopaj un testekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
18.2.2008 9:19:24   
Anonimen
Lara light, kis kist tudi tebi. user posted image

Si že v službi? Delo krepi človeka, a ne?

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
18.2.2008 9:20:44   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Potem je včeraj pihalo na žurki user posted image user posted image

K svinauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
18.2.2008 9:20:59   
mihi78
mismis, hvala za lepe želje, res si super. Res upam na dober pridelek, konec koncev pa rabim res eno samo dobro jajčece. Bom jutri poročala, ko pridem s punkcijeuser posted image LP

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
18.2.2008 9:22:23   
Anonimen

Dej še enkrat mi pripopaj un testekuser posted image

Izvoli mami,

user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , user posted image

Sej vem, da maš sam dva user posted image user posted image , ampak vseeno, za vsak slučaj. user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
18.2.2008 9:24:26   
mismis
Mihi, kot praviš, res potrebuješ samo eno dobro celico...To boš pa 100% imela...

Pikovit, ja ja, sej so že pri vremenu napovedali, da bo čez vikend lepo, ampak malo vetrovno

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
18.2.2008 9:25:23   
Anonimen
Mihi78, navijam za tvoja jajčka user posted image

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
18.2.2008 9:28:52   
arneja
Linda, je padel potem včeraj zelenjavni sokec? Ja, zelena naj bi bila tudi notri, če jo imaš doma user posted image .

Pf, kako se vi kaj počutite? Je fino, ko vas vikam, kaj user posted image ?

Andreja, kako lepa je tvoja zgodbica user posted image . Ti je dal pa spet Menogon, ker je videl, da si nanj tako ok reagirala.

Mihi, jaz sem vsa zaspana čez dan pa vrti se mi tudi malo user posted image . V petek pa prvi UZ, da vidimo, če bodo tokrat foliklčki številčnejši.

Zvezdica, seveda spadaš k nam, tako da dobrodošla user posted image . Malo si stare poste poglej, pa boš diplomo iz IVF lahko napisala user posted image .

Mismis, se pridružujem tvojim pestkam za Čarno user posted image . Ta tečne tete pa zdaj dolgo, dolgo ne bo naokoli user posted image . Kar pozabi nanjo user posted image .

Dakec, v navodilih sicer piše, da moraš zrak ven spustiti, ampak jaz nobenega zraka ne vidim notri, tako da ga tudi ne spuščam ven. Uau, si pa veliko foliklčkov pridelala user posted image .

Pikovit, a da so po cvetači ritnični izpuhi pogosti user posted image ? Jaz sem jo tudi jedla včeraj, pa nič od izpuhov - na srečo user posted image .

Zdaj pa šibam pa upam, da ne zaspim na poti. Uživajte user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
18.2.2008 9:29:38   
ANIME
SHUKA!!!!!  FULL DOBRE NOVICE!!!! joj, kako sem vesela! To mi samo dodatno daje upanje!!!!
Želim ti čim bolj mirno user posted image !!!

Mihi - želim ti nebolečo punkcijo in čim več polnih foliklov!

Mismis, Pikovit -  a se vama tudi kaj vleče tole čakanje. Saj po eni strani gre kar hitro, po drugi pa bi najraje že včeraj imela rezultate ...
Jaz sem pa včeraj začela čutit eno čudno in smešno bolečino, ampak samo ko se kaj gibljem. Kar naenkrat sem dobila občutek, da mi vse v trebuhu dol pritiska (kot bi nosila s seboj težke kamne). In danes se ta občutek nadaljuje. Pojma nimam kaj to pomeni. Vmes mi je napihnjenost že malo splahnela, zdaj se mi pa zdi, da se spet vrača.
Razen tega nimam prav nobenih znakov ... prsa malo boleča (ampak to že ene 14 dni).
Prehlad se je hvala bogu čez vikend pozdravit in se danes že prav dobro počutim!

Vsem ta teden veliko sreče na UZ, punkcijah .... in pa seveda Mismis - velik debel plus v petek za naju!!!

PS: kam to hodite kri dat, da vam pregledajo prisotnost hormona?

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
18.2.2008 9:34:46   
mismis
Anime

seveda bo plus v petek, jaz sem se že tako odločila.
Drugače pa me punce, ki smo na GK LJ, se moramo 15 dan zglastiti tam, da nam vzamejo kri in pregledajo hormon HCG. Nekatere punce, ki pa so pri Rešu, pa hodijo na krvni test v Adrialab, mislim da je to na Parmovi

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?