|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
16.2.2008 20:20:58   
TamaraJ
Evo še mene končno doma.

Ja, res je bilo, kot so omenile že ostale: superuser posted image user posted image in resnično upam, da smo v akciji za naslednjič, nekje marca.. preden bomo popolnoma neokretne user posted image . Super punce vse in verjamem, da se nas naslednjič že prav veselijo v Golobčkuuser posted image .
Ne morem pa verjet, da ste ene lahko še kaj jedle... jaz sem še zdajle sita. No, sam mal smetance bom pojedla. Namesto tiste v kaviuser posted image

Zdaj pa grem še mal mojemu možeku poročat, ker ja firbčen. Ne predstavlja si namreč, kako izgleda toliko nosečk na kupuuser posted image .

aurora... rolerje sem probala (z ritjo na stolu) in so super. Komaj čakam, da bo dirka z vozičkiuser posted image . Hvala ti še enkrat.

Mirno in prespano noč vsem majčicam in se beremo jutri.. Čau

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
16.2.2008 20:27:01   
TamaraJ
Ej punce, super smouser posted image user posted image user posted image . Vse! Res škoda, da je slikca malo nejasna.. ampak se nas ravno tako lepo vidi. Ja, jaz bi tudi prosila za slike od srečanja na mail, ko bodo ready.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
16.2.2008 20:29:16   
Anonimen
Jaz tud pls, slikce na e-mail...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
16.2.2008 20:34:55   
aurora28
Jana še vprašaš zakaj so se pizzopeku tresle roke, ja valda če pa smo take luštne punce. Meni bi se tudi na njegovem mestu. user posted image user posted image

TamaraJ me veseli, da si z rolerji zadovoljna. user posted image

**** tebi pa sem se nasmejala - o dveh ženah user posted image , ne ga srati, super si in prav fino se je s teboj pogovarjati. user posted image

Martina moj se je tolk smejal, ko sem mu povedala tisto nezgodo o sireni. user posted image user posted image

Jaz bi tudi prosila slike na e-mail. Plisss user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
16.2.2008 21:35:12   
valentina2006
Punce user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...čudovite ste na sliki...

user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
16.2.2008 22:42:19   
Anonimen
Evo še jaz sem se namatrala s temi slikcamiuser posted image , forum jih NI in NI hotel sprejeti.

Ampak je ratalo.

Pošljite maile, pa vam jih še tja pošljemuser posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 3231
17.2.2008 6:49:16   
špelin@
Dobro jutro user posted image

No, danes sem pa jaz zgodnja - mala pika je ob petih nekaj bruhala in smo zdaj pokonci user posted image

Super, da so slikice uspele, javim svoj mail na ZS, da mi jih pošljete user posted image  Tudi jaz jih moram še pobrati s fotoaparata - sporočite mi svoj mail še ve, so same "prehranjevalne" slikce user posted image

Madonca, sem ugotovila, da je še ful tem, o katerih sploh ni bilo časa debatirati - to res lahko pomeni samo eno: ponovitev user posted image  Pa drugič se moram malo presesti, da se načvekam še s tistimi, s katerimi smo včeraj bolj malo rekle user posted image
valentina2006, prihodnjič se nam pa le priklopi user posted image

Včeraj sem bila tako sita, da prvič po dolgem času nisem zvečer nič več jedla user posted image

Mi se danes odpravljamo k tašči, ne smem pozabiti vzeti škatle z dojenčkastimi oblačilci, da vidim, kaj še potrebujem. Malo sem razmišljala, da bi roza oblačilca z barvo za tekstil prebarvala v modro - a mislite, da bi to šlo? Škoda mi je, da jih ne bi porabila, ker jih imam res veliko user posted image  So pa bolj nežne roza barve in vse iz bombaža, zato bi po moje kakšna kraljevsko modra kar "prijela"?

Aja, ****: ne ti o dveh ženah user posted image  Svojo kilažo odlično skrivaš, nikakor ti ne bi pripisala trimestne cifre - moja mami tehta manj, ampak izgleda pa precej bolj obilna od tebe, zato se nimaš sploh za kaj sekirati. Ti le še naprej pridno čuvaj svojo kepico user posted image

Moram res še 1x napisati: včeraj je bilo res super, sploh ne dojemam, da se nas je našla tako različna, a vseeno tako dopolnjujoča se skupina user posted image user posted image user posted image  Torej vtis preko foruma res ni bil napačen: smo se našle prave user posted image user posted image

Naty*, nisem si mislila, da imava toliko skupnega user posted image  Noro user posted image

Vsem želim eno prijetno nedeljo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
17.2.2008 6:59:46   
aurora28
Dobro jutro!

Danes jaz kuham user posted image .  Včeraj zvečer sem se tolk najedla, da sem se ponoči zbujala in hodila v kuhinjo vodo pit. user posted image

**** sem mojemu user posted image  pripovedovala kakšno je življenje v Kairu in kako sta se vidva s svojim spoznala in me je s takim zanimanjem poslušal, tak, da mi je rekel, kaj lahko grem vmes na wc, pa mi boš takoj ko pridem nazaj pripovedovala naprej. user posted image user posted image  

Jana81 zate pa naslov, kje dobiš smiley user posted image
http://www.getsmileyface.com/tea-cup-smileys.html

Špelin@ mislim, da bi se roza oblačila dala prebarvati, le da barva res ne bo prišla tedmo ali svetlo modra, po moje bo bolj turkizna ratala, kar tudi ni slabo za fantka. user posted image Probaj kakšno cotko pa boš videla kakšna bodo ratalo. Pa veliko sreče. Kje pa jih boš barvala v pralnem stroju ali v loncu na štedilniku? Sem pa tudi sama zato, da se še dobimo, ker je bilo super user posted image user posted image

Mene že nekaj dni full bradavice srbijo, kaj je to? Ali še katero tolk srbijo? Zdi se mi, da so prsi ponovno postale bolj polne, se pripravljajo na mlekarno. user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 17.2.2008 7:06:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
17.2.2008 8:13:57   
valentina2006
Majčice DOBRO JUTRO...

Ena user posted image  še od mene...

edinaos: Odlične slike...

Sploh ne dvomim, da na srečanju ni blo enkratno... user posted image  user posted image  user posted image

špelin@: user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
17.2.2008 8:37:59   
aurora28
Edinaos super slike. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3235
17.2.2008 8:46:08   
aurora28
Očitno imam monolog user posted image , a vse spite al kaj????

Jana sem pogledala spored in zgodbe o rojstvu (Birth stories) bodo jutri na Zone Reality ob 10.10 uri in 10.35 ter popoldan ob 17.15 in 17.40. user posted image Sta dva dela drug za drugim.

Te zgodbe so super, ker dejansko pokažejo kako ženske rojevajo in njihov potek nosečnosti. Jaz jih redno spremljam. Vredno ogleda. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
17.2.2008 8:48:00   
Naty*
Dobro jutro! Joj dobre ste, da ste uspele včeri še do računalnika pridet. Midva sva bla z mojim še pri enmu kolegu, pol sm šla pa lahko sam še v horizontalo. Ni kej, tud čvek te lahko zmatra user posted image . Ampak je blo res fuuuul dobr  user posted image . Pa tud js upam, da nam bo še uspelo eno srečanje pred porodom, če pa že to ne, pa definitivno potem z vozički user posted image . Ampak takrat bomo rable veliiiiiko več prostora, pa kazga kelnarja več kot včeri user posted image .

U glavnem res je blo fajn, same fajne babe smo ble, pa po moje smo mele tem še za celo noč, če bi mele čas user posted image  (je pa res, da so bli ostali verjetno kr veseli, ko smo se odločle, da gremo user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naty*, nisem si mislila, da imava toliko skupnega user posted image  Noro user posted image

špelin@ res je, tud js si nisem mislila....kolk bi šele ugotovile, če bi še kako uro čvekale user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
17.2.2008 9:45:29   
valentina2006
Ej punce, a ma kera še podobne težave...user posted image
Sobota, nedelja, ko bi lahko spala user posted image , se zbujam že od 7.00 naprej...med tednom pa čakam samo na vikend, da bom lahko spala...pol pa v luft gledam...user posted image

Sta bla učer na obisku moja starša (po 1 tednu) pa je mami bla čist "navdušena", da mi je v 1 tednu tko trebuh zrastu...user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
17.2.2008 10:03:31   
aurora28
Valentina jaz nimam teh problemov, ker se vsak dan, ne glede na to ali je petek, vikend ali ponedeljek vstanem okrog 6. ure. user posted image user posted image

Imam pa težavo, da me bradavice in kolobarji zelo srbijo in nevem kaj naj naredim, znorela bom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3239
17.2.2008 10:13:09   
suzy85
lep pozdravček user posted image !
vidim, da ste se včeraj imele odlično! slikce so lepe, same lepe user posted image !
mi smo pa včeraj tamalega od kolegov zapili, pa glede na to kakšni so bili moški, bi moral biti tamali non stop zdrav! user posted image pa še naplesala sem se - po dolgem času! kak je blo fajn!

aurora28 poskusi si jih namazati s soleo ali čim podobnim. jst si s soleo mažem okol popka, kr me ful boli, pa mal pomaga!

lepo sončno nedeljo vam želim!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
17.2.2008 10:20:17   
aurora28
Suzy hvala za nasvet. Prsne bradavice si mažem z Bepantenom, pa me še vedno srbi. A je katera uporabljala mazilo Lanolin za prsne bradavice? Bi mi mogoče to pomagalo? 

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
17.2.2008 10:26:18   
sesil
avrora, jaz sem imela te probleme na začetku nosečnosti, sedaj ne več. sem se pa stalno mazala s tisto kremo ki mi je prišla pod roke, drugače je bilo za znoret.
lepe fotke, res ste same fanj babe, edino katera je katera nevem, me pa firbec matra.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
17.2.2008 10:41:42   
valentina2006
aurora28: Tko kot sta napisali predhodnici. Probi se namazat s kakšno kremo...men je full všeč Bepanthen. Velikrat pa prakticiram tud obkladek z mrzlo vodo?

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
17.2.2008 10:58:20   
Anonimen
Dobro jutro, dober dan.

Pri nas se dela že prav fleten sonček. In če nočeva trgovine zamuditi (aja pri nas na selu dela ob nedeljah samo do 12huser posted image ) se morava kar počasi odpraviti. Ja dragec, že grem samo svoje majčice na hitr pozdravim.

Naj še jaz povem, da sem se včeraj imela SUPERCA (samo rita me danes boli boli), in plisss za naslednje srečanje eno oštarijo  z mehkimi ziciuser posted image , jaz imam že celo dopoldan omrtvičeno ritouser posted image . Draga le kaj ste ve delale včeraj?user posted image

aurora28, jana81, katina: ste me čisto navdušila s svojimi bušijiuser posted image , včeraj sem se na trenutke počutila, kot da sploh ne bi bila nosečauser posted image . Drugače, pa res user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše ogromne bušije. Upam, da ga tudi jaz kmalu dobimuser posted image .

: mislim, da ne bi bilo slabo tebe naslednjič vzeti s sabo na GP. Da se mičkano ti pobliže pogovoriš z mojo ¨¨prijazno¨¨ G.

Jana81, aurora28, martina25, narava: mičkano predaleč smo bile, upam na več spoznavanja naslednjičuser posted image .

A štorijo o SIRENI sem vseeno prisluškovalauser posted image .

Estrella: sem te jaz včeraj prav razumela: svojega fantka si rodila pri 18letih  /ali 28-ih)??user posted image Nekaj mi ne gre skupajuser posted image .

špelin@: za nas boš ti kar lepo špela ostalauser posted image

Katina: upam, da boš rešila z delodajalcem  ugodno zateuser posted image , mogoče bom čez  kakšno leto kakšne inštrukcije potrebovalauser posted image

aurora28: očitno mi noče slike poslati, bom probala še popoldanuser posted image .

No tako, lep sončen popoldan vam želim.

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
17.2.2008 10:59:22   
Anonimen
Aja notranje pa itak, sploh ne rabim omenjatuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3245
17.2.2008 11:17:10   
jana81
hej
zaspanka se je vstala, lubi mi je naredu kavico, zdej pa mam čas klepetat.

aurora tele strani mi noče odpret (piše strani ni mogoče prikazatiuser posted image )
kupila sem si lanolin, pa je tko trd za mazat, da bom erjetn kupla bepanten, ja mam pa tud jst suhe in boleče bradavice zadnje čase, čeprav si skor mažem z eucerinom-kot trebuh.
aja hvala za uno oddajo, upam da ne bom zamudila,ko sem bolj pozabljiva.

špelin mislim da bi mogl it prebarvat, če gre na temnejše pol pride, drugač ne, sam kupi uno bolj kvalitetno barvo, da se ti ne bo potem spirala.

valentina nič se sekirat...jst sem ista, ok danes sem spala do pol 11h ker sem šla nazaj spat.

suzy85..naslednjič ti ne uide da se nam ne pridružiš..user posted image  valentina teb tud ne.

sesil vse se ti bomo predstavile,ko se vidmo v živo.user posted image

edina..ja res škoda da smo tolk narazen sedele. za trebuh pa , ti si prava manekenka, sam buši te je (niti ne tk mali), pa dolge noge...bi ti lahk zapele: modna pista to je prava stvar, lepe punce te so božji dar,......
tud pr nas delajo trgovine sam do 12h, drgač morem it pa mal dlje v trgovino, tak da morem tud jst šibnat.
Aja pa edina...prosim pošlji mi še une ostale slike, zdej sem dobila samo uno skupno, ker moje so meglene. tnx

zdej pa grem na sonček pred hišo kavico spit z user posted image , ker mu je dolgčas.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
17.2.2008 11:30:25   
valentina2006
Majčice`08: Mi mamo dons okroglih 100 dni do konca.
user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 3247
17.2.2008 12:29:55   
Anonimen
Dober dan še z moje strani...

Punce res se moramo dobiti še enkrat ker se nismo niti pol pomenile... samo drugič moramo izbrat kak lokal da bodo tudi tiste ,ki nemarajo pizze kaj jedle in pa predvsem da se bo našlo kaj za našo Katino.

Vse ste same super punce!! Upam da se nam pridružijo še katere druge...

špelina

Za barvanje ne vem... najbolje bo da probaš samo na enem komadu in potem boš videla kaj bo ratalo.Drugače pa ni slaba ideja...

Bradavice pa mene nič ne srbijo tako da ti ne znam svetovati Eurora...

Martina:
tudi jaz sem zvečer povedala štorijo o sirenah mojemu dragemu, kar po telefonu in se je zelo nasmejal...

Edina

Z veseljem grem mal spucat tvojo G. Ker če same take plašne punce hodijo k njej pol pa ni čuden da ji je pukel zrastu in se upa rečt glih kar ji pade na pamet. Ti se kar postavi zase... če ne pa res grem s tabo drugič!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3248
17.2.2008 13:30:26   
aurora28
Hajli hajlo.user posted image

Valentina user posted image user posted image user posted image za stotko.

Midva pa danes nisva šla v trgovino, ker imava vse za kuho doma. Sprva sva študirala kaj bi skuhala, ampak se obema lušta segedin in se že kuha user posted image . Pri nama sploh ni tako kot je bilo pri naših starših; moja mami je med tednov kuhala en dan segedin, drug dan testenine, tretji dan ribe in priloge, četrti dan je bilo nekaj spečenega v pečici in tako naprej, ampak ob nedeljah pa je obvezno bila goveja juhica + pražen krompir + pohan ali pečen piščanec / puran / svinjska pečenka + solata in sladica. Ampak midva se ravnava po občutku in če nama paše si tipično slovensko nedeljsko južno skuhava kar med tednom. Zakaj vam to pravim, zato ker moja mami in moja tašča ne moreta razumeti, kako lahko ob nedeljah jeva segedin, ker to je bolj južina za delovni dan. user posted image user posted image user posted image

Pa kaj, midva jeva kar nama paše. A ve kuhate t.i. nedeljsko južno samo ob nedeljah?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
17.2.2008 14:06:03   
Anonimen
Eurora

Tud pri nas je bilo tko... nedeljska južina obvezno goveja juha, pražen krompir i.t.d. Od kar pa imam svoje gospodinstvo jemo ob nedeljah glih tisto kar nam paše...makarone al pa pizzo...user posted image user posted image
Skratka naj bo petek ali svetek vedno jemo po naših željah...

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.