|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
15.2.2008 22:57:58   
_ancica_
ja sej mene je tud skor pobral ampak sele potem ko sem ze poslala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
15.2.2008 22:59:27   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja sej mene je tud skor pobral ampak sele potem ko sem ze poslala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .. jaz se ne morem ustavit smejat... a, si ti mela tud divjo noc, pa si mal zmedena danes??? pa ti grejo neumnosti po glavi??? al je to posledica driske??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
15.2.2008 22:59:32   
_ancica_
tany...zdej se bom pa tud jaz pocasi poslovila, grem kuhat... zelim ti res lep vikend in ostalim tudi, pa se mogoce kaj oglasim jutri, ce ne pa potem v ponedeljek user posted image
cau bau  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
15.2.2008 23:00:14   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

user posted image user posted image user posted image .. jaz se ne morem ustavit smejat... a, si ti mela tud divjo noc, pa si mal zmedena danes??? pa ti grejo neumnosti po glavi??? al je to posledica driske??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej ne vem kaj je to danes...nekaj cudnega se dogaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
15.2.2008 23:00:59   
_ancica_
oki doki ...zdej pa res sibam... cau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
15.2.2008 23:02:07   
tany83
user posted image ... ja res e neki cudnega dogaja...user posted image ...

Lepo se imej cez vikend s tvojim dragim in ne pozabi se mazat po aromaticnih delihuser posted image user posted image user posted image ....

papa user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
15.2.2008 23:40:54   
spps
ojla!kako ste mi?ste že vse šle?jaz sem pa rekla,da vas pridem pogledat,ker spat nemoremuser posted image
no,bom žeuser posted image user posted image user posted image  
ste pa danes bile ful pridne ste naklofale kar nekaj novih straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
16.2.2008 0:13:53   
NAJBOLJŠA
A je še ktera kle?
No, pa nič.
Ve spite, jaz bom pazila na vas...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
16.2.2008 9:02:07   
spps
dobro jutro zaspankeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .lep vikend vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
16.2.2008 14:57:49   
NAJBOLJŠA
Spps, dobro jutro tudi tebi, ter ostalim...
Jaz sem že vstala, pa ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
16.2.2008 14:58:21   
tany83
Dobro jutro drage moje klepetulje....

kako ste kaj danes????

jaz zaspano... nisem dobro spala... skoz so neki psi lajali pa neke macke mele svoje orgije user posted image ... groznooo....user posted image
tle je sonce, vroce ko v peklu... se niti mal vetra ni user posted image .... uf... se ze zacenja una neznosna vrocinauser posted image ....

danes bom mela spet dan pucanja....

tko, da itak tle ni nobene, najbols da jo jaz user posted image  pospravljat, da bom kmal konc....

se pa javim se kaj, ce bo katera tu....

ce, pa ne bo nobene pa se mejte lepo in se tipkamo v ponedeljek... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
16.2.2008 15:03:13   
NAJBOLJŠA
Ojla, a so odsotni ilegalci tudi že vstali?
Tany, kako si?
Jaz sem trenutno še sama, so ostali pri tašči že cel dan...Da sem se lohk naspala.Pa moram v trgovino, pa avto oprat, pa se mi nič ne ljubi.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
16.2.2008 15:14:53   
tany83
Ojla Najbojsa...

jaz sem tud sama.. moz ze dela... jaz pa sem menjala posteljnjino pa sem dala ze prat zdaj bo kmalu opralo, potem ddam susit... pa moram se spalnico popucat pa obe kopalnici mal pospravit.... pa tako naprej... bom mela bolj deloven dan danes....

zunaj je soncek tko, da je fuul lepo posparavljat, ceprav je malo pretoplo tukaj.... sam raje kot mraz...

Neposredna povezava do sporočila: 2713
16.2.2008 17:24:18   
NAJBOLJŠA
Tany, jaz sem že z terena..Moji ljubčki so tudi prišli.Mož je pomagal očetu, da so podrli dva velika drevesa, pa jih razžagali v drva.Z eno besedo, uničen je.Pa imej kaj od vikenda, ha ha.
Zvečer naj bi šla na en žur, pa ne vem kaj bo.Trenutno je zaspal na kavču, otroci pa se igrajo.
Jaz pa bom šla počasi rižoto naredit, pa solato.
Pa nohte mam obupne, pa nimam časa se jih lotituser posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
16.2.2008 17:30:08   
tany83
Hahauser posted image ... saj vem kako je to, moj je prsel pa vceraj fuuul kasno domov iz sluzbe, pole je pa kar prnesu neki za jest, tko da mi ni blo treba kuhat...user posted image ..

jaz sem tud koncala spalnico in kopalnico, zdaj se tadrugo kopalnico, pa perilo moram pobrat....

danes bom tud jaz kuhala riz... sam z gobami in piscancka zdravenuser posted image ...

danes je pa tukaj tko lep pogled na morje, prav turkizno modro je... da me vabi, da bi na plazo sla.. pa se veliko balkonsko okno mam, da se vidi kamor se postavis v stanovanju... ne smem vec gledatuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2715
16.2.2008 18:00:22   
venezuela
oja. malo sem po forumih brskala, pa sem vidla, kako fajn čveke se tu nahajateuser posted image
a se vam loh pridružim?

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
16.2.2008 18:06:06   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

oja. malo sem po forumih brskala, pa sem vidla, kako fajn čveke se tu nahajateuser posted image
a se vam loh pridružim?

Lahko se nam pridruzis... pogoj je edino dobra voljauser posted image ...

Dobrodosla user posted image

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
16.2.2008 18:09:54   
NAJBOLJŠA
Venezuela, seveda.user posted image Tukaj so zelo prijazne punce, vem, saj sem se jim šele dobro priključila.user posted image user posted image
Povej kaj o sebi...
Jaz sem N., imam tri otročke, pa enga samga moža, tko, da kar gre.user posted image Hodim v službo, pa mal sem še taksist, pa še kaj..
Pa ti?

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2718
16.2.2008 18:53:53   
venezuela
ja, jst sem še zaenkrat študentka (samo še diploma in 3 izpitiuser posted image ), drugače si pa s fantom gradiva hiško in že malo delava na user posted image . Opazla sem, da je ancica s toronta. Tudi sama sem bila eno leto doli pri teti, pa upam, da bova s user posted image  še kdaj šla kej dol, ker ima on tut žlahto doli.
s kod si pa ti tany?

Neposredna povezava do sporočila: 2719
16.2.2008 18:57:34   
venezuela
joj, sem vas mal nazaj prebrala pa vidim, da ima tany tolk lušto vreme. joj, pri nas je pa tolk mmmmrrrrazzzzuser posted image sploh vn ne upam. Komi čakam, da začne spet vse lepo cveteti in bo končn spet toplo. tale zime mene ubijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2720
16.2.2008 18:57:37   
tany83
Jaz sem iz Dominikanske republike....

tud midva z mojim user posted image  delava na user posted image ... od sepembra in upam, da nama kmal kaj uspe...user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2721
16.2.2008 19:09:35   
_ancica_
hojla cveke moje! Se vam na hitro malo oglasim user posted image
Danes sva z mojim ze pridno navsezgodaj malo potelovadila user posted image zdaj pa upam, da se bo kaj prijelo...imava pa se dva dni (jutri in ponedeljek, ker je en praznik tukaj), tako da bo se veselo user posted image user posted image

Venezuela...lep pozdrav iz Toronta in dobrodosla med internacionalkami!!! user posted image user posted image

no zdaj pa sibam jest...lepo se mejte , pa se se kaj oglasim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
16.2.2008 19:10:12   
venezuela
oooo, kak lepo! tam more bit pa tko lušno! a je tvoj user posted image  iz doli?
in kako je kaj ko tam živiš? jst bi se vsak dan v morju namakala, k sem čist nora na morjeuser posted image  a je kaj morskih psov?user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
16.2.2008 19:13:19   
venezuela
Venezuela...lep pozdrav iz Toronta in dobrodosla med

o, hvala ancica!upam, da je vama ratalo. Midva z user posted image  se že tudi kar lep čas mučva. ah pa sej bo...ni user posted image , da neuser posted image
pa dober tek!

Neposredna povezava do sporočila: 2724
16.2.2008 19:36:15   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

oooo, kak lepo! tam more bit pa tko lušno! a je tvoj user posted image  iz doli?
in kako je kaj ko tam živiš? jst bi se vsak dan v morju namakala, k sem čist nora na morjeuser posted image  a je kaj morskih psov?user posted image

user posted image ... ja, je fuuul lepo tukaj... moj user posted image  je od tukaj...  ko zacens tle zivet ti ni vec tolk da bi se vsak dan namakal, ker ti je itak morje skoz na dosegu user posted image user posted image user posted image .. sej jaz mam tud rada morje... mi je res fuul fajn tle... pa se vsec mi je k je skoz toplo.... morskih psov pa nisem zaznala zaenkrat, so ker je odprto morje, sam ne pridejo tko blizu user posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.