![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 22:57:58
|
|
|
|
_ancica_
|
ja sej mene je tud skor pobral ampak sele potem ko sem ze poslala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 22:59:27
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja sej mene je tud skor pobral ampak sele potem ko sem ze poslala .. jaz se ne morem ustavit smejat... a, si ti mela tud divjo noc, pa si mal zmedena danes??? pa ti grejo neumnosti po glavi??? al je to posledica driske??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 22:59:32
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...zdej se bom pa tud jaz pocasi poslovila, grem kuhat... zelim ti res lep vikend in ostalim tudi, pa se mogoce kaj oglasim jutri, ce ne pa potem v ponedeljek cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 23:00:14
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja sej mene je tud skor pobral ampak sele potem ko sem ze poslala .. jaz se ne morem ustavit smejat... a, si ti mela tud divjo noc, pa si mal zmedena danes??? pa ti grejo neumnosti po glavi??? al je to posledica driske?? ej ne vem kaj je to danes...nekaj cudnega se dogaja
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 23:00:59
|
|
|
|
_ancica_
|
oki doki ...zdej pa res sibam... cau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 23:02:07
|
|
|
|
tany83
|
... ja res e neki cudnega dogaja... ... Lepo se imej cez vikend s tvojim dragim in ne pozabi se mazat po aromaticnih delih .... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 23:40:54
|
|
|
|
spps
|
ojla!kako ste mi?ste že vse šle?jaz sem pa rekla,da vas pridem pogledat,ker spat nemorem no,bom že ste pa danes bile ful pridne ste naklofale kar nekaj novih strani
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 0:13:53
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
A je še ktera kle? No, pa nič. Ve spite, jaz bom pazila na vas...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 9:02:07
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro zaspanke .lep vikend vam želim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 14:57:49
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, dobro jutro tudi tebi, ter ostalim... Jaz sem že vstala, pa ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 14:58:21
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro drage moje klepetulje.... kako ste kaj danes???? jaz zaspano... nisem dobro spala... skoz so neki psi lajali pa neke macke mele svoje orgije ... groznooo.... tle je sonce, vroce ko v peklu... se niti mal vetra ni .... uf... se ze zacenja una neznosna vrocina .... danes bom mela spet dan pucanja.... tko, da itak tle ni nobene, najbols da jo jaz pospravljat, da bom kmal konc.... se pa javim se kaj, ce bo katera tu.... ce, pa ne bo nobene pa se mejte lepo in se tipkamo v ponedeljek...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 15:03:13
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ojla, a so odsotni ilegalci tudi že vstali? Tany, kako si? Jaz sem trenutno še sama, so ostali pri tašči že cel dan...Da sem se lohk naspala.Pa moram v trgovino, pa avto oprat, pa se mi nič ne ljubi.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 15:14:53
|
|
|
|
tany83
|
Ojla Najbojsa... jaz sem tud sama.. moz ze dela... jaz pa sem menjala posteljnjino pa sem dala ze prat zdaj bo kmalu opralo, potem ddam susit... pa moram se spalnico popucat pa obe kopalnici mal pospravit.... pa tako naprej... bom mela bolj deloven dan danes.... zunaj je soncek tko, da je fuul lepo posparavljat, ceprav je malo pretoplo tukaj.... sam raje kot mraz...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 17:24:18
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tany, jaz sem že z terena..Moji ljubčki so tudi prišli.Mož je pomagal očetu, da so podrli dva velika drevesa, pa jih razžagali v drva.Z eno besedo, uničen je.Pa imej kaj od vikenda, ha ha. Zvečer naj bi šla na en žur, pa ne vem kaj bo.Trenutno je zaspal na kavču, otroci pa se igrajo. Jaz pa bom šla počasi rižoto naredit, pa solato. Pa nohte mam obupne, pa nimam časa se jih lotit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 17:30:08
|
|
|
|
tany83
|
Haha ... saj vem kako je to, moj je prsel pa vceraj fuuul kasno domov iz sluzbe, pole je pa kar prnesu neki za jest, tko da mi ni blo treba kuhat... .. jaz sem tud koncala spalnico in kopalnico, zdaj se tadrugo kopalnico, pa perilo moram pobrat.... danes bom tud jaz kuhala riz... sam z gobami in piscancka zdraven ... danes je pa tukaj tko lep pogled na morje, prav turkizno modro je... da me vabi, da bi na plazo sla.. pa se veliko balkonsko okno mam, da se vidi kamor se postavis v stanovanju... ne smem vec gledat ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 18:00:22
|
|
|
|
venezuela
|
oja. malo sem po forumih brskala, pa sem vidla, kako fajn čveke se tu nahajate a se vam loh pridružim?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 18:06:06
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela oja. malo sem po forumih brskala, pa sem vidla, kako fajn čveke se tu nahajate a se vam loh pridružim? Lahko se nam pridruzis... pogoj je edino dobra volja ... Dobrodosla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 18:09:54
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Venezuela, seveda. Tukaj so zelo prijazne punce, vem, saj sem se jim šele dobro priključila. Povej kaj o sebi... Jaz sem N., imam tri otročke, pa enga samga moža, tko, da kar gre. Hodim v službo, pa mal sem še taksist, pa še kaj.. Pa ti?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 18:53:53
|
|
|
|
venezuela
|
ja, jst sem še zaenkrat študentka (samo še diploma in 3 izpiti ), drugače si pa s fantom gradiva hiško in že malo delava na . Opazla sem, da je ancica s toronta. Tudi sama sem bila eno leto doli pri teti, pa upam, da bova s še kdaj šla kej dol, ker ima on tut žlahto doli. s kod si pa ti tany?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 18:57:34
|
|
|
|
venezuela
|
joj, sem vas mal nazaj prebrala pa vidim, da ima tany tolk lušto vreme. joj, pri nas je pa tolk mmmmrrrrazzzz sploh vn ne upam. Komi čakam, da začne spet vse lepo cveteti in bo končn spet toplo. tale zime mene ubija
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 18:57:37
|
|
|
|
tany83
|
Jaz sem iz Dominikanske republike.... tud midva z mojim delava na ... od sepembra in upam, da nama kmal kaj uspe... ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 19:09:35
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla cveke moje! Se vam na hitro malo oglasim Danes sva z mojim ze pridno navsezgodaj malo potelovadila zdaj pa upam, da se bo kaj prijelo...imava pa se dva dni (jutri in ponedeljek, ker je en praznik tukaj), tako da bo se veselo Venezuela...lep pozdrav iz Toronta in dobrodosla med internacionalkami!!! no zdaj pa sibam jest...lepo se mejte , pa se se kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 19:10:12
|
|
|
|
venezuela
|
oooo, kak lepo! tam more bit pa tko lušno! a je tvoj iz doli? in kako je kaj ko tam živiš? jst bi se vsak dan v morju namakala, k sem čist nora na morje a je kaj morskih psov?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 19:13:19
|
|
|
|
venezuela
|
Venezuela...lep pozdrav iz Toronta in dobrodosla med o, hvala ancica!upam, da je vama ratalo. Midva z se že tudi kar lep čas mučva. ah pa sej bo...ni , da ne pa dober tek!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.2.2008 19:36:15
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela oooo, kak lepo! tam more bit pa tko lušno! a je tvoj iz doli? in kako je kaj ko tam živiš? jst bi se vsak dan v morju namakala, k sem čist nora na morje a je kaj morskih psov? ... ja, je fuuul lepo tukaj... moj je od tukaj... ko zacens tle zivet ti ni vec tolk da bi se vsak dan namakal, ker ti je itak morje skoz na dosegu .. sej jaz mam tud rada morje... mi je res fuul fajn tle... pa se vsec mi je k je skoz toplo.... morskih psov pa nisem zaznala zaenkrat, so ker je odprto morje, sam ne pridejo tko blizu .....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.