Katina
|
Glede srečanja smo kar sklepčne. Glede na trenutne omejitve predlagam ponedeljek ali sredo, lahko kar na istem mestu kot zadnjič ob 9.uri. Zbiram prijave. NiLe, se zgodi, da včasih zmanjka sreče. See strinjam s Caleno, da poizkusi izkoristit svoje stanje za to, da ti bo šel prfoks tolk na roke, da te sprejme na ustni izpit. Navadno jim prošnje zmehčajo srčke. Držim pesti, da ti uspe, ker je junij res bolj zoprna varianta. Sporoči kako ti je šlo. Upam, da si dobila odločbo. Meni je kar kamen padel s srca, ko so mi podaljšali do nastopa porodniške. Jupi! Če imaš jutri ali pojutrijšnjem kakšno urico odveč, te z veseljem povabim na kofi. mml, kar ne morem se načuditi vašem mirnem prehodu iz 2v1 v 4 člansko družino. Saj to so sanje vsake izmed nas. Dvomim, da bom jaz tolk skulirana - malo zaradi narave, malo zaradi oddaljenosti od časov, ko smo mi imeli . Sem pa prepričana, da bom veliko manj komplicirala, kot sem prvič. Glede utrujenosti je pa pri meni zadnja dva dni mal čudno stanje - zjutraj komaj pridem k sebi - sem čist out. Navadno sem kot una pupa, ki se ji oči odprejo, ko jo postaviš pokonci, zdaj pa si moram pomagat z eno kavico. Mogoče mi pa mal cuker pade, moram enkrat še v takem stanju zmerit cuker, da vidim. nanka, upam, da si se znašla v službi in se boš lahko zmuznila za srečanje z nami. majuška, tudi ti planiraj, da bi se nam na srečanju pridružila. Jaz si namreč popoldanskega šetanja po BTC-ju ne morem privoščit. Še dopoldan nisem najbolj navdušena nad njim. Calena, Nile, sta že vse nabavli za ? moj nad šetanjem po trgovinah ni najbolj navdušen, zato se moram vedno psihično pripraviti na to kam greva in po kaj. No jaz sem tipična ženska, ki je sicer zadnja leta precej šopingistično skulirana, ampak še vedno rada "šnofam" po trgovinah. Calena, jaz tudi občasno naročim fotke, ki jih imam na compu, ampak pri tem nisem dosledna. Najbrž se jih splača imet še v obliki fotk, da jih slučajno ne zgubiš, če ti crkne comp. Kako delate ostale? Danes je spet en lep - sicer hladnejši dan, ki ga je treba izkoristit, ker se v sredo pričakuje poslabšanje. Sicer pa komaj čakam naš naslednji čvek.
|