|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mehčalec
6.2.2008 22:18:12   
hugolina***
A kera ve za kak dober mehčalec, ki zares dolgo pa močno diši. Preizkusla sem jih že ful od lenorja pa silan pa tud druge pa na začetku še diši ko je perilo suho pa komaj da še kaj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mehčalec
6.2.2008 22:23:57   
Anonimen
Cocollino. Sicer je pa mehčalec za mehčanje oblek. Če ga daš preveč, cunje zasmrdijo.In tega vonja zlepa ne spraviš ven.

(odgovor članu hugolina***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 22:42:12   
hugolina***
vem, da je za mehčanje sam kdaj pridem v vrtec pa kaka bundica tok lepo diši. AL pa zadnč je pršu k nam stric je tok dišal po mehčalcu pa marsikdaj zavohaš koga men pa neuspe najdit enga pravga mehčalca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2008 22:58:17   
Aja32
Beli lenor (sensitivuser posted image - otročiček je gor), kupljen v Mullerju... user posted image user posted image user posted image Vsaj meni ful dolgo diši...

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2008 7:19:24   
bodoča
Pri meni je mehčalec obvezno Ornel, najraje imam tistega, ki lila barve. Mi po nobenem drugem mehčalcu cote niso dišale.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2008 8:25:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Cocollino. Sicer je pa mehčalec za mehčanje oblek. Če ga daš preveč, cunje zasmrdijo.In tega vonja zlepa ne spraviš ven.

Jaz sm jih sprobala malo morje le teh,ampak mi pa res cocollino najdlje diši.
Pa še drag ni tolikouser posted image
Najbolj mi pa smrdi rdeči lenor-fujuser posted image

< Sporočilo je popravil Dorči -- 7.2.2008 8:35:14 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2008 8:56:37   
jerikou
Ornel, modri cotton+jasmin obvezno kombinacija z Dash (tekoči, ki pere vse). Sem pa probala tudi že od DM Pech vonj (oranžen) poceni in zacuda mi je postelnina v omari se po 1 mesecu disala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2008 9:35:51   
saraja
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Pri meni je mehčalec obvezno Ornel, najraje imam tistega, ki lila barve. Mi po nobenem drugem mehčalcu cote niso dišale.

Jaz pol leta uporabljam samo tega, pa še drag ni! Ko pridem kam mi vedno rečejo al pa za tamalega, kak parfum pa uporabljate???

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2008 9:46:42   
Anonimen
Kombinacija praška AVA z mehčalcem Life.Lahko pa tudi kombinacija,tekočega praška Dash z mehčalcem Lenor.

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2008 12:38:55   
Morgaine
Jaz uporabljam tudi zdaj že nekaj časa samo Ornel, tisti modri mi zelo diši, mi pa tudi ni slab Lenorjev rumen, mislim da je Summer. Ampak ko perem z Ornelom, oblačila tudi v omari dišijo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.2.2008 18:17:29   
taly82
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Tudi moj nepogrešljivi mehčalec je Ornel lila barve, zadišal mi je ko ga je tašča uporabljala in sem ga poiskusila še sama.. ni mi žaluser posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.2.2008 19:40:38   
saraja
Ja, samo moraš pazit. Ornel ima dve vijolični barvi, tisti ki piše gor Wellnes, tisti je pravi!!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.2.2008 21:21:34   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Beli lenor (sensitivuser posted image - otročiček je gor), kupljen v Mullerju... user posted image user posted image user posted image Vsaj meni ful dolgo diši...

Enako. Ali pa tisti sensitiv z eno žensko gor. Mislim, da je z dodatkom mandeljnov. Ta je tudi ok.

Pa modri Softlan. Tudi kupljen v Müllerju.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.2.2008 23:49:26   
lindy
Men je pa zakon Silanov rumen, mandelj in mleko!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.2.2008 20:57:00   
Saskia02
Kaj je vam vseeno, da najprej z nafto perete in potem si z nafto še "nadišavite" perilo? Meni se zdi vonj po mehčalcu najbolj cenen vonj. Pred 30. leti je bilo res zelo IN, če si dišal po mehčacu, sedaj mi je pa to čisto mimo.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.2.2008 8:11:48   
sneška_
Jaz uporabljam Quanto alpen fresh.Ko gremo pri tašči skočimo čez mejo in ga vzamem.Ampak fantastično diši,super vonj ima .

Najdojenček

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.2.2008 13:03:47   
pika_b
Sneška a je to tisti zelen Alpenwiesen????

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.2.2008 23:33:23   
sneška_
Da to je zelene barve mehčalec, na njemu piše, alpenfresh fantastno diši.  

Najdojenček

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.2.2008 23:43:24   
lelčy
men je najboljši ornel-vanilija in čokolada, pa rumeni lenor.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.2.2008 23:57:34   
soncek28
Rumeni ali moder LENOR je ok,za otr.stvari pa beli LENOR z dojenčkom na sliki!!!

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.2.2008 8:45:44   
Anonimen
Jaz sem kupila za spremembo vijolični Lenor,pa mi tudi ta smrdiuser posted image

Pa sem ga dala kapljico,ajd mogoče bo v redu,ampak diši po postanem,čeprav je sveže oprano in posušenouser posted image

(odgovor članu soncek28)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
12.2.2008 16:20:18   
ježek
Moder Softlan.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.2.2008 22:29:54   
Peppa
Tudi jaz uporabljam samo ornel user posted image   Najraje vzamem tistega lila. Ali pa modrega Calming.

Kdor vpraša, je neumen tisti trenutek, kdor ne vpraša, je neumen celo življenje.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

"Bolje je vladati v peklu kot služiti v nebesih. "

(odgovor članu ježek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.2.2008 7:34:19   
Skabi
Meni je vonj po mehčalcih čisto mim. COte dišijo po mehčalcu, koža po kremici, laski po šamponu, potem pa se to skupaj zmeša in pride ven en postan vonj.user posted image  Da ne omenjam onesnaževanja in možnih alergij.
Jaz vse cote sušim naravno (zunaj ali pod streho - pozimi) , potem jih pa dam še za 5 minut v sušilca in so prav tako mehke, pa še nekega izrazitega vonja na srečo nimajo (samo po soncu).

(odgovor članu Peppa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.2.2008 10:07:51   
emmy
Zadnjic sem v Mullerju odkrila rumen Sotlan - mislim da je vonj vanilije z orhidejo. Se noben drug mehcalec mi ni toliko casa tako lepo disal :-)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.