![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 18:18:57
|
|
|
|
lucalu
|
hmmm... zdaj še pa meni več ne gre Moram poiskati še eno stran... tam vem, da je definitivno lažje!
< Sporočilo je popravil lucalu -- 15.2.2008 18:19:17 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 18:20:17
|
|
|
|
san
|
[IMG]http://smileys.on-my-web.com/repository/Babies/pregnant-woman-123.gif[/IMG]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 18:21:03
|
|
|
|
avak
|
Živjo, Mene pa zanima, če je katera oprala cotike z mehčalcem? Vem, da naj ga ne bi uporabljali zaradi alergij, ampak oblačilca so pa tako mehka... Sobica bo pa najbrž čisto rahlo rumena v kombinaciji z belo. Gremo jutri v nabavo in pol na delo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 18:21:45
|
|
|
|
san
|
zdej me bo pa že sram počasi ratal sej, to naj bi samo copy-paste naredil HEEELP
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 18:23:48
|
|
|
|
san
|
IZVIRNO SPOROČILO: avak Živjo, Mene pa zanima, če je katera oprala cotike z mehčalcem? Vem, da naj ga ne bi uporabljali zaradi alergij, ampak oblačilca so pa tako mehka... Sobica bo pa najbrž čisto rahlo rumena v kombinaciji z belo. Gremo jutri v nabavo in pol na delo. jaz sem tisto kar sem že oprala kar brez meščalca. sta imela že oba otroka do sedaj občutljivo kožo kot dojenčka in sta bila že tako vsa pikasta, tko da bom že zaradi tega brez mehčalca prala na začetku. mislim, da je pa janet napisala, da je prala kar z meščalcem. za ostale pa nisem zasledila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 18:23:52
|
|
|
|
lucalu
|
IZVIRNO SPOROČILO: san zdej me bo pa že sram počasi ratal sej, to naj bi samo copy-paste naredil HEEELP Ja, jaz se tudi tako spomnim, zdaj me pa nekaj zaj ... moram najti eno drugo stran, kjer je lažje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 18:31:25
|
|
|
|
lucalu
|
Groza, kar ne najdem... pa bom, ker me jezi, ker vem, da sem jih flikala gor za novo leto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 19:20:52
|
|
|
|
Nasy
|
Čer! Jaz sem prala bolj ali manj vse brez mehčalca. Se vseeno bojim reskirat, vsaj zdaj, na začetku. Potem bom morda že kaj malega dodala samo meni ta sensitive silan ne diši lepo a je še kak drugi, cocolino npr. za male? Evo, zdej sem se pa najedla motovilca, še zadnja pošiljka od doma no, za jutri ga imam še malo, pol pa res konc z domačim motovilcem Joj, mi je smešno, kaj bi vse jedla, pa so me same oči, ker nimam kaj dat je še kera taka? Al sem sam jst tak požeruh
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 19:27:18
|
|
|
|
san
|
nasy, sva že dve mene so same oči. ampak, men že tako in tako hrana zelo paše, tudi kadar nisem noseča . zdej je pa še mal hujš, ker me vse tišči pol od hrane
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 19:29:45
|
|
|
|
san
|
nasy, dej mi zaupi kako smeške gor skopiraš, plocim?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 19:33:29
|
|
|
|
Arabela
|
Jaz sem dala čisto malo mehčalca in 2x spirala... pri prvi ni bilo problema... No jaz samo še malecko skopam in dam spat, upam da brez težav, nato pa čakam da pride ati domov, tam med 23 in 24uro... Končno bomo spet skupaj.. Vsem želim lep vikend...
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 19:40:12
|
|
|
|
lucalu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Se vseeno bojim reskirat, vsaj zdaj, na začetku. Potem bom morda že kaj malega dodala samo meni ta sensitive silan ne diši lepo a je še kak drugi, cocolino npr. za male? Nasy probaj Lenor sensitive... meni lepo diši.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 19:44:54
|
|
|
|
lucalu
|
san, ko izbereš smajlija, klikneš na njega z levo tipko, pa ti spodaj samo napiše kodo za kopiranje... potem jo pa prilepiš na post... tako je vsaj včasih šlo... Danes pa mi ne rata pa ne vem zakaj Vem pa, da Nasy ve!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 19:49:39
|
|
|
|
Nasy
|
Ej,, pupe, jst tko kopiram, da grem na to stran od smajlija, si ga označim z mišo, da rata plav, pritisnem Ctrl c, potem grem na RR, pritisnem Ctrl v in je. Tko jst delam in rata Mamo pa Mozilo, ne vem, če ni tud od tega odvisno
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 19:55:33
|
|
|
|
lucalu
|
Nasy jaz imam tudi Mozillo. Pa me vseeno nekaj zaj ! Včasih mi je pa šlo, na tak način, kot sem prej napisala... zdej bom pa probala na tvojega. A maš ta naslov, ko jaz, ali maš kerega drugega?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 19:56:39
|
|
|
|
Zofy
|
Zgleda, da dela tudi na internet explorerju. Sem samo skopirala in prilepila . Jaz sem pa danes na Obali, tako da lep pozdrav s Primorske. Sem se prišla k mami malce razvajat . Lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 19:58:29
|
|
|
|
Nasy
|
ma vse kopiram na tak način, največkrat pa od tu http://smileys.on-my-web.com/
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 20:01:09
|
|
|
|
Nasy
|
Zofy, upam, da se imaš lepo in da boste imeli lepo vreme..če ne druzga, se še zame nadihaj morskega zraka..mmmm..kje pa si točno, v kerem koncu-koper, izola..sej ne, da ful poznam sam tko, na keri strani hriba
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 20:11:42
|
|
|
|
san
|
ne rata
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 20:18:13
|
|
|
|
san
|
ma, naj gre vse skupi v r.. men ne dela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 15.2.2008 20:21:39
|
|
|
|
san
|
o zofy, uživaš jaz sem pa zdele pakirala, ker jutri gremo na mraz, v Tamar. no, pa mi še ni uspelo vsega. sploh ne vem kako naj spakiram, da bo čim manj prtljage, ker jo bo treba nosit oz. vlečt s sankami do koče.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 16.2.2008 0:43:26
|
|
|
|
gaya24
|
Dober večer! Vidim, da že vse spite. Midva z sva pa zdej en film pogledala na dvd-ju, zdaj pa počasi spat. Drugač sem vas pa že prej prebrala, sam nisem utegnila kaj napisat, sem mela skoz gužvo. Končno mi je uspelo dve fotki v album spravit, ne morem verjet! Glede mehčalca: Js tud nisem nič z mehčalcem oprala. Js že na splošno belo perilo ne perem z mehčalcem. Danes popoldan sem spet razmišljala, da se lahk počasi pripravimo na odhod katere izmed nas. Sploh tiste, ki so februarske marčevke. No, vidim, da še edina skačem tuki gor... grem raje spat. Lepo spite vse in čim manj nočnega vstajanja vam želim. Lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.