pikica_30
|
no punce lunce, še jaz poročam...iz postelje... ...me tako noro boli v dimljah (ampak samo na eni strani), da sploh hodit ne morem! komaj do wc prišepam! v bistvu se je začelo že na začetku tedna, ko je bolelo samo popoldne in zvečer, potem se je pa stopnjevalo do danes, ko sem se že zjutraj komaj v službo privlekla! sem imela včeraj pregled in sem to omenila tudi G, ki je rekla, da bi bile lahko vezi, drugega pa ni nič rekla. drugače je vse ok: voda, pritisk, naredila mi je ginekološki pregled in je matern. vrat dovolj dolg in zaprt, potem sem jo pa naštimala, da je z UZ pogledala še in mi povedala spol! ampak ne morem vam povedat, ker sva se z zmenila da do poroda ne poveva nikomur, tuki na forumu pa kar nekaj prijateljev bere moje poste! tako da tudi s je vse ok, je pa spet ful muval in sem vprašala, če tako brca pa je rekla, da verjetno kolca! sem kar debelo pogledala: a že zdaj? no toliko muva pa verjetno tudi zaradi mojih ogromnih količin čokolade, ki jo pojem! Drugače pa: Anja bravo za ! meni je tudi ime Maks ful všeč! za pa Sara, Lina, Ema, Ela, ... Nya, super da ti gre na boljše, še malo pa boš kot nova! Tteeaa upam, da ti tudi! Didlinaa, iskreno sožalje in en velik Mojca jaz sem se tud naročila k Šelihovi v Domžale na 3D! komaj čakam! pravijo, da se ful zavzame, da naredi kar celo morfo še enkrat, da si notri lahko tudi 40-60 minut! pa še poceni je, če primerjaš z drugimi 3D v Lj in okolici!
< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 15.2.2008 20:37:48 >
|