|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
15.2.2008 12:11:38   
NaTaŠa*

18.02.

- tasyo - GP+UZ
- SpeliG - GP
- malamalinica - GP

19.02.

- zokica - GP+UZ

20.02.

-
nana09 - UZ

21.02.

- Calena GP+UZ
- Tejcha - GP

25.02.

- lepa posadka - GP

26.02.

- simvir - GP + CTG
- Barb77 - GP + UZ
- Srčekgirll - UZ

27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP
- modrookica -  GP +  CTG

28.02.

- violica_23 - UZ

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.2.2008 12:20:49   
sasy20
Ojla!

Jaz sem tudi dobila odločbo od komisije in sem na bolniški do 21.3.08 user posted image  22.3.2008 pa nastopim porodniško.

A potem če smo že imele UZ pegled in zvedle težo otročička ne bomo zvedle več kako napredujejo do poroda user posted image . Men to ni jasno kako pa vejo da je potem vse ok in da otročiček dobiva na teži?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.2.2008 12:38:35   
NiLe
Ojla... danes se malce pozneje oglašam kot ponavadi, saj sem si zjutraj zastavila, da bom likala in tudi sem, potem pa sem bila takooo utrujena, da sem malo "polikala" kavč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

NiLe, joj, tole pa res ni blo luštno! Pazi nase... Ampak da te potolažim, jaz sem včeraj padla na hodniku doma, ko sem poskušala pospravit eno odejo v omaro. Me je vrglo na hrbet, sploh nisem dojela, kdaj... In potem se nisem mogla pobrat - in sem ugotovila, da se je treba najprej obrnit na kolena, pa pol hop na noge, ker sem sicer kot tisti ptiči, ki se gungajo nad vodo, pa se nikol ne potopijo... Ja, težišče se je spremenilo, pa čeprav se mi zdi, da me trebušček še sploh ne ovira.

Upam, da ni bilo hudo. Mene je včeraj tako roka bolela, da je premakniti nisem mogla. Ob tem komentarju - o ptičkih - sem se pa od srca nasmejala kot že dolgo ne ... fino si ponazorila naše okorno gibanje
user posted image user posted image user posted image

NiLe, ti pa uživaj v šopingu!!!!

No, šoping v Celju je sicer odpadel, ker je moj user posted image moral na eno drugo lokacijo, zato sem šla sama v HM in Mullerja in spet malo zapravljala
user posted image

Lepa posadka; ful si pridna, da si dokončala sedežno user posted image user posted image user posted image Jaz sem zainteresirana za šoping v Ikei, pa Ketrin se je prijavila ... tako da se lahko zmenimo za drug teden (se mi2 s Ketrin zapeljeva do CE, potem pa gasa v A).

Sasy; jaz sem imela nazadnje UZ pred tednom dni, pa še to 3D UZ in do konca ne bom imela več nobenega. V prejšnjih dveh nosečnostih mi nikoli niso povedali, koliko je user posted image težek, saj G na podlagi izmere simfize ugotovi ali  plod raste ali zaostaja v rasti. To s kg je čisto odvisno, ene imajo težje, druge lažje otročke.

Violica; tudi tvoja user posted image je že ful konkretna ... s tako kilažo se nekateri otroci rodijo s 40 tedni. Pa bravo, da si se postopila seznamov.

Tosjaaa, javi se, da vemo, kako si in da je vse OK!
Ketrin; super za diplomco ... kar se zagovora tiče, pa nikar ne skrbi ... bo žeuser posted image

Aja, ker omenjate odločbe za bolniško. Zadnja odločba je bila 13.2., danes pa smo 15.2. Sedaj pa ne vem, ali naj pokličem osebno zdravnico (njej sem oddala predlog G pred 10 dnevi)  ali kar na komisiji preverim, kje se je zataknilo. Pričakujem pa odločbo z datumom do nastopa PDP.

Ne vem, ali sem hotela še kaj komentirat ... spomin pač user posted image user posted image

Kaj boste danes kaj kuhale? Jaz bom naredila file osliča in krompir v pečici, zraven pa skledo motovilca z jajčkom in fižolom. Od včeraj pa je ostala še malinova pita, ki sem jo spekla s pomočjo moje triletnice.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 253
15.2.2008 12:39:29   
NaTaŠa*
Pozdravljene

user posted image Za vse preglede, odločbe in pa bolniške.
Meni sploh ni jasno da vam naredijo sam 2-3 UZ. Men jih dela že celo nosečnost in mislim da mi jih bo še delau, plačala pa ne bom nič. Jaz vsakič vidim našega otročička. Tako da upam da bote ostale tud še kerkrat vidle vaše user posted image preden greste rodit.

Lep dan še naprej.

Pa-pa

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 254
15.2.2008 12:47:28   
Majček28
ojla nosečke,
dasnes bom pa verjetn več prisotna na RR-ju, sem spet cel dan v službi user posted image
No, še 14 dni potem pa še mal starga dopusta in s 11.3. uradno porodniška user posted image user posted image user posted image

Sinska: men tud fullll kolca, zdej ma naša user posted image  že 'nick name': kolca bejba user posted image

Ketrin: čestitke za oddano diplomo, kar se pa zagovora tiče pa mal spremli na ŠIS-u. Mene sploh niso obvestil in je kolegica čist po naklučju ugotovila (bila je sreda ), da imam v ponedeljek zagovor user posted image  ko sem jih pa klicala v referat, me je pa referentka tko mal zmeden vprašala, če ji povem naslov, da mi bo obvestilo o zagovoru na dom poslalauser posted image user posted image user posted image  Pa po zagovoru, ko boš šla vezat diplomo v trdo verzijo, pejt v BORI, pod Plavo Laguno v LJ- je najcenejš, pa še invalidom pomagaš user posted image

Mene je pa moj možek včeri tko presenetu, da je že postlco sestavu, pa obrobe naštimu, jogi in kovtrček obleku pa še večerjo prštimu (jaz sem bla v službi user posted image  ). Seveda so ble v igri tud vrtnice in pa jagode- njami, mnami user posted image user posted image user posted image  , ampak res me je najbolj razveselu s postelco za našo user posted image . Očitno njega bolj drži tole gnezdenje kot mene- dons se je že napovedu, da bo po službi šel še mal v šoping po kakšne 'detajle' (beri: življensko nepomembne reči' ), da bo sobica za user posted image  še lepša!! Pa kaj naj mu rečem, če je pa tko posrečen user posted image user posted image user posted image

Sicer pa za mano neprespana noč user posted image  A se še kateri dogaja, da če spi na boku, da jo začne trebuh bolet? Pa ni važen al na levem al na desne, če si pa kej podložim je pa še slabš user posted image  Najbolj mi paše na hrbtu spat, pol pa naša tamala tko razgraja in brcike postanejio prave brce....pa spet ne morem spat. Groza, sem tko tečna!
Očitno se bom preselila v dnevno sobo na pol sedeči položaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 255
15.2.2008 12:52:43   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: nana09

SinskaT, prej sem pozabila dodati še komentar na kolcanje. Ementaler user posted image . Jaz tudi čutim večkrat na dan kolcanje. Ker nisem vedela, če je to normalno sem vprašala mojega G. Rekel je, da se kolcanje pojavi, ko se user posted image  preveč napije plodovnice, ki pa jo kasneje polula. Torej, ocenjuje, da rada papca user posted image . Pravi, da bi bilo lahko kaj narobe le, če bi jo cel dan neprestano kolcalo, če pa večkrat na dan pa je vse user posted image  

Hej
hvala za tole, ker se našemu res večkrat na dan tako kolcka, da me je že malce zaskrbelo. Torej bo/je požerušček user posted image user posted image ...

Hja e-paket...sem obupala, bomo kar dinarčke vzeli,saj skor vse že imamo.

Srčekgirl - naš user posted image naj bi tudi bil bikec kot mamica, pa šeRD imam konc aprila, tko da me prav firbec matra kako se bo naš malči odločil, verjetno bo hotel imeti svoj dan za roj. dan, da bomo imel 2 torti. Eh, res ni važen ta datum, samo upam lahko da nas ne bo predolgo pustil čakat in bi ga bilo treba kej bezat ven.

Glede UZ-ja, mislim da zdravstvo res malo špara, sam kaj po drugi strani je pa mogoče bolje tako, da preveč ne motimo intime naših user posted image , sej nevemo ali je njim to sploh všeč user posted image .

Za kosilo bom pa malo pogoljufala in naredila riž ter piščanca z že vnaprej pripravljeno Uncle bens sladko kislo omako...mi je tkooo zapasal, pa še svež ananas bom dodala not, zraven pa skleda solatke. Dober tek vsem!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 256
15.2.2008 13:01:40   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Sicer pa za mano neprespana noč user posted image  A se še kateri dogaja, da če spi na boku, da jo začne trebuh bolet? Pa ni važen al na levem al na desne, če si pa kej podložim je pa še slabš user posted image  Najbolj mi paše na hrbtu spat, pol pa naša tamala tko razgraja in brcike postanejio prave brce....pa spet ne morem spat. Groza, sem tko tečna!
Očitno se bom preselila v dnevno sobo na pol sedeči položaj user posted image user posted image user posted image

Pri men je pa ravno obratno - sploh ne morem bit več na hrbtu, začne user posted image ful brcat pa še filing mam da ne morem orenk zadihat. Sploh nevem od česa je to odvisno, pa tudi ne vem kaj bi ti svetovala...morda je pa to prehodno in ne bo treba taborit v dnevni user posted image .

Pa še poročilo o bajtici okrog katere se zadnje čase ful pregovarjamo...še nič ni razjasnenj..seveda se vse zatakne pri šuških €€€€€. Hočejo velikooo preveč kot pa je vredno in zdaj so na vrsti pogajanja...če se najdemo nekje na sred, se selmo če ne pa ne. Po pravic povedan, to sploh ni edina možna varianta, če nam ne bo ta bajta namenjena bo pa druga. Porod je pa tudi vsak dan bližje in men se ne bo dal z novorojenčkom okrog skakat. Mislim, da prve tedne rabiš predvsem MiR in pa PaRtNeRjA za pomoč. No tako, da ne boste rekle,d a vas ne obveščam user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 257
15.2.2008 13:09:12   
Roberta69
Mi smo se pa včeraJ odpravili spat že ob 21.30 user posted image , ampak kaj, ko smo se ob polnoči vsi zmedeni zbudili, ker bi nas skoraj scvrlo user posted image !!! Mene je zbudil krik moje user posted image , ki je izgleda stopila oz. nekako prišla v stik s cvrečim se kablom... In potem vsa zmedena gledam, kaj se dogaja, pa vidim, da zraven postelje nekaj utripa, se uležem nazaj (sem mislila, da je samo ena LED lučka, ki skos gori), potem mi pa potegne, da le preveč utipa... se je pa en kabel dobesedno cvrl user posted image . Zbudim user posted image , mu rečem naj ugasne posteljo... je nastala taka zmeda, sploh ni vedel, kaj, zakaj user posted image , potem pa sploh nisva našla prave vtičnice ... No, na koncu sva zadevo le razrešila user posted image . Kabel je izdelal kar moj user posted image že davno iz telefonskega in je preslaba izolacija itd, zato se je to tudi zgodilo. Če naša mala user posted image ne bi šnofala naokrog, bi bila jaz danes morda že pleško user posted image . Spala sem pa potem kot ubita do 10-ih zjutraj user posted image - kar je velika redkost; je moral user posted image že ob 6-ih od doma, ker je nekdo zbolel, tako da potem ni bilo nobenih telefonov in sem spala kot polhek (mi je prav pasalo).

POZDRAVČEK user posted image  

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 258
15.2.2008 13:29:48   
Majček28
o joj Roberta, še dobr da imata user posted image , dons si zasluži posebno kosilo!!
A imata vodno postelj, da rabta kable? Midva jo namreč mava tud, ampak sva kable zraven dobila?! user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 259
15.2.2008 13:43:02   
Majček28
Ej punce, gremo se neki zment:
ko tkole berem poste je vedno več takih k imate/ imamo oz. bomo še imeli (sicer upam, da bo tega zelo, zelo, zelo malo oz. vsaj ne bo resno!!! ) kakšne probleme proti koncu nosečnosti.
Zdej ne vemo kako je s Katko našo, pa s Tosjo, pa Sandrin neki krvavi, pa....
Kaj ko bi v primeru, da mora slučajno kakšna v P zaradi problemov, pa not ostane oz. da bo user posted image  tko nestrpen, da bo hotel (zelo prekmal! ) ven pokukat, da bi v tekšnem primeru našim user posted image  naročile, da grejo na naš forum in samo sporočijo kako je s kakšno od nas.
Pa ne, da bi bla ful ferbčna, ampak, čeprav vas ne poznam, me pa kar mal skrbi za tiste, ki so rekle, da imajo kakšen problem zdaj po o njih ne duha ne sluha!?

Samo moj predlog, seveda pa je odločitev posameznice kaj in kolko želi o sebi delit na forumu!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 260
15.2.2008 13:43:22   
resnično srečna
Čau ženske...

jaz grem pa samo še 5x v službo in potem bom lepo lalala počivala...

IKEA...če boste imele še kaj prostora se vam prislinim rade volje naslednji teden...

Pregled...jah pri nas je vse minilo brez posebnosti...naša punca se razkazuje na UZ, kot da je striptizeta in tudi če ne bi do sedaj vedeli katerega spola je, sploh človek ne more zgrešiti...

naslednji pregled: 12.03.2008

Papirji za porodniško: sem jih celo uspela danes že oddati...saj ne bom čakala februarske plače...

Cunjice...he he...jaz kar ne morem mimo...tako da poleg tega da ima naša pupa že celo goro obleke zagotovo še najdem kaj kar nima...lahko so to samo miniaturne supergice...kak cort bodi...kapica...v glavnem bom kmalu bankrotirala...

Spanje...he he z brcanjem...ker bo očitno zelo nočna ptica...zaspim že zgodaj samo potem me okrog 2. ure vrže pokonci ko me nabrca...

Hrana...zadnje dni se mi je kar malce uprla...no ja tripam na zelenjavo in sadje...pa stalno bi pila...

Telovadba...bom še en teden lenarila potem bom pa skušala hodit na tisto ob torkih in četrtkih...pa še z MŠ bom začela v prvem tednu marca...

ekola...tale vikend bo baje spet sončen ampak brrr tudi mrzel...v planu sicer ni še ni nič definiranega ampak kje za vraga pa piše, da bomo lenarili...

uživajte še zadnja meseca v družbi trebuščka...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.2.2008 14:01:44   
NiLe
Majček28; se čist strinjam s tabo ... pravzaprav sva zadnjič s Ketrin že govorile o tem, pravzaprav o tem, kako bomo poročale, ko bomo začele hoditi v Rim. Najbolje bi bilo, da se o tem, ko bomo postale mamice, enostavno pošlje SMS. Moj predlog je, če se katera aprilčica javi, ki ima PDP konec aprila, da bo posrednica in nas obveščala o prihodih naših težko pričakovanih user posted image . Kaj pravite? Lahko pa angažiramo naše polovice, vendar kot vidim na tem forumu, se kar med seboj obveščajo.

Resnično srečna
; lepo, da boš končno malo izpregla in delala lalala... čeprav si te ravno ne predstavljam, da boš lenarila user posted image user posted image No, potem se bomo srečevale na popoldanski telovadbi.
Glede Ikee pa mislim, da bi se lohk zmenile ... torej 4 cvetoče nosečke: Lepa posadka, Ketrin, ti in moja malenkost. Glede cunjic sva pa na istem, doma imam toliko oblačil, da bi lahko oblekla trojčke ... ampak, kaj ko pridem v Hm ali katero drugo trgovino, me nekaj popade in brskam med tistimi cunjcami in zihr najdem kakšno cute stvarco za našo user posted image .

Roberta; še dobro, da se je tale nočni dogodek srečno končal. Pa da je tvoja user posted image sprožila alarm.

Sinska; glede hiške boš pa videla ... če vama je usojena, bo vajina, če ne bo zihr padla kakšna boljša varianta.

Dost je bilo ... grem še malo pospravit, potem pa me čaka pestro popoldne z mojima dvema škratoma ... sem pozabila povedat, da sem za spremembo tudi njiju včeraj obdarila, ker sta res taka sončka user posted image (oba sta mi iz vrtca in šole prinesla ročno izdelan in porisan srček user posted image . Jaz pa sem jima kupila eno malenkost: tamlajši puzzle, večjemu pa mini legice in sta bila presrečna.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.2.2008 14:11:34   
Katja 271
Helou nosečkice!

Ja, mene tudi pošteno skrbi kaj se dogaja z našimi ženskicami, tako da Majček28, se full strinjam s tvojim predlogom. Če je le možno se dajmo obveščat. Vseeno pa upam, da je s Katko, Tosjo in Sandrin vse pod kontrolo.

Ja, tale naš aprilček se nam pa približuje s svetlobno hitrostjo. Vsaj meni zadnji tedni minevajo zelo hitro. Upam, da bo tako tudi z naslednjimi osmimi tedni. Pri nas je za našega malčka palčka v večji meri vse pripravljeno in nakupljeno. Le s kozmetiko še oklevam, ker ne vem za katero "firmo" se naj odločim?! Mamice, ste ve mogoče nad kakšnimi proizvodi še posebej navdušene? Meni je najbolj pomembno to, da je vse čim bolj naravno.

No, v torek 19.2. imamo pa še zadnji (3.) UZ, da vidimo kako naš fantek napreduje. Močno upam, da se je postavil na glavačke in da bo ostalo vse štimalo.

Ženskice moje, pazite nase in svoje trebuščke, zdej smo že precej okorne. Pa na daleč se izogibajte virusov in prehladov (menda je ogromno bolnih). No, no... sej nočem "mame" špilat, samo čuvajte nase!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 263
15.2.2008 14:40:36   
nana09
Veste kaj, jaz prav ne morem verjeti glede UZ. Pa tistim, ki vam ne delajo UZ vsakič, ste imele vsaj 3 UZ v času nosečnosti? Meni se zdi, da vedno več plačujemo zavarovanje, po drugi strani pa nam vedno več pravic odvzemajo...meni se zdijo UZ na koncu nosečnosti še kako pomembni! user posted image  Jaz sicer imam UZ večkrat (ne ob vsakem pregledu, ker v ordinaciji, kjer so pregledi ni naprave za UZ), sem pa razočarana, ker mi moj G nikoli ne sprinta slikice, pa še obrnjena sem tako, da ne vidim naše pikice user posted image . Ampak sem pa vsaj vesela, da naredi in pogleda pa moj možek ga pri tem opazuje in mi poroča kaj je videl...se že dobro spozna na tiste slikice user posted image

NiLe, jaz bi na tvojem mestu poklicala osebno zdravnico, če je sploh poslala prdlog, da ti niso slučajno zakvačkali in pozabili poslati predlog na komisijo.

Ketrin, tudi od mene vse čestitke za diplomo user posted image . Zagovor je potem še najmanjši problem. Meni mama zmeraj razlaga, kako je hodila na zagovor diplome in me je pred šolo kar v avtu podojila, potem pa hitro skočila na zagovor, ata pa je pazil na mene v avtu in bil izjemno zanimiv za mimoidoče študente user posted image user posted image user posted image ...to so zgodbice, ki jih potem pripoveduješ....

Sem opazila, da nas je kar nekaj bikic user posted image . Se vam pridružujem user posted image  Moja pa mislim, da ne bo bikica. Verjetno bo oven, čeprav ne bom imela nič proti, če bo ribicauser posted image

Glede položaja - tudi mene duši, če spim na hrbtu in čeprav imam vzglavje na postelji dvignjeno. Ko spim na boku pa se potem zelo težko obrnem na drugo stran, zaradi bolečin v kolkih. Trebuh me pa ne boli, če si ga podložim.

Roberta, tvoja zgodbica pa je kar napeta...še dobro, da se je vse tako končalo. Ti user posted image  so res dobri gospodarji. Moja mama je lani za veliko noč bila v bolnici in je ata dal kuhati šunko...in pred TV zaspal...potem ga je začel user posted image  lizati po obrazu in ga drzati, ko se je zbudil je bilo celo stanovanje v gosti megli in je še 2 meseca smrdelo....

Za Katko, Tosjo in Sandrim pa zelo upam, da so jih obdržali v bolnici na opazovanju in, da ni nič hujšega. Se strinjam z Majček28 glede obveščanja....

Glede prehlada pa mislim, da lahko jemo Imunal (meni res pomaga), vsaj dr. Pušenjak je na netu enkrat tako odgovoril eni. Za vsak slučaj še vprašajte svoje G. Jaz sem ga jedla, ko sem bila prehlajena, pa ne več kot 2 dni, ker mi takoj pomaga pa čisto noaraven je.

Se vas pa vse, ki greste v Ikeo predstavljam kako vas bodo vsi gledali, ko boste vstopile s tistimi luškanimi trebuščki user posted image user posted image user posted image  Joj, kar vidim kako boste uživale! user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 264
15.2.2008 14:50:22   
SpeliG
Pozdravljene!

Vijolica, pridna da se trudiš urejat seznamčekuser posted image user posted image !

Lepa posadka, točno tako se jaz počutim. Sej oddelam v službi, ampak popoldne ni nič več od mene.
Zamenjave nimam, pa je tudi ne mislim čakat, mislim da sem vse naredila zelo fer do podjetja. Vedeli so od oktobra, sej vglavnem so bili zelo pozitivni odzivi, razen enega sodelavca, ki mi je kvazi nadrejen čeprav tut glih ni neki vodilni.
Manjkala nisem čisto nič, se enako trudila in potem dobim pod nos, da nisem več ista kot sem bila, da sem počasnejša...A res?!
In ko omenim, da me bolijo kolki in križ dobim pameten nasvet, da naj doma čim več počivam, da bom lahko v službi dobro in do konca delala. Seveda, se ne sekira če doma nimam nič narejeno, dokler je v službi vse tipi topi.
Saj šefico imam ful dobro, je zelo v redu odreagirala, ampak vedno mora biti eden, ki malo zagreni zadevo.

Rabim se začet pripravljat, se umirit, končno pripravit stvari za našo pupiko in mi je zdej služba zadnja skrb - sem svoje oddelala za en čas.

Pridne bodite, ostanite zdrave in nosite same dobre novice iz pregledov, tudi jaz računam nanje v ponedeljek navsezgodaj zjutraj!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.2.2008 15:15:23   
Roberta69
Majček28, ja imava vodno in kabli so bili zraven, ampak imava tok enih podaljškov (tukaj je šlo za home-made podaljšek, sej user posted image je drugače zelo spreten, ampak ta je od nečesa preperel user posted image ) in vsega, da živiva obdana s kablovjem user posted image . Ko se preselimo, po moje ne bo niti ene žičke na vidiku, ker mene to ful nervira (že zaradi izgleda)! Bom user posted image povedala, da si ji ti zrihtala tako fejst današnje kosilo user posted image . Tvoj predlog za poročanje o takšnih in drugačnih pripetijah pa ni slab in tudi poznim aprilkam, bo najbrž fajn, če bodo dobile kakšno novičko, kot pa da bodo "same" čakale na PDP.

Ja user posted image so res fajn tudi iz tega vidika, ker lahko rešijo marsikatero zadevščino, tudi pri vas nana09, ste imeli srečo. Čeprav jaz bi bila veliiiiko raje ob moje lase ali poškodovana, kot da bi jo moja user posted image skupila - potem bi pa res umrla (sta mi v življenju žal že dva user posted image umrla in je to čist isto,kot bi umrl človek - tega ne boste vsi razumeli).

Ikea
: jaz bi šla pa tudi z veseljem, ampak mene tok cajt baše, da mi skoraj ziher ne bo zneslo. Bom še videla, drugače vas bom pa prosila za dostavo ene majhne mizice, (če boste imele plac), pa vas častim s user posted image .

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 266
15.2.2008 15:17:02   
NaTaŠa*

18.02.

- tasyo - GP+UZ
- SpeliG - GP
- malamalinica - GP

19.02.

- zokica - GP+UZ

- Katja 271 - UZ 

20.02.

-
nana09 - UZ

21.02.

- Calena GP+UZ
- Tejcha - GP

25.02.

- lepa posadka - GP

26.02.

- simvir - GP + CTG
- Barb77 - GP + UZ
- Srčekgirll - UZ

27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP

28.02.

- violica_23 - UZ

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP

12.03.

- resnično srečna - GP

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 267
15.2.2008 15:23:05   
Majček28
Speli, ne obremenjuj se, men se zdi da si dost kmal povedala in če niso sposobni najdet zamenjave v takem času potem pa...njihov problem! Pri meni v službi so vsi ful veseli in mi non sto dajejo 'materinske' nasvete user posted image
posebi moja šefica, ki je res ena velika mama. Na lokaciji kjer delam sva s sodelavko dve in čeprav bi mogli obe znat vse, to ni glih tko (šefica je sicer prepričana, da obe obvladava vse! ). No, zdej je pa problem, ko je treba stvari predat. Tud ko pride priložnost, da bi ji na praktičnem primeru pokazala kako naj stvar spelje mi reče: 'Ah bom že, zaenkrat pa še ti nared!' Men ni problem in s sodelavko se prav dobr razumem, ampak se pa tudi ne obremenjujem, ko bo mogla zagovarjat stvar zakaj jo še po 3 letih ne zna! Dobila sem tudi že zamenjavo, ampak sigurno ne bo mogla vsega osvojit v 14 dneh! Pa me prav nč ne zanima, jaz bom doma mislila na svojo user posted image  , kaj se bo pa dogajal v službi.....briga me user posted image user posted image user posted image  

Sem nesramna user posted image  Mislim da ne, samo 9 mesecev je pa res dost da se kaj naučiš, če pa nočeš, potem pa....

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 268
15.2.2008 15:35:54   
NaTaŠa*

A P R I L Č I C E   2 0 0  

PDP 27.03.

Naša črtica koraka:      NS      KR

PDP 01.04.

Lepa posadka:   NM

NJINJA

PDP 02.04. 

modrookica (25 let): MF  Luka  LJ

PDP 03.04.

majazmaja

matejka...

PDP 04.04.

pizamca (32 let)

Verita

violica_23 (24 let): MF Jesenice

PDP 05.04.

tejč29 (29 let):   Izola

temistokleja (30 let)

Tanja555 (29 let)

PDP 06.04.

aisha (23 let): CE

PDP 07.04.

Klarisa28

jazabel (29 let):   KR

PDP 08.04.

misa79

Majček 28 (28 let): MF

PDP 09.04.

maja24-2 (27 let):   Lara  MF  Lan  LJ

big mamma (33 let):   MF LJ

PDP 10.04.

simvir (27 let):   MF   LJ

tosja: MF

sončnica14

Barb77 (30 let):   MF   LJ

petty82: MF Luka LJ

PDP 11.04.

srečna miška: 

malamaja (27 let):   LJ

nana09 (29 let): MF CE

PDP 12.04.

Katja271 (28 let): MF   NM

tana13:

nisika  

barby78:   NS

PDP 13.04.

kekec in mojca:   SG

ppika 

PDP  14.04. 

sky77 (30 let):  Rok  LJ

Calena:   MF

Ketrin (28 let): LJ

u04111976:   MF   CE

5erca04: MF   MB

Jelcy: MF   

sasy20 (27 let): MF   LJ

NiLe (35 let):   MF   LJ

PDP 15.04.

Tejcha (24 let): Tilen   MF Maša

Skabi:

resnično srečna (35 let):   MF   LJ

PDP 16.04.

ruki:

tinka011

PDP 17.04.

Krista28:   MF

JABOLKO3:          MF   

PDP 18.04.

JuR_ChIkA

SpelliG (27 let): MF

mišeka: NS

darja33: MF      CE

Roberta69: MF

PDP 19.04.

bondi

bela vrtnica (29 let): MF  Zara  CE

Mamacebela

zvončica30

Lubici (25 let): MF   LJ

aprilska34:   MF MB

PDP 20.04.

matejchykam (21 let):   MF

tasyo (29 let): MF

gregica74 (33 let): PO

najč

cebelca27 (27 let): Izola

Kaa (29 let): Feldbach, Ptuj

PDP 21.04.

malamalinca (33 let):    MF   LJ

shoo (32 let):    MF   CE

PDP 22.04.

tipriga (29 let):

leni5 (28 let):    Izola

maxi133 (24 let)

Katka28:   MF

Jo@n (32 let): MF   LJ

PDP 24.04.

T*i*A*r*A*

zolika: MF   MB

scorpiogirl (27 let): MF      KR

minicca (29 let): 

PDP 25.04.

moon:  

Srčekgirll (24 let): PO

sinskaT (26 let): PO

aprill

MARUŠKA28 (28 let): MF

trnuljčica (30 let):
MF MB

Sirenetta: IZOLA

PDP 26.04.

zokica (23 let): MF

KatyMM:

Sandrin (25 let):    LJ

PDP 27.04.

Maja_p: MF

PDP 28.04.

Leiah

PDP 29.04.

malecka24: MF   PO

pikica030407: MF   

???  PDP  ???

nikica18

eminak

avak

Tako je do sedaj prijavljenih:
93 srečk

Z NAMI ZAČELA  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka**    

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal .

Uživajte, božajte bušije in bodite  

PDP - število

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 3
12.04. 4
13.04. 2
14.04. 8
15.04. 3
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 6

20.04. 6
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 4
25.04. 7
26.04. 3
27.04. 1
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2  ???
PDP

14.04., 19.04., 20.04. in 25.04.2008 vodijo!!!

18. in 22.04. 2008
     ...gužva v porodnišnicah!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 269
15.2.2008 15:57:57   
simvir
Ojla!
Danes sem pa tudi jaz prišla do Leclerca in nabavila še nekaj stvari za user posted image  (pa ves čas govorim, da nič ne rabimuser posted image ), pa še modrček za dojenje sem kar tam kupila, se mi sploh ne zdi slab.
Če katero zanima sem tam videla blazine za dojenje Theraline za 30€.

Vijolica super da pomagaš Tosji s seznamčki. Upam, da z njo ni kaj narobe, tako da Tosja če nas kaj bereš se oglasi vsaj s kakšnim smajlijem, da bomo vedele da si še domauser posted image .

Ketrin super za diplomo. Če ne kot user posted image , boš pa kmalu po porodu zagovarjala. Važno, da diplomo zdaj poštimaš.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.2.2008 16:20:48   
kekec in mojca
Hej,

prihajam iz pregleda in sem ful vesela. user posted image Naše dete se je obrnilo na glavico. Drugače je pa vse ok.

Lp, K&M

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 271
15.2.2008 17:00:37   
NaTaŠa*
                                user posted image  APRILČICE 2008 user posted image

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka:

PDP 01.04.

- Lepa posadka:

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (25let):

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let):

PDP 05.04.

- tejč29 (29let):

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let):

PDP 06.04.

- aisha (23let):

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let):

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let):

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let):

- big mamma (33let):

PDP 10.04.

- simvir (27let):

- tosja:

- sončnica14:

- Barb77 (30let):

- petty82:

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let):

- nana09 (29let):

PDP 12.04.

- Katja271 (28let):

- tana13:

- nisika:

- barby78:

PDP 13.04.

- kekec in mojca:

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let):

- calena:

- Ketrin (28let):

- u04111976:

- 5erca04:

- Jelcy:

- sasy20 (27let):

- NiLe (35let):

PDP 15.04.

- Tejcha (24let):

- Skabi:

- resnično srečna (35let):

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28:

- JABOLKO3:

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let):

- mišeka:

- darja33:

- Roberta69:

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let):

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let):

- aprilska34:

PDP 20.04.

- matejchykam (21let):

- tasyo (29let):

- gregica74 (33let):

- najč:

- čebelica27 (27let):

- Kaa (29let):

PDP 21.04.

- malamalinica (33let):

- shoo (32let):

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let):

- maxi133 (24let):

- Katka28:

- Jo@n (32let):

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika:

- scorpiogirll (27let):

- minicca (29let):

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let):

- sinskaT (26let):

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let):

- trnuljčica (30let):

- Sirenetta:

PDP 26.04.

- zokica (23let):

- KatyMM:

- Sandrin (25let):

PDP 27.04.

- Maja_p:

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24:

- pikica030407:

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
93 SREČNIH user posted image

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2user posted image

02.04. --- 1user posted image

03.04. --- 2user posted image

04.04. --- 3user posted image

05.04. --- 3user posted image

06.04. --- 1user posted image

07.04. --- 2user posted image

08.04. --- 2user posted image

09.04. --- 2user posted image

10.04. --- 5user posted image

11.04. --- 3user posted image

12.04. --- 4user posted image

13.04. --- 2user posted image

14.04. --- 8user posted image

15.04. --- 3user posted image

16.04. --- 2user posted image

17.04. --- 2user posted image

18.04. --- 5user posted image

19.04. --- 6user posted image

20.04. --- 6user posted image

21.04. --- 2user posted image

22.04. --- 5user posted image

23.04. --- user posted image

24.04. --- 4user posted image

25.04. --- 7user posted image

26.04. --- 3user posted image

27.04. --- 1user posted image

28.04. --- 1user posted image

29.04. --- 2user posted image

30.04. --- user posted image

user posted image user posted image user posted image 14.04. VODI!!!(8 user posted image )user posted image user posted image user posted image

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V PORODNIŠNICAH

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 272
15.2.2008 17:02:14   
NaTaŠa*

18.02.

- tasyo - GP+UZ
- SpeliG - GP
- malamalinica - GP

19.02.

- zokica - GP+UZ

20.02.

-
nana09 - UZ

21.02.

- Calena GP+UZ
- Tejcha - GP

25.02.

- lepa posadka - GP

26.02.

- simvir - GP + CTG
- Barb77 - GP + UZ
- Srčekgirll - UZ

27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP

28.02.

- violica_23 - UZ

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 273
15.2.2008 17:05:12   
NaTaŠa*
POZDRAVLJENE
EVO MAL SEM SE POIGRAVALA S TEMI SEZNAMI IN JIH MAL SPREMENILA UPAM DA TOSJA NE BO HUDA KER SEM JIH SPREMENILA.

kekec in mojca user posted image  za pregled

ketrin user posted image za diplomo

majček se dobr da mata user posted image  da vaju je zbudu, drgač pa pitaj boga ke bi bla zj.

grem zj mal ležat me že hrbet boli

Pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.2.2008 17:11:19   
Majček28
Violica, mal si zamešala, tole s user posted image  je blo namenjeno verjetno Roberti user posted image
Sej ti je opravičeno, ker imamo user posted image  itak spomin kot ementaler (se mi zdi, da je tale sirček ratal kr priročen, a ne? )
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?