|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
14.2.2008 15:27:18   
spelka12
bolje eden po mamici kot noben po očiju user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
14.2.2008 15:38:32   
paki
Pozdravček vsem skupaj!
Kot vidite sem na novo prijavljena in bi bila zelo vesela,če bi lahko sodelovala pri debatah. Že nekaj  časa berem vaše zgodbice in so mi bile večkrat v oporo. Jutri začnem s špikanjem za 3.IVF...malo me je strah ,zato vas prosim za kakšen nasvet.

Lep pozdrav user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
14.2.2008 15:40:48   
pikovit
Paki user posted image .Nobenega strahu.Mirno in veselo naproti

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
14.2.2008 15:41:43   
spelka12
paki dobrodošlauser posted image . Glede na to, da je to že tvoj 3 postopek bi morale me tebe kaj vprašatiuser posted image .
Povej pri katerem zdravniku imaš postopek in katera zdravila ti je dal.

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
14.2.2008 15:45:06   
pikovit
No evo mene.Sem ravno prišla iz Katarine.Sem se odločila,da ne bom komplicirala,kot sem do sedaj in bom živela ko sem do sedaj.Majčkeno bom sicer pazil in to je to.Sem že sita tega ležanja in pazljivosti,zato da je na koncu - jst pa deprasta.Evo tako odličitev je padla.Ob 5h pa greva z mojim v mehiško jest.Že komaj čakam sem lačna kot volk.

Se beremo kaj zvečer.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
14.2.2008 15:46:09   
paki
O punce hvala za sprejem..user posted image

Sem pri dr. Merlotu, večkrat pa sem bila tudi pri dr. Rešu (ko je bil Merlo odsoten)..Oba sta v redu..mogoče Merlo bolj pomirja z besedami.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
14.2.2008 15:48:11   
spelka12
pikovit mehiška.....mmmmmnjamiiii. A rabita koga za svečko držat?user posted image

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
14.2.2008 15:50:18   
mismis
Pikovit,
ti ki toliko športaš, zakaj pa ti ne prideš do mene, bova lohka skupaj en brezalkoholen UNI spile user posted image
jest grem pa zvečer psa vpisat v šolo, bova kar naenkrat dva šolo obvezna pri bajti user posted image

Špelka12
drži, bolje eden po meni, kot noben po očiju. Sam joj, to bo pa cela štala, upam da oči ne bo zgubil živce in se odselil drugam. Že zdaj prav, da je načrtno naredil tolk veliko hišo za psa, da če bom tečka, bo lohka šel ker k njemu spat

Paki
tukaj je vsak dobrodošel, če le pivo pije, lahko brez pene...user posted image

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
14.2.2008 15:59:40   
spelka12
No ko smo pri pivu? A je bolj pit UNI-ja (mismis se strinjam s tabi bljak) al alko pivo? V prejšnjem postopku sem pila alko pivo pa so bli rezultati bolj slabi. Zdej pa ne vem, al so bla moja jajčka tolk pijana, da se niso hotla oplodit, al mi ga pa dec na skrivaj pije.user posted image  Ne no resno sprašujem. UNI vrs. UNION/LAŠKO and co.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
14.2.2008 16:06:22   
mismis
Špelka12
evo jaz sem sedaj v naravnem ciklusu spila vsak dan do ovulacije po 1-ga heineken-a (5% alkohola), ok razen takrat ko smo imeli na RR pivo seanso, pa sem v naravnem ciklusu pridelal 3 folikle. Union in Laško imata celo 0,1% alkohola manj kot heineken.

Kar se tiče tega, da hočeš zanositi oz. pridelati čimveč jajčk, je sigurno bolje, da ne piješ alkohola, je pa 100% boljšega okusa.
Mislim pa, da dekleta povečini pijejo do punkcije kar union ali laško, pač stvar okusa, ampak HEINEKEN RULZ

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
14.2.2008 16:08:02   
mismis
Pikovit se pa lišpa, ker je dragi pelje na večerjo za valentino. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
14.2.2008 16:09:58   
paki
Jaz sem imela v prejšnjem postopku 19 jajčec ,od tega 16 oplojenih pa brez piva....kokoška z zlatimi jajci , potem pa nič od tegauser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
14.2.2008 16:15:31   
spelka12
Meni sta pa od 12 dobljenih jačec samo 2 uspela, pa še s tem ni blo nič user posted image . Pa sem spila kar dost piva.
mismis drugače pivo soooovrrraaažžžiiimmm, sem bolj vinska damauser posted image  ampak za moje otroke ga tud en sod spijem. Zato mi je čist vseen al pijem uni al kej druzga, samo da so rezultati.
paki pa to je super rezultat. Povej no katera zdravila si jemala?
Kje pa so danes vse?

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
14.2.2008 16:19:24   
mismis
Špelka12
danes je valentin, pa se vse cartajo al pa lišpajo za svoje drage user posted image
Našega pa še ni doma, zato sem lahko še tukaj.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.2.2008 16:24:05   
spelka12
Jaz pa še 2 uri delam, zato sem tuki gor.
Se bom pa potem nališpala, postavila pred špegu in si dala enga cmokca za valentina, če mi ga že kdo drug neče user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
14.2.2008 16:31:54   
mismis
Špelka12
sej bo, sigurno se bo kakšen našel, da ti bo dal cmokec, vsaj enega ali dva...

Jest sam našmu že zjutraj dala zvrhan koš poljubčkov, zdej pa čakam, da pride domov, da vidim kaj mi bo prinesel, sigurno bo kakšno user posted image JUPI komaj čakam

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
14.2.2008 16:45:55   
gold fish
... evo mene...

Sayuri - a veš, da sem jaz pol v 11 tednu - 10t6d...., zadnja M je bila pri meni 30.11
Moj pikec je isti kot tvoj Filip... boža in lubča bušija kadar pride do mene ali gre samo mimo..... pa zadnjič je pospravljal svojo sobo in je vse #nevarne# igrače dal stran, ker niso za dojenčka....user posted image

pf - a ti pa že jutri ns?  Dobro rihtaj...   Jaz jo imam 29.2 skupaj z UZ.

Moj modrostni se zgleda počasi umirja, sicer moram še jutri po novi trak, pol pa mislim, da bo konec..... te bolečine, pa tega glavobola, ki spremlja vse skupaj.....  Najrajši bi se kar napilauser posted image , pa prespala vse skupaj...

Jaz sem pa bila danes v Avstriji, malo v šopingu, pa imajo ravno zdaj za baby-je ful znižanje in take lepe cotike po 1 ali 2 €, pa copatke, pa jaknice, pa pajacke.....   sem se skoraj spozabila in že hotela kupovati, pa sem si pol premislila..... nevtralne stvari že imam (ko smo čakali prvega pikeca nismo vprašali kaj bo...) zdaj pa bi nekaj bolj očitnega, pa sem se samo nasmejala, pa dala nazaj.... bom morala počakati vsaj do ns, če se bo kaj videlo.... 

lep pozdrav vsem.... in lepo valentinovo....

Ribica

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
14.2.2008 16:49:40   
banga
Dakec hvala, saj zdaj sem že bolj mirna, sem šla prej domov iz firme in kot da bi vedela, kaj mi je svetovala Mismis, sem najprej odprla hladilnik in odprla eno velko Laško - Mismis brez zamere ampak Heiniken se skrije pred Laškimuser posted image user posted image  Mismis mimogrede a gresta s tvojim štirinožnim lubčkom v malo šolo ali že v nadaljevalnega? Sprašujem zato ,ker jaz sem mojo zverinico gonila v malo šolo že pri 4 mesecih in so bili rezultati odlični, zato jo vsakomur priporočam, če ne drugega se naučiš "pravilno igrat" z njim in ga po domače nate**it, da naredi tisto kar ti hočešuser posted image  V marcu greva pa naprej, čakam pošto, kdaj se začne tečaj...
Paki dobrodošlauser posted image user posted image
evo pivo je že v želodčku, greje tisti moj en bogi folikel, zdaj grem pa z mojo pasjo mrcino ven.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
14.2.2008 17:04:12   
tejki
Dober dan punce!

Javljam se s slabimi novicamiuser posted image . Žal moj 1. ICSI postopek ni uspel. Test sem delala 2x pa je bil vedno negativen, vendar sem še kar upala da mogoče pa kaj bo. No danes so se rjavi izcedki spremenili v user posted image in mojega upanja je konec.user posted image .

Lara zelo hudo mi je zate. Enkrat bo tudi nam uspelo, bomo pa takrat toliko bolj vesele.
Vsem novim user posted image  iskreno čestitam, trepetalkam pa želim user posted image user posted image .

Imam pa vprašanje, kako zdaj naprej. Reša sem klicala, vendar se mi ne javi. Ali grem lahko že takoj ta mesec po pingvinčke, ali moram počakati kakšen mesec ali dva.

Punce, lepo praznujte valentinovo, mene moj user posted image  pelje v tajsko restavracijo.

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
14.2.2008 17:04:54   
mismis
Banga,
sej ni pomembno kateri je boljši, samo da je PIR...
Jest sem pač Heineken freak.

Drugače pa ja, z mojo pasjo mrcino greva v malo šolo, da se naučiva živet eden z mano... sej nekaj trikov že obvladamo, sem si dobro prebrala strani na mojpes kako ga kej naučiš. Res pa je, da za agility midva ne bova nikdar.
Me pa veseli, da se malo bolje počutiš (beri da nisi čisto razočarana)

evo zdej moram pa tudi jaz šibat, je moj user posted image prišel domov, pa bova kosilala...

se beremo zvečer

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
14.2.2008 17:05:33   
Pija76
Paki dobrodošla!

Pikovit pridna si ti, da skrbiš za vas 3, ampak pazi se! Komaj čakam jutri!

Banga naj bo magar eden, pa un pravi a prav!

Tejki žal mi je da vama ni uspelo! Drži se, pa srečno naprej!

Mismis zdaj pa tebe ne zastopim, a ti si imela zdele nestimuliran cikel in 3 celice, al si šla po pingvine?

Glede piva: zame je malo Union zakon v flaški, pa 2 dcl kozarc na peclju, doma pa prakticiram kar 0,5 l piksno in enak kozarec. Uf zdele si bom enga odprla, bom še opita ko moj domov pride, ga namreč tud ni!

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
14.2.2008 17:05:53   
mismis
Tejki, smola smolasta
evo samo zate zvrhan koš objemččkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
14.2.2008 17:08:25   
spelka12
tejki žal mi je user posted image user posted image . Ti še kar naprej kliči Reša. Enkrat se ti bo že javil. Drugače pa zjutraj od 5-6 je vedno dosegljiv. A ga kličeš na mobitel?
Mislim, da je treba po neuspelem postopku počakati 3 cikle ne vem pa, če to velja tudi pri zamrznjenčkih. mismis bo sigurno vedela.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
14.2.2008 17:09:56   
mismis
Pija76
imela sem nestimuliran cikel v katerem sem dobila pingvine.
Ampak ko hodiš na UZ, mi je gospa doktor povedala, da so trije lepi folikli,
tako da ja v naravnem ciklusu sem pridelala 3 celice. To pomeni, da brez kakršnih koli inekcij oz. hormonov sem imela 3 folikle, kar je zame kar dober rezultat.
Če ne bi imela nepojasnjeno neplodnost, bi torej imela 3 možnosti, da zanosim na naraven način.
Upam, da se sedaj razumeva...

ps: ne se ga preveč opit, mogoče bo pa dragi prinesel kakšno presenečenje, glede na to, da je valentin...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
14.2.2008 17:24:21   
Pija76
Mismis zdaj pa zastopim! Ej full dobr rezultat...upam, da ti uspe!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.