Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 8:37:57
|
|
|
|
tasa.m
|
Čestitke vsem novim . Orhideja, jaz sem tudi včeraj opazila, da imam rumenkast-zelen izcedek, v jajčnikih me pa boli že več kot 14 dni. Do moram pa še počakat vsaj do 20.2. (cikle imam tako različno dolge od 30 dni pa do 40). Pa danes sem še zbolela, tako da vprašanje kaj bo! Čeprav sva bila z mojim zelo pridna.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 9:12:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena spps - bi rekla, da sva res kaj v žlahti. Ampak sej ta drugega testa skor da ne rabiva k bo takoj jasno, da sva ! Jst sicer nimam niti enega znaka, da bi bila noseča - razen da ni M... pa bi morala priti že 8. - 9.2.! Pa moj me je že čez vikend gledu, da imam napet trebušček (drugače ni, ker je "mal" šlauha ostalo od prvega poroda) in strokovno ugotovil, da sem zihr noseča. Jutri je pa akcija s testki! men je važno ,da ne pride,če mi test ne bo pokazal,se ne bom sekirala,ker prvič ko sem bila noseče,mi tud noben test dooolgo ni pokazal ,sam zdaj so me pa začeli živčki mal matrat in sem nestrpna-eh... če te je pa tvoj vzel pod kontrolo,pol pa itak brezveze,da test delaš
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 10:18:15
|
|
|
|
ZalaTM
|
U jutri vas je pa kar nekaj na seznamu za testerček,...upam, da dobite prav prelepo darilo za valentinčka,.... ,....bom držala pesti in navijala za vas,...če bo pa kakšna že danes sporočila vesele novičke pa tudi nič narobe ,.....papa M.
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 10:19:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZalaTM U jutri vas je pa kar nekaj na seznamu za testerček,...upam, da dobite prav prelepo darilo za valentinčka,.... ,....bom držala pesti in navijala za vas,...če bo pa kakšna že danes sporočila vesele novičke pa tudi nič narobe ,.....papa M. hvala ,jutr bo gužva in kako se ti počutiš?vse pod kontrolo ?
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:08:25
|
|
|
|
snežinka7
|
andre3a in colicka kje se skrivata, kako sta kaj imata že kakšno veselo novičko ali še ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:16:19
|
|
|
|
Tiki55
|
Hojla dečve, samo da se vam javim. Navijam za vas, upam, da bo jutrišnji dan poln . No, pa tud danes se lahko že javi kakšna srečka - nimam nič proti . Hvala vsem za vzpodbudo glede razgovora za službo. Imam pa ga šele popoldne, tako da se moram najprej prebit čez moj običajen delovni dan .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:18:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7 andre3a in colicka kje se skrivata, kako sta kaj imata že kakšno veselo novičko ali še ne? snežinka kako pa kaj tebi kaže?
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:24:24
|
|
|
|
snežinka7
|
Ja pri meni so prisotne boleče bradavice in to že od petka dalje, malo me tudi bolijo prsi, rahle slabosti drugače pa nič kaj posebnega. Tako, da nevem kaj bo iz tega upam na najboljše.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:27:45
|
|
|
|
NastyGirl
|
Pozdravljene, drage moje. po dolgem času se javljam še vam, zdaj je pa res 100%, da sem . Vsa srečna sem in držim pesti še za vse ostale, ki čakate na !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:33:35
|
|
|
|
snežinka7
|
bravo lepo nosečnost
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:35:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NastyGirl Pozdravljene, drage moje. po dolgem času se javljam še vam, zdaj je pa res 100%, da sem . Vsa srečna sem in držim pesti še za vse ostale, ki čakate na ! ČESTITKE!!!! čimlepšo nosečnost!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:37:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7 Ja pri meni so prisotne boleče bradavice in to že od petka dalje, malo me tudi bolijo prsi, rahle slabosti drugače pa nič kaj posebnega. Tako, da nevem kaj bo iz tega upam na najboljše. kdaj boš pa test delala? ja,mislim da smo tle vse take,ki upamo na najboljše
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:37:50
|
|
|
|
murkica
|
Čestitke vsem novim nosečkam. Želim vam, da bo vse potekalo tako kot mora in da boste čez slabih 9 mesecev držale v rokah svojo štručko. Drugače pa seveda tudi za vse ostale držim pesti, da boste nadaljevale tak dober tempo nosečk, kot je do sedaj. Res ste pridne....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:41:36
|
|
|
|
*talcy*
|
pozdravljene februarčice ... no pa sem dala skozi ... na UV se vidi vrečka brez ploda ker je še prezgodaj baje da 7mm a možno ???... uglavnem nosečnost je .. mi je dala dabroston zaradi preventive k je prva nosečnost šla po zlu ... dva meseca bolovanja in čez en teden nazaj ... .. kri je super razen malček bakterji na vodi baje premalo pijem .... aja pa neke brise mi je vzela streptokoke pa še neki tazga ... drgač nič bomo videli drug teden če bo že videt ... pa še to .. mene me pošlje G dat kri in kaj ne zagledam mamo v laboratoriju ... sem rekla super vidiš kar sama ugotoviš drgač pupe držim pesti za jutri na dan valentinčka ... čimveč da vas zagleda + al
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:45:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Čestitke vsem novim nosečkam. Želim vam, da bo vse potekalo tako kot mora in da boste čez slabih 9 mesecev držale v rokah svojo štručko. Drugače pa seveda tudi za vse ostale držim pesti, da boste nadaljevale tak dober tempo nosečk, kot je do sedaj. Res ste pridne.... murkica,a ti že kaj pridno ?kako si se imela na smućanju?
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:51:55
|
|
|
|
snežinka7
|
če se danes ne prikaže delam test jutri
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 11:59:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7 če se danes ne prikaže delam test jutri navijam,da je ne bo-isto velja zame ,da bojo jutr testerćki pokazali
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 12:33:52
|
|
|
|
snežinka7
|
Bravo kja ti boš tudi jutri delala test? Super upam, da obe zagledava močan
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 12:37:40
|
|
|
|
neyka7
|
Ojla punce, da se še jaz malo javim . še kar ni- in prav je tako . Od včeri zvečer ste bile zelo pridne, sem zdejle imela vsaj kaj za prebrati . Ju3 je pa tisti dan... Bomo videli kaj bo..jaz niti ne upam preveč, da ne bom potem razočarana, kot vedno do sedaj . Držim pesti za vse nas, da čimprej zagledamo , ostalim pa enga velikega .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 14:04:53
|
|
|
|
lejla007
|
Čau punce! Res se ne oglasim pogosto na tej temi, ampak vidim, da ste kar pridne Jutri bo pa pester dan!!! Sama sem samo hotela deliti dobro novico z vami! Bila sem na krvnem testu in sem !!! ČESTITAM vsem, ki vam je v tem mesecu uspelo, še bolj pa navijam za vse, ki na + še čakate!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 14:05:50
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene.... drzim pesti, za vse ki boste jutri delale testke... naj se vam vsem pokaze ... .....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 14:07:27
|
|
|
|
sarcy21
|
Čestitke lejla za jutrišnje + pa močno stiskamo pesti, da nas bo čimveč v temi oktober Z mojim rižkom (tko ga moj kliče ker je prebral da je sedaj velik kot zrno riža) je vse ok hormon pa se lepo podvaja tko da sedaj vem da je vse ok
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 14:08:10
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007 Čau punce! Res se ne oglasim pogosto na tej temi, ampak vidim, da ste kar pridne Jutri bo pa pester dan!!! Sama sem samo hotela deliti dobro novico z vami! Bila sem na krvnem testu in sem !!! ČESTITAM vsem, ki vam je v tem mesecu uspelo, še bolj pa navijam za vse, ki na + še čakate! Cestitam ... mirnih , cim manj in zdravo ....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 14:32:45
|
|
|
|
*Mišika*
|
Pozdravljene! Ja jutr bomo pa res mele pestr dan. Jst vam bom sporočila novico kar zgodaj, ker imam ob 8.00 že obveznosti. Upam da vam sporočim dobro novico.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 13.2.2008 14:40:22
|
|
|
|
stunfek
|
oj punce. kako ste? jaz sem v redu. jutri testiramo! sem sicer malo skeptična, če ni prezgodaj ampak če ne drugače bom za drušno :) če bo negativno bom pa še pol kasneje probala, če me ne presenti prej. skoz si joške šlatam in se bojim, da me bodo nehale bolet...heheheh. V službi to ni enostavno saj moram najprej zagotoviti, da me kdo ne vidi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?