|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
13.2.2008 8:37:57   
tasa.m
Čestitke vsem novim user posted image .   user posted image user posted image user posted image

Orhideja, jaz sem tudi včeraj opazila, da imam rumenkast-zelen izcedek, v jajčnikih me pa boli že več kot 14 dni.  Do user posted image  moram pa še počakat vsaj do 20.2. (cikle imam tako različno dolge od 30 dni pa do 40). Pa danes sem še zbolela, tako da vprašanje kaj bo! Čeprav sva bila z mojim zelo pridna.

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
13.2.2008 9:12:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

spps -  bi rekla, da sva res kaj v žlahti. user posted image user posted image user posted image Ampak sej ta drugega testa skor da ne rabiva k bo takoj jasno, da sva  user posted image ! Jst sicer nimam niti enega znaka, da bi bila noseča - razen da ni M... user posted image   pa bi morala priti že 8. - 9.2.! Pa moj me je že čez vikend gledu, da imam napet trebušček (drugače ni, ker je "mal" user posted image   šlauha ostalo od prvega poroda) in strokovno ugotovil, da sem zihr noseča. user posted image user posted image

Jutri je pa akcija s testki! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men je važno ,da user posted image  ne pride,če mi test ne bo pokazal,se ne bom sekirala,ker prvič ko sem bila noseče,mi tud noben test dooolgo ni pokazaluser posted image ,sam zdaj so me pa začeli živčki mal matrat in sem nestrpna-eh...
če te je pa tvoj vzel pod kontrolo,pol pa itak brezveze,da test delašuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
13.2.2008 10:18:15   
ZalaTM
U jutri vas je pa kar nekaj na seznamu za testerček,...upam, da dobite prav prelepo darilo za valentinčka,....user posted image ,....bom držala pesti in navijala za vas,...če bo pa kakšna že danes sporočila vesele novičke pa tudi nič narobe user posted image ,.....papa M.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
13.2.2008 10:19:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ZalaTM

U jutri vas je pa kar nekaj na seznamu za testerček,...upam, da dobite prav prelepo darilo za valentinčka,....user posted image ,....bom držala pesti in navijala za vas,...če bo pa kakšna že danes sporočila vesele novičke pa tudi nič narobe user posted image ,.....papa M.

hvalauser posted image user posted image user posted image ,jutr bo gužvauser posted image user posted image user posted image
in kako se ti počutiš?vse pod kontrolouser posted image ?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
13.2.2008 11:08:25   
snežinka7
andre3a in colicka kje se skrivata, kako sta kaj imata že kakšno veselo novičko ali še ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
13.2.2008 11:16:19   
Tiki55
Hojla dečve, samo da se vam javim. Navijam za vas, upam, da bo jutrišnji dan polnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No, pa tud danes se lahko že javi kakšna srečkauser posted image - nimam nič protiuser posted image .

Hvala vsem za vzpodbudo glede razgovora za službo. Imam pa ga šele popoldne, tako da se moram najprej prebit čez moj običajen delovni danuser posted image .

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
13.2.2008 11:18:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7

andre3a in colicka kje se skrivata, kako sta kaj imata že kakšno veselo novičko ali še ne?

snežinka kako pa kaj tebi kaže?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1532
13.2.2008 11:24:24   
snežinka7
Ja pri meni so prisotne boleče bradavice in to že od petka dalje, malo me tudi bolijo prsi, rahle slabosti drugače pa nič kaj posebnega. Tako, da nevem kaj bo iz tega upam na najboljše.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
13.2.2008 11:27:45   
NastyGirl
Pozdravljene, drage moje.

po dolgem času se javljam še vam, zdaj je pa res 100%, da sem user posted image .

Vsa srečna sem in držim pesti še za vse ostale, ki čakate nauser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1534
13.2.2008 11:33:35   
snežinka7
bravo lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NastyGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
13.2.2008 11:35:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NastyGirl

Pozdravljene, drage moje.

po dolgem času se javljam še vam, zdaj je pa res 100%, da sem user posted image .

Vsa srečna sem in držim pesti še za vse ostale, ki čakate nauser posted image !

ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimlepšo nosečnost!!!!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NastyGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
13.2.2008 11:37:01   
spps

Ja pri meni so prisotne boleče bradavice in to že od petka dalje, malo me tudi bolijo prsi, rahle slabosti drugače pa nič kaj posebnega. Tako, da nevem kaj bo iz tega upam na najboljše.

kdaj boš pa test delala?
ja,mislim da smo tle vse take,ki upamo na najboljšeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1537
13.2.2008 11:37:50   
murkica
Čestitke vsem novim nosečkam. Želim vam, da bo vse potekalo tako kot mora in da boste čez slabih 9 mesecev držale v rokah svojo štručko.

Drugače pa seveda tudi za vse ostale držim pesti, da boste nadaljevale tak dober tempo nosečk, kot je do sedaj. Res ste pridne....user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
13.2.2008 11:41:36   
*talcy*
pozdravljene februarčice ... no pa sem dala skozi ... na UV se vidi vrečka brez ploda ker je še prezgodaj  baje da 7mm a možno ???... uglavnem nosečnost je ..user posted image user posted image user posted image mi je dala dabroston zaradi preventive k je prva nosečnost šla po zlu ... dva meseca bolovanja in čez en teden nazaj ... user posted image  .. kri je super razen malček bakterji na vodi baje premalo pijem user posted image  .... aja pa neke brise mi je vzela streptokoke pa še neki tazga ... drgač nič bomo videli drug teden če bo že videt user posted image  ...
pa še to .. mene me pošlje G dat kri in kaj ne zagledam mamo v laboratoriju ... sem rekla super vidiš kar sama ugotoviš user posted image user posted image user posted image

drgač pupe držim pesti za jutri na dan valentinčka user posted image user posted image user posted image  ... čimveč da vas zagleda  + al user posted image  

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
13.2.2008 11:45:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Čestitke vsem novim nosečkam. Želim vam, da bo vse potekalo tako kot mora in da boste čez slabih 9 mesecev držale v rokah svojo štručko.

Drugače pa seveda tudi za vse ostale držim pesti, da boste nadaljevale tak dober tempo nosečk, kot je do sedaj. Res ste pridne....user posted image user posted image user posted image

murkica,a ti že kaj pridnouser posted image user posted image user posted image ?kako si se imela na smućanju?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
13.2.2008 11:51:55   
snežinka7
če se danes ne prikaže delam test jutri

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
13.2.2008 11:59:48   
spps

če se danes ne prikaže delam test jutri

navijam,da je ne bo-isto velja zameuser posted image ,da bojo jutr testerćki pokazaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1542
13.2.2008 12:33:52   
snežinka7
Bravo kja ti boš tudi jutri delala test? Super upam, da obe zagledava močanuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
13.2.2008 12:37:40   
neyka7
Ojla punce, da se še jaz malo javimuser posted image . user posted image  še kar ni- in prav je takouser posted image . Od včeri zvečer ste bile zelo pridne, sem zdejle imela vsaj kaj za prebratiuser posted image .
Ju3 je pa tisti dan... Bomo videli kaj bo..jaz niti ne upam preveč, da ne bom potem razočarana, kot vedno do sedajuser posted image .
Držim pesti za vse nas, da čimprej zagledamo user posted image , ostalim pa enga velikega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1544
13.2.2008 14:04:53   
lejla007
Čau punce!

Res se ne oglasim pogosto na tej temi, ampak vidim, da ste kar pridne user posted image

Jutri bo pa pester dan!!!

Sama sem samo hotela deliti dobro novico z vami! Bila sem na krvnem testu in sem user posted image !!!

ČESTITAM vsem, ki vam je v tem mesecu uspelo, še bolj pa navijam za vse, ki na + še čakate!

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
13.2.2008 14:05:50   
tany83
Pozdravljene....

drzim pesti, za vse ki boste jutri delale testke... naj se vam vsem  pokaze user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image .....user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
13.2.2008 14:07:27   
sarcy21
Čestitke lejla za jutrišnje + pa močno stiskamo pesti, da nas bo čimveč v temi oktober

Z mojim rižkom (tko ga moj kliče ker je prebral da je sedaj velik kot zrno riža) je vse ok hormon pa se lepo podvaja tko da sedaj vem da je vse ok

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
13.2.2008 14:08:10   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007

Čau punce!

Res se ne oglasim pogosto na tej temi, ampak vidim, da ste kar pridne user posted image

Jutri bo pa pester dan!!!

Sama sem samo hotela deliti dobro novico z vami! Bila sem na krvnem testu in sem user posted image !!!

ČESTITAM vsem, ki vam je v tem mesecu uspelo, še bolj pa navijam za vse, ki na + še čakate!

Cestitam user posted image user posted image user posted image ... mirnih user posted image  , cim manj user posted image  in zdravo user posted image .... user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
13.2.2008 14:32:45   
*Mišika*
Pozdravljene!

Ja jutr bomo pa res mele pestr dan. Jst vam bom sporočila novico kar zgodaj, ker imam ob 8.00 že obveznosti. Upam da vam sporočim dobro novico. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
13.2.2008 14:40:22   
stunfek
oj punce. kako ste?
jaz sem v redu. jutri testiramo! user posted image
sem sicer malo skeptična, če ni prezgodaj ampak če ne drugače bom za drušno :) če bo negativno bom pa še pol kasneje probala, če me user posted image  ne presenti prej.

skoz si joške šlatam in se bojim, da me bodo nehale bolet...heheheh. V službi to ni enostavno saj moram najprej zagotoviti, da me kdo ne vidi user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?