Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:35:43
|
|
|
|
pikovit
|
Shuka za jutri držim pesti za zagovor diplome.A ga bomo pol tle gor mal nazdravle? .Kako je že Dejzi zadnjič rekla: pijanke moje,latentne in vse tiste,ki ga odkrito pijete.Ta mi je blazno všeč Skratka če ni prave krvavitve ni nič!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:36:23
|
|
|
|
pikovit
|
Kaj je Mismis a ne moreš spat?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:44:19
|
|
|
|
pikovit
|
Tole je za Shuko in njeno diplomo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:44:37
|
|
|
|
mismis
|
ne, jest se kao učim, potem pa bluzim po forumih na izmene. Pa ti, kak otroce?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:45:31
|
|
|
|
Shuka
|
Hvala za spodbudo pikovitek in čuvaj svoje pikice in mismis hvala tebi za spodbudo in enako tebi, obema pa seveda pošiljam in mirnejše živce od mojih do testa
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:46:29
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Tole je za Shuko in njeno diplomo zdej pa vem, da bo pomagalo
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:47:46
|
|
|
|
mismis
|
Seveda bo, tam na uni temi želimo si novega člana, ful razlagajo, da bo letos ful plodno leto in da bo veliko nosečk in jaz verjamem, da boš ti med njimi. Srečno ju3 na zagovoru diplome in mirne živčke...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:49:41
|
|
|
|
Pija76
|
Pikovitek , lepo ju čuvaj, naj bo tole tvoj postopek s srečnim koncem. Skuša držim pesti za zagovor jutri in čez par dni za +! Mismis prklopi na a kanal je zmeda v zraku. Pozdravček ostalim itak me niste pogrešale! Grem pred TV!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:50:28
|
|
|
|
pikovit
|
Shuka je čisto normalen pojav živčnost.Bi bila čudna če ne bi bila takole boš zgledala čez 5 dni. Mismis a takole ti študiraš
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:52:09
|
|
|
|
mismis
|
Pija, Pija seveda smo te pogrešale, ne govori traparij, sedaj se izogibam malo TV, ker se kao učim... Ampak ko pogledaš to zmedo, hitro nazaj na RR. Te lahko vprašam, ali si ti imela prenos z zamrznjenčki v stimuliranem ali nestimuliranem ciklusu? Če nočeš oz. ne moreš govoriti o tem, bom razumela.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:52:41
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit samo ne okol govort
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:53:09
|
|
|
|
pikovit
|
Pija jst sem te pogrešala
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:54:13
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.2.2008 22:55:58
|
|
|
|
mismis
|
my lips are sealed bemti, kje najdete te dobre smajlile oz. a se je treba kam prijaviti, al so free
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 8:27:36
|
|
|
|
sayuri
|
Shuka, držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 9:22:04
|
|
|
|
pf
|
Shuka tudi jaz držim pesti za današnji zagovor.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 10:18:03
|
|
|
|
lara light
|
Shuka, pokaži kaj znaš!!! Kako ste kaj lepotičke? Čekiram, če je malena- Lejla, že nazaj! Lepo se imejte!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 10:28:28
|
|
|
|
Linda25
|
Pozdravček damice. Kako ste? Po špikanju se tako čudno počutim. Sem ekstra utrujena in lena. Verjetno so to stranski učinki Suprefacta. V drugi četrtek imam 1. UZ. Tia-na, dobrodošla. Upam, da se me še spomniš. Ti si imela potem 4 postopke IUI. Kdaj začneš s špikanjem? Vidim, da sem skoraj sama na tej temi. Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 10:44:31
|
|
|
|
konina
|
Živjo, dekleta. Berem, lepe novičke, čudovite novičke, ene so srečke nosečke, ene bodo diplomirale, ene so dobile pikice v varstvo... No, lepo. Za vse skupaj držim pesti in pošiljam en velik koš dobre volje in optimizma. Pri meni moja spet nekaj zeza. Včeraj se je malo pokazala, pa je do danes še ni. Med temi postopki so moj ustaljeni ciklus čisto zmešali. Saj jo imam še vedno redno, amapak vsak mesec nekaj poheca. Jo pa čakam, da čim prej začnem z UZ, ker me moji pingvini že kličejo. Me je pa včeraj moj razveselil, je rezerviral za med počitnicami na Rogli za 5 dni. Ampak,... Ne bi bilo res, če ne bi bilo vedno en ampak! Jaz bom ravno takrat morala na UZ hodit v LJ. Pa ne vem, kaj naj naredim. Al naj za en mesec odložimo (kar ne bi rada) , al naz z Rogle hodim na UZ.... Imate kakšen predlog? Lp, Nina
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 10:53:48
|
|
|
|
dobrovoljčica
|
Dobro jutro, kaj ste ve dobre tu gor. Kar nemorem se vam načudit, koliko ene pozitivne energije se pretaka.Občudovanja vredno. No sedaj pa še malo kaj se dogaja pri nas. V pon. in torek imela malo rjavega izcedka na wc pap., v pon. malo rdečega spet samo na pap., danes nič.Uf mi je odleglo. Čakam na prvi uz, ki ga bom najprej imela pri svojem ginekologu v ponedeljek, pri dr.Rešu pa naslednji ponedeljek. Ej so ti ponedeljki zame prov eni srečkoti do sedaj. Prvi pregled v pon, transfer tudi, pa test in uz.A? Na vas pa se obračam tudi s prošnjo, če bi mi imela katera za prodat eno škatlo prometriuma, mi ga bo za en teden zmanjkalo. Glede na to da je Italija kar oddaljena od mojega kraja sem se najprej spomnila na vas ženkice. Hvala hvala. Vsem, ki čakate na plusek pa veliko sreče in da vam dnevi do testa minejo tik tak.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 11:03:05
|
|
|
|
Tia-na
|
O Linda, skupi sva imele HSG, a ne? Madonca, kako čas teče ... Jst začenjam v sredo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 11:08:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Konina,če ti jaz lahko svetujem postopek za en mesec preloži in nafilaj baterije na Rogli in uživajte 100 na uro. LP
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 11:57:47
|
|
|
|
pikovit
|
Konina jst sem iz Krka hodila uz
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 12:01:23
|
|
|
|
Tia-na
|
Oh, Krk ... že odštevam dneve do prvomajskih ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 12:01:30
|
|
|
|
pikovit
|
A Shuka ga pa že za diplomo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?