buči
|
Živjo, da se vam na hitro javim. Včeraj sva s Tilnom prišla domov. Komaj sem to čakala, potem pa celo noč nismo spali ... Ob 5.30 nas je poočastil s pol ure spanca! Pa tako lepo je kazalo v porodnišnici ... Torej: Malince so naredile svoje, potem ko sem ob 10.10 dobila svečko za srožitev poroda, sem ob 12.30 dobila popadke, čez eno uro so bili že kar moćni na 3 minute, malo čez 16. (odprta 4 cm) so me začeli pripravljati, nisem mogla stati, ker so se mi tresle noge ob močnih popadkov, ampak je bilo fino, ker sem lahko stala. Ob 17.45 predrli mehur, ob 18.44 je bil Tilen že rojen. Kot nova sem bila, nič utrujena, res ekspres. Je sicer bolelo, ampak maska je naredila scoje. Enkrat sem jo tako potegnila, da sem vse kable dol pometala ... Nisem sicer dobro slišala babice, ko mi je enkrat baje rekla, naj ne pritiskam, pa sem tako pritisnila, da so ga komaj zadržali, da ni kar iztrelil na svet. Sem se strgala, šivana baje 7x, sploh ne čutim, nič ne boli! Noro! Popolnoma druga izkušnja kot Prvič! Bajno! Punce, pojdite rodit natur, poslušakjte babce, možke držte za roko, pa bo! Nisem vas brala, ne vem kdo vse je že rodil, prečekiram v prihodnosti. Tiste, ki še nositi, donosite, ker je potem lažje za malega, raje ga imejte še kakšne dan v bušiju, čeprav vam je težko. Tilen je cuker, dam slikico gor: moja trma, atijev nos! Pa pa!