mentos
|
lep pozdrav, tudi mi smo preživeli podaljšanj vikend ful lepo. Smo začeli že v četrtek s praznovanjem roj. dneva od mami. V petek sva šla z našim v Avstrijo, malo zapravljat in seveda Hani kupit roza konjička, je ful rada na njem, prav fajn jo guga in malo za obleč. V soboto je ati šel malo smučat v Avstrijo, jaz in Hana sva pa cel dan lepo na sončku vozičkale in zvečer šle v Ljubljana k teti na obisk. V nedeljo smo pa šli v Kranjo Goro malo vozičkat, je bilo ful lepo. Tako da je bilo družinsko, Hana je bila zelo pridna, kar precej je popapcala, drugače pa ji manjka le še malo in se bo sama usedla. Najraje se igra na blazini, v pojstelji noče biti več na hrbtu, se takoj prevali na trebušček in puza gor in dol . Da bi kaj povedala, se ji ne da, tudi na nogice se noče postavljat. Drugače pa smo še vedno na goveji juhici z gresom, jemo samo to, vse ostalo leti v smetnjak, mogoče zjutraj malo sadja. Tako, da imamo le 1 obrok gh na dan, tudi jogurta več ne maramo, ampak sej bo. Smo pa ratali kar precej flekasti okoli ust, brade, pa ne vem od česa. Zobkov nimamo, sline vam pa lahko malo posodimo, če katera želi. nogica: ti, kar hitro v trgovino po prilagojeno mleko, Aptamil ali Novalac, itd, in vsa navodila imaš na škatli. Berem iz Aptamil škatle: po 5 mesecu 4 obroki na DAN in sicer daš 210 ml vode, 7 meric Aptamila in pride 230ml. Mi imamo 5 obrokov vendar 150 ml vode in 5 meric. Anya22: mi imamo potrjeno alergijo na mleko in jajce. Drugače pa je to malo dedno, saj ima naš alergijo na ful velik zelenjave, na cvetni prah, pršice... ter je asmatik. Testiranje pa poteka tako,NAJPEJ KOŽNI TESTI: da otroku na rokice dajo neko tekočino po pikicah in sicer za vsako stvar posebej, nap: pri nas so ji delali na jajčni beljak, jajčni rumenjak, mleko, korenje, krompir, cvetačo... Malo spremljaj doma, če se vam pojavijo kaki čudni flekci in ko vas bodo testirali jih prosi za stvari, za katere misliš da vam delajo težave. Nato bodo še vzeli kri,(iz rokice) in čez 14 dni boste prejeli izvid, kajti na krvi se najbolje pozna. Svit & Nikolaja & Sara čestitke za obmesečnico!!
|