Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JAHICA Prvo kr se lubosmnosti tiče, jo ni med nami prav nič, no lohk rečem, da je blo najprej mal zadrege, kako bo zgledal skupi it v lajf, pa na morje, smučat. Folk skoz neki študira in firbca ter komentira. moram reč, da je bil ostal folk bl lubusumen kot mi trije. Mislm res so zaplankan tile naši slovenceljni, nekako jim ne štima, če se ima folk rad. Ne bom pozabla prvega dopusta skupi, ko smo se s Tejko mal zalizali v v diskaču pol se je pa moj tip z mano in še s Tejko. Mislm, kot da bi z lune padl, tok so firbcal in obrekoval. Groza! Kr se pa Tejke tiče, jz sm ji lepo povedala, da sm si najdla tipa in da če želi naj si ga najde tud ona in, da ne glede na vse skup bom jz, če želi ona najino razmerje obdržala. Ona mi je rekla, da je ful zalublena vame in da si ne predstavlja, da prekinemo, da pa če želim naj tud svojga tipčka prpelm zravn, pa da vidmo kaj bo. No kot sm rekla, je blo v začetku neki zadrege in nerodnosti, pol pa je stvar zalaufala in zdej laufa. bomo pa vidl kako bo šlo naprej?! Dobri ste ni kaj Marsikdo bi si najbrž želel ,ali si potihem želi ,tak odnos(večino moški),pa se vseeno zgražajo.To mi je too much.Jest bi temu rekla zavist. Če vam ustreza tak odnos ,vsem trem,pa da ni noben prizadet,le naprej. Imejte se radi
|