|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SEDAJ PA V NOVI ŠTART
7.2.2008 16:05:12   
jabi babi
žijo punce,ali je kje še katera k se ji zdej začnejo plodni dnevi???meni se jutri,zato se že veselimuser posted image user posted image user posted image hahahahaahahhaah.....upam da bo ta mesec bolj ploden kot prejšnji....me že špikajo jajčniki....
ljah malo mi je dolgcajt,pa sem odprla novo temo hahahahaha
lep sončen dan....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SEDAJ PA V NOVI ŠTART
7.2.2008 16:09:54   
Hans
Tebi in vsem ostalim želim obilo užitkov user posted image user posted image user posted image user posted image   ter pozitiven user posted image ,user posted image  rezultat.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2008 16:15:39   
*Mišika*
po mojih izračunih sem že imela plodne dneve, ampak midva še vedno pridno user posted image , za vsak slučaj, user posted image  . ti pa vsekakor želim produktivno user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2008 16:26:12   
jabi babi
no evo super,potem sta vidva ziher že naredilauser posted image .jah optimistični mormo bit ane....lp pa čimprej uglejteuser posted image user posted image

POMLAD BO ZA VSE NAS CVETOČAuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2008 16:35:50   
little angel
ko bi le blo tak pa res kaj ratalouser posted image jaz sem ze cist obupana.......

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2008 16:42:37   
Anonimen
Navijam! Bodite pridne in plodne!user posted image

(odgovor članu little angel)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2008 16:57:26   
Anonimen
Pozdravljene. Pr nas bo tut ta vikend akcija. Točno ne vem, kateri dan bo O, ker imam neredne cikluse (28-38 dni), ampak najverjetneje en dan v tem vikendu. Drgač smo pa pr nas pridni že cel mesec... upam, da bomo tut plodni!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2008 16:58:22   
ninyka
tud js navijam za vse.drugače pa js se kr čakam.že 2.2 bi jo mogla dobit apmak je še ni.test pa sem že naredla sam je bil -.bomo vidli.upam na najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2008 17:02:56   
*Mišika*
Ninyka navijam zate, da boš ugledala +.

Drugače pa bodimo optimistke in verjamimo v to da bo ratalo user posted image  .

(odgovor članu ninyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2008 17:07:05   
*talcy*
punce ne tok računat na to O ...midva sva januarja rekla da bova začela delat na user posted image  in takoj ko je končala user posted image  sva user posted image  vsake dva dni in glej dva dni nazaj sem delala test in zagledala močan + ... naj še povem da imam tud jaz različno dolge cikle ..... tako da ne računajte dost .... men je ratalo brez tega user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.2.2008 17:08:34   
B.M.
Pozdravljene !
Mi2 sva poskušala zdaj 4 mesece in danes zjutraj je test pokazal + . Tekle so solze ! Tako da upanje vedno ostaja.
user posted image user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.2.2008 17:10:28   
*talcy*
b.m. ..čestitke user posted image  pridi pod oktoberke si bomo izmenjavale izkušnje user posted image

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.2.2008 17:11:21   
little angel
cestitam!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.2.2008 17:11:48   
*Mišika*
Ja se strinjam s *talcy*, da ne preveč računat na ovulacijo. Ker poznam dosti primerov, da se je prijelo ravno takrat ko so bili manj oz. ne poldni dnevi. Treba je user posted image  in potem b o ratalo. user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.2.2008 17:15:37   
*talcy*
točno tako čim manj računanja... čeprav vem da je težko sem tud jaz neki računala ma brez veze k če so cikli različno dolgi nemor preveč računat ...ve dajte pridno user posted image  in bo marec rozast user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.2.2008 18:18:35   
jabi babi
ja jst pa itak vem kdaj pride o,brez da kaj računam....pa potem poj takrat na fuuuuuuuuulllluser posted image user posted image user posted image .ja ob neplodnih dneh pa res ne morš zanosit....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
7.2.2008 19:26:18   
mani2
Pzdravljene!
pri nas bomo tudi ta vikend zeceli veselouser posted image user posted image . Upajmo da bo potem marca user posted image . Pa tudi ce ne bo se bomo vseeno imeli lepo ko bomo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 17
7.2.2008 20:14:08   
*talcy*
plodni in neplodni dnevi...ne poslušajte tolko tega ker sam nakladajo ... vi pridno user posted image  pa bo plusek kot je bil pri meniuser posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.2.2008 20:17:54   
mani2
vsak dan je tereba trikrat na dan user posted image user posted image user posted image user posted image  pa rezultat ziher ne bo izostal user posted image user posted image user posted image . ampak to si lahko privoscis samo ce ze nimas kaksnega kratkohlacnika doma

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.2.2008 7:56:46   
pikipu
Talcy, se strinjam se tabo, ne preveč računat na ta O, nama je za prvega ratalo ravno takrat, ko nisva računala na O, sva pa začela veselo user posted image user posted image  takoj po M.

Čestitke vsem novim srečkam nosečkam ali po novem oktobrkam!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.2.2008 10:44:56   
Rosi*
Tudi midva sma takoj po user posted image začela pridno user posted image . Vmes mogoče kak dan pavze, ker sma se vidla npr. pozno zvečer. Jaz sploh nisem nič omenjala, da mam ze o, pa itak, zakaj bi zdaj, ko so mimo do user posted image pavzirali? Ko se je pa tak fajn user posted imageuser posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.2.2008 11:42:47   
Arual
Meni se je včeraj končala user posted image . Upam, da je ne bo konec meseca. user posted image  SMA pa začela že kr včeraj pa dokler ne bo user posted image , tako da upam da je ne  bomo videli. Se ne bom obremenjevala s plodnimi dnevi in ovulacijo, kr mi bo še glavo razneslo zaradi tega.

Čimvečkart, tem boljše.

Lp

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.2.2008 15:58:29   
*talcy*
..nikar se ne obremenjuj ti daj vsake dva dni enkrat pa boš videla da bo... držimo pesti...

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.2.2008 11:14:52   
mani2
pa kaj zdej a ve zdaj se samo user posted image user posted image  al se kaj druga delate. cvekate prav nic neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.2.2008 11:18:06   
*Mišika*
Ja zgleda da res sam še user posted image user posted image user posted image . Ja je treba če ne pares nič ne bo s user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?