Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 15:50:05
|
|
|
|
lejla007
|
Lara moja... Sem ti že v zs napisala, pa še tukaj - mislim nate in drži se! Sonček75 - tebi pa čestitam, da si nosečkica!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 16:07:58
|
|
|
|
gold fish
|
Lara - ..... drži se in pogumno naprej..... Ostani optimistka, kakršna si bila......
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 16:21:12
|
|
|
|
pikovit
|
O Lara kaj naj rečem.Drži se punca in zopet v nove boje.Res mi je žal. No tako včerajšnji žur je bil dokaj naporen ampak smo sfolgali.Sem prišla že ob 3h domov.Saj veste da se to ne spodobi za bodočo mati.Jee wright.Sem bila pa pridna in sem bila danes že na Rožniku in spravila vsaj nekaj včerajšnje nesnage iz sebe.Pridna a ne? Pija ti pa lepo uživaj na dilcah in v hribih. Abra lep dan.Ti si res naš dr.knjižnji mol. Dejzi se nič ne oglasi? Mlinča kje si? Sonček75 čestitke. Lejla kdaj bo test? Dakec se lahko kdaj zmeniva za kaki žur Mismis že kaki znaki? Dajamaja kako kaj okrevanje?Sem videla da si tudi ti nabiraš kondiciji.Pridna! Gloria kako kaj? Vsem ostalim želim vse lepo in en velik,velik +
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 16:22:12
|
|
|
|
pikovit
|
Modra pošast živjo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 17:43:57
|
|
|
|
oktavija
|
Draga lara zelo mi je žal in hudo, da ti ni uspelo.....kaj naj ti rečem, drži se in poskusi bit čim bolj pozitivna da bo naslednjič 1000% uspelo! Držin pesteke za vse terapevtke ki lakajo da naredijo testeke! pa malo za srečo!!!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 17:51:54
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit znaki te zanimajo, hja težko je karkoli rečt glede na to, da imam jaz naravni ciklus in sem brez kakršnekoli podpore. Znaki pa sledeči, občasno rahlo špikanje in danes se mi je pojavil rjav izcedek, zelo malo ravno toliko, da mi je umazalo hlačke. Kar pa jest jemljem kot zelo dober znak, kajti tečka je še zelo daleč in je ne pričakujem šele 18.02. po najkrajšem ciklusu, v 1. postopku je prišla 11 dan, točno na 29. dan kot imam dolg cikel. je pa danes 6 dan od ovulacije, tako da je lahko tudi vgnezditvena. Sem full optimist, a ne Upam samo, da ne bom potem razočarana
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 19:14:32
|
|
|
|
Mijavček
|
Lara, zs imaš Vidim, da niste preveč zgovorne danes, smo vse žalostne z laro zgleda,..., Raport z UZ-ja; moji jajčniki so res bolj lene sorte, tako, da imam še en dan terapijo (3 amp. Menopur + Suprefact), danes je že 12. dan Menopurja in 29. dan Suprefacta,... se pravi 41 lukenj v trebuhu . Folikelčkov je ene 8, 9, vsi pa so okoli 19 (eden je 20). Tako, da jutri spet nesem jajčka pokazat,..., so čisto po mamici, so radi v središču pozornosti zgleda . Pikovit, kako kaj, kej živčki delajo pred punkcijo? Meni že danes, čeprav bom imela šele v pon. verjetno.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 19:24:14
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Lara, zs imaš Nič ne vidim pošlji še 1x pls! Vidim, da niste preveč zgovorne danes, smo vse žalostne z laro zgleda,..., Bog ne daj, da bi bilo res...alo hitro pisat vesele poste Tako, da jutri spet nesem jajčka pokazat,..., so čisto po mamici, so radi v središču pozornosti zgleda . Čisto v redu je taka situacija , kar korajžno! Pikovit, kako kaj, kej živčki delajo pred punkcijo? Meni že danes, čeprav bom imela šele v pon. verjetno. Pikovit dobro opravi hitro, neboleče, učinkovito Mismis, tudi ti si trepetalka vse dobro želim!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 19:27:45
|
|
|
|
bambi75
|
Lara Mismis seveda je bila ta krvavitev dober znak ker je vgnezditvena. Mijavček kako slabo če se jih pa toliko vidi in pa vsi enake velikosti. Gotovo se jih še kaj skriva. Pikovit dobro opravi jutri na punkciji. Jaz pa sem pravkar pojedla prvo tabletko Femodena. Sedaj pa jih moram zobati en mesec in pol. . Ampak res mi ne odgovarjajo, mi je slabo po njih.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 20:34:15
|
|
|
|
pikovit
|
se javljam pred jutrišnjim dnem.Za enkrat so živčki ok.se ne bojim toliko,ker vem,da ni veliko celic in ne bo toliko bolelo.Sicer pa imam za back up ketonal inekcijo,ki si jo bom verjetno jutri zjutraj dala. Punce moje imejte se lepo in vam jutri sporočim kaj bo iz te moje godle! mismis ja to je to.vgnezditev Lara Bambi75 hvala ti Mijavček brez panike.Do pon. je še dolga
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 20:57:04
|
|
|
|
Abra
|
Lara, prav zaradi tebe sem prišla pogledat, kaj se je kaj danes dogajalo. Tko mi je žal, da je to tudi tebe doletelo, pa tko optimistično je zgledalo. Ni kaj, čimprej zbrat nove moči in potem v nov boj. Se bomo aprila skupaj spodbujale Kajsica, jaz sem zdaj že 4 tedne po abraziji in to kar imam zdaj je menstruacija. Sem med tem bila pri G, ki mi je napovedala ovulacijo (folikel je bil že zelo velik) tko da sem prepričana, da je to to. Je prišla ene par dni prej kot navadno, kar pa ni nič nenavadnega. Dajamaja, ste vse pospravli? Moj izlet je bil pa na koncu čistomičkeno kulturen no, danes se pol le nisva kopirali Pikovit, danes je pa najbrž blo spet lepo na Rožniku, kaj? Ti kar izkoristi ta čas, ko boš mami ne boš mogla več žurat do jutra, vsaj neki časa ne Pa dobro opravi jutri! Nisem tak molj, včasih rečem kar na žalost precej več časa preživim z računalnikom kot s knjigami mismis, čist prav imaš, dobri znaki Mijavček pa saj to je čisto lep pridelek Reš bi ti mogoče že danes dal stopko. Jutri definitivno pade!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 21:08:52
|
|
|
|
jadrnica
|
pozdrav vsem skupaj toliko, da se javim. sem v fazo psihičnega okrevanja in zbiranja moči za naprej...marca grem namreč v nov (drugi) postopek ICSI-ija. Sem prebrala samo zadnjo stran in vidim LARA, da ti je težko pri srcu, zato ti pošiljam koš da bo lažje, čeprav vem, da je to težko preboleti. poizkušaj, da se :) bomo pa spet v nadaljevanju skupaj navijale. vas moram mal za nazaj prebrat...da vidim, kaj se je kaj dogajalo. Abra - ja jaz mam tu mrzle noge, pa že od otroštva kar v nogavicah spim pa se mi vsi smejijo. Mije pa zadrvanica rekla (osebna) da naj se čim več gibljem - proti mrzlim nogam - da spodbudim prekrvavitev v telesu (pa tud v maternici najbrz) Sem pa sedaj malo psihično na dnu, ker sem očitno ugotovila, da je pri meni težava z ugnezditvijo in obdržanjem zarodkov v telesu, kar pa nikakor ni dobro. lp
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 21:15:28
|
|
|
|
Mijavček
|
Pikovit, držim pesti za jutri! Abra, saj je meni tudi dr omenjala stopko danes oz. je razmišljala, al danes al jutri, pa sem jo sama še enkrat vprašala, če bo to uredu, ker v prvem postopku mi je Tomaževič dal stopko pri 19mm foliklih, pa so bile potem samo 4 celice pa še te nezrele, tako, da sploh nisem imela ET. Zdaj je pa itak dolg postopek, kjer ni toilko možnosti, da folikli sami prehitro popokajo. No pa sva se potem zmenile za jutri še en UZ, da bo za ziher. Saj vem, da je kar nekaj celic, samo mi gre na živce, ker moram za ta pridelek jemat 2x tok teh injekcij kot ostale (v 2. postopku sem imela 4 ampule Gonala), kar definitivno ni dobro za organizem, ščitnico,..., pol pa še za zamrznit ni nič
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 21:27:38
|
|
|
|
spelka12
|
lara pa sej ne morem verjet. , . Pri tebi pa res nisem pričakovala takega izida. Žal mi je punca. Maja pa takoj v nov boj. Lejla mijavček ziher je ziher . Kot je rekla lara - trepetalke me smo z vami. Dejmo punce .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.2.2008 21:44:24
|
|
|
|
mismis
|
Sam tolk se javljam, da zaželim Pikovit vso rečo ju3. GO GIRL, GO GIRL, GO GO GO
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 9.2.2008 7:57:50
|
|
|
|
dajamaja
|
Kam smo dol zlezle.... Včeraj sem prišla domov, še nekaj malega doma postorila, nato pa zbita zaspala kar na kavču . Pikovit, zdajle enkrat boš na vrsti, ti držim pesti!! Mijavček, na današnji UZ, da so jajčka lepo porastla. Upam, da bo danes popoldan spet sonce, ker se mi kar gabi spet nazaj v službo nadure delat Marjetka, kej si? Si v hotel mama al se z depro daješ? Upam, da prvo, ker drugo nič ne pomaga. A bo kakšna čebelca za prilepit al bomo kak pir spile danes? Abra, a sta šla v kak muzej? Je bilo po TV, da so polni, ker niso pobirali vstopnine. Pija, te je smučanje kej zdelalo!? Jadrnica, a marca pa že naprej v boj - to bo hitro. Super! Mismis, tale je ful pozitivna fleka. Ostale trepetalke
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 9.2.2008 8:10:35
|
|
|
|
pf
|
Pikovit držim pesti zate. Vse dobro.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 9.2.2008 9:34:36
|
|
|
|
sayuri
|
Lara, sem šele zdajle videla, da ni šlo . Glavo gor in pogumno naprej sonček75 uuu, kakšna lepa novička . Čestitke in vse lepo ZA sve ostale trepetalke držim pesti Pozdravček
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 9.2.2008 9:35:41
|
|
|
|
mihi78
|
Pozdravljene! V četrtek sem imela prvi UZ, ki je na vsaki strani pokazal 7 majhnih pikic . Dobila sem še Gonal, v petek, 15.2. pa imam spet UZ. Želim vam lep vikend. Zgleda, da nam bo tudi vreme naklonjeno.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 9.2.2008 10:13:36
|
|
|
|
pikovit
|
Evo mene od Reškota.Pridelali 7 celic in izčrpali 1dcl ciste.Se je Reš kar za glavo držal.Jasno so bile zopet opazke,med tem ko mi je punktiral cisto.Rekel je to je pa prava shujševalna kura Bolelo je kot hudič in še vedno boli .Tudi dan mi danes ni ta prav za te zadeve.ET imam v torek 12.2 Se beremo kasneje. Mihi lepo št. celic
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 9.2.2008 10:18:21
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit yeh bravo sedem celic, no vidiš pa tako si jamrala, da so samo 4. Bravo punca, kar tako naprej Ko se javi še Mijavček bomo posodobili seznam, mimogrede a Anime se je že javila. Ali sem jest to kje spustila?? Kaj ni imela on včeraj ET?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 9.2.2008 10:29:27
|
|
|
|
sonček75
|
mijavček tudi jaz mislim da je bolje da folikli še malo zrasejo in potem stopka. Upam,da so danes že dovolj veliki.Želim ti čimmanj bolečo punkcijo,saj vem kako težko jo prenašaš Na koncu pa en velik +
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 9.2.2008 10:31:40
|
|
|
|
sonček75
|
pikovit bravo za 7 celic Želim ti da se vse oplodijo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 9.2.2008 11:02:09
|
|
|
|
ANIME
|
Lara ... zelo mi je zal! Drži pesti, da bo naslednji postopek zadnji!!!! Pikovit - bravo za celice! Jaz sem imela cel včerajšnji dan zelo dirkalen. Na ET je bilo vse super. Povedali so nama, da se je od 6ih celic oplodilo 5. Dva so mi vstavili, 3-je gredo med pingvinčke, če bo vse po sreči. Z mojim sva bila tako srečna, da sva se cel dan nekaj muzala in se zezala. Full mi je bil dober občutek, da je za enkrat vse OK. Test delam 22.02. Domov sem prišla šele ob 17 uri (seveda po porciji lignjev ) in sem šla spat za dve uri. Zvečer sva šla pa do enih kolegov. Sem vprašala Reša, če ima kakšna navodila, pa je rekel da razen aspirina naj živim kot do sedaj. Sem ga vprašala, če moram kaj počivat - pa je rekel, da če bi to pomagalo, bi vsako posadili na voziček in jo odpeljali v bolnišnico in bi imela 9 mesecev dvignjene noge. In ko sem se danes zjutraj zbudila pred mojim, sem še njega zbudila s stavkom: mi trije te pogrešamo. Tudi bujenja mi ni mogel zameriti. Rekel mi pa je, da že zdaj spim za 3 . Toliko za enkrat od mene! Vsem en lep sončen pozdrav!!! In držim pesti za vse, ki so še v postopku ali se zanj pripravljajo. ZDAJ SEM PA TUDI JAZ MED TREPETALKAMI
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?