Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.2.2008 20:27:03
|
|
|
|
Janey
|
Ja jaz tut ne vem kaj bi brez vas....pomoje sedala na kavču in v eno jokala...sploh kadar sem sama. Tu pa te vedno nekdo razvedri. Kje so danes naše babule?? Evo lubi je doma.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.2.2008 20:27:18
|
|
|
|
mlavla
|
moj pa zdele tako kolca..mi kar trebuh premetava
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.2.2008 20:30:09
|
|
|
|
mlavla
|
moj lubi je pa dones tako priden..že cel dan montira police v špajzo(shrambo)..to mava že nekaj časa v planu..pa še večino časa je bil tukaj en kolega, ki mu je pomagal..no delo gre počasi h koncu... sam me pa zdej čaka še vso pospravljanje..najbrž bo počakalo kar do jutri... A se sam men zdi,da nam je Dolenjka obljubila slikce otroške sobice ?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.2.2008 21:10:52
|
|
|
|
Janey
|
Danes pa je zatišje tukaj. Jaz pijem maline in brskam po netu...sem se malo zamotila in mi je kar minil ta popoldan..pa tudi vaša družba je pomagala zdaj grem pa počasi po tuš in vse to, pol se pa spet prilimam na stol pred računalnikom. V posteljo pred 12 je pa itak nesmiselno, ker ne znam do tolko štet kolko ovč bi lahko naštela
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.2.2008 21:36:56
|
|
|
|
Janey
|
Kje pa ste? Jaz sem že izpod tuša zdaj sem pa sama samcata tukaj komaj čakam,da je konec ekega filma, da se lahko malo k lubeku stisnem
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.2.2008 21:51:26
|
|
|
|
MetiLu
|
Midva sva pa zdej tud en film pogledala, zdej pa moj že neke cd-je premetava, če bo še kej pametnega za gledat najdu. Jest tud vsem razlagam, da bi se mi brez vas deklic tu gor kar malo sfrtajčkalo. Tako pa lahko vsaj s kom delim svoje izkušnje in tegobe, pa še kej pametnega zvem, pa kakšno novo jed ste me in najbrž še boste naučile skuhat Dolenjka nam res dolguje slikce, samo dones je pomojem preveč s klobasami zaposlena je že cel dan ni na spregled. Katka, se pridružujem tvoji misli, dokler me ne bo fajn zvijalo, ne mrdnem Zdej se grem pa k mojmu pred tv crkljat, pa se slišmo zjutraj. lepo pančkite
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.2.2008 21:52:26
|
|
|
|
katka37
|
Nočko, pupe, upam, da bo kaj jutri.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.2.2008 21:59:49
|
|
|
|
mlavla
|
moj pa še kar dela..tko,da sem že obupala nad čakanjem..se bom počasi spravila v posteljo... nočko..se tipkamo jutri
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.2.2008 22:02:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Mlavla, tud našmu se tako kolca, da trebuha kar meče sem in tja. Se prav čudim, kakšno moč ima to... Sem ravno omenila, da bi mi pasala kakšna jotica ali kaj podobnega, pa mi pravi, ne to bo šele 21.2.... Kaj??!! Pa saj se heca. Takrat bom itak že 2x rodila . pa desci. Pa tako bi se mal cartala - po 5-ih mesecih . Jah, prav, grem pa spat. Lepo pančkajte pupe, če gre pa katera predihavat, pa diham z njo! Meti zate, da bi te slaba volja čimprej minila...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.2.2008 22:05:18
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer! Joj punce, malo še zdržite. Jaz pa na trenutke pogrešam trebušček in mir, ki sem ga imela. Naš sploh noče spati v posteljici, ampak bi bil samo na rokah ali pa joški. Zdaj spi na atiju . Ko sem dopodan sama še kave ne morem spiti v miru. Tako, da še malo uživajte. Janey ti pa si boga, ker po roku pa verjetno res ni fajn, pa še nonstop pregledi. Pa čestitke vsem mamicam in atijem za , včeraj pa je bil res naporen dan. lp
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 0:01:33
|
|
|
|
Janey
|
mala_pikica nisem nič boga...so še bolj čez rok. Jaz se ne smilim sama sebi, ampak si tako želim tega sončka, da že težko zdržim to navdušenje in pričakovanje in me to vsak dan ko se nič ne dogaja čisto potre. Sj se vsake tolko poberem in gre lepo ninajte babike
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 6:55:56
|
|
|
|
buči
|
Sem mislila, da se vam ne bom več oglasila danes, pa ne morem spati, preveč sem vznemirjena. Toliko milis mi roji po glavi ... Malo strahu, malo živčnosti, malo spoštovanja, malo zbeganosti. Hudo mi je zaradi Aljaža, ko sva mu povedala, da ne bo mogel k meni, je zelo žalosten, samo objemal me je celo noč, je kar pri meni spal. MOž se še kar drži, ampak ga bo zvilo od živcem. Me skrbi še zanj, ker je pri Aljažu moral na koncu poroda ven, ker je skoraj dol padel. Ampak hoče biti zmano, saj to tako zelo cenim! Lačna sem, ko še celo nosečnost ne, pa ne smem prevč jesti, preventivno. Komaj čakam, da držim našega pingvina v rokah, ampak se bojim poti do tja! Pa malo mi je mučno biti v p, ker sicer nikoli nisem v bolnicah pristala (hvala bogu!), pa te noči, ki so pred mano ... Pa vas bom pogrešala, vaše pomenke in bodrenje. Mislim, da so mi živci popustili ... Še 2 uri, pa se bo začelo ...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 8:27:43
|
|
|
|
nizy
|
buči srečno !! Jaz se pa tudi pripravljam za ctg ,ne verjamem da sploh kj bo se še nič ne dogaja . Se oglasim pozneje .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 8:49:07
|
|
|
|
Suzi*
|
Samo pozdravim vas, nisem imela še nič časa brat. Vsem, ki se vam dogaja, naj hitro mine. Brina, čestitke!! Mi smo še v enem kosu, dogaja razen otrdevanja trebuha in izcedka nič posebnega. Grem mal prečekirat za nazaj, pa se še kaj javim, če bo čas.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 8:50:45
|
|
|
|
larisa
|
Hallo, Nizy. Drži se, mogoče pa bo kej ..... Komu boš pa sporočila če bo kaj?? Lahko mi pošlješ ZS, pa ti pošljem cifro od GSM, da mi javiš, ko bo vaše dete končno pripravljeno za akcijo.... Buči, nč bat. Vse bo kot je treba! Malo na nas pomisli, in na vse ki so že do sedaj rodile in ti bo lažje . Mislimo nate . Pri nas pa vse mirno....edino še vedno krvavim od pregleda, upam da je to normalno in da ni kej drugega.... Zdej grem pa na čokolinota...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 9:10:36
|
|
|
|
mary_lou
|
Vso sreco buci
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 9:19:21
|
|
|
|
itata
|
buči velik sreče . vse bo ok!! jaz se danes javljam s končno manj bolečimi dojkami. kej tazga pa še ne. čist trde so bile pa prav špikale so me... sam sem se tolk masirala, da mi je odvečno mleko končno ven steklo. zdej moram sam še naštudirat tole k učijo v MŠ en obrok ena dojka... pa da uskladiva tole ponudbo in povpraševanje po mleku pa bo. vprašanje glede bradavic: mene bolijo prve 2 minute, ko mali zagrabi k sto pa si jih mažem izmenično po vsakem dojenju z Bepanthenom in Lanolin kremo. sej pomaga sej nič ne rečem... sam koliko časa me bo še tkole bolel: kdaj za vraga se to tolk utrdi, da neha bolet? mene bo konc vsakič k štartava - bi se najraj zjokala. pa ne vem kaj nej naredim še na to temo... kak predlog?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 9:19:37
|
|
|
|
mlavla
|
Dobro jutro vsem!!! Buči..tebi pa srečno!!!Bom mislila nate!!! mene pa zdele tako zgaga peče sploh nevem kaj naj pojem... ponoči pa vse postarem..nekaj popadkov potem pa nič več duha ne sluha..o njih.... zdele grem še mal nazaj poajat..pol me pa čaka cela gora dela... papa
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 9:19:43
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro so in mamice! Moja noč ni bila nič kaj dobra (spet ), ko sem pa zaspala, se mi je pa 2x sanjalo, da mi je šel čep, tako da zjutraj sploh nisem vedela kje sem in ali naj grem na wc pogledat. Pa da se mi je pod popkom nardila še ena luknjica in tam je nogico ven potisnil. Mislim, kakšne sanje... Zdaj sem pa že po mlečnem rižku in grem v horizontalo najprej malo, ker imam noge kot buhteljne, prejle so čist vijolične ratale. Ne vem kaj je to... Morm zgleda jih bolj v luft držat. Buči, srečno danes! Mi smo s tabo.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 9:19:55
|
|
|
|
mary_lou
|
Janey a mi se delas druzbo al si mi pobegnila v P???? No dons je 4 dan po roku pa da vidimo ctg - itak bo avtocesta
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 9:34:57
|
|
|
|
itata
|
mary lou in janey: je tko fajn noter in pol so tko šokirani k pridejo ven, da spijo 24 ur non stop lahk... tko da jih čist razumem, da vajina lepo vztrajata noter in čofotata po svoji prijetno topli vodici... brez težav in stresa zunanjega sveta
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 9:42:48
|
|
|
|
dolenjka
|
JUtro Vidim, da včeraj ni nobena šla v hotel porodnišnica No, sej sem šla skor jaz Sva šla na kosilo in se peljala po eni u 0 raztureni cesti in ko sva prišla v gostilno se je začel. Popadki da te kap če se mene kaj vpraša Bolel k , tko da sem komi pojedla Sam niso bli redni in nisem vedla kaj narest. Ko sem se sestavla sem mojmu dala ukaz za odhod in se zmenila, da bova po poti videla v katero smer - domov ali v Postojno. No, pa ni bilo nič rednega in sva šla kar domov. Doma sem se pa vlegla in za 1 uro zaspala. Pol se je pa spet začel, ampak kr neki No, ob 1h zjutraj sem se pa gor v posteljo odsvaljkala in zaspala. No, vmes smo se šli še neko čudno joto, od katere je ratala malo bolj čudna, ampak moj je bil zadovoljen in zadovoljen Zbudila sem se ob 7.30, padla 2 popadka zdje je pa mir Sej si nisem upala it rodi, že zaradi vas ne Sam mi je pa neki jasn, da mi EA ne uide, ker me je že tole včeraj bolelo, kaj bo šele, ko bo šlo zares Tko, zdej grem pa mojmu zajtrk narest, pol pa pod tuš in greva v LJ na trg, moj k frizerju, jaz pa na pedikuro
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 9:57:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Dolenjka iz pedikure pa v P... Mam tak občutek.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 10:11:11
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. sem vas prišla pozdravti in prečekirat če je kej novega. Vidil da je bil včerajšnji kulturni dan miren. Za mano je ena taka čudna noč. Sem sicer kar spala, so me zjutraj krči začeli v noge pa trebuh me je bolel... Za čudo je danes naše dete zbujeno in kar miga . katka kako kaj izcedek? primeni je blo danes zjutraj spet ena cela lopata sluzi, za razliko od včeraj je bla malce bolj "redka" Sama sebi se zdim že kot polž lazar. Popadki so tudi tuki, skozi in kar močni, vendar brez nekega reda in brez nekih intervalov. je pa zanimivo kako je trebuh trd pa ko z roko potisnem protik dol se mi zdi da potisnem cel trebuxh. grem sedaj z mojo Mio se ukvarjat. ima danes neke čudne izpade cartanja in stiskanja... pojma nimam ali kaj čuti ali kaj.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.2.2008 10:11:20
|
|
|
|
Janey
|
Jutro včeraj sem zaspala šele ob 2h sem komaj zdaj prilezla iz postelje BUČI vedno ko sem se zbudila sem pomislila nate. In takoj ko sem očke odprla sem mislila in stiskala s tabo in tvojo malo pikico. DRŽI SE. Zdaj je mogoče že lep del za tabo, al pa ne. Jaz stiskam pestke, da ti bo čimlažje, da bo tvoj možek zdržal in te stiskal za roko do konca. Lepo vam bo ko boste štirje. Nestrpno čakam, da nekdo javi da si rodila. mary_lou še sem s tabo...da mi ti ne pobgneš dolenjka jaz ti tako zelo privoščim, da greš prej...ne glede na vse kar smo se hecali. Najbrž boš tudi šla, glede na popadke, ki se začnejo počasi in neredno, potem pa napredujejo. Danes ko boš letala okoli...čist možno, da pristaneš v P bomo mislili na tebe
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?