|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
8.2.2008 19:56:13   
barbaw
Skye čudovita stran otrok je ta, da te vsak dan presenečajo. Tudi v trebuhu. Boš videla ko boš rodila in bosta rasli, kaj vse doživiš. Ni lepšega od tega. user posted image  Vsi tisti mejniki, pa ko govorijo in te presenetijo z raznimi stvaki, ko pridejo iz vrtca,  ... Včasih se vprašaš kako lahko tako majhna glavica toliko ve in vidi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
8.2.2008 20:12:19   
aurora28
Jaz sem tudi za Golobčka v soboto ob 14. uri!

Skye user posted image user posted image user posted image sploh nimam kaj za dodati. Neverjetno kako iz tako miniaturnega zraste in se rodi user posted image . user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
8.2.2008 20:39:13   
jana81
evo še mal mene....

sem se tak najedla palačink, da komi diham.

sem pa danes kr utrujena, zjutraj (no ob 10.30) sva vstala in šla na kavico, sončka še ni bilo nikjer, potem sva se najedla in pospravila hišo, in nato sva šla lovit sonček, sva tolk prehodla, da sem cela ubita.

sashy čestitke za tako vnemo.

skye tud jst mam zadnje čase nekam čudno obliko trebuha, pa ko hodim po trgovinah,mi tko nogo al roko porine na trebuh, da prav boli, je tak močen da ne morem verjet da ma sam 1100 g.
aurora ful fajn da si že 28.tedenuser posted image

dejte mi povedat kok to nardite da vsak post citirate, pa je pol vse v enem napisano..jst znam sam enga citirat, pol pa hočem še kero drugo pa ne gre.

zdej sem se pa spravla na poker user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
8.2.2008 21:05:37   
Anonimen
No tako, midva sva iz Austrije. Totalno sva razočaranauser posted image . Trebuh me je bolel, se mi zdi da je otrdeval na vsake 3 minuser posted image .  Kar se pa IKEE tiče= totalno sranje. Mi je kar žal, da sva šla. V Ikee nisva kupila niti ene stariuser posted image . Da o otroškem oddelku niti ne govorimuser posted image . Se mi je zdel premajhen, in sem poiskala trgovko in vprašala, kje se ŠE nahajajo otroške stvari pa je rekla, da je TO TOuser posted image user posted image user posted image . Sem jo vprašala, da kje imajo otroške vožičke= je rekla, da jih NIMAJO!!!!user posted image Ok kje imate pa otroške posteljice, ker v celi trgovini je samo ena je rekla, DA IMAJO SAMO TO!!!user posted image user posted image user posted image . In celo eno previjalno mizicouser posted image user posted image user posted image .

Punce upam, da vas ne bom preveč zamorila ampak jaz sem totalno razočarana, vozila sva se 2,5 ur (v eno smer) plačala enih cestnin in vinjetuser posted image in potem rečem trgovki, da kako na internetu reklamirajo en kup stvari tukaj imajo pa samo touser posted image a se je delala da me nič ne razumeuser posted image .  Pa v celi IKEE nimajo  tekstila za novorojenčkeuser posted image .

V glavnem nisva prišla čisto prazna domovuser posted image . V sosednji trgovini (MOMA) sva le najdla previjalno mizico (fuuul poceni 129 EUR) meni je ful všeč. Jo bo dragec jutri zmontiral pa bom dala v album.

Ja tudi mene zanima kako, date stavke v okvirčke??user posted image

Vse tiste, ki ste zadovoljne z nakupovanjem v Austriji oprostite mojemu razočaranju!

Da si živce spoočijem grem malo prebirat kaj se je danes kaj dogajalo na RR.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2304
8.2.2008 21:10:37   
Anonimen
Estrellla: prosim, če pri meni popraviš GP imam 11.2. in ne 12.2.2008
   Komaj že čakam pedavanja v PO, ker jaz že od samega začetka vem, da bom nekaj protibolečinskega vzela, še vedno sem bolj za EA kot UL. samo, bomo še vidli, do maja je itak še dalečuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
8.2.2008 21:17:38   
jana81
edinaos...midva greva jutri v Ikeo,ker prejšnji teden nisva šla.Si me pa kr prestrašla s tem da niamjo izbire...ker v bistvu sva mela namen kupit postlco pa še dve omare...no sej če pa ne bojo mel v Ikei, grem pa v Kiko, pa še v to Momo...ni user posted image  da ne bova neki našla.
a sta bla v Ikei v Gradcu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
8.2.2008 21:27:03   
špelin@
edinaos, res žalostno, no... user posted image  Sama sicer v Ikei še nisem bila, ampak bi res pričakovala več. Bila sem v Toysu, C&A-ju in še v kopici drugih trgovin, kjer pa se mi je vsakič zdelo, da imajo zelo pestro izbiro in sem tudi vedno našla željeno user posted image  In bi tudi od Ikee prikakovala enako! user posted image

Aja, citati. No, jaz kliknem na opcijo "Citiraj" in potem citat, ki se mi odpre v novem oknu (za vsako citiranje se ti odpre novo okno) enostavno skopiram in prilepim v sporočilo, ki ga pišem, potem pa nepotrebno okno zaprem. Del citata, ki ni potreben, enostavno pobrišem in pustim, kar želim komentirati user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
8.2.2008 21:29:57   
Anonimen
jana81: ja v Grazu sva bila. Midva sva tudi imela namen kupiti posteljico, jogi, previjalno pa še kakšne cotke za user posted image , ker do zdaj vse kar sem kupila so stvari ta user posted image . Ampak najdla nisva ničuser posted image .
Upam, da te nisem prestrašila oz. ti vzela motivacijo ampak, mene je motilo edino to da na netu fuul reklamirajo prideš pa tja pa stvari sploh nimajouser posted image . Sva se še z enim parom (dol so itak samo slovenci) pogovarjala in sta tudi onadva čist razočarana, da sta slišala da imajo fuul izbiro, da jima splohh ni jasno, da je tako slaba izbira stvari za dojenčke.

Edina dobra stvar danes je bila ta: da je lahko moj dragec kadil notri, ker oni še niso sprejeli zakonauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Vseeno pa tebi želim več sreče v nakupovanju.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
8.2.2008 21:47:56   
Anonimen

Aja, citati. No, jaz kliknem na opcijo "Citiraj" in potem citat, ki se mi odpre v novem oknu (za vsako citiranje se ti odpre novo okno) enostavno skopiram in prilepim v sporočilo, ki ga pišem, potem pa nepotrebno okno zaprem. Del citata, ki ni potreben, enostavno pobrišem in pustim, kar želim komentirati user posted image

probavammm

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
8.2.2008 21:51:25   
Anonimen
špelin@: res sem blond, še vedno ne kappiram kako date stavke, ki jih želite komentirati v kvadratke.
PLISSSSS  HELP ME

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
8.2.2008 21:53:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
probavammm

Moraš pustiti oglate oklepaje, v katerih piše quote.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
8.2.2008 22:02:03   
Anonimen

[/quote]

PROBA DRUGIČ

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2312
8.2.2008 22:15:15   
špelin@
Evo, zdaj pa pusti še ta zgornjega, t.j.:
oglati oklepaj quote oglati zaklepaj IZVIRNO SPOROČILO: nick

in si zmagala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
8.2.2008 22:15:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

PROBA DRUGIČ

proba zadnjič- obljubimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2314
9.2.2008 7:28:22   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Bi katera lešnik čokolino? user posted image user posted image

Edinaos mi je zelo žal, da si prišla iz Ikeje vsa razočarana. user posted image Jaz ponavadi, če grem v Ikeo vedno iščem stvari, ki jih imajo v katalogu in se na internetno stran ne zanašam, ker sem se že enkrat nasrala. Na njihovi spletni strani sem videla, da imajo zelo lep stolček za rože in sem ga mislila kupiti, ko pa sem tja prišla pa ni bilo ne duha ne sluha o tem stolčku. user posted image Sem bila tudi jaz razočarana, ampak sem slišala, da njihova spletna stran je skupna za vse Ikeje po Evropi, ker pa so nekatere trgovine večje od te v Grazu imajo nekje izdelke iz neta in nekje jih nimajo...in ravno Graz je ena izmed teh trgovin. Žal. user posted image user posted image

Sem pa vesela zate, da si kljub razočaranju našla previjalno v drugi trgovini. user posted image user posted image Kje pa je ta trgovina MOMA? Ker če sem že enkrat v Grazu bi še šla tja pogledat, sam da ni predaleč od Ikeje, ker nemško ne obvladam in se lahko izgubim user posted image user posted image .

Estrella* moj obseg trebuha po novem meri 114 cm. user posted image

Danes sem se zopet slikala in sem dala slike bušija v album pod 28. tednov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
9.2.2008 7:51:43   
suzy85
Dobro jutro user posted image !

Tudi jst sm se že najedla, zdej pa šibam za knjige. Mam v sredo nastop na srednji šoli, pa se je treba pripravit!

Skye kaki lubani pikici! Sj človek skor ne more verjet, da iz take male pike nastane malo user posted image !

edinaos mi je zlo žal, da si bla tok razočarana nad  Ikeo. jst sm že dosti slabih stvari slišala o Avstriji, tak da bom kr pri nas kupila vse!

Tudi mi smo včeraj dopolnili 26 tednov. Moj obseg pa je že 100cm! Napredujem! user posted image

Lep dan in čim več sončka!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
9.2.2008 8:36:59   
jana81
ojla...

aurora ravn sem se najedla s tvojim čokolinom,pa še mal kakava...njami

zdej pa greva v Graz....vam še pol kej pišem ko se vrneva..

pridne bodite , pa sonček vam pošiljam...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
9.2.2008 8:42:42   
barbaw
Dobro jutro!

Edinaos mi je žal, da si bila razočarana. Če bi jaz vedela po kaj si šla v Ikeo bi ti takoj lahko povedala, da nimajo toliko stvari. Jaz sem prehodila kar nekaj Graza in bila zelo razočarana. Vozička, ga hočem jaz je od nemškega proizvajalca pa ga nikjer nisem našla. Smola. Vem, da imajo v Toysu nekaj pohištva vendarv se čaka nanj, ker nimajo vsega na zalogi.

Aurora kakšen lep buši. Prehitevaš me za 6 dni, v trebuhu pa ful. Imaš prav lepo žogico. user posted image  

Moj obseg pa je 94 cm. Se mi zdi, da se mi je povečal kar naenkrat, čeprav na metru ni kaj videt. Zdaj se že dva dneva ukvarjam z lego user posted image , ker se nekaj obrača in ugotavljam, če se je že spravila na glavo. Bomo na UZ videli. Kaj še katero user posted image  dol tišči? Ugotavljam, da če malo več migam dobivam take občutke zraven otrdevanja, kot da mi bo ven padla. user posted image  Sicer tistih hecnih občutkov vagini nisem imela več, ko sem pa res mislila, da bom mogla v P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
9.2.2008 8:53:06   
aurora28
Barbaw ja imam žogico marogico user posted image user posted image . Sploh nevem kako tamali leži, ampak ponoči hodim na stranišče vsaj 5 x in predvidevam da je z glavico dol obrnjen. Aja pa še to, ko se vstanem me sramne kosti zelo bolijo, ampak čez dan popustijo. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
9.2.2008 9:10:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Edinaos mi je zelo žal, da si prišla iz Ikeje vsa razočarana. user posted image Jaz ponavadi, če grem v Ikeo vedno iščem stvari, ki jih imajo v katalogu in se na internetno stran ne zanašam, ker sem se že enkrat nasrala. Na njihovi spletni strani sem videla, da imajo zelo lep stolček za rože in sem ga mislila kupiti, ko pa sem tja prišla pa ni bilo ne duha ne sluha o tem stolčku. user posted image Sem bila tudi jaz razočarana, ampak sem slišala, da njihova spletna stran je skupna za vse Ikeje po Evropi, ker pa so nekatere trgovine večje od te v Grazu imajo nekje izdelke iz neta in nekje jih nimajo...in ravno Graz je ena izmed teh trgovin. Žal. user posted image user posted image
Sem pa vesela zate, da si kljub razočaranju našla previjalno v drugi trgoviniuser posted image user posted image Kje pa je ta trgovina MOMA? Ker če sem že enkrat v Grazu bi še šla tja pogledat, sam da ni predaleč od Ikeje, ker nemško ne obvladam in se lahko izgubim user posted image

Aurora:  ja pač nimam kej, pač vem da tja gor več nikoli.  Ja jaz tudi ne govorim nemškouser posted image , ne razumem niti stavka, valda sem iskala vsaj enega trgovca ki bi govoril angleško - katastrofa, vprašala sem ga: how much is this? In ni imel pojma kaj ga sprašujem user posted image .

Ja MOMA: je pa takoj nasproti ŠPARA (vse greš lahko peš), ki je takoj zraven IKEE, tam sva kupila par stvari, cene so pa iste kot tukaj.

Vauuu kakšen buši user posted image user posted image user posted image user posted image 114 cm user posted image user posted image user posted image . Moj je prav pikolinček 97 cm, no se tolažim da je tvoj sonček 3 tedne starejši, kot naša miškauser posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2320
9.2.2008 9:14:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

edinaos mi je zlo žal, da si bla tok razočarana nad  Ikeo. jst sm že dosti slabih stvari slišala o Avstriji, tak da bom kr pri nas kupila vse!

Se strinjamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2321
9.2.2008 9:28:34   
mozart
pozdravljene,
da se vam še jaz malo javim. Ikea, tudi jaz sem bila že razočarana. Sedaj si vedno naredim seznam kaj rabim, in konstantno preverjam, če imajo v Grazu to na zalogi. Midva sva bila kakšen mesec nazaj in bila zelo zadovoljna, ker sva dobila vse. Je pa pogosto, da je po novem letu vse izropano, ker prihaja nova roba.

Mojega sončkauser posted image že vse čaka, nova sobica, ravno včeraj sem zlikala vsa oblačilca, sedaj pa še pričakakmo konec aprila pa bo.

Še moji podatki za v seznam: +8 kg (sem v enem mesecu pridelala skoraj 3 kg, baje preveč)najbrž mi zastaja voda user posted image , obseg trebuha 94 cm, spol še vedno presenečenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
9.2.2008 9:44:12   
barbaw
Aurora mene sicer sramnne kosti ne bolijo, če mi ne tišči dol. To je bolj poredko, da me bolijo. Včeraj me je tako brcala, da sem brde čutila na trtici in mehurju ter "tamali". Sploh ne znam opisat. Prav hecno je bilo. Na trtici se je tako čutilo kot da me nekdo od zunaj brca v njo.

Jaz imam zelo malo do Avstrije in mi hvala bogu ni problem, ker nekaj razumem, pa še med prvo nosečnostjo sem dobila nekaj stvari. Sem prav hvaležna, da mi je bila tako sreča naklonjena, ker sem bila bolj na kratko z denarjem.  

Mozart ti  pa si bila priida s pranjem in likanjem. Jaz to vse šparam za april. Osebno ne maram, da mi stvari  predolgo stojijo. Si pa šparala na kilah. user posted image  Je pa neka čara v tem, da je resenečenje. Kaj imaš kakšen filing kaj bo? Ti kaj prišepetuje?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
9.2.2008 9:52:06   
mozart
saj veš kako je, eni so sigurni da bo fante, eni da bo punčka. Ne vem zakaj imam filing , da bo punčka. Vesela bom pa itak karkoli bo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
9.2.2008 10:06:16   
barbaw
Jaz se bolj zanašam na naše občutke. Me ne pustijo na cedilu. user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.