mentos
|
dan, jaz sem pa danes super volje. Zjutraj sem morala Hano peljati na pregled k fizioterapevtki v razvojno in zdaj nam ni treba več hodit. Hana se je obračala, nato pa je izjavila, da je v nogicah še malo šibka da bi šla na vse 4, pa sem bila kar tiho, če ne bi jih spet slišala in seveda naša Hana ji je pokazala, da ni nič šibka v nogicah in da gre že sama na vse 4 in ji prepuzala njeno telovadnico. Joj je rekla, a sem se zmotila, sem prehitro rekla, faj gre, in tudi že v sedeč položajh ji manjka le še malo. Jo pa ne smem posedat v stolček ali kakorkoli, vendar mi to počnemo in bomo še naprej. Sory, saj vem da nimam prav, ampak če tako rada sedi, pa še brez moje podpore. No, druga novica pa je, da smo iz pediatrije dobili izvid in Hana je zdrava. Nima glutarične acedimije, tako da ni skoraj nič več prisotnih kislin. Hvala Bogu, se nam je kamen odvalil iz srca, . Cela sem se tresla, ko sem odpirala kuverto. Tako, imamo pa še pregled 24.04 ,ker je podhranjena in za kaj takega jim pa tud nič več ne verjamem. Bomo šli, ker moramo, samo bom ušesa dala kar malo na off. So napisali, da ne napreduje na telesni teži in da je deklica podhranjena zato je potreben ponovni pregled. Nej grejo Špela:upam da se naspite , in da se tvoja dva sončka že malo umirita. Ana: bošček je tale vaš Svit N&B: tale vaš Jaka je pa pravi požerušček, daj naj nauči to našo Hano. Ona nam dones že cel dan skoraj nič ne papca, le 60 ml juhice z meskom in korenčkom. Alina in Kaja ma sta dva KT:pa kaj če se Alina nič ne plazi , je bolj umirjena, saj ko sem jo videla je ful, ful, pridkana, bo že, ko bo čas Jaz pa še vedno strašim z angino, pa sem mogla dons še po opravkih, ker ima mami rojstni dan. No, ospen deluje. grem jest
|