|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
7.2.2008 7:36:20   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Zgleda da se res bliža luna, saj smo nekam čudno spali.

Pol je pri nas že 14 dni luna. user posted image  Spet smo budni od 4:20 dalje.

N & B ziher so zobki krivi user posted image ...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
7.2.2008 7:44:56   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Padme
N & B ziher so zobki krivi user posted image ...

Ne vem, kje so. Pa lačen je skoz. Sinoči je pojedel 180 g mlečne kašice za lahko noč z žitaricami in za povrh še 120 Novalaca NF. Sem mislila, da bo kaj bolje, pa se je tako kot že dva tedna zapored zbudil točno ob 00:30, pojedel 160 ml mleka in potem akcija malo čez četrto. Ne vem, kaj mu je. A naj mu kar eno kračo spečem, da bo sit user posted image . Sem probala s tekočino namesto mleka, pa se je čez pol ure zbudil, ker je bil lačen.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
7.2.2008 7:49:33   
nky 23
user posted image

tako pa mi avto vozimo!!!

Dobro jutro, tudi naša noč je bila grozna in za spremembo naš zelo malo pojeuser posted image , ne vem kaj bi lahko bilo?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
7.2.2008 7:55:07   
*ANA*
NKY mi tudi slabo spimo in nočemo veliko jesti user posted image , tako da po moje so zobki, ampak ne vem kdaj bojo ven prišli user posted image .

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
7.2.2008 7:57:57   
nky 23
jaz tudi čakam te zobke saj se kar naprej na njih izgovarjam, od njih pa ničuser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
7.2.2008 9:00:22   
n€na
jutro,
kako ste ve zgodnje, medtem ko ste že vsi pokonci še mi spimo in potem ko pa mi vstanemo in se zrihtamo pa ni nikjer nobene več
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: nena26
a je katera že dala ribico malčku za jest?

men je P rekla po enem letu, kolegici pa je rekla, da v čem je problem in zakaj ne ribe.

Jaka jo bo danes imel 1. za kosilo. Osliča mu bo popekla in zmešala med krompir in špinačo.

Ja, zdaj nekaj odsvetujejo ribe do 1. leta, takrat, pred 4-imi leti, ko je bila Nika toliko stara, pa so nekateri rekli celo ribe pred mesom. Potem pa bodi pameten.

sem tudi jaz probala ribico in ji je bila kr všeč, sm ji jo spekla s krompirjem in korenčkom. njami najami, še bi mami

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
7.2.2008 9:56:40   
ŠpelaP
ojla!
Pri nas tudi še vedno "sije" luna in to kar pri obeh mulčkih. Ko en pamžek zaspi, se drugi zbudi. Danes ponoči, ko Sara ravno ni bila zraven v postelji priklopljena na zizo, me je pa tako skoraj fras prijel. Me je začelo nekaj po glavi božati. Pa ni bil ati user posted image user posted image , ampak Tim, ki je sredi noč prilezel k nama v posteljo. Potem je pri nama odspal eno kitico in nato jo je mahnil nazaj v svojo posteljo. In seveda mora mamica ob tem zopet vstati, da princa pokrije, ker on se ne zna (beri SE MU NE LJUBI SAMEMU POKRITIuser posted image ).
Mulčka imata ful "usklajen" ritem nočnega prebujanja - ko en spi, se drugi prebudi. Poskrbita, da mamici ponoči ni treba spati. Če pa slučajno že oba spita, pa ati smrči in mami zopet bedi. Ne, ampak, da ne bo pomote - ati pa že ne smrči. Sem ga pred časom s kamero posnela, kako je smrčal in sem mu drug dan pokazala posnetek. Se je videl in slišal, ampak on je še vedno trdil, da on pa že ne smrči! user posted image
No, toliko o luni nad našo hišo!user posted image

Zdaj me pa nekaj zanima. Kako (na kak način) pripravite bučke vašim pikecom? Imam namen pripraviti bučke za Saro, pa ne vem, kako naj ji jih pripravim!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
7.2.2008 10:32:16   
*ANA*
ahoj

Midva sva se odločila da pokličeva P zaradi hropenja in je rekla naj se pridemo kar takoj pokazat.žTako da sva se šlapokazat in imamo BRONHITIS Z ASTMATSKIM NAPADOM user posted image , zato pa naš fant ne spi ker dihat ne more dobro.Smo dobili inhalacije Ventolina,Dexametasona, pa še Medrol tablete in moramo jutri spet na inhalacije k dežurnemu zdravniku, če ne bo bolje pa v bolnico user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
7.2.2008 12:27:28   
Kati81
Uf, ANA kaka zdravila!

To sem jaz dobivala ko sem imela alergijo na antibiotike. Kar hudo!

Hit se pozdravte!user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
7.2.2008 12:54:01   
Anonimen
Ja ubogi SVIT. En kamion user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo jutri boljše in da mu ne bo treba v bolnico.

Špela  tvoja dva cukra pa res skrbita, da se slučajno ne boš preveč naspala user posted image . Upam, da se vsaj z zbujanjem uskladita (na istočasno seveda). Jutri bo luna, pa bo najbrž kar pri večini pestro. Špela upam, da si vsaj čez dan vzameš malo počitka.

Pa še ena slikca od zjutraj. Ja navihanko bo treba spustit nižje, drugače bo spet kak bum iz posteljice.

user posted image

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3235
7.2.2008 14:48:56   
mentos
dan,

jaz sem pa danes super volje. Zjutraj sem morala Hano peljati na pregled k fizioterapevtki v razvojno in zdaj nam ni treba več hodit.user posted image  Hana se je obračala, nato pa je izjavila, da je v nogicah še malo šibka da bi šla na vse 4, pa sem bila kar tiho, če ne bi jih spet slišala in seveda naša Hana ji je pokazala, da ni nič šibka v nogicah in da gre že sama na vse 4 in ji prepuzala njeno telovadnico. Joj je rekla, a sem se zmotila, sem prehitro rekla, faj gre, in tudi že v sedeč položajh ji manjka le še malo. Jo pa ne smem posedat v stolček ali kakorkoli, vendar mi to počnemo in bomo še naprej. Sory, saj vem da nimam prav, ampak če tako rada sedi, pa še brez moje podpore.

No, druga novica pa je, da smo iz pediatrije dobili izvid in Hana je zdrava. Nima glutarične acedimije, tako da ni skoraj nič več prisotnih kislin. Hvala Bogu, se nam je kamen odvalil iz srca, user posted image user posted image user posted image . Cela sem se tresla, ko sem odpirala kuverto. Tako, imamo pa še pregled 24.04 ,ker je podhranjena in za kaj takega jim pa tud nič več ne verjamem. Bomo šli, ker moramo, samo bom ušesa dala kar malo na off. So napisali, da ne napreduje na telesni teži in da je deklica podhranjena zato je potreben ponovni pregled. Nej grejo user posted image

Špela:upam da se naspiteuser posted image , in da se tvoja dva sončka že malo umirita.
Ana: bošček je tale vaš Svituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
N&B: tale vaš Jaka je pa pravi požerušček, daj naj nauči to našo Hano. Ona nam dones že cel dan skoraj nič ne papca, le 60 ml juhice z meskom in korenčkom.
Alina in Kaja ma sta dva user posted image
KT:pa kaj če se Alina nič ne plazi , je bolj umirjena, saj ko sem jo videla je ful, ful, pridkana, bo že, ko bo čas

Jaz pa še vedno strašim z angino, pa sem mogla dons še po opravkih, ker ima mami rojstni dan. No, ospen deluje.

grem jest

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
7.2.2008 14:58:00   
Anya22
Mentos, a tvojo Hano si vozila v razvojno ambulanto, ker se ni obračala s trebuha na hrbet oz. obratno? Ali zaradi česa drugega? Namreč jaz Žana moram prav zaradi tega vozit v razvojono.

Ana, ubožček Svit. Pošiljam mu veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa čimprej se ozdravite.

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
7.2.2008 15:53:19   
FLASK_A
Svit, naj bo kmalu bolje! Želim ti vse najlepše, pokepoke pa naj pomagajo pregnati bolezen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
7.2.2008 16:04:24   
mentos
Anya22: jaz sem šla s Hano le dva krat na fiziterapijo, pa še to ne bi bilo potrebno, vendar ko smo bili v bolnici na pediatriji, ji je nevrologinja postavila diagnozo : blaga hipertoničnost, vendar mi je potem v razvojni rekla, da to zanjo sploh ne drži. So me učili oblačenja, slačenja, hranjenja, kako nosit otroka, obračanja, danes položaj sedenja itd. Je bilo pa koristno in še blazino smo dobili zastonj. Sem gorenka. Je pa ful, ful fajn ta blazina, je ves čas na njej oz. zdaj le kratek čas ker že hiti rikverc.

lp

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
7.2.2008 16:12:31   
Drnula
Ste se pa razpsale. Me ni blo par dni na netu in je čtiva za kako uro.

Tako, imamo pa še pregled 24.04 ,ker je podhranjena

Halo ! saj sem brala vašo kilažo in če pogledaš tabelo punca ni podhranjena. Ne rečem, očitno je da ni čist idealno z vašim hranjenjem in tudi kar si pisala o krčkih itd. ampak ima da te vrže na obrate s takimi komentarji, da se moraš zasekirat pa čeprav je v mejah normale.

Alina je pa prava faca na slikci, še posebej na ta prvi ... mat, ne mi spet težit user posted image , vas ne šlivim pet posto ... prava flegmatka user posted image
Moja najboljša kolegica ima skoraj dva meseca mlajšega sinčka in je zdaj pri 6.5m še vedno bolj ležečki kot kaj drugega. Neca se je že sama lepo živahno igrala in pobirala v sede. Tudi brala sem o tem in verjamem, da ima pri tem veliko opraviti temperament, s katerim se je otroček že rodil. Alina je pač flegma, mirna in ni firbec babji ko mora nujno vse videt in to takooooj in še prijet in ugriznit .... je bolj premišljena in bo obračala druge na svoj pretkan način ... se že vidi v njenem pogledu user posted image

Kolk je pa lep dan. Sem šla k hiški kjer moj in njegov kolega delata konstrukcijo za pode in se takoj nekaj sporekla. Ker seveda nič ne popucata preden dasta izolacijo in plošče user posted image Spucala sem že v nulo ker mi je fajn da vem da imam spodaj vse čisto. Saj je treba samo 1x spucat in bo zmeri čisto tam spodaj. A ni bolje vedeti da je čisto kot pa da veš da imaš spodaj  pod podom, parketom en kup svinarije ... cel lajf! Pa saj se nič ne vidi pravita .... user posted image Pa ne rečem da sem jaz slučajno mahnena na čistočo. Ojoj, sem se kar odpravila proč, ven na sonček, domov na kosilo in zdaj se spet odpravljava ven dokler je še kaj sonca. Kolk je lepo.

Sproti sem še Neci kupila kahklico in se je prejle dobro polulala vanjo in vse polila, ko pa nima cajta da bi posedela dve minutki. Ma kje bo ona sedela ... še na čisto novi, bleščeče rdeči kahklici ne ... ker nima časa saj mora pretrimčkat stanovanje user posted image

Ana - user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image   morda je staknil od Pije in ni astma  

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
7.2.2008 17:40:44   
Kati81
No to je pa najnovejša fotka naše princeske!

user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
7.2.2008 18:03:42   
mentos
Kati81: a ste vi vašo že vstrigli. Se mi zdi da je prej imela ful več lask, mogoče sem pa s katero drugo zamenjala.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
7.2.2008 19:24:10   
Kati81
Ne nič je nismo še strigli, me pa to vsi sprašujejo, veš morda je ravno taka slika da zgleda manj, sam se mi zdi da se ji zadnje čase full gostijo.

Ima naravno frizuro.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
7.2.2008 20:33:24   
Kati81
Ma kaj ste vse na dopustu?

Nobene ni na spregled!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
7.2.2008 20:46:09   
N _ B
Tukaj.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
7.2.2008 20:58:57   
N _ B
Kaj je to dopust? user posted image

Pri nas smo (kot vsak dan) vsi na svojih položajih. Jaka in Nika v sobi, mož na kavču z daljincem v roki in polnimi usti čokolade, mami pa z računalnikom v naročju.

Danes je bil full lep dan. Dopoldan sva šla na potep. Pridružili sta se nama še KT in Alina in po kratkem klepetu ob kavici, sva vrgli učke še na dve trgovini in potem pot pod noge in šli ven na sončka. Sva kar pridno vozičkali, a ne KT? Medtem, ko sva midve čvekali, sta najina sončka spančkala. Ko sva z Jakom prišla domov je bil fant že pošteno lačen. Po kosilu pa ne bodi ga len spet ven v voziček in peš po Niko v vrtec. No ja, smo naredili še en tak "mali" ovinek in hodili uro in pol (sicer cca 45 min). Mi je kar nerodno priznat, ampak imam kar mal težke noge. user posted image

Jutri gremo na Šmarno.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
7.2.2008 21:05:41   
Kati81
Ja midve s Flasko sva tud vozičkale, približno eno urco, je blo full luštno, sonček toplo!
Kaja in Jaka sta tud spančkala, Ari je pa vse naokrog prevohal.

No pol je bla pa Kaja še več kot dve uri zunaj na dvorišču lepo na sončku, s svojimi  bratranci in sestrično.
Uf lep dan ni kaj, upam, da bo jutri tudi, ko imamo na planu sprehajanje po Lj(stari), morda obisk ZOOja in verjetno proti popoldnevu morda še kopanje v Atlantisu(termalni del).

Ja pa seveda še kako dobro kosilo vmes, v kaki restavraciji.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
7.2.2008 21:16:11   
N _ B
Uf, sem zdajle računala, koliko časa sva bila zunaj z vozičkom. Skoraj 6 ur. Ok odštejem urico kofetkanja in firbcanja po trgovinah. Intenzivnega vozičkanja na zraku je bilo kar slabih 5 ur. Nič čudnega, da imam težke noge. user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
7.2.2008 21:37:43   
Kati81
Ja to pa res! Si bla pridna ni kaj!

No jaz sem se pa dons spravla posesat, pa pomit po tleh, s tem da sem tud pod puzli pospravla in pomila puzle! Uf kok dela!

Pa prah, pa prstke odstranit s tvja! No sem kar ponosna nase!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
7.2.2008 21:38:15   
Kati81
N&B a ste vašega jedca uspeli nahranit?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

novo leto
Lelly28 RR

Ali ste si zadali kakšno novoletno zaobljubo ?

da (40%)

ne (60%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!