|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
7.2.2008 11:47:34   
pina-1
pa da se še malo pohvalim,d a mi je supelo žehto cunj dat prat, pa kuhinjo pospravit, pa postelje postlat, sedaj še mojo magično metlo sprehodim po stanovanju pa mi ostane smao še likanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

suzi kako kaj tvoja gospodinjska opravila?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5201
7.2.2008 11:49:11   
mary_lou
Ma ne pina reč da to ni res moj šele zvečer začne z veselico  user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5202
7.2.2008 11:51:40   
Suzi*
Pinči, user posted image  zelo dobr, če verjameš. user posted image  No, sem uspela v kopalnici iz ene omare vse ven zmetat, pa sem jo prebrisala, zdej bom pa nazaj zložila, sam iščem kakšen trši papir, da bi spodej dala....aha, sem se spomnila, da imam en neponucan velik letošnji koledar...super bo. Pol si pa lase umijem in grem verjetno mal ven na sončka.
Ti si pa pridna. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5203
7.2.2008 11:54:29   
pina-1
suzi ne hvali me preveč, ker sem za vse to porabila dobbre pol ure. vse ostalo je pa kavč peglanje...

Mi gre pa čas tako počasi da se z nečim moram ukvarjat, če ne bom zopet začela stvari za user posted image prat in peglatuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5204
7.2.2008 11:56:42   
buči
Moja kopalnica je bila v planu včeraj, ampak če bom še doma, jo bom jutri, po pregledu, če me ne zadržijo notri.

Ima pa jutri svakinja žurko za nečaka, pa se moj mož heca, da greva vse pojest, potem pa meni na njeni debeli ful dragi preprogi odteče voda, ker skoz teži, da sem se uštulila vmez (eden ima rd 1., druga 11.) in da mam, da počakam kakšen drug datum. Prijazna svakinja, a ne?!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5205
7.2.2008 12:16:19   
MetiLu
Sem že doma user posted image  zdej mi pa tlele družbo delajte!

Buči, srečanje je spomladi absoutno v planu, Kaval pa odlična preizkušena lokacija, čeprav je bilo nekaj govora, da bomo Pino na primorskem napadle user posted image  user posted image

Luna pa dela svoje user posted image  user posted image  user posted image  vsem, ki ste že v porodni, pa lepo dihat, tko kot sem včeraj napisala user posted image  pa vsem eno user posted image za srečo!

Men pa zdele mali dela novo sobo v bauhiju, mater kar boli ko se tkole razteguje user posted image  a res še ne misli it ven user posted image

Sem bila pa dones presenečena, ker me ni nič za kg spraševala, niti jih ni vpisala pod današnji pregled user posted image  user posted image  tko, da jest se ne vagam več, zdele sem en flancat zmazala, pa še user posted image si naredim, pa bi šla kar ven na balkonček, je tak super sonček zuni user posted image  user posted image

Joj, kok sem zdele dobre volje, čist sem razpoložena, bi kar letela v P user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5206
7.2.2008 12:20:45   
buči
MetiLu, pa ti res mene čakaš! Kdaj zdaj greva? Danes? Jaz bi še jutri svakinji preprogo spedenala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5207
7.2.2008 12:21:48   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Punce, pa ste ve prepričane, da jota res deluje?! user posted image  A uporabljate kakšne poseben prijeme, ali pač navadna jota? A je samo pri nas padla v prazen želodec? No, saj mož je bil vesel ...

men je včeraj na pregledu spet rekla, da naj čimveč sexava (pa čimveč hodit). sperma mehča maternični vrat, orgazem pa pospeši krčenje maternice. baje. zdej pa veselo na delo. user posted image user posted image

listek, držim pesti! dons jih bo pa res dosti padlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5208
7.2.2008 12:21:59   
buči
Primorska je pa tudi zelo mikaven konec za izlet. Res se moramo zmenit!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5209
7.2.2008 12:23:26   
Suzi*
Omara s čistili v kopalnici je gotova.
Sem šla pa zdele na Wc in na vložku opazila rjavkast izcedek. user posted image user posted image  Nič krvavega ni vmes, da bi bil čep. user posted image  me zanima kaj bo iz tega ratalo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5210
7.2.2008 12:26:35   
buči
Sem zdajle malo sezmnam pogledala, z današnjim dnem kot PDP naj je 13 že skoraj z zamudo ... user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5211
7.2.2008 12:27:30   
buči
Suzi, ko se je meni čep odluščil, je bilo malo sveže krvi.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5212
7.2.2008 12:38:14   
MetiLu
Suzi, ni nujno, da je bil čep, lahko pa da se že kej pripravljauser posted image

Buči, me smo imele že dva srečanja, pa smo se vsakič imele ful fajn, pa čvekale smo ko nore. Tko da tretje nam ziher ne uide user posted image user posted image user posted image

Punce moje, kolk jest zdele uživam, sem zunaj na balkončku, sem si leželnik privlekla, pa prenosnik dala na mizico, kavica in napolitanke so zraven in brez heca v kratkih rokavih tle sedim in tipkam. NORO!!!! Toplo, sonček, še tendo sem odprla, da se malo zlufta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5213
7.2.2008 12:38:49   
katka37
Mesečnica, Maja, iskrene čestitke.
user posted image

Lara, anandrej, Listek, držim pesti, naj hitro mine, da se boste čimprej cartali.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5214
7.2.2008 12:42:00   
katka37
Midva greva pa zdaj z  mojim rešit za očetovstvo, potem pa na sprehod. Pa na nobene popadke ne reagiram več, dokler ne bodo na 3 minute, ker me naš user posted image  ves čas samo zafrkava. Pa če rodim v avtu, pa bom.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 5215
7.2.2008 12:42:23   
nizy
no,jaz sem danes spregleda ,kjer se še nič ne dogaja user posted image  user posted image , naslednji pregled v soboto 9.2..
Vsem čakajočim v porodni pa veliko sreče .
Se javim malo pozneje.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 5216
7.2.2008 12:49:06   
MetiLu
Katka jest se čist strinjam s tabo user posted image  user posted image  

Buči, sporoč, ko boš šla od doma, da greva skupi user posted image  user posted image

Zdele pa mojo Petrico dobim na obisk, pa se vam pridružim malo kasneje.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 5217
7.2.2008 13:00:39   
mlavla
Evo mene nazaj iz opravkov..
Samo toliko v vednost..če je katera imela v preteklosti modro varčevanje na NLb..je zdej končno začel izplačevat tiste obresti, ki jih ni nikol izplačal..sem prav vesela, da dobim nekaj dinarčkov user posted image

Mesečnica iskrene čestitke za Luno!user posted image user posted image

Za vse ostale, ki ste trenutno v porodni  pa močno držim pesti, da čimprej stisnete k sebi svoje sončke!!!user posted image  

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5218
7.2.2008 13:03:30   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Midva greva pa zdaj z  mojim rešit za očetovstvo, potem pa na sprehod. Pa na nobene popadke ne reagiram več, dokler ne bodo na 3 minute, ker me naš user posted image  ves čas samo zafrkava. Pa če rodim v avtu, pa bom.

Katka tud jst mam filing, da me naš user posted image  skoz zafrkava..tko da ne vem kdaj ga bom začela resno jemat user posted image user posted image

drugače pa vidim, da ste danes neki pospravljalno nagnjene ..sej jst bi tud mogla..me čaka kopalnica, pa kuhinja...no bomo videli če od kje pride voljo...

Zunaj je pa res tako lep sonček...bom šla še malo ven preden se skrije...sam še en stroj cunj naštimam pol pa grem

se tipkamo kasneje

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 5219
7.2.2008 13:07:45   
pina-1
suzika, pa dja ne boš ti zdejle prehitevala? si rekla da do valentnovega nikamor ne greš???

no jaz sem sedaj skor 45 min ležala ne levem boku in naša dečva se je premaknila glih za križec, ampak res, minimalcauser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5220
7.2.2008 13:12:28   
Februarka08
Uh, danes pa bo dojenčkovuser posted image user posted image ! Vsem v porodni veliko sreče in da bi čim hitreje videle svoje sončke!user posted image
Mene je prej tako špikalo spodaj in bolelo, da tud ležat nisem mogla... Se je to umirilo, mi je pa trebuh začel otrdevat...user posted image No, sedaj je v redu. Zgleda, da luna res kaj vplivauser posted image . Pri meni naj še malo počaka... Mi je možek obljubil, da me jutri pelje na lepše, ker je doma, pa še za nedeljo imam plane, pol pa že lahko grem.user posted image No, pa še za Valentinovo mu morm končno dat tisto fotoknjigo... To bi tud še rada dočakala.user posted image Upam, da bom.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5221
7.2.2008 13:38:48   
buči
Joj, jaz sem pa zoprna ratala! Aljaž na vsake toliko noče več spati po kosilu, meni bi pa danes tako pasalo, da bi se izklopil za 2 uri! Pa še moža ne bo domov vsaj do 5h, pol 6h. To je user posted image , če si navajen, da je vedno do malo čez 3 doma iz službe!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5222
7.2.2008 13:46:26   
mlavla
Buči hvala za recepte...grem jih zdej mal brat..čeprav imam za danes že idejo..bo pire, špinača in pa hernovka...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5223
7.2.2008 13:50:16   
mlavla
mislim da ste zdele vse na sončku...grem jst tud..končnouser posted image  

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5224
7.2.2008 13:50:20   
ELMA
Še jaz sem prišla domov ,vse je vredi nič se ne dogaja , razen da je prenisko in je treba počivati jaz pa ne vem kaj to pomeni,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kontrola čez  deset dni če me ne prehiti .Fajn bi bilo da jaz grem prod vami  , (pred rokom ) . A bi me pustile??????

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?