Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 11:47:34
|
|
|
|
pina-1
|
pa da se še malo pohvalim,d a mi je supelo žehto cunj dat prat, pa kuhinjo pospravit, pa postelje postlat, sedaj še mojo magično metlo sprehodim po stanovanju pa mi ostane smao še likanje suzi kako kaj tvoja gospodinjska opravila?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 11:49:11
|
|
|
|
mary_lou
|
Ma ne pina reč da to ni res moj šele zvečer začne z veselico
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 11:51:40
|
|
|
|
Suzi*
|
Pinči, zelo dobr, če verjameš. No, sem uspela v kopalnici iz ene omare vse ven zmetat, pa sem jo prebrisala, zdej bom pa nazaj zložila, sam iščem kakšen trši papir, da bi spodej dala....aha, sem se spomnila, da imam en neponucan velik letošnji koledar...super bo. Pol si pa lase umijem in grem verjetno mal ven na sončka. Ti si pa pridna.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 11:54:29
|
|
|
|
pina-1
|
suzi ne hvali me preveč, ker sem za vse to porabila dobbre pol ure. vse ostalo je pa kavč peglanje... Mi gre pa čas tako počasi da se z nečim moram ukvarjat, če ne bom zopet začela stvari za prat in peglat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 11:56:42
|
|
|
|
buči
|
Moja kopalnica je bila v planu včeraj, ampak če bom še doma, jo bom jutri, po pregledu, če me ne zadržijo notri. Ima pa jutri svakinja žurko za nečaka, pa se moj mož heca, da greva vse pojest, potem pa meni na njeni debeli ful dragi preprogi odteče voda, ker skoz teži, da sem se uštulila vmez (eden ima rd 1., druga 11.) in da mam, da počakam kakšen drug datum. Prijazna svakinja, a ne?!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 12:16:19
|
|
|
|
MetiLu
|
Sem že doma zdej mi pa tlele družbo delajte! Buči, srečanje je spomladi absoutno v planu, Kaval pa odlična preizkušena lokacija, čeprav je bilo nekaj govora, da bomo Pino na primorskem napadle Luna pa dela svoje vsem, ki ste že v porodni, pa lepo dihat, tko kot sem včeraj napisala pa vsem eno za srečo! Men pa zdele mali dela novo sobo v bauhiju, mater kar boli ko se tkole razteguje a res še ne misli it ven Sem bila pa dones presenečena, ker me ni nič za kg spraševala, niti jih ni vpisala pod današnji pregled tko, da jest se ne vagam več, zdele sem en flancat zmazala, pa še si naredim, pa bi šla kar ven na balkonček, je tak super sonček zuni Joj, kok sem zdele dobre volje, čist sem razpoložena, bi kar letela v P
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 12:20:45
|
|
|
|
buči
|
MetiLu, pa ti res mene čakaš! Kdaj zdaj greva? Danes? Jaz bi še jutri svakinji preprogo spedenala!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 12:21:48
|
|
|
|
polonca78
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Punce, pa ste ve prepričane, da jota res deluje?! A uporabljate kakšne poseben prijeme, ali pač navadna jota? A je samo pri nas padla v prazen želodec? No, saj mož je bil vesel ... men je včeraj na pregledu spet rekla, da naj čimveč sexava (pa čimveč hodit). sperma mehča maternični vrat, orgazem pa pospeši krčenje maternice. baje. zdej pa veselo na delo. listek, držim pesti! dons jih bo pa res dosti padlo
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 12:21:59
|
|
|
|
buči
|
Primorska je pa tudi zelo mikaven konec za izlet. Res se moramo zmenit!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 12:23:26
|
|
|
|
Suzi*
|
Omara s čistili v kopalnici je gotova. Sem šla pa zdele na Wc in na vložku opazila rjavkast izcedek. Nič krvavega ni vmes, da bi bil čep. me zanima kaj bo iz tega ratalo.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 12:26:35
|
|
|
|
buči
|
Sem zdajle malo sezmnam pogledala, z današnjim dnem kot PDP naj je 13 že skoraj z zamudo ...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 12:27:30
|
|
|
|
buči
|
Suzi, ko se je meni čep odluščil, je bilo malo sveže krvi.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 12:38:14
|
|
|
|
MetiLu
|
Suzi, ni nujno, da je bil čep, lahko pa da se že kej pripravlja Buči, me smo imele že dva srečanja, pa smo se vsakič imele ful fajn, pa čvekale smo ko nore. Tko da tretje nam ziher ne uide Punce moje, kolk jest zdele uživam, sem zunaj na balkončku, sem si leželnik privlekla, pa prenosnik dala na mizico, kavica in napolitanke so zraven in brez heca v kratkih rokavih tle sedim in tipkam. NORO!!!! Toplo, sonček, še tendo sem odprla, da se malo zlufta
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 12:38:49
|
|
|
|
katka37
|
Mesečnica, Maja, iskrene čestitke. Lara, anandrej, Listek, držim pesti, naj hitro mine, da se boste čimprej cartali.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 12:42:00
|
|
|
|
katka37
|
Midva greva pa zdaj z mojim rešit za očetovstvo, potem pa na sprehod. Pa na nobene popadke ne reagiram več, dokler ne bodo na 3 minute, ker me naš ves čas samo zafrkava. Pa če rodim v avtu, pa bom.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 12:42:23
|
|
|
|
nizy
|
no,jaz sem danes spregleda ,kjer se še nič ne dogaja , naslednji pregled v soboto 9.2.. Vsem čakajočim v porodni pa veliko sreče . Se javim malo pozneje.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 12:49:06
|
|
|
|
MetiLu
|
Katka jest se čist strinjam s tabo Buči, sporoč, ko boš šla od doma, da greva skupi Zdele pa mojo Petrico dobim na obisk, pa se vam pridružim malo kasneje.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 13:00:39
|
|
|
|
mlavla
|
Evo mene nazaj iz opravkov.. Samo toliko v vednost..če je katera imela v preteklosti modro varčevanje na NLb..je zdej končno začel izplačevat tiste obresti, ki jih ni nikol izplačal..sem prav vesela, da dobim nekaj dinarčkov Mesečnica iskrene čestitke za Luno! Za vse ostale, ki ste trenutno v porodni pa močno držim pesti, da čimprej stisnete k sebi svoje sončke!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 13:03:30
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Midva greva pa zdaj z mojim rešit za očetovstvo, potem pa na sprehod. Pa na nobene popadke ne reagiram več, dokler ne bodo na 3 minute, ker me naš ves čas samo zafrkava. Pa če rodim v avtu, pa bom. Katka tud jst mam filing, da me naš skoz zafrkava..tko da ne vem kdaj ga bom začela resno jemat drugače pa vidim, da ste danes neki pospravljalno nagnjene ..sej jst bi tud mogla..me čaka kopalnica, pa kuhinja...no bomo videli če od kje pride voljo... Zunaj je pa res tako lep sonček...bom šla še malo ven preden se skrije...sam še en stroj cunj naštimam pol pa grem se tipkamo kasneje
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 13:07:45
|
|
|
|
pina-1
|
suzika, pa dja ne boš ti zdejle prehitevala? si rekla da do valentnovega nikamor ne greš??? no jaz sem sedaj skor 45 min ležala ne levem boku in naša dečva se je premaknila glih za križec, ampak res, minimalca
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 13:12:28
|
|
|
|
Februarka08
|
Uh, danes pa bo dojenčkov ! Vsem v porodni veliko sreče in da bi čim hitreje videle svoje sončke! Mene je prej tako špikalo spodaj in bolelo, da tud ležat nisem mogla... Se je to umirilo, mi je pa trebuh začel otrdevat... No, sedaj je v redu. Zgleda, da luna res kaj vpliva . Pri meni naj še malo počaka... Mi je možek obljubil, da me jutri pelje na lepše, ker je doma, pa še za nedeljo imam plane, pol pa že lahko grem. No, pa še za Valentinovo mu morm končno dat tisto fotoknjigo... To bi tud še rada dočakala. Upam, da bom.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 13:38:48
|
|
|
|
buči
|
Joj, jaz sem pa zoprna ratala! Aljaž na vsake toliko noče več spati po kosilu, meni bi pa danes tako pasalo, da bi se izklopil za 2 uri! Pa še moža ne bo domov vsaj do 5h, pol 6h. To je , če si navajen, da je vedno do malo čez 3 doma iz službe!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 13:46:26
|
|
|
|
mlavla
|
Buči hvala za recepte...grem jih zdej mal brat..čeprav imam za danes že idejo..bo pire, špinača in pa hernovka...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 13:50:16
|
|
|
|
mlavla
|
mislim da ste zdele vse na sončku...grem jst tud..končno
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 13:50:20
|
|
|
|
ELMA
|
Še jaz sem prišla domov ,vse je vredi nič se ne dogaja , razen da je prenisko in je treba počivati jaz pa ne vem kaj to pomeni, kontrola čez deset dni če me ne prehiti .Fajn bi bilo da jaz grem prod vami , (pred rokom ) . A bi me pustile??????
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?