|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.2.2008 15:38:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
   RE: Julijčice 08
6.2.2008 15:41:11   
Tinky
hruška, trgovina je Tutto per il bambino in se nahaja v samem centru Monfalcona, Piazza della repubblica. Me je pa navigacijski sistem pripeljal do tja user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
   [Brisano sporočilo]
6.2.2008 15:53:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4678
6.2.2008 15:57:12   
Tinky
Jutri grem še v Trst, tko da bom še kej poročala :)

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4679
6.2.2008 16:58:09   
lex
HRUŠKA en body s kratkimi, čez pa dolge rokave (majčko ali pa tanko bombažno jopico), če je ful vroče jih lahko slečeš

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
6.2.2008 17:16:23   
klarazan
Sasi13 lepo pozdravljena, baje si iz Braslovč, pa me zanima, če si tam hodila tudi v osnovno šolo, če si, se mogoče poznava, čeprav se nekaj let starejša od tebe.
Čao, čao, pa piši kaj.user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
6.2.2008 17:20:21   
2 Sraki
No sedaj pa je res že skrajni čas, da se pofočkam tudi jaz. Sem v drugo user posted image  in pričakujemo novega člana 27. julija.

Sem prav vesela, ker nas je že toliko v tem mesecu. Kar neverjetno. Ko sem prvič rodila nas je bilo pomoje tam enih 40, sedaj pa že skoraj 100. Noro. Kok smo pridneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4682
   [Brisano sporočilo]
6.2.2008 18:45:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4683
6.2.2008 18:46:45   
papir
pozdravček.danes sem bila na pregledu in na mojo veliko zalost ni naredil uz.mi je pa vzel bris na bakterije ker sem prejšnjič imela vnetje.ampak   sedaj pa kri.najprej jo je bilo zelo veliko sedaj pa že malo manj .aneda je to zaradi vaginalnega pregleda???.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
6.2.2008 18:58:24   
maja24
Tut jest sm za slaščičarno v City parku,sam ob 12ih je pa mal zgodi,ker mam glih pregled ob 10.40,tok da če se da ob 14ih al pa ob 15ih.

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
6.2.2008 19:03:30   
2 Sraki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

2 sraki kaj si pa cakala tolk dolgo...ves kaj vse bi lahl ze z nami delila.... dobrodosla!!!!

user posted image jah saj imaš prav. Bom poizkusila nadoknaditiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4686
6.2.2008 19:07:52   
maja24
2Sraki dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
6.2.2008 19:37:44   
Blacky30
Punce, najprej mi povejte, mogoče tiste, ki ste že rodile poletnega otročka, kako jih bomo oblačile? A bodo imeli dolge rokave gor ali kratke al kako? Ali ima lahko tak mali otroček sploh odkrite rokice in nogice al kako to gre? Pri nas v stanovanju je bilo poleti 33 stopinj. Sicer razmišljamo o klimi, pa vseeno. Klimo bi laufala samo, ko nas ni v prostoru, da se malo shladi. Sem prišla na to vprašanje, ko sem videla bodije od zimske, so vsi večinoma z dolgimi rokavi.

Netki, drži se. Verjamem, da bo vse OK.user posted image

Nasara88, ne sekiraj se zaradi strij, bodo zbledele in se ne bodo več videle. Jaz sicer s tem nimam težav, hvala bogu, a se vseeno ni vredno sekirat. Dobiš pa le najlepše darilo na svetu v zameno.user posted image

Hruška debeluška, zelo lep trebušček. Samo ti sploh nisi nobena debeluška. Jaz sem si te bolj okroglo predstavljala glede na tvoj nick.user posted image user posted image user posted image

2 Sraki, dobrodošla med nami. Glede na to, da si kar stalna čveka RR-ja, si res dobra, da si lahko tako dolgo bila tiho in se nisi oglasila.user posted image user posted image user posted image  Si imela prej kakšen drug nick?

Papir, mene vsakič vaginalno pregleda (razen danes), pa nikoli nisem krvavela. Šele v 40. tednu, ko me je pregledal, sem imela rahel rjav izcedek. Jaz bi se najraje oglasila nazaj jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 4688
6.2.2008 19:45:47   
Blacky30
No, pa še moje poročilo: danes sem imela pregled. Vse je OK, pritisk in teža. Še vedno na isti kilaži kot pred zanositvijo.user posted image
Tokrat me prvič ni vaginalno pregledal, pač pa je samo naredil UZ. Pikec je res zrasel, velik je okoli 15 cm. Menda je spančkal, ker se ni nič premikal, pokazal mi je lego, obrnjen je bil z glavo navzdol, rokice je imel ob glavici, pokazal mi je očke in nosek. Potem mi je prikazal slikico še v 3D obliki, zelo lepo. Dobila sem 2 slikici, eno navadno in eno s 3D UZ. Hvala bogu, mu jaz za slikice ne rabim nič rečt, mi jih kar naredi, le plačat moram. Za dve sem plačala 5 €. Pa z veseljem dam, samo da ga ne rabim stalno prosit zanje, mi je bilo v prvi user posted image  že kar nerodno.user posted image  Srček sva tudi poslušala in ga pogledala, kako bije. Zelo sem bila zadovoljna in vesela, da je vse ok. Sem mu povedala, da sem imela trebušno virozo, pa je vprašal, če sem imela drisko in ko sem potrdila, je samo zmajal z glavo, da to pa ni dobro. No, na UZ se je potem izkazalo, da detece ne zaostaja v rasti, tak da je vse OK. Hvala bogu!

Lex, naslednji pregled in hkrati morfologijo + 3D in 4D UZ imam 3.3.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
6.2.2008 19:54:05   
maja24
Blacky30 bodi vesela da maš tko dobrga G,jest sm mela prejšn tedn pregled pa sm bla tko jezna k me je vaginalno pregledala zarad izcedka ki sm ga mela 3t nazaj in je rekla da je zlo vesela da je zginu,to je pa tut vse kar je naredla.OK pa da bi saj srčka poslušala če že ne more narest UZ in ne to je bilo to,no nakar me je spet naročila 13.2 na pregled zarad bolniške mrbit bo pa na tem pr. naredla UZ al pa saj srčka poslušala.Pa res upam da me ne bo spet naročla čez 14dni na pregled.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
   [Brisano sporočilo]
6.2.2008 20:11:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4691
6.2.2008 20:20:37   
2 Sraki
Glede oblačenja. Pomoje bomo rabile kar oboje, kratke in dolge rokave. Svakinja mi je rekla, da je imela user posted image  poleti oblečenega samo v bodi z kratkimi rokavi, ter pokritega z pleničko. Vendar poletja so zadnja leta muhasta. Nekaj časa čist preveč vroče in že takoj deževno obdobje. Verjetno pa bo bolje da se ne kupuje manjših bodijev od št.62 z dolgimi rokavi, ker jih ne bomo toliko porabile. Bodo pa za jesen bolj prav prišli.

Naš prvi je bil poleti že toliko velik, da sem ga oblačila tako kot sebe, skoraj ničuser posted image . Tudi samo v plenički je bil, ker je bilo takooooo vroče. Klimo sicer smo zmontirali, vendar nikoli nisem imela naštimane na manj kot 25 stopinj, prej na 27 stopinj.

Neposredna povezava do sporočila: 4692
6.2.2008 20:20:39   
maja24
Flower dvomim da mi bo sploh morfo naredla si jo loh kr pod nos obriše,ker če ne bi mi že rekla prejšn tedn edin kar je rekla je to da bo napisala za bolniško al da mi jo bo podalšala to pa ne vem.
Pa če se že bo ta čudež zgodu da mi bo morfo naredla bom bla pa jest tut v 19t.Ma mal je čudna če mene vprašaš.
A mogoče katera ve kdaj se test za sladkor dela kolk tednov moraš bit noseča?

Neposredna povezava do sporočila: 4693
   Julijčice 08
6.2.2008 20:22:02   
dzanika
Ja, tole je dobra ideja glede oblačilc ja. Tut js si ne predstavlam čist kako bojo zgledal teli naši user posted image .

Papir, js sm mela včeri vaginalni pregled sam nisem mela nič krvi. Je pa ponavadi kri če ti vzame bris sam meni ga ni tko da možno da je zaradi tega.

Neposredna povezava do sporočila: 4694
6.2.2008 20:22:23   
2 Sraki
Nekje delajo test za sladkor kar po tekočem traku. Pri moji G, pa samo če je kakšen sum. Kdaj pa ga tiste G delajo, ki vsako testirajo, pa ne vem.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
6.2.2008 20:24:43   
maja24
Sam tole s tem cukro da ga moraš spit 100g al pa 50g je tut mal huda,sm že rekla da si bom limono sabo vzela,da si nardim limonado da ne bo tok ugabno.user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
6.2.2008 20:39:20   
Blacky30
Maja24, morfologijo ti bo morala naredit, ta UZ je določen z zakonom in ti pripada. Dela pa to vsak g., ker gre samo za podrobnejši UZ, ko pregleda rast in razvoj vseh notranjih organov, tak da jaz mislim, da ti bo to naredila. Jaz jo imam v 21. tednu.

Za test sladkorne bolezni pa sem našla tole, jaz sem mislila, da se to lahko dela kadarkoli:

Kratek pregled nosečnosti po mesecih in tednih:
-8-10 teden: prvi ginekološki pregled
-11-14 teden: nuhalna svetlina
-20 teden: morfologija
-24 teden: test sladkorne bolezni
-36 teden: preiskava krvi
-36-40 teden: kardiotokografija (CTG)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
6.2.2008 20:41:03   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Sam tole s tem cukro da ga moraš spit 100g al pa 50g je tut mal huda,sm že rekla da si bom limono sabo vzela,da si nardim limonado da ne bo tok ugabno.user posted image

Tega raje ne naredi. Si boš nivo v krvi tako znižala, da jim ne bo nič jasno in boš morala še enkrat spiti tisto gnusobo.user posted image user posted image user posted image  Kako to, da te je dala na to testiranje? Kakšne znake imaš in kakšne težave?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
6.2.2008 20:46:12   
maja24
Blacky mrbit je pa tok smotana da me bo spet čez 14dni naročla še za morfologijouser posted image user posted image user posted image ,no ja sej nimam nč proti če sm vsake 14dni tm sam da UZ nardi na vsakem pregledu,no ja to bi bla pa pol že pravlicauser posted image user posted image user posted image .

Pa hvala ti za tist povzetek,da bom bla prpravlena na pregled pridt z limono,a veš kolk bi me sestra debeu pogledala,si jo kr predstavlamuser posted image user posted image user posted image ,sej drgač je pa sestra ful faca mi je zlo všečuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
6.2.2008 20:48:50   
2 Sraki
Men so pri napotnici na cuker test sami rekli, da naj si prinesem s seboj limonin sok, da bom lažje spila vse skupaj. Tko da hmmm, kaj je s tem znižanjem res ne vem. Inzulin mora pač delovat v vsakem primeru, ker so to pač ogljikovi saharidi, al kaj že.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?