|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
6.2.2008 19:08:11   
kikaa
mismis - srečno jutri na Et!!! Držim pesti...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 726
6.2.2008 19:09:13   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

meni ni težko čebelce limat pa ne vem, če ne bi pol preveč konkurirale postu s postopki - edin če posebno temo odpremo ... sam da ne bo kmal tema na njej user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Bi se kuj hitro znalo zgodit.

Sicer pa, saj rekreacija tud paše na to temo. Psihofizična pripravljenost, pa to. No ja, meni očitno vse paše na to temo.user posted image

Kako bi pa dala naslov temi? Kondicijske priprave na IVF/ICSI? Kaj pol to vključuje? A pir in fotostimulacijo tud? Če to tja prestavimo (kamor grem jaz, gre tud piruser posted image ), pol bo pa tale tema malo v depresijo zapadla... Al kako? Saj, če mate občutek, da tule preveč težimo, sem takoj za. Vse za čebelice.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 727
6.2.2008 19:12:54   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

O, Abra, na isti dan sva začeli rekreirat user posted image user posted image . Glede čebelnjakov - meni ni težko čebelce limat pa ne vem, če ne bi pol preveč konkurirale postu s postopki - edin če posebno temo odpremo ... sam da ne bo kmal tema na njej user posted image

boljš, da se samo hvalmo, kok smo pridne user posted image user posted image ko bo pa kaka kriza, si pa lahko žvalce popamo, drugače se zna zgodit, da bo res tema user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 728
6.2.2008 19:26:27   
DaisyE
No tole še prilimam, sem našla za pulz na eni strani. Dajamaja, če boš pa novo temo odprla, bom pa tja prilimala.

Ko govorimo o zmerni intenzivnosti, je treba razložiti nekaj stvari. Najboljši, pa tudi najenostavnejši pokazatelj stopnje obremenitve pri kakem delu ali športu je frekvenca srčnega utripa v času ene minute, na kratko pulz. Največjo vrednost pulza, ki jo posameznik lahko doseže, izračunamo tako, da od vrednosti 220 odštejemo leta njegove starosti. Za 30 letnika je torej največji pulz 190, za 50 letnika pa okoli 170 udarcev v minuti. Za ohranjanje oz. pridobivanje vzdržljivosti je najugodnejše območje med 70 in 80 odstotki največjega pulza. Pri 30 letniku je ta vrednost torej od 133 do 152 udarcev in pri 50 letniku od 119 do 136 udarcev v minuti. Omenjene vrednosti pomenijo splošno veljavne izračune za povprečnega človeka. Ker pa je povprečen človek rojen le statistično, so seveda ti izračuni le bolj ali manj točni približki.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 729
6.2.2008 19:26:58   
Pija76
Čer punce,

kako ste?
Aktivne ste tukaj gor vidim, komaj sledimuser posted image
Torej:
Daisy danes si pa full pridna s seznamom. Predlagam ti da pir kar povsofd daš in to na prvo mesto user posted image user posted image

Abra no vidiš zdaj me pa še celo prehitevaš z user posted image , mogoče je mal zgodlana po abraziji, ampak važen da je, greva pol midve zmagi naproti kmalu!user posted image

Dajamaja moje priprave na poroko čist stojijo, imam tolk druzga dela user posted image , katastrofa bo treba kej premaknt na tem, bom jutr položnico plačala za poroko user posted image . Jaz sem tud hotla čakat da šivi sami ven padejo, ker po prvi so mi, potem me je pa začel šiv v popku full bolet in sem šla kar na urgenco da so mi ven pobrali, to je bilo 10 dan. Z ognjičevo sem se pa začela mazat potem čez 2 dni. Ti poglej ko boš imela filling da so suhi, se začni mazat, ampak pomoje je vseen fajn da grejo šivi ven, ker če jih mastiš pol pomoje še ne grejo tko hitr stran, ker so mokri / mastni.

Kikaa ne sekiraj se za 2 krofa, jaz sem tud 2 pojedla, pol pa hotla na aewrobiko, pa sem jo za pijačo ( beri pivo) v lokalu zamenjala user posted image user posted image .

Pikovit a bi ti mene na kak kafe povabila kadar greš h Karmen?

Lara jah otroc že ukazujejo, zdaj pr hrani so začel, le kje bojo nadaljevali?

Mismis srečno jutri!

Maja24 pozdravček!

Mavrica jaz se te spomnim! POčaka še en mesec pol pa akcija - pa valda mora bit uspešen zaključek. Pozdarvček!

Netka ti pa da si se tkole v pijačo vrgla user posted image , hm hm hm le kaj je krivo za to?user posted image

Pozdravček še vsem ostalim!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 730
6.2.2008 19:48:32   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Lara, a teb pa kar slabo? Kakšna krača, otroc te hecajo. 7 dan po ET... Hmmm, se pravi so že tri dni globoko zasidrani, zdaj so pa začeli mamici sporočat, kaj bi jedli. user posted image user posted image user posted image  Krača očitno ni njuna izbira.user posted image user posted image user posted image

dajamaja:Lara, tole je lahko tudi to (krača gotov ni user posted image , od doberga ne more bit slabo). Sicer pa nimaš več daleč do testa!

user posted image user posted image user posted image  ampak, čakaj, prejšnji ponedeljek sem imela transfer danes je že 9. dan?? O, ne, ja, čakaj, resno zdej, je možno, da je?
Pija, češ rečt, da bodo trmasti in zahtevni po mamici?user posted image   Ohjej...punce, samo naj dela slabo, kar, kar...user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 731
6.2.2008 19:53:56   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image user posted image user posted image  ampak, čakaj, prejšnji ponedeljek sem imela transfer danes je že 9. dan?? O, ne, ja, čakaj, resno zdej, je možno, da je?
Pija, češ rečt, da bodo trmasti in zahtevni po mamici?user posted image   Ohjej...punce, samo naj dela slabo, kar, kar...user posted image user posted image

Uf jaz sem malo pomiksala. Kaj, a ti si že 9 dan po ET? Ja valjda! Prištej še 3 dni od punkcije, pa si na 12. dnevu. Seveda bi to lahko bilo to! No, no, jaz bom besno navijala še naprej. Kdaj pade test? A boš pridna in ga boš na datum delala, al si kerga že na skrivaj naredila in kaže rahel plus? user posted image  Čak, saj pol je pa lejla tud nosečka? 8 dan po ET plus pet dni, je pa 13. dan. Mater se je to hitro obrnilo. Še malo pa bomo ploskali. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 732
6.2.2008 19:57:42   
Goldy
Oj, dekleta!

Piše naj se javim.user posted image  In se javljam. Večina se me verjetno ne spomni (ali pa). Novembra sem imela neuspešen ICSI. V začetku januarja sva bila pri Drobniču, kjer smo malo počvekali in jutri grem po novo zalogo injekcij. Hura! Nič ni govoril, da je kaj prehitro. V nedeljo bom začela s špikanjem.

V tem času sem shujšala za cca 8 kg, mož pa tudi nekaj takšnega, malo  telovadim, pijeva krvomočnico in bolj zdravo jeva. In bomo videli, upava na najboljše, saj drugače ne more bit!

Lep večer vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 733
6.2.2008 20:02:25   
dobrovoljčica
Ku ku vsem skupaj.
Še sem med vami, sam se mi ne da toliko pisat. Vas prav občudujem kolk ste zgovorne. Ja jaz sem bolj un tip človeka či čveka ob kavici in ob pivičku. Ej kaj ste mi naredile apetit s tem pivom.
Drugač pri meni nič kaj tolk novega, test se približuje tako, da joj joj joj, kaj neki bo.user posted image user posted image user posted image
Lepo bi bilo ena dva taka cuclna imet ob sebi.
Znaki :napeta s povečanimi bolečimi joški.
Pa pa

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 734
6.2.2008 20:03:03   
lara light
Nisem zlato moje, nisem! Jih pa mam ene par v kopalnici, sem čez vikend preverila, ki jim bo hmal rok preteku, res čez par mescevuser posted image ... pa veš, da trajajo par let...
Saj že vsaj dve leti nisem delala testa...sem vsak mesec vedla, da me bo obiskalauser posted image
V nedeljo bi ga naredila, v ponedeljek mi je naroču moj dragi doktor a v nedeljo ima moj dragi rdan in dan; 1 dan prej ne bi smelo bit kake pretirane razlike, kaj meniš?...nekam vznemirjena semuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 735
6.2.2008 20:07:49   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Čak, saj pol je pa lejla tud nosečka? 8 dan po ET plus pet dni, je pa 13. dan. Mater se je to hitro obrnilo. Še malo pa bomo ploskali. user posted image user posted image user posted image

user posted image seveda, ona je še 1 dan pred mano imela punkcijo...kmalu bo touser posted image
Dobrovoljčica, lepi znakci!
In ostale trepetalke?

Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 736
6.2.2008 20:08:04   
Mijavček
Lara, držim pesti, da tvoji otroc ne marajo krače!  user posted image (sej se čudn sliš izven konteksta, ampak sej veš kaj mislimuser posted image )  Lejla, kako pa ti kej?

Dejzi, ja tistle forum želimo si,... je včasih res pravi naslov, če si zaželiš kakšen napad tečnobe... Al pa če maš prenizek pritisk tko k jest, pa greš tja, da ti ga en mal dvigneuser posted image  
Največkrat sam mal preberem pa zavijem z očmi in pridem nazaj sem,   zadnjič sta bla pa dva taka posta v parih dneh; ena je hotla klomifen, ena pa dabroston (ker se jima ne da h G... user posted image ),  ... mi je dvignil pokrov do plafonauser posted image   Sej drugač sem prijazna, pa ne grizem,... res neuser posted image

Mis mis, naj gre jutri vse kot po maslu!

Tud vsem ostalim lep pozdravček iz barjanske megle, ku ku!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 737
6.2.2008 20:09:14   
pikovit
Helou,

mi končno tale stvar dela.

Pija ja pa če si v službi.Kako naj te na kavo povabmuser posted image
Dejzi matr si pridna.Jtr grem pa na Rožnik.MP3 v glavo pa pejmouser posted image
Mismis ne biti žalostna.Vsi mislimo na vse,samo ne moreš vsega iz glave vršt.Veliko sreče jutri.Pa poročaj nam kako je bilo.
Lara kaj a 9. dan si žeuser posted image  tole je šlo pa z svetlobno hitrostjo.A pol praviš da so otroc že lačniuser posted image
Abra in Dajamaj sta pa ful pridni pupi.user posted image

Men je pa po Menopuru in spreju suprefact ful user posted image

A se mi katera jutri pridruži na Rožnik?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 738
6.2.2008 20:22:45   
lara light
Pikovit, jaz bi šla s tabo! Takoj!user posted image  Ko bi le bila bliže...koliko pa rabiš do gor, še nikoli nisem bila..
Da ne pozabim, dve stvari: mismis, za ju3 vso srečouser posted image user posted image user posted image ...pol pa malo v disco music! Sam poslušat, ne skakat!user posted image
In druga: mojemu bratrancu in njegovi princeski se je včeraj ponoči rodila prelepa Zala user posted image  in smo zelo veseli, ker nas je juhuhu...in ko je kaka žurka, smo kot v Makedoniji na ohceti cca 450 komadauser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 739
6.2.2008 20:23:04   
Pija76
Pikovit jaz bi se ti pridružila, ampak delam user posted image . Ja pa sej boš šla v naslednjih 3 dneh kaj h Karmen al pač ne? Sem doma tri dni veš user posted image user posted image user posted image . A hodiš dopoldan? Takrat me res ni, sem pa na večer doma

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 740
6.2.2008 20:24:22   
lara light
Me tako lepo dragi vabi v kino....ne morem se odrečt...lahko noč...jutri daljeuser posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 741
6.2.2008 20:24:38   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Pija, češ rečt, da bodo trmasti in zahtevni po mamici?user posted image   

Po mamici bodo simpatični in  prepričani vase! Torej vedeli bodo kaj hočejo in to tudi dobili user posted image , pa izbran okus bodo imeli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 742
6.2.2008 20:29:15   
pikovit
Lara lepo se imejta in kaj dobrega glejta.U lej k se rima.Bravo pikovituser posted image user posted image

Pija ja hodim dopoldan h Karmenuser posted image žal.Kdaj boš pa doma?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 743
6.2.2008 20:31:40   
Pija76
Pikovit petek, sobota, nedelja sem načeloma doma. Mogoče bova kaj smučat ušla, ampak če greš kaj k njej me prej pokliči, pa vzemi si čas za kafe user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 744
6.2.2008 20:34:41   
pikovit
Pija dvomim,da bom šla kaj čez vikend.Se nisva nič v tej smeri pogovarjali.No ja če bom imela čas te pokličem in se bova kaj zmenili.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 745
6.2.2008 20:39:14   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Kikaa ne sekiraj se za 2 krofa, jaz sem tud 2 pojedla, pol pa hotla na aewrobiko, pa sem jo za pijačo ( beri pivo) v lokalu zamenjala user posted image user posted image .

Dobra menjava user posted image ...ampak, bo že bolš...enkratuser posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 746
6.2.2008 20:47:34   
Sulfinija
Jutri si pa sestavim jedilnik kaj jesti pred punkcijo in po ET,da si vsak dan znova ne bom belila glave kaj kuhati.A meso se pa lahko vse je?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 747
6.2.2008 20:51:31   
mismis
Dober večer

najprej da se zahvalim za vse dobre želje, pa pestke, pa pika poke, ki ste mi jih namenile za ju3.

Kar se tiče slabe volje je ni, ravnokar sem si odprla še enega Heinekena, ta bo zadnji za naslednjih 9 mesecev.
Sem optimist al ne...sem tak optimist, da kar mislim, da je pa tokrat kar naravno ratal, sploh pa ker se mi je tokrat idealno poklopilo user posted image in tisti nulti dan ovulacije. Mogoče pa...

Mam pa vprašanje, a mislite, da mi po ET kaj škodijo dolgi sprehodi, mislim takšno normalno hojo? Kar nekako se ne me mogla odreči vsakodnevnim sprehodom z mojim psom. Je tolk lušten ga ven peljat, ok sam dreke ni lušten za njim pobirat, ampak kaj čmo...

Lara, tebe imam jaz kar na sumu, da si naša srečka user posted image , naj ti Abra kaj v kuglo pogleda, to ji je šlo včasih kar dobro od rok in oči...

Daisy, zadnje čase si spet malo več gor. Se je v službi umirilo. Kar se tiče čbelic, jih kar pridno nabiraj, da nam bodo dale matični mleček

Dajamaja, me veseli, da si bolje. Sej šivi bodo kmalu ven padli, meni so po laparoskopiji padli v 14 dneh, nisem se nič mazala, res pa da mi je ostala majhna brazgotina v popku. Estetsko sicer ni, ampak bikinijev pa tako ali tako ne nosim.

Mijavček, sej ti si pa potem tudi iz našega konca? Namreč jaz sem tudi z barja..

Kikaa, kaj dva krofa si pojedla. Ti, ti pujska ti user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 748
6.2.2008 20:55:17   
pikovit
Mismis nobene panike.Ti se kar lepo sprehajaj.Pazi le da ne dviguješ česa težkega in prevelikih naporov.A misliš it na Triglav?user posted image
Ju3 dobro opraviuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 749
6.2.2008 20:58:20   
mismis
Kakšen Triglav se hecaš al ne, user posted image
meni so že ti naši okoliški griči dovolj.

Za Triglav moram počakati, da moja mrcina še malo zraste, s temi najinimi sprehodi pa dobivam vsak dan več kondicije. Čeprav se mi zdi, da bi mi prej uspelo dobiti takšno torto, kot jo je Sulfinija namenila svojemu dragemu za rojstni dan, kot vzpon na Triglav.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?