mismis
|
Dober večer najprej da se zahvalim za vse dobre želje, pa pestke, pa pika poke, ki ste mi jih namenile za ju3. Kar se tiče slabe volje je ni, ravnokar sem si odprla še enega Heinekena, ta bo zadnji za naslednjih 9 mesecev. Sem optimist al ne...sem tak optimist, da kar mislim, da je pa tokrat kar naravno ratal, sploh pa ker se mi je tokrat idealno poklopilo in tisti nulti dan ovulacije. Mogoče pa... Mam pa vprašanje, a mislite, da mi po ET kaj škodijo dolgi sprehodi, mislim takšno normalno hojo? Kar nekako se ne me mogla odreči vsakodnevnim sprehodom z mojim psom. Je tolk lušten ga ven peljat, ok sam dreke ni lušten za njim pobirat, ampak kaj čmo... Lara, tebe imam jaz kar na sumu, da si naša srečka , naj ti Abra kaj v kuglo pogleda, to ji je šlo včasih kar dobro od rok in oči... Daisy, zadnje čase si spet malo več gor. Se je v službi umirilo. Kar se tiče čbelic, jih kar pridno nabiraj, da nam bodo dale matični mleček Dajamaja, me veseli, da si bolje. Sej šivi bodo kmalu ven padli, meni so po laparoskopiji padli v 14 dneh, nisem se nič mazala, res pa da mi je ostala majhna brazgotina v popku. Estetsko sicer ni, ampak bikinijev pa tako ali tako ne nosim. Mijavček, sej ti si pa potem tudi iz našega konca? Namreč jaz sem tudi z barja.. Kikaa, kaj dva krofa si pojedla. Ti, ti pujska ti
|