Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Grobosti med seksom? 5.2.2008 23:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
, varnosti... Varnost se da na drug način, ne s seksom. Seks ti mora dat samo orgazem, pa finito.
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 8:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Nivess, lepo si začela, kakor se mi zdi se boš še malo zopet poslovila za kak` mesec. Če ima seks za namen samo orgazem potem je tvoje dojemanje seksa ravno nuli. Ajde, pa brez zamere...
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 8:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Nivess, lepo si začela, kakor se mi zdi se boš še malo zopet poslovila za kak` mesec. A maš ti kkšne probleme drgač, al sam rad groziš ljudem
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 8:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Baki, a t bi mene kr odslovil s foruma al kaj? Ker pač je moje dojemnje seksa nuli?
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 8:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi ne vem, kaj je Nivess takšnega napisala.
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 8:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Nivy, malo te provociram, z veseljem te ne bi rad odslovil s foruma. Ti kar po svoje, le pazi da se zopet ne opečeš.
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 9:19:17
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nivy, malo te provociram, z veseljem te ne bi rad odslovil s foruma. Ti kar po svoje, le pazi da se zopet ne opečeš. Tako kot si se ti?
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 9:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni še niso dali banane. Ne vem kaj čakajo
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 9:24:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem to velja tudi zame ne samo za Nivess.
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 11:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Bakfark kaj skoz neki bockaš .Dej pusti babnce naj v miru čvekajo. Vsak ima svoje mnenje,ki ga bo tudi izrazil. Ti pa prov podjebavaš
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 11:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi pa rada banano
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 11:10:51
|
|
|
|
tanikaa
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 11:12:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Jaz bi pa rada banano Samo jaz ti nebom pošiljala Wordov.
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 11:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
A to uno tapravo???' Ba na no
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 11:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dorči Bakfark kaj skoz neki bockaš .Dej pusti babnce naj v miru čvekajo. Vsak ima svoje mnenje,ki ga bo tudi izrazil. Ti pa prov podjebavaš Dorči, srce, vse je kul...
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 11:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dorči, srce, vse je kul... Ok Barfark srce ,sam da je .Že itak je tale ringa raja v šlusu ,ne rabimo še dodatkom
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 14:09:59
|
|
|
|
Casey
|
HMMMM....NE SPOMNIM SE DA SEM KDAJ OMENLA DA SEM IMELA SAMO ENEGA SPOLNEGA PARTNERJA OZ. ENO SEXUALNO IZKUŠNJO.TU PA TAM JE TREBA MOŽGANČKE VKLOPIT PA KOLESCA PODMAZAT PA BO ŠLO. AJA................PA BREZ ZAMERE
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 14:42:02
|
|
|
|
Katey
|
Uf ni ga boljšega kot občasen grob in nepredvidljiv seks v katerem je dovoljeno vse. Mi je všeč , ko me zagrabi in se mu upiram, ker ga to samo še bolj podžge in se prelevi v pravo zver, ki brez milosti prodira vame in si me jemlje kot da je zdnjič. Zapaše vsake toliko časa. Mi je pa všeč tudi ko me z ljubkovanjem in z nežnim čutnim seksom popelje do vrhunca, takrat se mi zdi da sva eno.
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 14:49:09
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Casey HMMMM....NE SPOMNIM SE DA SEM KDAJ OMENLA DA SEM IMELA SAMO ENEGA SPOLNEGA PARTNERJA OZ. ENO SEXUALNO IZKUŠNJO. Kolikokrat pa si te ti bila poročena?
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 15:12:05
|
|
|
|
Casey
|
nisem vedla da morš bit poročen da bi sexal
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 15:32:18
|
|
|
|
lotoska
|
Hvala za kričanje. Vljudno, da dol padeš.
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 15:58:53
|
|
|
|
Casey
|
nisem kričala če so vzrok velike črke.tak sem mela nastavljeno pri prvem vpisovanju dans pa sem kasneje opazla pa se mi ni dalo brisat več.drugač pa sem kr kulturna oseba obljubim
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 16:12:14
|
|
|
|
lotoska
|
Ni panike, sploh ni bilo treba odgovarjat, ker se je tvoja odvetnica nivess že oglasila pred tabo.
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 16:16:40
|
|
|
|
Casey
|
ja vem ja.morš jo met rad.sem hotla razjasnit osebno par stvari.upam da zdaj štima vse
|
|
|
|
RE: Grobosti med seksom? 6.2.2008 16:20:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ja štima. Vse štima. Pis
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?