|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
6.2.2008 14:35:05   
Suzi*
Dolenjka, sej bo pucal, ko bom v P, takrat bo pa on delal generalno....kot prvič. user posted image  Ko sem prišla iz P je blo vse spedenano.
Bo pa za kazen mal posesal danes....upam, da mi ga uspe prepričat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
6.2.2008 14:35:34   
MetiLu
Jest se sploh ne bom več pregovarjala glede roka user posted image  babe babaste... Če je Ratko reku, da bo prej, pol bo prej! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sicer bomo pa jutri vidl, kaj dogaja tam spodaj.
Suzi, si pa pridna user posted image  user posted image  user posted image

Lihkar se mi je moja mamika najavila na kavico user posted image  me zdej skoz hod čekerat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
6.2.2008 14:38:15   
Suzi*
jeeeee, 200tka.user posted image user posted image
Zdej pa hitro vse, ki morte it, pejte že rodit. user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
6.2.2008 14:43:09   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

jeeeee, 200tka.user posted image user posted image
Zdej pa hitro vse, ki morte it, pejte že rodit. user posted image user posted image user posted image

sej men se zdi da so tiste ki majo še dost cajta najbl neučakane user posted image user posted image user posted image , kolk bojo mele to neučakane user posted image , bojo tko tulili, ko bojo kej hotli takoooojjjj user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
6.2.2008 14:43:53   
Bajsa
Sem se mal ustrašla tele Dolenjke! Tko da tema je odprta, ko nas bodo zaklenil, bomo pa šle v 4. del. Pa upam, da bo to že dons. Drgač pa sej smo ugotovile, da ko bomo naklofale 200 strani, bo pa spet še en izgovor najdla, da nas ne pusti it....Evo ga, je že začela....user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
6.2.2008 14:48:08   
mary_lou
Po moje bo jutr naval v porodnisnici k je polna luna, upam da sm med njimi

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
6.2.2008 14:49:11   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Jest se sploh ne bom več pregovarjala glede roka user posted image  babe babaste... Če je Ratko reku, da bo prej, pol bo prej! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

Rajš ne bom komentirala....

Ti že kazensko ne boš šla prej kot 16.2. user posted image  user posted image  user posted image  Vse kaže, da je tvoj Janezek tut tak zbirčen kot mami user posted image  user posted image  user posted image  Fant pač čaka na boljše čase user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
6.2.2008 14:50:05   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Po moje bo jutr naval v porodnisnici k je polna luna, upam da sm med njimi

Lubica, jutr je mlaj, ne polna luna. Polna luna je pa 21. al 22.2., takrat ko jih ima kar nekaj rok user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
6.2.2008 14:58:47   
dolenjka
Bajsa bajsa bajsasta je odprla 4. del in pol se je ene par pacientk kr neki tam začel že oglašat user posted image  Sem mogla it mal reda narest user posted image

Bajsa, a ti je zdej jasn zakaj tvoj user posted image  ne pride ven? Ker je tko neposlušen kot mami user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
6.2.2008 15:02:47   
Bajsa
Dolenjka da se nam jst teb slučajn tkole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko boš 25.2. še vsa polna okol skakala!!!!
Sej bomo tuki no, dokler nas ne zaklenejo, sam a veš če je pa že 4 prpravlena, pa tud nč ne škoduje.
Neposlušen je pa zarad tebe, k si ga reveža čist prestrašla. Ti ti user posted image  babji!user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
6.2.2008 15:06:55   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Marusah si že klicala v P? Me zanima če v soboto tudi naročajo al samo med tednom?? Ker če te 8. naročijo se najbrž vidima, glede na to da se pri meni NIČ ne dogaja več.

Sem klicala danes, pa mi je rekla, da se ne rabim nič naročat glede na to, ta imam rok v soboto. Naj kar pridem v soboto po 10. uri.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
6.2.2008 15:09:35   
Marusah
Joj babe, ve ste čist nore...ste res naklofale do 200-tke user posted image user posted image user posted image  Sem na hitro prišla pogledat, če je kaj novega...imam obisk tako da ne morem glih čvekat. Pridem bolj proti večeru se priklopit na RR.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
6.2.2008 15:15:21   
mlavla
ma dones ste pa neustavljive...vas sploh več ne dohajam...
jst  grem še mal kavč popeglat..pol se pa še kej tipkamo..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
6.2.2008 15:23:35   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Dolenjka da se nam jst teb slučajn tkole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko boš 25.2. še vsa polna okol skakala!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
6.2.2008 15:32:01   
buči
ku ku, še sem tukaj! user posted image user posted image user posted image  No, v bistvu sem vesela, da sem še tukaj. Hvala za držanje pesti. Zmožem je vse ok, pri meni je moj 1. ctg pokazal nulo, je pa mali mali len, pod 130 utripa, tako da moram v petek na ctg v P, če ne bo še nič, ker me potipala, pa je komaj zatipala posteljico, ker je takooooo zadaj. Še ne ni spustila. Pa ful sem slabokrvna, moram kar 2 tableti na dan pojest ...

Sva bila pa z možem na kosilu, prav fajn sem se najedla, pa pri tašči na kavi in buhteljnih, zdaj pa na sprehod, potem pa joto kuhat, potem pa jutri rodit.

Hvala Štajerke, da ste nam za 2 uri posodili sonce!user posted image user posted image

Bravo za 200-tko!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
6.2.2008 15:37:09   
jencili
hej, hej,

evo tud pri nas je še vse po starem in nič ne kaže, da bi se kej pripravljalo za akcijo. No, sicer pa mam še 14 dni časa in se mi res nikamor ne mudi.user posted image

Mal sm razmišljala in se z nešim malim zmenila, da mora do 13. še počakat v apartmajčku, pol pa bo mami stara že 26. in se lahko akcija prične. Dolenjka, bi to šlo skozi, al bom mogla res počakat do enega dneva prej?
No, sicer bo pa takrat tud polna luna že imela vpliv in bomo šle vse kot po tekočem trakuuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
6.2.2008 15:37:55   
MetiLu
Zdele sem si pa juhico pristavila, da bom spet mal papala. Me je mami potolažila, da ta vaga, ki mi jo je ona dala, laže za dve kile, zato jo je pa zamenjala. Doma imata zdej elektronsko. Pa sej to mi je že takrat rekla,pa se nisem dost sekirala, ker takrat vaga ni tolk kazala user posted image  user posted image  no mal potuhe prov pride user posted image  user posted image  

Pa še moj oči me je poklical user posted image  sem vesela, da so zdej odnosi boljši in sva na vezi user posted image

Dolenjka, jest bom šla kar dones rodit, a prov? user posted image  Sej vem, da boš pol dihala z mano, tko da ti dovolim, da še mal strašiš. Sam nehi pa mojga Janeza sekirat, ker se mi revež od sprehoda ni še nič javil, pa skoz mam trd trebuh user posted image

Me je pa prejle moj razp****, jutri imam pregled in sem rekla, če me bo lahko on peljal, da ne bi šla sama, on pa men, da še ne ve, da bo šel najbrž s stricem delat in da imam avto in nej se sama peljem user posted image  user posted image  user posted image  sej bi se res lahko, samo skoz je šefu težil, da bi bil za moje preglede rad frej, pol hod pa drugam delat user posted image  user posted image  no, sej pol dinarčke dam prinese, sam vseen ... sem tečna zdele user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
6.2.2008 15:41:12   
Janey
200tkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa lahko gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če nebo mali lih zdaj ven prišo....danes sem spet tečna ko driska. Bogi moj lubek mora vse to prenašat. Vsaka mu čast.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
6.2.2008 15:41:34   
mesecnica
Punce...eno vprašanje???

Jaz sem se šla zdajle tuširat (preden grem na CTG) in mi je iz nožnice šla neka sluz...tko mal rjavkasta...a mislite da bi to lahko bil čep??? Nisem mogla definirat, če je krvava...meni se bolj zdi rjavkasta...user posted image

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
6.2.2008 15:54:58   
Janey
mesečnica par dni pred porodom zna tečt rjav izcedek. Pomoje ni hujšega. Vpraši na ctg-ju

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
6.2.2008 15:55:54   
Janey
buči super da je z možekom vse ok...sem stiskala pestke.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
6.2.2008 15:58:12   
ELMA
Ja pa pečem nekaj dobrega z jabolkami in orehi in bom po vrh dala še smetano.  NJAM ,  NJAM  ta mali  se že kolca v trebuhu .A ste lačne ??? pridite zvečer ko se shladi pecivo v Trbovlje, tiste dve ki pridejo prve dobijejo po en kos , gratis...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , HITRO

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
6.2.2008 16:00:44   
ELMA
Pa še to na živce mi gre ta zvezdica , samo eno imam ,gdaj dobim drugo ?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
6.2.2008 16:05:18   
ELMA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
6.2.2008 16:06:36   
MetiLu
Elma, ko napišeš 250 postov user posted image  tko da kar pridno čvekaj user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?