Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 14:35:05
|
|
|
|
Suzi*
|
Dolenjka, sej bo pucal, ko bom v P, takrat bo pa on delal generalno....kot prvič. Ko sem prišla iz P je blo vse spedenano. Bo pa za kazen mal posesal danes....upam, da mi ga uspe prepričat.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 14:35:34
|
|
|
|
MetiLu
|
Jest se sploh ne bom več pregovarjala glede roka babe babaste... Če je Ratko reku, da bo prej, pol bo prej! Sicer bomo pa jutri vidl, kaj dogaja tam spodaj. Suzi, si pa pridna Lihkar se mi je moja mamika najavila na kavico me zdej skoz hod čekerat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 14:38:15
|
|
|
|
Suzi*
|
jeeeee, 200tka. Zdej pa hitro vse, ki morte it, pejte že rodit.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 14:43:09
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jeeeee, 200tka. Zdej pa hitro vse, ki morte it, pejte že rodit. sej men se zdi da so tiste ki majo še dost cajta najbl neučakane , kolk bojo mele to neučakane , bojo tko tulili, ko bojo kej hotli takoooojjjj
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 14:43:53
|
|
|
|
Bajsa
|
Sem se mal ustrašla tele Dolenjke! Tko da tema je odprta, ko nas bodo zaklenil, bomo pa šle v 4. del. Pa upam, da bo to že dons. Drgač pa sej smo ugotovile, da ko bomo naklofale 200 strani, bo pa spet še en izgovor najdla, da nas ne pusti it....Evo ga, je že začela....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 14:48:08
|
|
|
|
mary_lou
|
Po moje bo jutr naval v porodnisnici k je polna luna, upam da sm med njimi
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 14:49:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Jest se sploh ne bom več pregovarjala glede roka babe babaste... Če je Ratko reku, da bo prej, pol bo prej! Rajš ne bom komentirala.... Ti že kazensko ne boš šla prej kot 16.2. Vse kaže, da je tvoj Janezek tut tak zbirčen kot mami Fant pač čaka na boljše čase
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 14:50:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Po moje bo jutr naval v porodnisnici k je polna luna, upam da sm med njimi Lubica, jutr je mlaj, ne polna luna. Polna luna je pa 21. al 22.2., takrat ko jih ima kar nekaj rok
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 14:58:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Bajsa bajsa bajsasta je odprla 4. del in pol se je ene par pacientk kr neki tam začel že oglašat Sem mogla it mal reda narest Bajsa, a ti je zdej jasn zakaj tvoj ne pride ven? Ker je tko neposlušen kot mami
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:02:47
|
|
|
|
Bajsa
|
Dolenjka da se nam jst teb slučajn tkole ko boš 25.2. še vsa polna okol skakala!!!! Sej bomo tuki no, dokler nas ne zaklenejo, sam a veš če je pa že 4 prpravlena, pa tud nč ne škoduje. Neposlušen je pa zarad tebe, k si ga reveža čist prestrašla. Ti ti babji!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:06:55
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Marusah si že klicala v P? Me zanima če v soboto tudi naročajo al samo med tednom?? Ker če te 8. naročijo se najbrž vidima, glede na to da se pri meni NIČ ne dogaja več. Sem klicala danes, pa mi je rekla, da se ne rabim nič naročat glede na to, ta imam rok v soboto. Naj kar pridem v soboto po 10. uri.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:09:35
|
|
|
|
Marusah
|
Joj babe, ve ste čist nore...ste res naklofale do 200-tke Sem na hitro prišla pogledat, če je kaj novega...imam obisk tako da ne morem glih čvekat. Pridem bolj proti večeru se priklopit na RR.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:15:21
|
|
|
|
mlavla
|
ma dones ste pa neustavljive...vas sploh več ne dohajam... jst grem še mal kavč popeglat..pol se pa še kej tipkamo..
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:23:35
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Dolenjka da se nam jst teb slučajn tkole ko boš 25.2. še vsa polna okol skakala!!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:32:01
|
|
|
|
buči
|
ku ku, še sem tukaj! No, v bistvu sem vesela, da sem še tukaj. Hvala za držanje pesti. Zmožem je vse ok, pri meni je moj 1. ctg pokazal nulo, je pa mali mali len, pod 130 utripa, tako da moram v petek na ctg v P, če ne bo še nič, ker me potipala, pa je komaj zatipala posteljico, ker je takooooo zadaj. Še ne ni spustila. Pa ful sem slabokrvna, moram kar 2 tableti na dan pojest ... Sva bila pa z možem na kosilu, prav fajn sem se najedla, pa pri tašči na kavi in buhteljnih, zdaj pa na sprehod, potem pa joto kuhat, potem pa jutri rodit. Hvala Štajerke, da ste nam za 2 uri posodili sonce! Bravo za 200-tko!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:37:09
|
|
|
|
jencili
|
hej, hej, evo tud pri nas je še vse po starem in nič ne kaže, da bi se kej pripravljalo za akcijo. No, sicer pa mam še 14 dni časa in se mi res nikamor ne mudi. Mal sm razmišljala in se z nešim malim zmenila, da mora do 13. še počakat v apartmajčku, pol pa bo mami stara že 26. in se lahko akcija prične. Dolenjka, bi to šlo skozi, al bom mogla res počakat do enega dneva prej? No, sicer bo pa takrat tud polna luna že imela vpliv in bomo šle vse kot po tekočem traku
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:37:55
|
|
|
|
MetiLu
|
Zdele sem si pa juhico pristavila, da bom spet mal papala. Me je mami potolažila, da ta vaga, ki mi jo je ona dala, laže za dve kile, zato jo je pa zamenjala. Doma imata zdej elektronsko. Pa sej to mi je že takrat rekla,pa se nisem dost sekirala, ker takrat vaga ni tolk kazala no mal potuhe prov pride Pa še moj oči me je poklical sem vesela, da so zdej odnosi boljši in sva na vezi Dolenjka, jest bom šla kar dones rodit, a prov? Sej vem, da boš pol dihala z mano, tko da ti dovolim, da še mal strašiš. Sam nehi pa mojga Janeza sekirat, ker se mi revež od sprehoda ni še nič javil, pa skoz mam trd trebuh Me je pa prejle moj razp****, jutri imam pregled in sem rekla, če me bo lahko on peljal, da ne bi šla sama, on pa men, da še ne ve, da bo šel najbrž s stricem delat in da imam avto in nej se sama peljem sej bi se res lahko, samo skoz je šefu težil, da bi bil za moje preglede rad frej, pol hod pa drugam delat no, sej pol dinarčke dam prinese, sam vseen ... sem tečna zdele
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:41:12
|
|
|
|
Janey
|
200tka zdaj pa lahko grem če nebo mali lih zdaj ven prišo....danes sem spet tečna ko driska. Bogi moj lubek mora vse to prenašat. Vsaka mu čast.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:41:34
|
|
|
|
mesecnica
|
Punce...eno vprašanje??? Jaz sem se šla zdajle tuširat (preden grem na CTG) in mi je iz nožnice šla neka sluz...tko mal rjavkasta...a mislite da bi to lahko bil čep??? Nisem mogla definirat, če je krvava...meni se bolj zdi rjavkasta... Lp,
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:54:58
|
|
|
|
Janey
|
mesečnica par dni pred porodom zna tečt rjav izcedek. Pomoje ni hujšega. Vpraši na ctg-ju
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:55:54
|
|
|
|
Janey
|
buči super da je z možekom vse ok...sem stiskala pestke.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 15:58:12
|
|
|
|
ELMA
|
Ja pa pečem nekaj dobrega z jabolkami in orehi in bom po vrh dala še smetano. NJAM , NJAM ta mali se že kolca v trebuhu .A ste lačne ??? pridite zvečer ko se shladi pecivo v Trbovlje, tiste dve ki pridejo prve dobijejo po en kos , gratis... , HITRO
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 16:00:44
|
|
|
|
ELMA
|
Pa še to na živce mi gre ta zvezdica , samo eno imam ,gdaj dobim drugo ?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 16:05:18
|
|
|
|
ELMA
|
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 16:06:36
|
|
|
|
MetiLu
|
Elma, ko napišeš 250 postov tko da kar pridno čvekaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?