dolenjka
|
Dan Vidm, da je dogajal med tek, ko sem jaz imela obiske Najprej moram mal pokomentirat, čeprav ne vem, če mi bo spomin segel tolk strani nazaj Meti, meni je rok uradno prestavil iz 22.2. na 15.2., 17.2. v podpisu je datum, ki ga je moj dragi "določil" Kolkr jst vem, je tebi Ratko sam neki sanju da je lahko 1 teden prej, glede na ocenjeno velikost po UZju, tko da to ne velja, če si sama rok prestaviš In ja, ta vikend boš še lepo doma u Grosupljama preživela, pa sej če ti bo dolgčas lahko h Pehti na kavo prideš Bajsika, prjatlca bivša, če se ne motim, si dobila odpustnico in kaj sem jaz zdaj kriva, če te otrok že zdaj ne uboga? Verjetn je po mami, ki mene ni hotla ubogat, zdej pa veš kako to zgleda Janey, zate velja podobno kot za Bajsiko. Ni treba mene krivit, če imate že sedaj neubogljive otroke Suzi ima pa lep bauhi, Pininga moram še pofirbcat Jaz sem bila tudi 1 uro na sprehodu pri nas po kmetih in v družbi ene prijateljice in njenega 14 mesečnega sinka Je tko lepo toplo in mirno tu pri nas, da bom šla popoldan z mojim mogoče še 1x No, zdej bo pa že kmal 200tka padla in če bo šlo tko naprej, se nam ni treba selit, ker nas bodo še danes zaklenili Janey, ne prehitevaj! Z Bamby imava že od začetka plan tak, da ne gremo s teme dokler nas ne zaklenejo in prosim, da ne kršiš pravil