|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
6.2.2008 13:16:06   
mesecnica
Hoj,

za mano je pa spet ena bolj malo prespana noč user posted image . Sem imela krče od polnoči pa do 10-ih zjutraj na vsakih 15 minut. Noro... Trebuh mi full trd rata potem pa krč zagrabi in ne spusti ene pol minute. Pa probavam neki dihat pa ni nič boljše... Jaz ne vem ali ne znam ali kaj je...
No ko pa sem se vstala je bila pa cca. 1,5 ure mir - no sedaj pa spet začenja vsake toliko časa...na približno 15 do 25 minut. Sploh ne vem...ali je to že kakšen začetek??? Imam popoldne CTG pa javim, če bo kaj novega...
No zdaj vsaj vidim, kako tiste punce trpijo, ki imajo non stop med menstruacijo krče. Jaz sem bila do zdaj (in upam da bom še naprej) ena izmed tistih srečnič, ki ni imela menstrualnih krčev.
Moj dragi je pa itak že čist nervozen, ko me vidi ponoči, da ne spim. Si danes sploh ni upal v Ljubljano na sestanek, pa sem ga kar sterala user posted image . Sem mu rekla, da itak ne smem v porodnišnico prej, kot pa ko bodo popadki najmanj na 5 minut in bodo trajali vsaj 2 uri. Saj je tako, a ne??? Uhhh...kriza v glavnem...me že zdaj na 15 minut kar boli, kaj še bo user posted image . Sem celo noč razmišljala, da bom v P vzela EA.

Ve ste pa tako hitre, da rabim čist vsakič ko se priklopim na net skoraj 1 uro in pol, da vse preberem...noro, res.

Punce, ki vam že zamuja...želim vam, da se čimprej začne, ker vem da si to najbolj želite...in da bo čim manj boleče...
Druge pa za njo, a ne?

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
6.2.2008 13:33:28   
pina-1
sem dodala slikice bauhija v album, pa eno slikico moje maškare..sam ne znam jo dovolj pomanjšat da bi jo dala v avtar...moram še to malo zgruntatuser posted image

suzika, zaradi gibov in cukra in velikosti, sam se mi res zdi neumno noter ležat pa dvakrat na dan na CTG hodit. Bom doma bolj počivala in pazla na vsak gib.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
6.2.2008 13:38:38   
larisa
user posted image Mesecnica, dogaja dogaja user posted image . Javi se nam....

Pinči, jaz pa mislim, da velikost ki jo G. tko radi omenjajo ni resno za jemat....potem bi mogla jaz že prejšnji teden rodit, ker skos za 14 dni prehiteva, ampak so mi na treh koncih rekli da se PDP-ja po 14 tednu nikoli ne spreminja več, ker ni objektivno ampak odvisno od izvajalca UZ....pa je bolje tako, ker potem pa neki omenijo (ponavadi imajo tud na ctg-ju razne samogovore o popadkih, mi pa jih niti ne čutimo), mi pa pol še bolj težko čakamo....
Kar se tega tiče sem pa vesela da moj G. ni preveč zgovoren in mi pove, kar je zame pomembno, ne pa nekih predvidevanj, a la mogoče bo prej itd...user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
6.2.2008 13:41:09   
katka37
Pina, jaz grem na resize pictures, advanced, custom in vtipkam številki v okenci 73 in 73 in potem mi gre v avatar.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
6.2.2008 13:41:11   
Bajsa
Ojla punce!
Jst sm se pa glih zdele neki spomnila. A čmo mi lepo naklofat do 200-tke, pol pa kr naprej na 4. del gremo, da ne bomo čakale, da nas zaklenijo. Sej veste kaj je Dolenjka rekla, da ko bomo pa 4 začele gremo pa lohk rodit. Sej veste no, a me razumete, to so zdej že dejanja iz obupa. Sploh ne vem kako unim uspeva, ki so več kot en teden čez rok. No jst bom kr odprla 4. del, da nas bo pripravljen počakal.
Zdej grem pa na user posted image , me je taščica povabila user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
6.2.2008 13:58:40   
*Naja
Bajsa- joj to so pa res že dejanja obupauser posted image Sj mogoče boš pa danes šla.....

Suzi in Pina- lepi bauhiji. Se mi zdi, da je moj tudi tu nekjeuser posted image user posted image user posted image .

Torčica- svaka čast, da še na orbitrk zlezeš. Jst sm sam mal bolj pokonci, pa imam trebuh tolk trd, da se mi zdi, da bo eksplodiraluser posted image .

Neni13- Ja, v celjski P. so zlati.....res si lahko pomirjenauser posted image user posted image user posted image .

petrc@- v celjski P te dajo, ko si 2-3cm odprta, že v porodnouser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
6.2.2008 14:01:04   
*Naja
Sem bila dopoldan na obisku pri sosedi, ki ima mesec dni staro pupiko. Sem dala skozi cel dopoldanski ritual...od previjanja....hranjenja....črpanja mleka....user posted image Je blo prav fajn, pa tudi ta novopečena mamica je takšna, da je nič ne moti, če sem bila jst zraven in rada pove svoje izkušnje. 

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
6.2.2008 14:02:03   
*Naja
Zdej bom pa tolk dolgo pisala, da se stran obrne in smo končno na 200tki.....

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
6.2.2008 14:03:13   
*Naja
Kje ste ostale, da bi majčken pomagale....user posted image user posted image user posted image

Ker potem morem it pa kosilce v želodček vržt....špinačka in pire krompir.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
6.2.2008 14:03:28   
pina-1
katka hvala za navodila. mi je ratalo...sedaj mam mojo malo maškarco v avtarjuuser posted image user posted image user posted image

jaz pa grem sedaj počasi na kafe k sosedi, ki ima pupiko staro 4 mesece...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
6.2.2008 14:07:53   
larisa
No Lara, da tii mal pomagam....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
6.2.2008 14:09:10   
larisa
Ampak sej ne vem, če si želim, da greste, k pol bom sama, me prov nič še ne špika in matra....pol bom mogla bit pa sama tleuser posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
6.2.2008 14:18:59   
dolenjka
Dan user posted image

Vidm, da je dogajal med tek, ko sem jaz imela obiske user posted image

Najprej moram mal pokomentirat, čeprav ne vem, če mi bo spomin segel tolk strani nazaj user posted image

Meti, meni je rok uradno prestavil iz 22.2. na 15.2., 17.2. v podpisu je datum, ki ga je moj dragi "določil" user posted image  Kolkr jst vem, je tebi Ratko sam neki sanju da je lahko 1 teden prej, glede na ocenjeno velikost po UZju, tko da to ne velja, če si sama rok prestaviš user posted image  user posted image  user posted image  In ja, ta vikend boš še lepo doma u Grosupljama preživela, pa sej če ti bo dolgčas lahko h Pehti na kavo prideš user posted image

Bajsika, prjatlca bivša, če se ne motim, si dobila odpustnico in kaj sem jaz zdaj kriva, če te otrok že zdaj ne uboga? Verjetn je po mami, ki mene ni hotla ubogat, zdej pa veš kako to zgleda user posted image

Janey, zate velja podobno kot za Bajsiko. Ni treba mene krivit, če imate že sedaj neubogljive otroke user posted image  user posted image  user posted image

Suzi ima pa lep bauhi, Pininga moram še pofirbcat user posted image

Jaz sem bila tudi 1 uro na sprehodu pri nas po kmetih in v družbi ene prijateljice in njenega 14 mesečnega sinka user posted image  Je tko lepo toplo in mirno tu pri nas, da bom šla popoldan z mojim mogoče še 1x user posted image

No, zdej bo pa že kmal 200tka padla in če bo šlo tko naprej, se nam ni treba selit, ker nas bodo še danes zaklenili user posted image  user posted image  user posted image  Janey, ne prehitevaj!
Z Bamby imava že od začetka plan tak, da ne gremo s teme dokler nas ne zaklenejo in prosim, da ne kršiš pravil user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
6.2.2008 14:22:01   
mary_lou
Evo da otvorimo 200 stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
6.2.2008 14:22:32   
mary_lou
Ni ratalo ponovni poskus

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
6.2.2008 14:23:03   
mary_lou
Ma dons mi nc ne gre tko k jest hocm

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
6.2.2008 14:23:58   
dolenjka
Dej pejt mal na sonček mary_lou, bo takoj boljš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
6.2.2008 14:25:42   
mary_lou
Mam pa eno vprasanje tiste k ste ze bl na koncu a vasi user posted image se skoz ful intenzivno migajo? k moj ne vec pa tud gibi so cist nezni sicer sm pozorna da jih je 10 ampak se vcasih prov namatram da jih tok prestejem se morm cist umirit da ga cutim, sej jutr mam pregled in bom to omenila sam zanima me ce me more kej skrbet?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
6.2.2008 14:26:13   
larisa
Evo vam pripopam en zanimiv link, za po porodu, pa se lahko zdej mal naučite in pripravite. Men se zdijo take zadeve ful fajn, upam da še kateri....

http://www.masazadojencka.si/

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
6.2.2008 14:27:08   
mary_lou

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dej pejt mal na sonček mary_lou, bo takoj boljš user posted image

Caki da kavo popijem sm glih iz pojstle

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
6.2.2008 14:27:14   
MetiLu
Ekola, pa sem se sprehodila. Sej zdej mam spet čist trd trebuh, samo tale sonček je zlata vreden user posted image

Bajsa, dobra ideja user posted image  ti kar odpri 4. del, grem prec tja, ko tlele zafilamo.

Larisa, sej glede UZ in prestavljanja rokov se čist strinjam s tabo, samo vseeno pa še veselo upam, da bo naš še ta teden ven prišel user posted image  sicer mi pa G "uradno" ni spremenil pdp-ja...

Če vas kej firbec matra, sem tud jest moj vampek dodala v album user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
6.2.2008 14:27:18   
Suzi*
Jaz pa kopalnico glancam....generalno....sem prišla mal počivat, zdej grem pa naprej po kolenih puzat. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
6.2.2008 14:29:47   
dolenjka
Suzi, a ne bi ti to vašmu prepustila user posted image  Npr kot kazensko za včerajšnji "zgodnji" prihod domov user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
6.2.2008 14:30:21   
larisa
Meti, še zmeraj lep trebušček user posted image user posted image user posted image . Ampak men se sploh ne zdi da je nizko user posted image user posted image . Tko ga imam tud jaz, pa so mi rekli da se ni nč spustil....user posted image , al pa jst ne znam pogledat....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
6.2.2008 14:32:51   
Suzi*
Meti lep bauhi user posted image , ampak res ni spuščen.
Pinči ima pa tud lepga bauhija. user posted image  
Se mi zdi, da ga imam jaz še najbolj nekje spodaj. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?