Bajsa
|
Evo mene še vedno 2v1! Ste pa res čveke! Zdele sem brala skor dve uri, pa sem vmes že skor vse pozabla, kar sem hotla pokomentirat. Kar se tiče čaja iz malinovih listov, jst ga mam sam še za dons zvečer, pa mi ne nuca zgleda čist nč, ker v ponedeljek nisem bla še nič odprta! In sem besna kot , ker se še nič ne dogaja! Dones mamo spet žurko v apartmaju, me že prav trebuh boli, take premike ma tale naš . Jutr me spet čaka amnio, pa mi je kr mal odveč, ni tko neboleča. Mislem, sej je za zdržat, sam ni pa glih prijetno no. Upam, da se bo pol res kej začel dogajat. Naša mami je že vsa vesela, ker jo vnuk / vnučka tako uboga, je rekla da more počakat na leto podgane, ker je pol to oh in sploh super otroček, pa zgleda da bo res počakal / a. No sej mami se je bolj hecala, bi tud ona že rada bla babica. Prvič zanjo! Mi je ful dobr ker mam tok mlado mami, je stara 41 let, pa je ful faca, v bistvu moja najboljša prjatlca, zaveznica, vse! Moja sestra, ki pa danes praznuje, mi pa že cel teden teži, da morem it dones rodit, da bosta skupi praznovala / i. Po moje bo pa naš že takoj pokazal, da ne bo ubogal nobenga in se bo odločil pridet, ko bo njemu pasal ( no razen Dolenjke se boji) No zdej sm se mal razpisala. Dolenjka, tebe uradno ne maram več, ker si mi zacoprala in prestrašla , da noče vn! Vsem, ki nimate sončka pošiljam veliko sončka, ker pri nas ga je za vse dost. Komi čakam, da pride naš domov, mogoče me bo na sprehod peljal...