|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
6.2.2008 10:51:38   
buči
Zdaj pa res grem. Držite pesti, pa pa. Če se popoldne ne javim, sem v p. Tulte z mano!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
6.2.2008 10:52:01   
Neni13
Dolenjka hvala za odpustnico user posted image user posted image user posted image

Sam pri meni se še vedno popolnoma nič ne dogaja... user posted image  rogovili po trebuhu, kot da trenira za svetovno prvenstvo v fuzbalu!!
jaz pijem malinov čaj, terapije akupunkture sem dala skoz, vsak dan se sprehajam v hrib, itd. v glavnem vse kar naj bi sprožilo porod..user posted image
Pa še niti popadka nisem doživela...user posted image  Vsaj bolelo me ni nič...
Se mi zdi, da so se mi fajn zmotili pri  PDP....user posted image
Jutri imam totalen pregled, kri, urin, CTG, vaginalni pregled, UZ, pa da vidimo...

Lara 76,a potem praviš, da so prijazni v Ce P? Super, jaz sem tudi slišala same pohvale...

Kaj je BUČI,  a bova malo podregali te naše user posted image ? Men se zdi, da naju bodo vse prehitele....., fajn opravi danes..

Jaz imam pa že 2 dni tolk energije, kar prekipevam...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
6.2.2008 10:52:15   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: torcica
Suzi, ful lep trebušček user posted image , se mi pa zdi, da je že kar nizko.

To, da je nizko, so tud včeraj sestre pri G komentirale. Pa mam danes res občutek, kot da imam glavo skor med nogami. user posted image  Tud težko normalno sedim, moram bit kar mal zleknjena in noge narazen. user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
6.2.2008 10:54:29   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Jaz imam pa že 2 dni tolk energije, kar prekipevam...

...sem prej ponujala, če katera menja mal energije za odhod v P, pa ni blo nič zanimanja. Tko, prav naj vam bo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
6.2.2008 10:54:41   
Janey
dolenjka sem zate spremenila podpisuser posted image user posted image ZDAJ PA ZAČNI COPRAT. Če bo danes dobiš eno veliko milko s celimi lešnikiuser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
6.2.2008 10:56:07   
Februarka08
Evo, jaz sem stuširana, oblečena, celo aleluja je zapelauser posted image , zdej pa čakam možeka da popijeva hitro kapučino in da se malo ohrabri z sendvičem (čeprav je vegeterjanski, ker je danes postuser posted image ), potem pa na pregled... Upam, da bo kaj zanimivega... Mi je pa že celo jutro slabo, ne vem od kaj... user posted image
Pridno klofajte strani, vas berem verjetno šele popoldne, ker imam še frizerja vmes.user posted image
Pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
6.2.2008 11:00:22   
ELMA
Se sem išla na seznam nosečk pogledat,in sem vidila da imaš eden dan za mano rok , jaz imam torcica 26.2.08  rok.

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
6.2.2008 11:12:43   
listek1
dan punce, jaz sem pa ravno spila kavico, pojedla, spala pa skoraj nič, ker me še vedno ful matra. ful mam krče, ampak včerja popoldne je bilo malo miru, ponoči pa spet akcija. Jutri imam pregled v lj porodnišnici in upam res upam, da bi se kaj začelo dogajat. Pa da vidim tudi kako se bojo pa jutri obnašal, ker bom prišla zjutraj user posted image  a ma jutri zjutraj še katera pregled v lj porodnišnici? Men so rekli naj pridem čimbolj zgodaj, da ne bi naletela na gužvo. Pridne bodte in vsem, ki imate danes pregled veliko sreče.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
6.2.2008 11:31:20   
Janey
Marusah si že klicala v P? Me zanima če v soboto tudi naročajo al samo med tednom?? Ker če te 8. naročijo se najbrž vidima, glede na to da se pri meni NIČ ne dogaja več.

Zdaj pa res grema na sončkauser posted image user posted image še dobro da naju čakauser posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
6.2.2008 11:51:56   
polonca78
jst sem tudi že vsa dišeča in gladka in čakam na pregled. a se je Bajsa že kaj oglasila danes ali je že v P?

punce, prosim da se držite vrstnega reda. user posted image user posted image user posted image najprej smo na vrsti tiste, ki zamujamo, šele potem ste ostale. user posted image

če mi ne bo danes G rekla, da se že kaj dogaja, se mi bo kar strgalo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
6.2.2008 11:57:51   
Suzi*
Sem klicala v P, da bi se naslednji teden naročila na CTG....mi je rekla naj pridem ob 12 uri v ponedeljek in da se čaka user posted image user posted image ....kaooossss. To me res jezi, ker nič na uro ne naročajo. prideš in potem čičaš in čakaš, da se te kdo usmili. Pri moji G sem vedno na uro prišla in takoj šla v "obdelavo".
Anandrej, naslednji CTG torej 11.2.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
6.2.2008 12:04:07   
Suzi*
pinči, ku-ku. user posted image kako je blo na pregledu??

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
6.2.2008 12:13:28   
polonca78
odhajam na pregled in vas lepo prosim, da držite pesti user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
6.2.2008 12:16:34   
maja80
Jaz ravno iz CTG-ja in nič posebnega ni pokazalo. user posted image  je še ves živahen in se mu dobr godi tam kjer je. Tko, da so me spet naročili 8.2. na CTG, če ne bo prej kaj. Zgleda mu je fino tam kjer je, da še noče ven. user posted image  Dokler je vse vredu ni panike. Bomo pa še malo čakali in čakali, čeprav smo že čez rok.

Lep sončen pozdrav vsem skupaj!

papa

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
6.2.2008 12:17:15   
larisa
Čveke, a nimate nč za delat, da sam čvekate user posted image , pol pa tolk učke trpijo, ker morram tko hitro brat, da še vmes ne počvekate preveč user posted image user posted image user posted image

Jst pa sploh ne vem, če bi že šla. Vse si tolk želite it (v P. namreč), jaz pa še niti ne tolk....A mislte da je to kej narobe user posted image user posted image ??

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
6.2.2008 12:19:04   
petrc@
ALO!!!Še ena februarčica,k sem skoz misnla da bomo januarja rodil,celo majčko z napisom PRIDEM JANUARJA sem skoz nosila,evo pa še zdej čakamouser posted image user posted image user posted image
No baje da sem že 4cm odprta,popadkov ni od nikoder,tko da jih čakam da pol šibamo v P.Sem se spravla mal po stanvanju pospravlat,...mogoče me prežene.

Lep pozdrav,P

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
6.2.2008 12:59:03   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Janey, se čisto strinajm s tabo, vedno manj je učiteljev, ki so hrati še ljudje. Jaz se to trudim biti in mislim, da mi ratuje. Rada imam svoj poklic in uživam v njem. Edino ena poklicna deformacija ostaja za doma: Ko enkrat rečem, pač rečem in ne maram, da Aljaž preveč oporeka. In potem revež pravi, da sem huda mami ... user posted image  Saj ni vedno tako, ampak ...

Buči, to tudi moja dva rečeta za mene.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
6.2.2008 13:01:19   
Bajsa
Evo mene še vedno 2v1!
Ste pa res čveke! Zdele sem brala skor dve uri, pa sem vmes že skor vse pozabla, kar sem hotla pokomentirat.
Kar se tiče čaja iz malinovih listov, jst ga mam sam še za dons zvečer, pa mi ne nuca zgleda čist nč, ker v ponedeljek nisem bla še nič odprta! In sem besna kot user posted image , ker se še nič ne dogaja! Dones mamo spet žurko v apartmaju, me že prav trebuh boli, take premike ma tale naš user posted image .
Jutr me spet čaka amnio, pa mi je kr mal odveč, ni tko neboleča. Mislem, sej je za zdržat, sam ni pa glih prijetno no. Upam, da se bo pol res kej začel dogajat. Naša mami je že vsa vesela, ker jo vnuk / vnučka tako uboga, je rekla da more počakat na leto podgane, ker je pol to oh in sploh super otroček, pa zgleda da bo res počakal / a. No sej mami se je bolj hecala, bi tud ona že rada bla babica. Prvič zanjo! Mi je ful dobr ker mam tok mlado mami, je stara 41 let, pa je ful faca, v bistvu moja najboljša prjatlca, zaveznica, vse!
Moja sestra, ki pa danes praznuje, mi pa že cel teden teži, da morem it dones rodit, da bosta skupi praznovala / i. Po moje bo pa naš user posted image  že takoj pokazal, da ne bo ubogal nobenga in se bo odločil pridet, ko bo njemu pasal ( no razen Dolenjke se boji)
No zdej sm se mal razpisala.
Dolenjka, tebe uradno ne maram več, ker si mi zacoprala in prestrašla user posted image , da noče vn!

Vsem, ki nimate sončka pošiljam veliko sončka, ker pri nas ga je za vse dost. Komi čakam, da pride naš domov, mogoče me bo na sprehod peljal...

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
6.2.2008 13:04:58   
katka37
Pa še poročilo s pregleda: imela med ctg popadek (če mi ne bi sestra povedala, ne bi niti vedela, sem mislila, da je samo otrdevanej), me pa tudi ves čas boli spodnji del trebuha in križ, moram gledati na krče- sledijo si na 15 do 20 minut. Popoldan imam pa še enkrat ctg, bomo videli.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
6.2.2008 13:06:52   
MetiLu
iiiiiiiiiiiii, pri nas je pa sonček posijal user posted image  user posted image  user posted image  bo treba na špancir

Larisa, nič nisi čudna. Sej jest tud kakšen moment še ne bi šla, pol pa spet komaj čakam, da grem user posted image  

Malica je že za mano, ena banana, 3 cookiji in navaden jogurt. Kosila najbrž spet ne bo, ker bo moj šel itak s stricem na malco, najboljš da si jaz župco iz skrinje vzamem, pa pol kašico zakuham,pa bo user posted image  Spet samo o hrani govorim user posted image  user posted image  user posted image

Kam ste se vse poskrile?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
6.2.2008 13:08:52   
pina-1
daaaaaaannnnn!

ampak ve n iste normalne...Kolko ste načvekale v tem času ko me ni bilouser posted image user posted image user posted image user posted image  če pa danes ne pade 200-tka, pa ne vem.user posted image user posted image user posted image

v glavnem, meni se rola..... sem bla že ob 8 na CTG. Naše punčare nismo mogli zbudit in sem la 45 min. priklopljena na ctg, ona pa ne duha ne sluha. 28 krat so mi storili zamenjati položaj. No na koncu nam jo je le uspelo zbuit. Hudiče mli, že sedaj trmari in dela po svojeuser posted image . POl sem pa še morala čakati na G da je prišla iz ambulante. Mi je nardila pregled in takoj še UZ.  Ugotovili smo, da se spodaj vse pripravlja, da je glavica že nizko vendar ne v nizkem štartu, MV je mehak ampak zaprt, potlejica je pa zrela (karcerogenauser posted image ), plodovnice je dovolj. Naša deva pridno vadi dihanje, kar pomeni, da se ji dobro godi. Tudi izvid hemoglobina je dober- 129.user posted image user posted image
Sem pa pokasirala list za beleženje gibov, tako da moram pisat vsak gib. ČE do petka ne naštejem 10 giov na dan, moram v petek na CTG, če ne pa sem zopet naročena v petek 15.02.

pa kmalu bi skasirala počitnice v B, ampak sem rekla da bom doma pridnauser posted image user posted image user posted image

aja, p aše nekdo naj me razsvetli, ker ne razumem več nič. Po G naj bi bila danes noseča točno 37t, naša dečva pa je velika za 38t 5duser posted image user posted image user posted image

Buči in vse ki čakate upam, da boste hitro končale v P. Pri nas v Izoli je kar velika gužva... februarčki se rojevajo kot za stavouser posted image

Suzika, maš res lepi bauhi. Mene so včeri slikali sam nimam še slik. Grem sedaj v ogledalo nardit eno, da vidite v kakšnem obsegu se mi gibljemouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
6.2.2008 13:10:49   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Se sem išla na seznam nosečk pogledat,in sem vidila da imaš eden dan za mano rok , jaz imam torcica 26.2.08  rok.

Ni problema, bova naklofale še enkrat po 200 strani in postavile rekord user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
6.2.2008 13:14:43   
MetiLu
Pina, če so na UZ ugotovili, da je vaša večja, pol maš vse šanse, da pride 1 teden prej. Tako so tud pri meni in Dolenjki odkrili, zdej pa čakam, da se kej začne, pa kar nič ne kaže. Tko, da sem jest po G noseča 38t5d, po zadnjem UZ pa 39t5d user posted image  No, še kar upam, da bo še ta teden, ker se mi zdi, da je lažje rodit 3 kot 4 kilskega dojenčka user posted image  

Zdej grem pa na sprehod, mogoče bo kej pomagal user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
6.2.2008 13:15:21   
Bajsa
Sm pozabla prejle!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem novopečenim mamicam!

Jst grem jest spet. Sm že skledo čokolinota prej zmazala, ko sem vas brala, zdele bi pa še kos kruha z majonezo in paradižnikom, ker tale čaj malinov se mi že mal gabi.... Morem okus popravt user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
6.2.2008 13:15:34   
Suzi*
Pri nas je tud zdaj sonček pokukal. user posted image  Pa košek za user posted image  sem oblekla in posteljnino zrihtala. se mi pa še vedno bolj malo da.
Tud jaz sem danes lačnaaa, sem že 2x zajtrkovala. user posted image  pa bi spet nekaj jedla. user posted image

Pina, mogoče boste pa res šli prej v P, če je beba tako velika. zakaj bi pa mogla bit v B???user posted image  A zarad gibov al kaj???

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?