|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med soro...
5.2.2008 10:24:13   
Mesečnica
Zadnjič sem se spomnila na eno zanimivo teorijo, da na partnersko zvezo vpliva tudi to, na katerem mestu ste v vrstnem redu sorojencev v družini. Sicer itak ni znanstveno preverjena, ampak malo za zabavo bo pa že user posted image .

Ideja je ta: prvorojenci imajo v partnerstvu drugačne želje, navade, pričakovanja kot drugorojenci ali pa tretjerojenci itd. Edinci naj bi bili spet drugačni ... Zaradi teh lastnosti naj bi se prvorojenci boljše ujemali z nekom, ki je mlajši otrok v družini, ker so na tako vezo že navajeni iz otroštva. Tudi dva neprvorojenca naj bi se bolje razumela kot dva prvorojenca. Ne spomnim se več, kako je z edinci user posted image .

No, pa sem malo razmišljala za nazaj. Sem starejša sestra (prvorojenka, imam enega mlajšega brata). Vse moje zveze do te z možem so bile s starejšimi brati, pa se niso obnesle user posted image . Moj mož je pa mlajši brat (ima enega starejšega brata). To naj bi bila po teoriji ena od idealnih kombinacij user posted image user posted image user posted image . Zaenkrat nama zelo dobro laufa ta najina veza. Mogoče res zato, ker sem jaz kot prvorojenka v vezi navajena komandirati, on pa je kot mlajši brat navajen ubogati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, da je štos še večji, je tudi dejansko mlajši od mene (1 leto).

Kako pa je pri vas? Dajmo malo preveriti teorijo user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ...
5.2.2008 10:27:15   
Naja31
Mogoče je pa kaj na tem. Jaz sem drugorojenka (imam starejšega brata), moj mož je prvorojen (je imel mlajšega brata). Ne vem pa če se zaradi tega kaj bolj zastopiva. Dvomim.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 10:30:21   
Sandra*
Jaz sem prvorojenka, partner pa tretjerojenec

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 10:34:10   
mala maja
oba sva prvorojenca in se dobro zastopiva (do sedajuser posted image user posted image )

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 10:36:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

Ja in?

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2008 10:42:11   
bučkabb
mogoče pa to res kaj velja, midva se dober razumema pa je moj prvorejenec jaz pa tretjerojenka.

moj brat ki je prvorojenec je mel punco edinko in nikakor ni štekalo, sta hotla oba vsak po svoje komandirat in se je kr iskril.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2008 10:49:07   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

Ja in?

user posted image user posted image user posted image  joj al bina, dons me boš pa spravla v dobro voljouser posted image . A si z levo nogo vstala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2008 11:28:55   
gajka
Jaz sem drugorojenka, partner pa ''istorojenec''. user posted image Ima brata dvojčka, je pa vseeno nekaj minut prej pogledal na svet, torej ga lahko smatram kot prvorojenca. user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2008 11:58:19   
sončnica24
Midva sva oba prvorojenca in se dobro zastopima.

Vem pa nekaj da bi full težko imela mlajšega fanta od sebe, ker sem imela samo enega pa mi je blo full smešno, se mi je vedno zdelo da je moj mlajši brat in sva tudi zaradi tega full hitro končalauser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2008 12:26:14   
tinkatonka
Pri nas tudi drži. On je provorojenec jaz drugorojenka. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2008 12:31:17   
Tanik
jaz sem tretjerojenka, moj je edinec.
kakšna kombinacija je to?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2008 12:38:58   
cina
Mi2 sva pa oba2 najstarejša od treh otrok in sem mnenja, da mogoče malo pa le pripomore to dejstvo k temu, da določene stvari podobno vidiva....ipd

teorija je zanimiva, jaz je pa sigurno ne potrjujemuser posted image

to je podobno kot tisto, a se privlačijo nasprotja ali pa podobnostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2008 12:57:43   
Lunca1
Moj je najmlajši in sicer drugorojenec, jaz prav tako, v bistvu tretjerojenka, s tem da sem mlajša od dvojčic

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2008 13:02:06   
Nika v službi
Jaz sem prvorojenka in zadnjerojenka - edinka. Mož je mlajši od mene (me prav nič ne motiuser posted image ) in je prvorojenec, najstarejši med 3 otroci.
Se odlično razumeva.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2008 13:12:05   
dulcinea
Moj je prvorojenec, jaz pa druga - zadnja. Zaenkrat klapava OK.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.2.2008 13:15:15   
cukr07
Jaz sem prvorojenka, mož je drugorojenec.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.2.2008 13:33:27   
Anonimen
Jaz sem prvorojenka, mož edinec, kaj pa naj bi to pomenila pa se mi sanja neuser posted image .

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.2.2008 13:35:20   
Maxica
Zgleda, da pri nama drži. Mož je prvorojenec, jaz pa drugorojenka.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.2.2008 13:41:29   
tanikaa
Pri nama ne drži. Oba sva prvorojenca.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.2.2008 15:06:37   
Muca83
Zanimiva teorija, če pa kaj drži pa ne vem.

Jaz sem drugorojenka (imam starejšo sestro), moj je pa tretjerojenec od štirih. In se res super razumeva. Sem pa pomoje jaz bolj nagnjena k temu, da mora biti po moje kot on.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.2.2008 15:57:21   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica

Zaenkrat nama zelo dobro laufa ta najina veza. Mogoče res zato, ker sem jaz kot prvorojenka v vezi navajena komandirati, on pa je kot mlajši brat navajen ubogati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, da je štos še večji, je tudi dejansko mlajši od mene (1 leto).

Kako pa je pri vas? Dajmo malo preveriti teorijo user posted image user posted image user posted image

Jaz sem prvorejenka, on je drugorojenec. Jaz sem navajena komandirati, on ni navajen ubogatiuser posted image . Po tej toriji pomeni da je znjim nekaj narobe??user posted image user posted image
Je od mene mlajši 7 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 21
5.2.2008 20:01:13   
LIDJOČKA
IZVIRNO SPOROČILO: natka28

jaz sem tretjerojenka, moj je edinec.
kakšna kombinacija je to?

Pri nama je ravno obratno.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.2.2008 20:20:35   
majcci
Jaz sem edinka, mož pa je prvorojenec, pa se zelo vredu razumema.

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.2.2008 23:51:47   
massylou
Jaz sem v tvojo teorijo prepričana. Že nekaj časa. In, verjela ali ne, ima tudi znanstveno podlago. Saj vendar vsak od nas v življenju teži k temu, česar je vajen in kar mu je najbližje. Starejši imajo drugačne vzorce vedenja in samozavedanja, kot drugo-, tretje-, ... rojenci. In iščejo tiste osebe, ki jim njihovo vedenje ustreza in obratno.

Edinci? Odvisno od vzgoje, ampak dostikrat rabijo koga, ki bo videl samo njih, bo zelo močna osebnost, ali pa jih bo malo brcnil v rit user posted image . Edinci: brez zamere.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.2.2008 3:30:54   
Anonimen
Jaz sem edinka (kolikor mi je znano user posted image ), Kamikaza je pa najstarejši od treh otrok (eden je žal umrl po rojstvu user posted image ). In se obnese.

Čakaj malo... kako je bilo pa pri bivših... hmmm...

Bivši mož je bil srednji od petih otrok. Kako se NI obneslo, že veste. user posted image
Tisti bivši, katerega žena je danes RR-ovka, je tudi starejši (od dveh otrok). Laufalo, dokler je. user posted image
Mater, pa še en moj bivši je danes mož od ene RR-ovke. Obneslo? Ma kdaj so se pa avanture še obnesle. user posted image
O, đizus - pa brat od ene RR-ovke je tudi moj bivši (ta je bil pa mlajši, od dveh). In tudi on je BIVŠI, torej... user posted image

Faaak, jaz imam vse bivše nekako na RR-u... odoh ja odavde. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?