Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med soro... 5.2.2008 10:24:13
|
|
|
|
Mesečnica
|
Zadnjič sem se spomnila na eno zanimivo teorijo, da na partnersko zvezo vpliva tudi to, na katerem mestu ste v vrstnem redu sorojencev v družini. Sicer itak ni znanstveno preverjena, ampak malo za zabavo bo pa že . Ideja je ta: prvorojenci imajo v partnerstvu drugačne želje, navade, pričakovanja kot drugorojenci ali pa tretjerojenci itd. Edinci naj bi bili spet drugačni ... Zaradi teh lastnosti naj bi se prvorojenci boljše ujemali z nekom, ki je mlajši otrok v družini, ker so na tako vezo že navajeni iz otroštva. Tudi dva neprvorojenca naj bi se bolje razumela kot dva prvorojenca. Ne spomnim se več, kako je z edinci . No, pa sem malo razmišljala za nazaj. Sem starejša sestra (prvorojenka, imam enega mlajšega brata). Vse moje zveze do te z možem so bile s starejšimi brati, pa se niso obnesle . Moj mož je pa mlajši brat (ima enega starejšega brata). To naj bi bila po teoriji ena od idealnih kombinacij . Zaenkrat nama zelo dobro laufa ta najina veza. Mogoče res zato, ker sem jaz kot prvorojenka v vezi navajena komandirati, on pa je kot mlajši brat navajen ubogati . Aja, da je štos še večji, je tudi dejansko mlajši od mene (1 leto). Kako pa je pri vas? Dajmo malo preveriti teorijo
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 10:27:15
|
|
|
|
Naja31
|
Mogoče je pa kaj na tem. Jaz sem drugorojenka (imam starejšega brata), moj mož je prvorojen (je imel mlajšega brata). Ne vem pa če se zaradi tega kaj bolj zastopiva. Dvomim.
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 10:30:21
|
|
|
|
Sandra*
|
Jaz sem prvorojenka, partner pa tretjerojenec
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 10:34:10
|
|
|
|
mala maja
|
oba sva prvorojenca in se dobro zastopiva (do sedaj )
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 10:36:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Jaz sem prvorojenka, partner pa tretjerojenec Ja in?
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 10:42:11
|
|
|
|
bučkabb
|
mogoče pa to res kaj velja, midva se dober razumema pa je moj prvorejenec jaz pa tretjerojenka. moj brat ki je prvorojenec je mel punco edinko in nikakor ni štekalo, sta hotla oba vsak po svoje komandirat in se je kr iskril.
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 10:49:07
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Jaz sem prvorojenka, partner pa tretjerojenec Ja in? joj al bina, dons me boš pa spravla v dobro voljo . A si z levo nogo vstala
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 11:28:55
|
|
|
|
gajka
|
Jaz sem drugorojenka, partner pa ''istorojenec''. Ima brata dvojčka, je pa vseeno nekaj minut prej pogledal na svet, torej ga lahko smatram kot prvorojenca.
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 11:58:19
|
|
|
|
sončnica24
|
Midva sva oba prvorojenca in se dobro zastopima. Vem pa nekaj da bi full težko imela mlajšega fanta od sebe, ker sem imela samo enega pa mi je blo full smešno, se mi je vedno zdelo da je moj mlajši brat in sva tudi zaradi tega full hitro končala
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 12:26:14
|
|
|
|
tinkatonka
|
Pri nas tudi drži. On je provorojenec jaz drugorojenka.
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 12:31:17
|
|
|
|
Tanik
|
jaz sem tretjerojenka, moj je edinec. kakšna kombinacija je to?
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 12:38:58
|
|
|
|
cina
|
Mi2 sva pa oba2 najstarejša od treh otrok in sem mnenja, da mogoče malo pa le pripomore to dejstvo k temu, da določene stvari podobno vidiva....ipd teorija je zanimiva, jaz je pa sigurno ne potrjujem to je podobno kot tisto, a se privlačijo nasprotja ali pa podobnosti
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 12:57:43
|
|
|
|
Lunca1
|
Moj je najmlajši in sicer drugorojenec, jaz prav tako, v bistvu tretjerojenka, s tem da sem mlajša od dvojčic
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 13:02:06
|
|
|
|
Nika v službi
|
Jaz sem prvorojenka in zadnjerojenka - edinka. Mož je mlajši od mene (me prav nič ne moti ) in je prvorojenec, najstarejši med 3 otroci. Se odlično razumeva.
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 13:12:05
|
|
|
|
dulcinea
|
Moj je prvorojenec, jaz pa druga - zadnja. Zaenkrat klapava OK.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 13:15:15
|
|
|
|
cukr07
|
Jaz sem prvorojenka, mož je drugorojenec.
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 13:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem prvorojenka, mož edinec, kaj pa naj bi to pomenila pa se mi sanja ne .
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 13:35:20
|
|
|
|
Maxica
|
Zgleda, da pri nama drži. Mož je prvorojenec, jaz pa drugorojenka.
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 13:41:29
|
|
|
|
tanikaa
|
Pri nama ne drži. Oba sva prvorojenca.
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 15:06:37
|
|
|
|
Muca83
|
Zanimiva teorija, če pa kaj drži pa ne vem. Jaz sem drugorojenka (imam starejšo sestro), moj je pa tretjerojenec od štirih. In se res super razumeva. Sem pa pomoje jaz bolj nagnjena k temu, da mora biti po moje kot on.
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 15:57:21
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica Zaenkrat nama zelo dobro laufa ta najina veza. Mogoče res zato, ker sem jaz kot prvorojenka v vezi navajena komandirati, on pa je kot mlajši brat navajen ubogati . Aja, da je štos še večji, je tudi dejansko mlajši od mene (1 leto). Kako pa je pri vas? Dajmo malo preveriti teorijo Jaz sem prvorejenka, on je drugorojenec. Jaz sem navajena komandirati, on ni navajen ubogati . Po tej toriji pomeni da je znjim nekaj narobe?? Je od mene mlajši 7 mesecev.
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 20:01:13
|
|
|
|
LIDJOČKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: natka28 jaz sem tretjerojenka, moj je edinec. kakšna kombinacija je to? Pri nama je ravno obratno.
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 20:20:35
|
|
|
|
majcci
|
Jaz sem edinka, mož pa je prvorojenec, pa se zelo vredu razumema.
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 5.2.2008 23:51:47
|
|
|
|
massylou
|
Jaz sem v tvojo teorijo prepričana. Že nekaj časa. In, verjela ali ne, ima tudi znanstveno podlago. Saj vendar vsak od nas v življenju teži k temu, česar je vajen in kar mu je najbližje. Starejši imajo drugačne vzorce vedenja in samozavedanja, kot drugo-, tretje-, ... rojenci. In iščejo tiste osebe, ki jim njihovo vedenje ustreza in obratno. Edinci? Odvisno od vzgoje, ampak dostikrat rabijo koga, ki bo videl samo njih, bo zelo močna osebnost, ali pa jih bo malo brcnil v rit . Edinci: brez zamere.
|
|
|
|
RE: Vaš in partnerjev vrstni red rojstva med ... 6.2.2008 3:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem edinka (kolikor mi je znano ), Kamikaza je pa najstarejši od treh otrok (eden je žal umrl po rojstvu ). In se obnese. Čakaj malo... kako je bilo pa pri bivših... hmmm... Bivši mož je bil srednji od petih otrok. Kako se NI obneslo, že veste. Tisti bivši, katerega žena je danes RR-ovka, je tudi starejši (od dveh otrok). Laufalo, dokler je. Mater, pa še en moj bivši je danes mož od ene RR-ovke. Obneslo? Ma kdaj so se pa avanture še obnesle. O, đizus - pa brat od ene RR-ovke je tudi moj bivši (ta je bil pa mlajši, od dveh). In tudi on je BIVŠI, torej... Faaak, jaz imam vse bivše nekako na RR-u... odoh ja odavde.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?