|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
4.2.2008 11:48:56   
vrtnica76
user posted image Ella,držimo pesti zate,da bo čimmprej mimo in dihamo s tabouser posted image user posted image user posted image !

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
4.2.2008 11:50:01   
Janey
anandrej naslednji ctg 8.2

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
4.2.2008 12:01:18   
polonca78
janey, nič hribčkov? user posted image da so pa fantki čez rok, pa tudi ne more biti res, ker po marushini statistiki vodijo fantki proti punčkam 8:4 in sigurno niso bili rojeni čez rok. te pa čisto razumem, da si iz sebe, jst sem tud. dons je mir. user posted image pišuka noooo... hočmo hribčke, hočmo hribčke, hočmo hribčke!!!! user posted image

kje je dolenjka, da mi da odpustnico? user posted image user posted image user posted image a ni tko, da jo da en dan pred PDP ob 12h?

nič, grem mal telovadit. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
4.2.2008 12:05:58   
MetiLu
Go Ella, go Ella ... user posted image  user posted image  pa eno user posted image , da bo šlo hitro user posted image

Jest sem pa že iz štacune, sem si končno kupila valjar, ker mam zadnje čase kar nekaj navdiha za pečenje, pa sem mogla valjat z rolico od folije user posted image  user posted image  user posted image  pa še eno rožico za na okensko polico, ker mi je zadnjič ena zgnila po stebelčku user posted image

Zdele pa čajčkam in čakam zavarovalničarja, pride ob 12-ih. Pol pa mami pride na flancatke, da ne bojo vsi v moji riti zgorel. Katka, a malo zamenjava, grem jest eno kilo dol, ti pa eno gor user posted image

Zvečer mi je pa možek obljubil depilacijo spodnjih soban, da bom šla lepa v P, jaz sem pa rekla, da ga bom postrigla z mašinco user posted image  user posted image  sej sem ga že parkrat,pa mi je kar dobr ratal user posted image

Moj mulček je to dopoldne spet bolj miren, samo premike pa čutim, tko da nisem živčna. Vse špikanje in podobne zadeve sem pa začela kar ingnorirat, ker pol skoz razmišljam, če bo že kej, pol pa user posted image  zanalašč noče ven. Me hoče presenentit user posted image  Ko bo šlo zres, bom najbrž vedla, tko pravijo user posted image  

Joj, par dni pred rokom, jaz pa sploh ne vem, če sem pripravljena na svojga zlatega user posted image , kar ne morem verjet, da bom rodila svojga otročka in bom mamika user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  ... user posted image user posted image  tkole nekak se mi misli prepletajo user posted image  user posted image  user posted image

iiiiiiiiiiii, pri nas je pa med dežjem sonček posijal user posted image  user posted image  začuda so okna še čista

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
4.2.2008 12:16:27   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

anandrej naslednji ctg 8.2

Janey, najprej sem mislila, da bom jaz tebi "ukradla" rok. Zdej boš pa kr ti mene počakala? user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
4.2.2008 12:21:09   
Suzi*
Ela, upam, da ne bo treba dolgo čakat na user posted image . user posted image user posted image

Ja, res, zdej bomo vse po vrsti cepale. Dogaja se, dogajaaaaaa. Ampak jaz bi vseeno še malo počakala. Dam vsem pred mano prednost. ne bom nič prehitevala. user posted image user posted image
Meti, tud moje misli okol še ene user posted image  so nekje tako....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image
Trenutno me ful "skrbi", kje bo moj, ko se bo začelo (dela v LJ), pa če bo pravočasno prišel v P, pa kako bomo s tamalim, pa kdaj bo, pa kako se bo začelo......eh, mam polno glavo teh skrbi. Celo moj je zdej to začutil in me zdej že redno kliče kako sem. user posted image user posted image  Najlepš bi blo, da se začne enkrat zjutraj, ko bomo naspani, pa ko bo lubi še doma. Tako je blo prvič, tako da me mal skrbi, da v drugo pa ne bo šlo tako lepo. user posted image
Eto, mal sem se spihala, zdej grem pa še eno preobleko za košek zlikat....matr je to enga blaga. Da se ti zrola. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
4.2.2008 12:27:08   
Janey
Marusah zgleda da resuser posted image user posted image user posted image user posted image

polonca dolenjka je rekla, da si jih lahko same vzamemo...ma danes pregled v postojni. Tako da ti karuser posted image user posted image

suzi držim pestke, da bo zjutraj se začelo dogajat.

Zdaj grem pa malo gube zgladit, pol pa k zobozdravniku(še to me mor zdaj živciratuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
4.2.2008 12:28:11   
Janey
Še eno vprašanje....a nebi naj na 2 dni naročali v P po PDP???? Ker mene je naročil komaj v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa če je kaj s plodovnico?? Tega sploh ne spremljajo al kako??? 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
4.2.2008 12:30:18   
Suzi*

ne, neeeee, NEE.....sem rekla, da bom vse, ki ste pred mano počakala. jaz sem šele 22.2. na vrsti. user posted image  no, pred 14. ne grem nikamor. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
4.2.2008 12:32:12   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ne, neeeee, NEE.....sem rekla, da bom vse, ki ste pred mano počakala. jaz sem šele 22.2. na vrsti. user posted image  no, pred 14. ne grem nikamor. user posted image

No sej tak sem mislila....ko bo čas in da bo zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image naj kar lepo pridno počaka

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
4.2.2008 12:35:53   
*Naja
Itatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jakoba.

Ela- tebi pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....da bi hitro minilouser posted image .

Misar- a ti tudi že kej predihavaš....je mal sumljiva....se ni že nekej časa nič javilauser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
4.2.2008 12:38:36   
Suzi*

No sej tak sem mislila....ko bo čas in da bo zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image naj kar lepo pridno počaka

user posted image user posted image user posted image user posted image  ajaaaaa, ok, sem zabluzila. hvalaaaa!! user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
4.2.2008 12:43:10   
Marusah

Še eno vprašanje....a nebi naj na 2 dni naročali v P po PDP???? Ker mene je naročil komaj v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa če je kaj s plodovnico?? Tega sploh ne spremljajo al kako??? 

Nikjer po PDP ne naročajo na 2 dni, če je vse vredu....glede na to, da je pri tebi vse o.k imaš pregled šele konec tedna, če pa bo se začelo kaj dogajat, boš pa tko prej šla v porodnišnico.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
4.2.2008 12:44:37   
pina-1

Meti, tud moje misli okol še ene user posted image  so nekje tako....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image
Trenutno me ful "skrbi", kje bo moj, ko se bo začelo (dela v LJ), pa če bo pravočasno prišel v P, pa kako bomo s tamalim, pa kdaj bo, pa kako se bo začelo......eh, mam polno glavo teh skrbi. Celo moj je zdej to začutil in me zdej že redno kliče kako sem. user posted image user posted image  Najlepš bi blo, da se začne enkrat zjutraj, ko bomo naspani, pa ko bo lubi še doma. Tako je blo prvič, tako da me mal skrbi, da v drugo pa ne bo šlo tako lepo. user posted image
Eto, mal sem se spihala, zdej grem pa še eno preobleko za košek zlikat....matr je to enga blaga. Da se ti zrola. user posted image

to pa nebi bolej mogla napisat. tudi mene skozi to muči. Mam skozi feelinga da ne bo šlo tako lepo kot je šlo pri Mii, da ne bo spontano, da mi bojo pomagali,skratka se mi zdi da sem psihično slabše pripravljena kot sem bila prvič.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
4.2.2008 12:50:43   
mary_lou
Go ella gooooooooo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi Itata pa iskrene čestitke za sincka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
4.2.2008 13:00:17   
Suzi*
Pina, mene je tud pri Anžeju takole tak čas mal dajalo, pozneje, mi je pa ratalo vseeno, ker sem se sprijaznila, da pač enkrat bo treba it, pa vse je blo pripravljeno. Do zdaj me sploh ni skrbelo in obremenjevalo, zdej pa kr nekej. po moje me bolj skrbi zarad Anžeja. user posted image  Sej vem, da mu ne bo hudga, ko me ne bo, ampak vseeno. user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
4.2.2008 13:05:41   
nizy
no ,naša user posted image zgleda res čaka na škornje iz kleti,včeraj se je še nekaj dogajal,danes pa nič,na ctg črta skoraj ravna .Naslednji pregled v četrtek 7.2.(šele).Odprta za dobra 2 prsta ,menda se počasi pripravlja,ni pa sile user posted image  user posted image  user posted image .
Pri nas še zmeraj sneži ,nas bo vorng zamedlo.

Zdaj grem še za nazaj prebrat.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
4.2.2008 13:06:25   
pina-1
suzi kaj pa vem,,, vse skupi me skrbi. sej vem da bo prej ali slej šlo tudi tokrat samo.... 
Po moje je to vse povezano s pripravami na porod, pa to ker mamo malo več časa in nam hodijo take stvari po glaviuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
4.2.2008 13:08:11   
Suzi*
Kje je dolenjka???? A ni imela že navsezgodaj pregled?? Da je niso kar obdržal v P? user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
4.2.2008 13:09:55   
Marusah

Kje je dolenjka???? A ni imela že navsezgodaj pregled?? Da je niso kar obdržal v P? user posted image user posted image

Verjetno je še v kako trgovino zavila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
4.2.2008 13:13:20   
*Naja
Suzi- menda ja ne, tole z Dolenjkouser posted image ....Tolk je nazaj držala te naše februarčke, da si eni še na pdp ne upajo ven.....a zdej bi nas pa vse prehitela. More še kr mal počakat!user posted image user posted image user posted image

Mene tud grabijo neki čudni občutki.....kakšen dan sem čist neučakana in bi kar šla v P....kakšen dan me je pa kr groza in se mi še čist nikamor ne mudi.....se mi pa zdi, da ko se bo začelo čist zares, da itak ne bom pripravljenauser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
4.2.2008 13:14:23   
Suzi*
 Pinči, ti tud nisi bla nič v materinski tokrat, a ne?? Imam zarad tega včasih občutek, kot da se nisem nič pripravla na prihod user posted image . user posted image  

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
4.2.2008 13:19:58   
mlavla
ojla pupe..jst sem se pa spravla kao učit..pa mi sploh ne gre, sploh se ne morem zbrat..mislim, da bom opustila to idejo, da grem še pred porodom na izpit...oz. v četrtek

Ella ..pa še nate mislim in tudi na vse druge februarčice..tako,da samo še o tem razmišljam in se ne morem skoncentrirati npr. na učenje...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
4.2.2008 13:26:08   
Neni13
Kaj hočete vse prehitevat preko vrste? NE, NE nikamor.user posted image
Danes sem imela CTG, popolnoma nic ne kaze popadkov. Rok imam v četrtek..
Punce nekaj mi povejte, sva se ravno danes z mojim malo pičla..

Ali ste se s svojimi user posted image  kar dogovorile glede obiskov na domu po prihodu domov..
Meni je prvo tlak dvignu, ko je reku, da me bodo vsi fajn  pričakal pri nama doma!?
Živiva sama v svojem stanovanju. Mislil je, da ko bomo prišli iz P bo polna bajta sorodnikov..
Joj, ajme... user posted image
Potem mu pa jaz povem, da je fino vsaj 14 po prihodu domov, da ne bova imela veliko obiskov, saj se bova še sama lovila pri novorojenčku in se moramo navadit en na drugega...
To je najina 1.user posted image ..
Še sama ne vem kako bo vse skupaj potekalo,...

Zdaj imava velikokrat polno bajto (stanovanje), saj podpiram širše družinsko življenje...
Ampak, takrat mi bo pa po moje res pasal mir.....
A sem krivična in res pretiravam!?
Rada bi neutralno mnenje...

Vrtnica 76, kako je pri tebi z obiski?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
4.2.2008 13:28:23   
mlavla
Neni tudi jst si ne želim takoj obiskov..in bom to tud povedla, nekaterim sem pa že....

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?