|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ljubimci gledajo na svoje ljubice?
2.2.2008 15:54:02   
Anonimen
spet jz ja..user posted image

pustimo to, zakaj varajo. To je že prežvečeno.

Glede na to, da vemo, da so predstavnice nežnejšega spola bolj čustveno "vpletene", praviloma do svojega ljubimca gojijo posebna čustva. Ljubezenska celo.

Kako pa mislite, da na svoje ljubice gledajo moški, torej ljubimci? So tudi zaljubljeni? Tudi nonstop mislijo na ljubice,...? Mislite, da prav tako gojijo do njih neka čustva (ne samo seksualna)?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ljubimci gledajo na svoje ljubice?
2.2.2008 15:55:11   
Anonimen
Neuser posted image

No kkšn že mogoče. Sam pomoje večina neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2008 15:58:35   
Naja30
Znajo govorit, kako jih imajo radi, ja. Dokler se ne vrnejo domov h ženi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2008 16:31:18   
Maleal
Eno so besede,drugo kruta resničnost.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2008 16:36:35   
Anonimen
Kaj mislite,da moški nimajo čustev in se ne morejo zaljubit v svoje "ljubice".

Se se ja, ampak večina pa res ima ljubice sam zaradi sexa.

< Sporočilo je popravil Jelica36 -- 2.2.2008 16:40:15 >

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2008 16:43:38   
Janai
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36

Se se ja, ampak večina pa res ima ljubice sam zaradi sexa.

Tukaj smo lahko zelo različni .....pač glede na vso čustveno navlako ki jo imamo na sebi
(ali bolje rečeno"v sebi").
Seveda je vsaka nova ljuboca potencial v obliki mesa in kosti ter čustev.
Vsaka lahko pač takrat nekaj da....na nek morda drugačen način, ki ga doma ni....in vse kar je drugačno je
lahko po svoje zanimivo.Moški pa še posebej hitro podležejo.
In sem mnenja da se lahko moški zaljubi, ja, in tudi da lahko kaj takega traja....čeprav se pa res največkrat vrnejo domov. Ne vem zakaj...otroci?...al pa denar...finance? In lažejo ženi....pa spet malo varajo
Vprašat se je treba zakaj se vrne...ker če ga je nekaj odgnalo, ga bo spet, če se ne bo doma kaj uredilo
ali pa če mu pač žena ne bo takrat ko izve za varanje dala čevelj in ga s tem porinila dobesedno v nov odnos z ljubico.....
Kompleksna zadeva.....vse odvisno od posameznika in njegovih vedenjskih vzorcev

Ni važno kje rasteš, samo da uspevaš:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2008 16:48:29   
gregstrx
Ja, midva sva bila prej ljubimca ... pred dvemi leti ... mislim, da bo zdajle počas obletnica user posted image .
Mislim, da sva oba ampak zelo na začetku gledala en na drugega kot malo popestritev, ki se je po spletu okoliščin zgodila. S časom sva spoznala, da se lahko dopolnjujeva tudi v drugih stvareh, kot samo v norem in ekstaznem seksu. Ampak takrat čisto na začetku sva res samo skrbela, da sva mela to plat potešeno v nulo ... user posted image  no sej jo mava še zdej.

Pol se je pa zgodilo, da nama tud za druge stvari, ki se med dvema dogajajo, ni bilo več vseeno. No, tisto ljubosumlje, ko sploh nisva bila skupaj je bilo včasih prav smešno user posted image .

Skratka ... kako gledam in sem gledal nanjo. Vidim jo tko kot bi jo moral pomoje vsak, ko je trenutek primeren: mama, kuharca, sobarca, žena, kurbica in svetnica ... Vse to mora ženska znat bit .... vse obraze ima oziroma jih obvlada user posted image . Ženskam sploh ni lahko user posted image .

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2008 16:49:30   
Anonimen
Ja, tudi jaz mislim, da se vsekakor lahko zaljubijo. Samo moški so po naravi ...joooj, na koncu jezika imam besedo slabiči, pa bom doživela spet napad Moških ... ampak dejstvo je, da so šibkejši od žensk. In zato imajo raje družino za zavetje, zaledje, in zato večinoma ljubica ostane samo ljubica, tudi če do nje gojijo globlja čustva.

(odgovor članu Janai)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2008 16:51:32   
Janai

Skratka ... kako gledam in sem gledal nanjo. Vidim jo tko kot bi jo moral pomoje vsak, ko je trenutek primeren: mama, kuharca, sobarca, žena, kurbica in svetnica ... Vse to mora ženska znat bit .... vse obraze ima oziroma jih obvlada user posted image . Ženskam sploh ni lahko user posted image .

[/quote]

Očitno si ti v njej znal prebuditi vse te obrazeuser posted image .
Čestitamuser posted image

(odgovor članu gregstrx)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2008 16:54:22   
Janai
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
.....ampak dejstvo je, da so šibkejši od žensk. In zato imajo raje družino za zavetje, zaledje, in zato večinoma ljubica ostane samo ljubica, tudi če do nje gojijo globlja čustva.

Strah.....samo strah.
Taka zveza nič ni vredna.....po mojem mnenju.
Rajš spim na cesti in glodam suh kruh kot da bi spala v rokah takega moža!
Edina težava je če imajo otroke.Pol se to bolj zaplete in vsi niso kos takim spremembam...nekatere zaznamuje za cel lajf.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2008 16:54:43   
Anonimen
Očitno si ti v njej znal prebuditi vse te obraze .
Čestitam

To pomeni,da mož tega ne prebudi.user posted image

(odgovor članu Janai)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2008 16:58:29   
gregstrx
Pa sej zdej sem kakor "mož" user posted image .

Sem še mislil,da me boste spluvale ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2008 16:58:45   
Janai
Najbrž res. Ker pa ne vem ali je v njegovem primeru tako, da sta bila prej v zvezi in sta skočila od tam v skupen odnos,
ne bi rada kaj tvezila.
Vem, da vsaka ženska potihem nosi v sebi vse to kar je naštel  on in zaradi _(žal), napačne tradicionalne vzgoje imamo to potisnjeno v ozadje. Dandanes pa so to kvalitete ki največ štejejo.
Mislim, da se malo kurbice in malo svetnice skriva v vsaki.....
Od moža je veliko odvisno kako ravna z žensko in ali se bo ta plat pod njegovimi rokami razkrila ali
pa ne. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2008 17:01:14   
Janai
Lepouser posted image ...kakor mož...A to pomeni, da zdaj si boš našel ljubico?
hahahahahauser posted image user posted image

Pljuvat pa res ni pametno, a ne. To smo že prerasli...morda nedavno....ja.
Zelo fajn se mi zdi kar si napisal, ker mi je odprlo neko novo gledanje na odnos...
Hvala.....

(odgovor članu gregstrx)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2008 17:05:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gregstrx

Pa sej zdej sem kakor "mož" user posted image .

Sem še mislil,da me boste spluvale ...

Se zgodi....user posted image

(odgovor članu gregstrx)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2008 17:10:56   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image
Menim,da tisti,ko imajo žene doma,imajo ljubice večinoma za potešitev spolnih želja,da probajo še malo drugje teren...
Mislim,da se bo samski ljubček prej zaljubil v ljubico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2008 18:17:11   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Kako pa mislite, da na svoje ljubice gledajo moški, torej ljubimci? So tudi zaljubljeni? Tudi nonstop mislijo na ljubice,...? Mislite, da prav tako gojijo do njih neka čustva (ne samo seksualna)?

Ja, mislim, da so lahko zaljubljeni. Da lahko gojijo neka globja čustva. Če gledam svojega ex, ko je imel ljubico....on je do nje gojil močna čustva in jaz sem jih kot tretji v tem odnosu zelo čutila.
Če gledam svojega očeta, je imel blazno rad svojo ljubico, pa rad mojo mami, obe sta mu dajali nekaj, pa po moje nobena vsega. nobena pa ni iz njega izvlekla njegovega potenciala, nobena ni znala - tkao da najbrž itak nobena ni prava. Jaz sem kot otrok to ljubezen med njima (očetom in ljubico) čutila.
Če gledam svojega starega očeta in njegovo... No, tam mi je pa jasno, kristalno jasno, zakaj jo je imel. Bila je totalno nasprotje stare mame. Vse, kar ona ni bila.
Če gledam nekoč sebe, ko se je en poročen moški zaljubil vame, pa nisva bila ljubimca, ker mi pač ni bil dovolj všeč, sem njegovo ljubezen jasno čutila.

Po moje se tudi deci ne zmišljujejo glih kar se ljubezni tiče. Razen kadar imajo ljubico izključno za seks. Tudi take oblike obstajajo. Vendar deci zelo ločijo žensko zgolj za seks in žensko, s katero bi bilo možno živeti. Vsaj načeloma. Moškim je tudi naravna reakcija boj ali beg, vmesne variante ni. Torej bežanje od problema ali borba z njim. če borba s problemom ne obrodi takojšnjih sadov, gredo v bežanje, umik. In takrat se mimogrede zaljubijo. 
Pri bežanju zgolj v seks (brez ljubezni) gre po moje za druge reči. Tam gre za dokazovanje, za popestritev, ne gre glih za bežanje od problemov v zakonu, ampak za bežanje od lastnih kompleksov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2008 19:15:30   
Markova
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Glede na to, da vemo, da so predstavnice nežnejšega spola bolj čustveno "vpletene", praviloma do svojega ljubimca gojijo posebna čustva. Ljubezenska celo.

Mogoče je pa to bolj stereotip, da so ženske bolj čustveno vpletene.

In zakaj se moški ne bi mogel zaljubiti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.2.2008 19:18:26   
Suzy.
Mislim, da moški v ljubicah večinoma le iščejo nadomestek za tisto, česar doma ne dobijo dovolj.
Redko redko so vpleteni čustveno tako močno kot ženske. Če to ne bi bilo res, potem se ne bi večina zgodbic končala z razočaranimi ljubicami. So pa najbrž tudi izjeme ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.2.2008 20:08:48   
karmy
Ja se mi zdi da ljubimci gledajo na svoje ljubice kot en zasilni izhod iz trenutnega partnerstva, nekaterim se izide, nekaterim pač ne...

Smo pa imeli že dva primera če ne več na RR ko so moški odšli z ljubicami in za zdaj se še niso vrnili.... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.2.2008 20:12:07   
gregstrx
IZVIRNO SPOROČILO: Janai

Lepouser posted image ...kakor mož...A to pomeni, da zdaj si boš našel ljubico?
hahahahahauser posted image user posted image

Pljuvat pa res ni pametno, a ne. To smo že prerasli...morda nedavno....ja.
Zelo fajn se mi zdi kar si napisal, ker mi je odprlo neko novo gledanje na odnos...
Hvala.....

He he ... NEEEE ne bom si našel ljubico zdaj, ker je to zdaj to in se prej res nisem ujel z bivšo. user posted image

Me pa zanima kakšno gledanje na odnos si zdaj uvidela ... hmmm user posted image

(odgovor članu Janai)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.2.2008 23:54:16   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36

se lahkouser posted image
povem iz lastnih izkušenj...sicer pred 5 leti sva bila le ljubimca, zaj pa sva srečna skupaj pa še 5 mesečnega sinčka imavauser posted image

USODA PAČ

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.2.2008 0:13:26   
Anonimen

Ja... kaksen mesec bolj.. kaksen manj.. Sej nismo iz kamna.. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
3.2.2008 2:30:48   
Anonimen
Kako pa mislite, da na svoje ljubice gledajo moški, torej ljubimci?

A obraten odgovor tudi velja, kako zenske gledajo na svoje ljubimce?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
3.2.2008 2:51:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR
A obraten odgovor tudi velja, kako zenske gledajo na svoje ljubimce?

Ne. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

PREHLAD
BUŠICA

Ste bili septembra že prehlajeni?

da (40%)

ne (48%)

samo otrok (12%)

Število vseh glasov: 350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!