Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 10:51:49
|
|
|
|
bambi75
|
Anime super rezultat. To bo jajčk
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 10:53:55
|
|
|
|
zorica
|
Mene bodo dali zaradi moje bolezni multiple skleroze kar hitro skoz.Sem bila v četrtek na razgovoru.19.02 se moram spet ogladiti pri dr. Vlaisavljeviču da mu dam potrdilo oz. dopis moje nevrologinje, ker mora opravičit nekako zakaj pridem tako hitro na vrsto.Je pa mi rekel da pa bom verjetno že prišla k marec/april zraven. Pa si to ne vem obrazložit.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 11:14:32
|
|
|
|
bambi75
|
Ja zorica potem pa ne vem mogoče te bodo pa potem vzeli izven skupin. Drugače je v MB praksa da še moraš najprej razvrstiti po listu, ki ga dobiš na razgovoru, glede na to kdaj dobiš v eno imed skupin in potem ješ kontracepcijske tabletke do takrat ko ti piše in šele nato greš po injekcije ali pa že vmes tako kot piše. Jaz jih bom morala jemati 1 mesec in pol skupaj. To bom napihnjena .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 11:18:13
|
|
|
|
Abra
|
Punceeee! Bo treba temo vsake 14 dni na novo odpirat, če bo šlo tko naprej še dobro, da zgodi omagamo Bambi in Zorica dobrodošli! Anime, super si reagirala zgleda Reš nikoli na glas ne šteje foliklov, ti je pa ziher pogledal oba jajčnika, najbrž tko hitro, da nisi dojela Glede punkcije ti je pa že vse Dejzi razložla. kikaa te bom za kakšne konzultacije rabla, zdej ko tko resno študiram. Sulfinija, saj veš, viroza traja en teden ali 7 dni pol pa bo počasi boljš. Jaz ti z veseljem šenkam 2 kg, da boš na nuli. Lahko tut še kašnega več, če češ Te bo dragi zdaj cartal, pa boš kmalu boljš
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 11:28:31
|
|
|
|
sayuri
|
A se je Shuka kaj javila? Shukica, kako je bilo na ET?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 11:38:24
|
|
|
|
dajamaja
|
Jst že drugič gledam za Shuko ... dej se javi ženska!!! Sayuri, si kej prestopala bregove al si upam, da OK? Zorica, za Mb ti ne vem svetovat, ti pa želim vse dobro!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 11:40:08
|
|
|
|
dajamaja
|
Joj, Sulfinija, sem prehitro stisnila .... dej se pocajti, punca!!! Abra, ti kr čitaj, da bomo bralno značko osvojile!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 11:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Sayuri, si kej prestopala bregove al si upam, da OK? Tudi danes sem ok. Se mi zdi, da sem čist prerojena. Celo podočnjaki so manjši in nisem več tko bleda . PA na wc sem šla danes . Saj prej logično, da ni šlo skoz rit nič ven, če je šlo skoz usta . V glavnem - sem ok.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 11:49:57
|
|
|
|
Abra
|
Shuka je ziher na kalamarih enkrat prot večeru se bo pa na nas spomnila Dajamaja zadnje dneve me tok stvari vleče od knjige, zdaj je na tv3 moja priljubljena oddaja Great Designs ... bom pa popoldne spet malo bolj pridna
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 11:50:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, ups . Sem ravno prej Jerneji RR pisala, naj moj stari nick zbriše. PA sem se pozabila odjavit , kura
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 11:53:05
|
|
|
|
Abra
|
Sayuri to so super novice! Zdaj lahko začneš uživat!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 11:56:17
|
|
|
|
Abra
|
Sayuriiiii, meni je bil pa ta nick tko všeč
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 13:10:59
|
|
|
|
dajamaja
|
Sayuri, St. Ina super novica!!! Le tako naprej. Abra, o kakšnih designih pa je oddaja? A vsak dan? Evo firbca Shuka je zgleda res še na kalamare šla. Dober tek in javi se nam zvečer!!! Lepo se imejte, uživajte, cartajte ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 13:13:31
|
|
|
|
lara light
|
Dan megaklofarice! Bambi in zorica, dobrodošle! Anime, odlični pridelki! Daisy, častni je padu že včeri...nisi ga vidla? Shuka? Mmm, kalamari? St.Ina, nov nick, novo počutje lepoo, da si boljše Dajamaja, tudi šivala boš? Ma ti si zakon...kako ti vse to rata? Abra, ko naletiš na kako informacijo glede endometrioze, kaj kar se ti zdi, da nisi še slišala...prosim... HVALA! Kaj pa kuhate? Oz ene ste že... kaj ste jedli? Jaz tudi moram kej nahitro spacat... LP!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 14:41:40
|
|
|
|
Pija76
|
Čau punce, evo špilferderberka na planu. Nič šli smo ven in smo se kvalitetno imeli, takoj za pizzo je pa en kolega pršu tko da sorry... Dopoldan sva s sestrico malo šopingirali, zdaj pa kuham in tle visim. Pospravila sem pa thx god že včeraj. Skuša kje si? Sayuri sem pa po slikici spoznala. Kikaa ima tud novo oblekico, za nov boj a ne? Pikovit kako kej s postopkom napreduješ? Obleka je men še vedno krasna, pa res naj ti kako tančico za okol rok naredijo če te moti, sam nima nič zavalenih veš. Moje bi bile smešne v tej obleki, ker je tolk mogočna, roke pa kumrne. Daisy kolk pirčkov si spila? Lara če punce pridejo, al lahk še jaz, ker refošk je zakon, takoj za pivcem. Bambi in Zorica dobrodošli in srečno! POzdravček ostalim, kaj počnete?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 14:47:13
|
|
|
|
lara light
|
Pija, jasno, saj si med prvimi na spisku ..jaz sm te že zadnjič štela...medve bi se dobro razumele, pizza, pivo, refošk Jaz bi morala likat, ker cel teden nisem in moj je brez srajc ...ej, tako se mi ne da...likat mi nikol ne gre...pa moram.. Zdej sva pojedla, dragi pospravlja kuhnjo, kavica že diši...tu doma se crtkamo, ker kam pa naj si človek želi v takem...pol grem do prijeteljic na čaj , pa ti? Kaj kuhaš?mmm, mi diši...
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 14:51:24
|
|
|
|
lara light
|
Mijavček, kje pa ti hodiš? Vem, vem, ne utegneš...javi samo, kako grejo špikice in kdaj bo punkcija? Res ne vem več, kdaj so tvoji datumi...razsvetli me!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 14:53:42
|
|
|
|
Pija76
|
Hvala Lara, se bom kar za šoferja prjavila, da bo za ziher . Jaz pa rada likam, to mene full sprošča, sam pomanjkanje časa. Jaz sem svojega takoj ko sva začela preusmerila iz srajce na majice, srajca sam če je nujno . Prej je pa skoz srajce furu . Jaz moram popoldan neki delat za šiht, ampak mislim da se mi ne bo dalo in si bom rajši kakšno debato s prjatlco kakšno omislila. Naš itak kopalnico dela. Me ne bo pogrešal!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 14:54:35
|
|
|
|
lara light
|
Ribica, ku ku! Kako si kaj danes? Kako se počutiš, kaj počneš?
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 14:56:52
|
|
|
|
Mijavček
|
Oj bejbe, en lep pozdravček vsem pa en skesan smajli, ker sem malo mrknila. Mam velik problemov ta moment, sem si nakopala preveč stvari naenkrat (pa nimam nobenga za krivit, ker sem sama zakuhala) in me zdaj skrbi, kako bo to vplivalo na postopek. Več ne morem povedat, mi gre pa na bolš, tako, da bom zdaj poskusila bit malo bolj aktivna. Sem prebrala poste od včeraj zvečer... joooj, ste me nasmejale, sem bla prec bolše volje. Jaz se kljub vsemu naprej špikam z Menopurjem, čeprav verjetno ne bo nič... shujšala sem za 5 kg v enem tednu, sem totalno brez apetita, pa že tko me ni nič skupaj.... me prav zanima v sredo 06.02. mam UZ, če je sploh kaj zraslo. Vsem en močan objem!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 14:57:10
|
|
|
|
lara light
|
Pija, ti definitivno preveč delaš, kdo je tvoj šef? Sigurno bom spet dobila pod nos...da je sama svoj šef Lepo, kopalnico ima, kopalnico ima! Uživaj, bom šla tud jest počas zlikat, ker če ne, ne bo prjatlc in čajčka
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 15:00:41
|
|
|
|
Mijavček
|
O lara , si me nanjušila. Dane sem prvič na RR od ponedeljka. Punkcija ne vem kdaj bo, v sredo imam prvi UZ po začetku jemanja Menopurja. kako se pa ti počutiš?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 15:01:30
|
|
|
|
lara light
|
Mijavček, upam, da se ti čimprej vse uredi. žal mi, da se ti komplicira. Ne bom drezala vate, če rabiš en klepet, karkoli, pošlji zs... v veselje mi bo, če se boš obrnila name. Verjamem, da bo UZ uspešen, mislim nate in te močno objemam! Vso srečo v torek!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 15:04:38
|
|
|
|
lara light
|
Sem te že par dni pogrešala...pa saj veš, vsak ima svoje sem si mislila... jaz sem fajn, joški mal bolijo in se debelijo, napihnjena...nič posebnega, aja spim po 10ur kot dojenčki, še to! Drži trdno Mijavček, prav, ne daj se, saj veš, da moramo zmagat, ti si tudi v klubu E winners!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 15:25:00
|
|
|
|
gold fish
|
Lara - veš kaj počnem.... čitam te vaše poste od včeraj...mater se vidi, da je bil petek...ste dobile metek pol pa akcija.... Drugače pa imam danes kar pestro, čez pol ure dobim novo sedežno ..., pa smo prejšnjo morali dol...jaz seveda nisem rabila nič nosit... ker nosim nekaj v trebuhu..... ..... Moram zdaj še pripraviti teren - obrisati parket, da bo lepo za novo opremo......, da ne bodo prej pripeljali, jaz pa na računalniku...... Samo je zdaj pri nas začelo deževati ...... brez veze.... Drugače pa se tak tak...me še vedno ful boli želodec.... od punkcije dalje se ful čudno počutim... se mi zdi, da sem še vedno ful napihnjena od hiperstimulacije...... kak kaj malega pojem me že boli želodec, trebuh,...Če pa ne jem, pa mi je slabo... Zdaj pa vedi, kaj naj narediš.... Kako si kaj ti? Zdaj preberem hitro do konca, pol pa akcija..... Pozdrav tudi ostalim....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?