|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
1.2.2008 18:54:28   
lucalu
Adijo živci!!! Da se kaj takega tudi dogaja user posted image  GROZA!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 626
1.2.2008 19:00:37   
mergetka
Pa o koših ste mele debate....js sem spet "bosa" na tej temi. Nimam pojma kak je kasetni koš, kak je nekasetni, kak je un ko je 60evr pa zakaj ma tako ceno...Če se keri da, bi jo prosla če mi mal razloži. Hvala.

Gaya, čestitke za izpit in drži pesti, da bo ta čimboljši.

Glede koša, je pa tko, da imaš lahko take:

- s kasetami (to so vrečke, speštane skupaj) in ko daš plenico noter, neki zavrtiš in ena vrečka objame to plenico, da najbrž nič ne smrdi in pade  v koš. Podrobnejši (razumljivejšiuser posted image ) opis maš tu: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161842

-brezkasetni je pa tak, da ko daš plenico noter, spet neki potegneš in plenica pade v koš in ta naj ne bi nič smrdel. Poglej, ga je že perp prilimala gor (bolj spodaj na tej strani): http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2369215&mpage=21&key=

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 627
1.2.2008 19:00:43   
Nasy
Ja, mene je skor kap, ko sem slišala..baje je tudi on bil malo zmrnjen in je šel k sosedom pol se je pa čez čas spomnil, da je nekje zunaj nekaj pozabil..user posted image Ne vem, kako se lahko zgodi kaj takega, si ne morem zamisliti

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 628
1.2.2008 19:18:28   
mergetka
Meni pa so danes udarli ven spet ti presneti hemeroidi mažem pa mažem..no, saj jutri bo že ok.

Nasy, mene tudi matrajo, od tistega hudega zaprtja naprej, čeprav imam zdaj čist ok prebavo. S čim si jih mažeš? In, a ti pol kr izginejo?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 629
1.2.2008 19:48:51   
gaya24
Nasy: Mene tud zanim s čim mažeš, ker js sem to sranjeuser posted image dobla prejšnji teden, kr ena bula se mi je naredla. Nisem prej nikol tega mela in mi je mami rekla, da so to hemeroidi. Mi je dala eno kremo od Justa-Tea tree, zdaj že 4 dni mažem pa je čist mal boljše, zato me zanima kaj ti uporabljaš pa če gre hitro nazaj? A je kaj narobe, če ti ne zgine do poroda?

Lucalu:No men tudi piše user posted image pa mi je g. že tretjič zdaj rekla da je 100% user posted image . No vidim, da ne drži vsem. Js mam ravno tako smolo, da mojim prijatlcam, ki že imajo user posted image vsem drži.

margaretka:Hvala za info. glede košev. Mi je že bolj jasno

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 630
1.2.2008 20:03:02   
*medica*
pozdravljene čvekice..
najprej čestitke za izpit..gaya..user posted image user posted image

groza kako je lahko pozabu otroka..user posted image user posted image

glede pleničk..enkat sem že omenila ..da sem pač slišala da pamperske nepašejo vsakemu otroku..samo pa nisem vedla razloga..no zj pa je fajn obrazložitev made poland al pa deutschland.. ampak jest jh mam zj iz poljske pa bo kar bo ..če pa ne bodo ok bom pa zamenjala pa je..

glede velikosti jošk pa ...uffff...mela sem preh 85B zj mam pa že 90D..ampak sem se mal zafrknla tazadno sem kupla en modrc mal manš cifro in me s  strani kr mal stiska in si morem jt kupit tist nastavk..user posted image

zj sem gledala i am legend...dobr film ..mal sem ene parkat ker stlačla glavo v povštr..user posted image dobr da sem ga zj gledala dokler je bil še moj doma..zej je šel delat..in pomoje ga nebi gledala sama do konca..a še kera kej ve za kak dobr film..

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 631
1.2.2008 21:18:54   
Naomi
...mamice prav kmalu in spet user posted image ...
...sem marcevka 2007 in mi je sinilo, da vas grem mal pogledat, ker nas boste kmalu, kmalu zrinile iz dojenckov; ampak prav je tako...
...u glavnem, uzivajte v tem zadnjem mesecu, vsem vec ali manj lepe porode in uzivejte zelo zelo, leto se obrne tipi topi...
...me je kar nostalgija mal zagrabla...kako sem zadnji mesec uzivala user posted image , ceprov me je ucas tok tiscal u rebra, da sem komi cakala da bo koncuser posted image ...
...aja nas je pa marcek Svit, nabrit k strela user posted image

poljubcke in user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
1.2.2008 21:31:06   
Nasy
Pozdravljena Naomi! Ti nas kr še kej pridi obiskat, sploh, če nam želiš kak nasvet dat!

To >sranje< si mažem z mazilom Modolex-dobiš v lekarni brez recepta. Enkrat sem rekla v lekarni za mazilo, so mi dali uno njihovo, od lekarn, mi ni pomagalo, to mi bolj pomaga, le mazat je treba. Čez kak dan, dva je ok. Pred leti se mi je ta nevšečnost pojavila in je bilo kr hudo, sem prav krvavela in sem potem lepo odpravila s tem. Res pa je, da sem imela takrat občasne težave z zaprtjem. Jst upam, da bo kmalu izginilo, ne vem, kako je pol, na porodu..zna se potem pojavit, ker je ta predel res pod napetostjo ampak takrat nam bojo pa že drugi pomagali in svetovali.
Nč punce, se grem jst še mal k mojmuuser posted image pocrtat, pol pa verjetno kmalu v mižule. Al pa brat, zdej, k mam tolk materialauser posted image Lepo in mirno nočko vsem!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 633
1.2.2008 21:37:19   
marita
Čer,

Naomi, lepo da si se nam oglasila.user posted image

Joj babnce tolk klepetate, da komaj sfolgam brat vse skupaj.

Glede plenic: če dojenček nima občutljive kože, pol je vsaka plenica ok, če pa je občutljiva, pol je pa treba mal pomerkat. Js sem uporabljala skoz pampers iz mullerja do enega leta, pol se mi je pa naša punčka zdela že tolk velika, da sem začela prakticirat tud vse ostale plenice. Pa je blo povsod ok, nikjer večjih težav. No pri 2,5 letih je bila brez plenic.user posted image Zdj se bomo pa spet mogl navadit na tole previjanje...he, he, he pr ta novmu članu. Aja, pa tamale pleničke tele New born, so naši punci tko všeč, da mi kar kakšno ven potegne iz paketa in pol svoje punčke in dojenčke previja in preoblači. ha, ha, ha. Je desc reku, da bo prvi paket kr ona ponucala za njene igrače. He, he, he.

Sterilizator sem imela, pa ga nikol nisem uporabila. Pol sem ga pa posodila kolegici, ga je pa tolk uporabljala, da ji je crknu.user posted image Tko, da zdj sem brez, pa ga pomoje tud nam nč rabla. Imela sem tud sposojeno pumpo za dojenje, pa je tud nisem nč rabila, tko da zdj jo nam imela prpravljene. Kaj še? Aja, šlauf za pod rit morm nekje staknit, bohved kam sem ga zatlačla. No, sej upam da ne bo potrebe po njem.user posted image

Aja, a ste že kaj čvekale o babyfonih? Ne vem, nisem še zasledila. No, mi ga imamo, pa ga tud nisem ne vem kolk uporabljala, ne vem kr nisem zaupala, da bo res delovalo. Saj sem bila vedno prisotna v stanovanju. Da bi pa recimo otrok spal v spalnici, jaz bi pa bla kje zunaj na vrtu, no tega pa nisem prakticirala. Zdj ga včasih prklopim, če dam tamalo spat, pa dol nesem babyfon tašči, sam ji vseeno naročim, naj malo skoči gor pogledat.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 634
1.2.2008 21:40:54   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 101 cm, +7 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:117 cm, +15 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 110 cm, + 23 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 95 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor,  user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana,  user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let,  user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 7 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79?user posted image , user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image , user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image
user posted image DIANA5 , 3. user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let, user posted image , ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 95 cm, + 11 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, user posted image , (OT:??, +13 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:101 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 101 cm, +8 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

82 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 24
user posted image : 21

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 635
2.2.2008 0:36:50   
Nasy
No, punce, zdejle je bla taka lakota, da sem pojedla pol šalčke čokolinotauser posted image , lačna ne morem it spat. Zdejle pa počasi v mižule, da ne bo treba še jest kajuser posted image . Upam, da bom lahko zaspala. Tle vidim, da ste že vse šle, jaz še strašim okoli. 

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 636
2.2.2008 4:36:21   
Arabela
Pleničke... dobijo se tudi v Dmu, Tušu, Sparu... Made in Germany, samo treba pač pogledat da na robu piše kje so delane... jaz jih kupujem tam kjer je pač akcija... aja gre pa za Pampers Active Fit...

Kot sem pa povedala sem jih pa kombinirala tudi z Lidlovimi pa Dmovimi pa je bilo vse ok.. .ampak ponoči pa sem res vedno uporabljala Pamperske.. moja svakinja naprimer pa je prisegala na Huggies.. vsak po svoje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 637
2.2.2008 4:40:21   
Arabela
Pa dobro jutro...user posted image user posted image .. .sem gor že od pol štirih, nikakor da spim..
Do zdaj sem se ful koncentrirala na izpite in sem "morala" kar pozabiti na novega člana, zdaj pa se mi zdi da je kar naenkrat piršel čas ko se bo treba pripravit nanj in me je začelo malo grabiti...user posted image user posted image user posted image In se seveda je tu posledično nespanje.. upam da je samo slaba noč..

Izpit je bil pisni, tako da rezultate izven naslednji teden, ampak mislim da bi moralo biti.... user posted image

Danes sem že pospravljala (križ boli ko hudič!!!!).... V ponedeljek pa imam zmenjeno da grem v porodnišnico na preglede da se zmenimo ali je CR utemeljen in če je mi bodo najverjetneje dali datum..user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 638
2.2.2008 5:32:13   
lucalu
Dobro jutro punce! Danes pa po dolgem času (čeprav sem bolj zgodnja) nisem prva! Spali smo... no ja, skoraj sploh nismo spali user posted image  Boli me nič ne, ampak nekako sploh nisem zaspana... groza! Zdaj se odločam ali naj si grem skuhat kavico, ali naj probam še malo zaspati...
Naomi lepo, da si nas prišla pozdravit! En velik user posted image  tvojemu Svitu, ki je pravi lepotec! In pa seveda hvala za lepe želje!!!
Arabela user posted image user posted image  za izpit!!!
Upam, da ste ostale bolje preživele (prespale) noč!
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se čeprav je vikend!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 639
2.2.2008 9:07:07   
mergetka
Dobro jutro, zaspanke! A res še skor vse spite?

Jaz sem se danes 2x zbudila za wc, spala sem pa od 1h do zdaj, kr fajn.

Arabela, verjamem, da ti ne dajo spati misli na user posted image , če jih do zdaj nisi mogla predelat user posted image . Mene je pred neki cajta matralo spanje in najbrž ravno zaradi kakh misli, ki nočejo iz glave, dokler jih ne razrešiš. Nam so na enem seminarju rekli, da je to ustvarjalnost in naj se tega ne ustrašimo, ampak pustimo umu, da naredi svoje in pride do najboljše ideje. Pol bomo pa spali kot user posted image v user posted image ...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 640
2.2.2008 9:10:58   
Nasy
Živjo punce! Jaz sem tako slabo spalauser posted image čeprav mi jeuser posted image zjutraj rekel, da sem zaspala k ubita zvečer. Ponoči oz.proti jutru sem imela ene take brezvezne sanje, nič groznega ali kaj, samo tako, brez vsake povezave, kr neki, o neki torbici pa kozmetikiuser posted image
Zdej se počasi naštimava in greva na drugi konec dolenjske-proti NM k tašči na kosilo. Upam, da ne bo tistga napovedanega sneženja, ker nameravam jutri še na moj konec, na še zadnje počitniceuser posted image
Matr, pa ta ritna strela se mi kr neče umirituser posted image morava pol še do lekarne it, če imajo še kaj drugega ali kaj naj?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 641
2.2.2008 10:54:54   
max81
jutro...joj tudi pri meni je bila noč katastrofalnauser posted image user posted image user posted image , spat sem šla ob pol enih, sam kaj ko nisem mogla zaspat...ko sem končno zaspala za urco se je mala zbudila in ona kr ne bi več spala..je bila čisto spočita in je gledala kot čukuser posted image ..pa cel dan je norela naokrog...potem sem se preostanek noči premetavala po postelji in se zjutraj zbudila vsa polomljena...bolijo me kolki, ramena..mali pa brca kot za stavo..u glavnem vse me boliuser posted image  sej zdej mi je smešno, ampak ponoč pa ni bilo niti najmanj

hemoroidi....ja žal ko jih enkrat imaš se jih ne da več dokončno rešiti, se potuhnejo nazaj in čez čas se spet pojavijo...jest sem jih dobila med porodom in sem bila kr ene 3 mesece ful boga, vsakič me je bilo groza it na veliko potrebo, ker sem ful vsakič zakrvavela in me je bolelo kot bi me nekdo rezal z nožemuser posted image user posted image

in bejbe, mate kje kej sončka, tuki pri nas na gorenjskem je spet turobno deževno vreme...zgleda, da bomo danes kr lepo doma na toplem

moj je prišel iz nočne, malo sem dala  spat, ker je bila že malo tečna..jest grem pa počasi prištimat za kosilo, danes bomo imeli kr pire, sledko rdeče zelje in malo meska, ki je ostalo iz juhe

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 642
2.2.2008 11:01:36   
Tejka.387
Dobro jutro! Kako ste spali? Mi smo vredu s 3* obiskom Wc, pa proti jutru smo mal bedeli, ampak ob 7h smo pa spet zaspali k top do 9.30 user posted image . No moj je v službi jaz pa se spravljam popravljat diplomsko nalogo.
Imam pa eno vprašanje: mogoče bodo tiste, ki že imajo malčke bolj vedele: Kakšna zgleda plodovnica ko ti začne odtekat? A je popolnoma prozorna al je mal bolj belkastega videza, pa čist tekoča?
Hvala za odgovor user posted image .

Lepo se imejte, pa velik krofov vam želim na pustno soboto user posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 643
2.2.2008 11:06:38   
max81
Imam pa eno vprašanje: mogoče bodo tiste, ki že imajo malčke bolj vedele: Kakšna zgleda plodovnica ko ti začne odtekat? A je popolnoma prozorna al je mal bolj belkastega videza, pa čist tekoča?

ja zdej si me pa dobilauser posted image , mam že pikico doma...ampakuser posted image
meni je voda odtekla v bolnici, kjer so mi tudi oni predrli mehur..moja je bla malo krvavkasta...ja vem nisem ti dosti pomagala...žal

se bo še Arabela kej oglasilauser posted image

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 644
2.2.2008 11:18:00   
Tejka.387
Max81: vseeno hvala user posted image . Grem mal v kšno knjigo pogledat, mogoče tam kaj piše.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 645
2.2.2008 11:39:23   
Dinki
Dinki: Sem zadnjič ko sem šla na polikliniko srečala Gregoriča! Sej se še spomniš kdo je to ? Pa se me je spomnil po toliko letih kar nisem več v srednji šoli. Ma ima dober spomin. Sva pol mal na hitro poklepetala .

user posted image  Tejka387, seveda se ga spomnim, je bil moj razrednik po tem ko je šel Marko Turk stran ...mene bi se pomojem tudi spomnil, ker sem bila kar glasna zmer pri njemu user posted image . Jaz pa velikokrat srečam Škofa in zmeri mal podebatirava....

Mergetka, jaz tudi nisem oprala niti ene stvari še za user posted image , kar mal odlašam s tem...bom pa zagotovo začela po 13. februarju ko bom na porodniški...že komaj čakam, celo pranja se veselim user posted image .

Sem ravno danes zjutraj dobila SMS od mojega bivšega sošolca iz faksa, da so danes ponoči v Lj. P dobili Lukca user posted image user posted image user posted image ....he, he, se je odločil priti na svet isti dan kot ima moja sestra RD.... 

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 646
2.2.2008 11:40:08   
janet
Dobro jutro!

Se včeri nisem javljala, sem vas pa prebirala, sem bla lena za pisanje, pa včerajšnja noč je bla slaba, saj sma z dragim zbijala njegovo vročino, ker ni bilo bolje sma šla včeraj zjutraj k zdravniku, ki pa je rekel da je sam viroza in da lahk traja cel teden, no upam da bom jaz zdržala,da ne poberem kaj od njega. No današnja noč je bila boljša, sicer še z malo vročine, pa z manj potenja, tak da upam da bo vredu. In včeraj pol ni šel v službo in mislim da je sam to rabil, da odleži ena dva dni, prej je pa z vročino hodil v službo, pa normalno da ni padla.

Danes sem spala dobro od polnoči pa do pol enajstih, s tem da me je moj dvakrat zbudil in sem taj izkoristila obisk wc-ja, je bla mala tud utrujena in je spala dvanajst ur, tak da smo se vsi fajn naspali.

Kaj bo za kosilo sploh ne vem še nimam ideje, morm pa itak it v trgovino ko mi je že par reči zmanjkalo, mleko, krompir, pa še kaj bi se našlo.

No sicer mama danes časti biftek, ker je včeraj kupila drug avto, tk da mislim da bo bol skromno kosilo, čeprav ga jaz ne upam dosti pojest, sam smo zadnjič neki debatirale, kak je že če mam toxo pozitivno - stara okužba- taj se ni kaj za bat, al kaj smo že debatirale, a se katera spomni?

No babyfon bom jaz imela, saj bom mela kinderpet v zgornjem nadstropju, pa se bo boljši čulo, mam pa tudi mamo kar zraven hiše (no hiša je trojček) pa če bom šla tja kaj iskat, al poleti zunaj pred hišo, da lahk zraven vzamem in sem tak bol brez skrbi, sem ga pri hčerki tudi imela, pa je prišel ful prav.

Aja glede plodovnice men so  tud v bolnici predrli mehur, vem samo da nima vonja, pa kolk druge govorijo, naj bi bla brez barve ??

No pri nas je ful turobno odzunaj, neki oblačno, pa ne veš a bo kaj dol letelo al ne, v naši ulici pa otroci-z mojo vred- že pretiravajo z rolerji in kolesom, zaj pa spet slabo vreme, ma je prav fajn blo že toplo, je moja včeraj cel popoldan zunaj letala, do teme ni blo ne duha ne sluha, sam juhico je prišla pojest, pa pit, pa na wc, kot da je sploh nebi imela. Ma kaj bo šele čez par let, nam bojo pa ušli...............

Grem zdaj sem spet tolk napisala, morm jelko podret, smo jo pustli do danes, pa si omislit kaj bo za kosilo.user posted image

Lep dan, pa čeprav je oblačno !!!!!user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 647
2.2.2008 11:50:30   
Arabela
Plodovnica naj bi bila brez barve in brez vonja, nič belkastega vmes....  jaz tudi za ziher ne vem ker mi je odtekla v porodnišnici..user posted image

Evo jaz sem še vedno budna, zgodaj zjutraj sem kopalnico pospravljala in pucala... tako da zdaj mi je ostala le še generalka kuhinje, vmes pa pranje cotic... Zdaj bom počasi dala malo spat, pa upam da bo mene tudi zmanjkalo.. popoldne pa greva v maškare..user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 648
2.2.2008 11:52:20   
Arabela
Ne vem če sem že komentirala koš za plenice... mi imamo Sangenic s kasetami... koš pa praznim 1x tedensko, iz njega nič ne smrdi, ful zadovoljna.. so pa kasete res drage, ampak parkrat sem dala notri navadno vrečko pa je smrdelo.. Jaz sem vglavnem zadovoljna..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 649
2.2.2008 11:59:45   
Dinki
No evo, zdej sem pa vse prebrala kar ste napisale od včeraj.

Jaz sem bila z mojim in mojo mamo včeraj na opereti Carmen....ma zadeva je bla tko fenomenalna, da so se mi ob določenih scenah in komadih, ki jih poznamo kar rosile oči...user posted image  v trebuhu je pa tudi poplesaval cele 3 ure....upam, da mu je bilo všeč user posted image . Noč je bila za razliko od vas super, torej sem spala normalno skoraj 10 ur. Moj dragi je čisto zbolel, čist je bogi, pa njega zlahka ne položi, zdej je pa ves prehlajen z bolečim grlom in zamašenim nosom. Upam, da prehlad ostane le pri njemu.

Koška za plenice kasetnega in pdb jaz zaenkrat tudi ne bom kupovala. Res se mi zdi 60 € za koš skrajno predrago ali pa moram sama doživeti smrad pleničk pol bom pa šele vedela kolk je ta stvar dejansko vredna svojega denarja.....moj pravi, da bo on praznil koš vsak dan...bomo videli.....tudi sterilizatorja zaenkrat ne bom kupovala.

Nič, zdaj grem pa tudi jaz kosilo skuhati...bomo imeli rižotko s piščančkom in gamberi, pa solatko zraven.
Nato pa grem v P...me moja sodelavka pelje k eni babici, ki upam, da me bo vzela pod svoje okrilje....nato pa še k moji sestri na RD....

Uživajte v sobotnem popoldnevu, kljub temu, da je zunaj tako vreme.
lp

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.