Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 13:22:11
|
|
|
|
mala Zala
|
Zdejle sem moja dva ven naštimala, da bom mal počila, pa kar gledam pa gledam po stanovanju..... Podarim (no sej vem, da bi morala tole med male oglase dat, Vesna, Ribica, ne me kregat:)) ene 5 kil prahu, čisto svežega, starega 2 dni. Punce, a se vam tut tolk prah nabira? Kako ga čistite? Jaz sem že vse sorte probala, tudi z vlažilnimi robčki, Prontom, pa se mi zdi, da ga nikoli ni konec. Nikoli dokončana zgodba...:(( Lepo nedeljo!
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 13:23:12
|
|
|
|
frutka_
|
Ko se spomnim malo potegnem s coto...;)
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 13:26:36
|
|
|
|
tjaga
|
Mala Zala, če boš imela več odjemalcev in ti robe zmanjka, me kar zvrcni, bi se tudi pri nas našlo kaj na zalogo. LP, Tjaga :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 13:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mali oglasi so zgoraj:)-:)-:)- Hihi..:) lp,:fis:
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 13:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, ma jaz takoj ko pomijem /mizo tudi s prontom/ je čez 5 minut že vs eprašno. Sploh pa radio:grrr:
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 14:04:28
|
|
|
|
KIRA
|
maš isti problem ko jaz mala Zala. prah pobrišem, pa je za pol ure enako. ampak to pripisujem mojima :muca:. LP
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 14:12:09
|
|
|
|
india
|
Jaz pa razmišljam, da bi zapslila enga praholovca! Ful hitro je povsod, sploh pa na radiu, rač. in tv! Pobrišem pa ga, ko mi že ful gre na jetra, tako vsak drugi dan nekje:(:(!
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 14:14:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Nabavi kak primeren vodni sesalec in z njim redno sesaj, vsak dan pa vklopi tudi funkcijo "pranje zraka", odpovej se tepihom, redno peri zavese, s polic prah sesaj in ne briši s krpo, na policah čim manj frčkarij in knjig ... po mojem boš kar raje prah obdržala :)-.
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 14:17:41
|
|
|
|
morskadeklica
|
Jest ponavad pogledam proč, pomaga!!!!:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 14:36:52
|
|
|
|
KIRA
|
jaz mam en vodni sesalec, pa je za en drek. od igea. ko je poln vode je tako težek, da ga komaj za sabo vlečem. da od nastavkov sploh ne govorim, grozno težko je vse skupaj dat, če si prej ne pogledaš kasete, ker je vsega sranja toliko. raje prah brišem vsak dan 3x pa še sesam vsah drugi dan, fotelje in zavese pa 2x tedensko. pa je vseeno tako kot v štali. ne vem, kaj si je moja mama mislila, ko nama ga je kupila. sem ga probala vrnit prodajalki že takrat, pa je žal vzela na obroke in vračilo ni bilo možno.
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 14:49:03
|
|
|
|
ZARA
|
ahaaaa...jst to delam s 'cudezno' krpico,pa ga je vseeno na tone...pa cudezna je ...jst nic vec ne razumem,matr:zmeden2:!!!!
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 15:08:23
|
|
|
|
ankaa
|
No nisem prepričana, da sodim med najbolj pridne:zmeden:, ampak s prahom mora biti človek malo bolj zvit. Tudi meni najbrž pronto in robčki ne bi zadostovali, vsaj če se spomnim kako je bilo ko sem še živela pri starših. Oni imajo ogromno tepihov, kamor se prah dobesedno zažre in zaves od stropa do tal. Na svojem nimamo nobenih preprog, zavese so minimalne, jogi je kvaliteten, sušilec perila pa z oblačil vse postrga. Aja pa še to, dnevno sobo imamo obrnjeno na sever, kamor sonce ne posije in nam ni treba gledati tistega groznega letečega prahu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2005 15:30:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 15:33:56
|
|
|
|
Mojca20
|
Prah???? :zmeden2: Kaj je to? :)-:)-:)-
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 16:49:35
|
|
|
|
Pia73
|
Kira jaz sem pa z Igeo SUPER zadovoljna, pa imam še tisto najtežjo prvo varianto,..ampak z njim ne sesamo vedno, le ko želimo globinsko,... Prah brišem enkrat tedensko,...pa kolikorkoli ga je že,..me ne gane!
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 16:55:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Tudi jaz sem navdušena nad Igeo - če ni ful obiskov, ki hodijo not pa ven, potem je dovolj, da posesam in pobrišem prah enkrat na teden:bravo:! Saj prej smo tudi imeli fajn sesalec (Vorwek), ampak vodni filter je zakon. Res se je trab malo navaditi na vse tiste nastavke, ampak zdaj mi gre to že z levo roko:). Ko zlijem stran tisto umazano vodo, mi je pa taaaak fajn, ko vidim, koliko umazanije sem uspela posesat!:)-
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 17:00:49
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz pa še zdaj ne znam sesati z Igeo, se nočem naučiti, to dela samo mož,... :)-:)-:)-:)-:)- Vsaj nekaj,... :)-:)-:)- Pa pravi, da je enostavno,...
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 17:02:29
|
|
|
|
Jančika_
|
Prej je sesal samo mož, ampak odkar imamo Igeo, se tudi jaz rada lotim - kot sem že rekla, ful mi je fajn videt, koliko svinjarije je šlo stran:)-.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2005 17:15:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 17:34:31
|
|
|
|
Jančika_
|
:ups::ups::ups: Ko bi mi le!:)- Pa se res čudno tole prebere:)-!
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 17:49:47
|
|
|
|
mala Zala
|
Hja, tudi mi nimamo tepihov, mamo fajne jogije, itd., pa ga je vseeno več kot preveč. Je pa res, da sušilec zelo fajn potegne vse tiste baucke z oblačil. :((:((:((Pa, pa!
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 18:11:23
|
|
|
|
KIRA
|
moj pa noče sesat z igeo, čeprav je vidu, da je meni pretežka. :((:((:((:(( jaz imam tudi še tisto "prvo" verzijo. mašin je zdaj še niti ne 5 let star, ni tako kompakten kot te nove. težek je kot hudič. ne vem če sem ga 5x rabila, odkat ga ima. pretežek je in prekompliciran. raje vzamem moj mičken sesalec, ki ima 5 filtrov vključno z mikrofiltrom, pa hitro gre, tudi po stopnicah, ker ima tako dolg kabel. ampak vseeno - počistiš, pa je spet vse umazano. najbrž hodi prah noter skoz razpoke z podstrešja, ali pa iz kleti, kjer je kurilnica - tast pa kuri na žaganco. pa še muclne in pesek imam v dnevno - ker ga ne morem kam drgam dat. sempa sprobala tudi vileda atractive, pa pronto - pa vam povem da čist nič ne pomaga. vedno isto sranje. v novi bajti, je mož rekel, da bova imela na tleh laminat in čim manj tepihov. zaves pa jaz tko ne maram, jih bom obesla samo če mora bit. upam, da bo tam bolje.
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 18:19:34
|
|
|
|
Grascakinja
|
Hej praholovke... Tudi meni je Igea iber prekomplicirana, Kira, se čist strinjam. Jo vklopim enkrat na mesec... sicer ni slab stroj sam po sebi, dobro sesa in vse, ampak uno čiščenje po koncu - ko ravno vse posesaš, moraš pa še sesalc oprat, fuj! Jaz sem na srečo alergična na hišni prah, kar me je primoralo, da sem zmanjšala možna nahajališča prahu v hiši, in tako smo - odstranili vse tepihe - namesto zaves dali žaluzije - vse "okraske" zmetali stran in police odmontirali - nič jih ne pogrešamo, sploh ko je teba prah brisat, zato pa lepše pobarvali stene - sedežno iz flisa je nadomestilo umetno usnje - imamo manj rož - nobene odprte omare nimamo, vse morajo imet vrata Pa verjetno še kaj. Skratka naše čiščenje je dosti lažje. Hvala bogu, ker ko bo bebika tukaj, itak ne bom utegnila! Čim manj praha vam želim! Lep nedeljski večer pa naj se vam teden ne začne slabo! Pupa
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 23.1.2005 19:49:39
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem obupala v svoji bitki s prahom in vsem ostalim, kar se nabere na tleh....:((.....Kolikor ga ven vržem - s pospešeno hitrostjo prileti nazaj....sploh ne vem, kaj narobe delam...:zmeden2:
|
|
|
|
Vprašanje samo za ta pridne :-)) 24.1.2005 7:30:17
|
|
|
|
nikitta
|
v upanju, da se bom znebila pasjih dlak, pršic in seveda prahu, smo nabavili Battagelov vodni čistilnik. Res, da pobere umazanije, da mi je kar slabo ko pogledam v posodo z vodo, AMPAK tako je težak in nepraktičen, da nisem zadovoljna...hočem povedat...ne uživam, ko napenjam mišice in izvajam akrobacije ob sesanju prahu:)-
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?