|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
31.1.2008 23:28:31   
madejka
Ma babeuser posted image user posted image user posted image

Pa kje hodi Baja? Baaaaaaajaaaaaaaaaa!!!!!! Oglasi se!!!

Jaz pa grem spat!
Še enkrat NOČKO!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
31.1.2008 23:30:24   
Češnca
madejka ti bom sledila... ampak k svojima fantoma. user posted image  Lahko noč, sweet dreams!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
31.1.2008 23:31:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

ajaaaaa! user posted image  Kolk stari otročki pa se pol grejo to izštevanko?

user posted image user posted image user posted image otročkpm zgleda kr hitr začnejo bedarije it po glaviuser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
31.1.2008 23:33:48   
Češnca
hitr začnejo, pa nikol ne nehajo! user posted image

zdej pa res šibam pod tuš in v postlo. Čeprov nism zaspana...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
1.2.2008 7:22:34   
SANEK1
Dobro jutro!
Evo, slikice so pospravljene v albumuuser posted image user posted image user posted image -upam, no da mi je uspelouser posted image
Za geslo se javite, vete kjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
1.2.2008 7:33:57   
Anonimen
Jutro...

Naša noč je bila taka, kot pred 2 mesecema. user posted image user posted image user posted image user posted image  Spali kot bubice, edino ob 2h je bil otrok lačen, kar je pa normalno, ker je včeraj pojedel samo 3 obroke.

Spi pa po novem na trebuščku in je dosti bolj miren kot drugače.

Zdaj pa na zajtrk, pol  pa malega peljem na kontrolo  in inhalacije v ZD.

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
1.2.2008 7:39:55   
SANEK1
Zvesta, super. user posted image
Vidiš tudi za nas mesečnike enkrat posije sonce oz. lunauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
1.2.2008 8:00:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Dobro jutro!
Evo, slikice so pospravljene v albumuuser posted image user posted image user posted image -upam, no da mi je uspelouser posted image
Za geslo se javite, vete kjeuser posted image user posted image user posted image

Sanek, jaz bi geslo... prosim...

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
1.2.2008 8:24:15   
Češnca
Dobro jutro!

Se ponovno javljam za geslo! user posted image

zvesta user posted image  za prespano noč!

Tudi mi smo lepo spali, čisto brez kašlja! user posted image  Edino zjutraj se je začel prej prebujat (ob 7.30), s čimer sem pa čisto zadovoljna.
Slini se spet 100/uro. Zgleda, da raste kakšna nova žagica. Za enkrat težav ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
1.2.2008 8:27:40   
Češnca
Zdajle šibava k mojim, zvečer mamo pa žurko. Me prov zanima, kaj so mojmu prpravl, ker so rabli ključ od garaže (kupli so mu... kaj češ drugega otroku... avto na daljinca). In jest sm clo zdržala in nč zblebetala!!! user posted image  Pa je v ponedeljk zvečer po netu brskal, kakšnega si bo enkrat kupu!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
1.2.2008 8:28:28   
julij
Jutro!

Moja sončka še spita, jaz pa ne morem več, sem že preveč naspana.user posted image Toliko, kot zdaj spim, še nisem nikoli v življenju.user posted image

Sanek, ja, meni tudi geslo, prosim.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
1.2.2008 8:30:28   
Ajvy
jutro !!!!!

lepe slikice, jst sem si vas čisto drugače predstavljala......po mojem bo kar zanimivo na tistem pikniku.....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
1.2.2008 8:31:03   
Anonimen

Dobro jutro!

Geslo prosim user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
1.2.2008 8:32:14   
Češnca
No, danes mi ne avgustovk ujet, ker drgač se mi bo jutr mešal od branja! user posted image  Če bo pa dougčas... pol pa... sej veste: đon marijon iz londona! user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
1.2.2008 8:32:45   
Anonimen
Jutro..

Nočka tak tak... Se je zbudo ob 2h, jaz budalo sem se pol ure mantrala, da sem ga uspavala, na koncu sem imela dosti, pa sem ga dala v njegovo posteljo in je mali sam zaspal... Jao...

Jaz imam že 3 dni menstro, in me tam, kjer sem bila šivana, včasih fejst zaboli. A katero od vas tudi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
1.2.2008 8:39:04   
bojana2
user posted image  sem se pa nasmejala včerajšnji debati....
Lušne slikice, tud jaz sem si vas drugače predstavljala...user posted image

Sanek jaz bi prosila za geslo. user posted image

Češnca...a ti maš tud dva otroka doma...user posted image ...moj tud sanja da bo KAO malemu kupu avto na daljinca...ja se mi zdi kdo se bo igral z njim...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
1.2.2008 8:40:11   
Anonimen
Iiiii, super slike, res ste luštne babe... Eni dve sta imeli otroka v Antilop stolčku ( nevem, kateri, ker si pe zdaj vseh ne zapomnim ), a sta to s seboj vzeli, ali ?

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
1.2.2008 8:58:21   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Iiiii, super slike, res ste luštne babe... Eni dve sta imeli otroka v Antilop stolčku ( nevem, kateri, ker si pe zdaj vseh ne zapomnim ), a sta to s seboj vzeli, ali ?

Ne, A.R. niso od doma. Si jih lahko tam izposodišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
1.2.2008 8:59:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Ne, A.R. niso od doma. Si jih lahko tam izposodišuser posted image user posted image user posted image

A res? Potem pa je res najboljše pri Marogici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
1.2.2008 9:18:39   
tinispela
Kako sem se nasmejala ob včerajšnji "debati"! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Madejka slikice so super, Sanek1 jaz bi prosim tud geslo da si nas lahko ogledam!
Naša nočka je bla bolj sprehajalna, je pa vsaj zjutraj poleg mene malo zadremala, tak da sam vsaj z zaprtimi očmi počivala. Špela že pančka dopoldanca, pol pa hitro na sončka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
1.2.2008 9:21:19   
nia30.6
jutro!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

tak malo pomagauser posted image user posted image  a hoče katera mojga Iana malo na počitnice met?user posted image user posted image user posted image

ja saj vem da ne!
no mi smo že spet, kot že zadnja 2 tedna,od 3-5 imeli fešto!
obračal se je na vse 4 tačke in "seksal"user posted image user posted image user posted image  pa smo ga obrnili na hrbet in krik, da je šlo skozi ušesa.....in to 2 uri tak!šli smo se kdo bo prej popustil! mislim, naš otrok je čisto nemogoč.user posted image ...nima čez dan dovolj pa še ponoči hodiuser posted image

ajoj,ko shodi me bo pa tak pobralo po moje!

Sanek geslo prosim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
1.2.2008 9:21:34   
julij
Tini, kaj v Mb imate sonček? Mi pa tako meglo, da skoraj sosedov ne vidim...user posted image

Sanek, slikice pa so lepe.user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
1.2.2008 9:25:04   
kapica
Sanek, meni geslo prosimuser posted image .
Zvesta, uh, sem vesela, da ste se malo naspali. Tudi pri nas je bilo mickeno boljseuser posted image .

A ste fajn debate mele vceraj? Pol vas morem pa se jaz prebratuser posted image , ko bo cas.
Vceraj sva bila na kopanju, dino se je tako na mene prilepil in ni spustil, tako da ne vem a voda ni za njega al kaj. Bomo videli naslednjic.

Ponoci pa sem ga pustila pol ure jokat, ker se je samo drl, se je hotel nosit, ni bilo solzic. Je dobil flasko, da se je malo pocartal, umiril, pol pa je nazaj zaspal. Pa samo pol ure je slo, ce bi bilo se dlje, ga menda ne bi vec pustila.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
1.2.2008 9:27:26   
tinispela
Ja ful lep sonček. A prideš k nam? Gremo skupaj na sprehod... Še ljubljančanke pridite, ker sem slišala da imate oblačno, hihi

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
1.2.2008 9:35:13   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: julij

Tini, kaj v Mb imate sonček? Mi pa tako meglo, da skoraj sosedov ne vidim...user posted image

Sanek, slikice pa so lepe.user posted image

Hvalauser posted image
Samo drugič morem vzet rezervne batarije. Bi ful več poslikala, če bi imela polne. To je tak ko dedu zaupašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?