|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
31.1.2008 10:13:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

A_R pazi na Žaninega lubija!user posted image user posted image Samo da se ni udaru!user posted image user posted image

Eh, ne, sta postelja in mamina roka bila rešitev user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
31.1.2008 10:17:08   
bačko
Žana se probava plaziti samo ji ne uspeva.Samo z rokami boža tla in z nogami brca.Potem pa je huda ker nikamor ne gre.Se mi prav smili.Ji bo že uspelo.Upam?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
31.1.2008 10:17:55   
Anonimen

Žana se probava plaziti samo ji ne uspeva.Samo z rokami boža tla in z nogami brca.Potem pa je huda ker nikamor ne gre.Se mi prav smili.Ji bo že uspelo.Upam?!user posted image

Vsakemu je uspelo, tudi njej bo.. Je pa res, kolikor vem, da se nekateri sploh ne plazijo, ampak začnejo prvo shoditi.. user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
31.1.2008 10:28:26   
bačko
A_R imaš ZS!
Ja tudi jaz sem slišala da se vsi ne plazijo.Moj mož se ni!Vsaj tako tašča pravi!In moja sestrica tudi ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
31.1.2008 10:34:25   
Anonimen

A_R imaš ZS!
Ja tudi jaz sem slišala da se vsi ne plazijo.Moj mož se ni!Vsaj tako tašča pravi!In moja sestrica tudi ne!

Videla, prebrala, poslala user posted image

Ja, jaz se baje nisem plazila, ampak kar hitro začela hoditi..

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
31.1.2008 10:35:28   
Anonimen
Siskamiska, VSE NAJBOLJŠE ZA OKROGLO OBLETNICO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

A_R, važno, da ni blo nič narobe! Imaš že spuščeno posteljno dno? Če ne, ga spusti zdaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
31.1.2008 10:45:52   
Ajvy
Siskamiska...vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga siskamiska, vse najboljše za te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plazenje...naša pupa že celo sobo predela....je ni za ujet.....mi smo jo pustili na puzzlih, pa je vse sama pogruntala.....itak je še vedno največje veselje na nogicah stat..sam tuki jo bremzamo....ji privoščimo mau hojice, pa je vsa zadovoljna.....se tudi že vsede sama....pa tudi bunkne orenk....

AR...nama je zadnjič s pojstelje padla in to orenk, direkt  z obrazom na tla........smo se vsi trije jokali...sva pa ostala brez sape, ko ji je kri iz noska pritekla....smo imeli ravno tisti dan P, pa jo je pregledala, pa je rekla, da je vse v redu....da so tile otročki precej gumijasti.....

GH...jst ne vem več kaj naj ji kuham, sem že čisto brez idej.....kaj pa daste zraven polente zraven???

Tabletke za zobe....jih imamo doma, sam jst se še kar nisem odločila a naj jih dam al ne???Zaenkrat ne.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
31.1.2008 10:47:15   
Ajvy

moja sosedica se nikoli ni plazila, ona je še ob opori sedela do osmega meseca....pri devetih je shodila...in je še vedno zelo poskočna

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
31.1.2008 10:49:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
A_R, važno, da ni blo nič narobe! Imaš že spuščeno posteljno dno? Če ne, ga spusti zdaj.user posted image

Ne še, bom počakala očeta, ker ta posteljica nima možnosti, da se da dol, zato bo oče nekaj šaril. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
31.1.2008 10:51:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

AR...nama je zadnjič s pojstelje padla in to orenk, direkt  z obrazom na tla........smo se vsi trije jokali...sva pa ostala brez sape, ko ji je kri iz noska pritekla....smo imeli ravno tisti dan P, pa jo je pregledala, pa je rekla, da je vse v redu....da so tile otročki precej gumijasti.....

Ojoj.. Jaz bi ziher tudi jokala, pa tresla bi se. No, do zdaj je dvakrat padel, enkrat iz vozička, ko sem pospravljala, je bilo prvič zanj in se je tako jokal, da sem ga komaj pomirila. In danes. No, danes pa tak ni bilo nič hudega, se je samo smejal.. Ampak se vseeno jočem, ko pomislim na prvi padec..

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
31.1.2008 10:51:45   
Anonimen

GH...jst ne vem več kaj naj ji kuham, sem že čisto brez idej.....kaj pa daste zraven polente zraven???

Jst sem tud brez idej. V polento ji pa jaz zmučkam kak brokoli, ohrovt, korenček, cvetačo, lahko rumenjak, če ji daješmesek, ji lahko mesek daš zraven... Ne vem, kaj ji že daš.

A si se ti že pozdravila?

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
31.1.2008 10:52:45   
Anonimen

nama je zadnjič s pojstelje padla in to orenk, direkt  z obrazom na tla........smo se vsi trije jokali...sva pa ostala brez sape, ko ji je kri iz noska pritekla....

Ojoj!user posted image No, samo da je vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
31.1.2008 11:40:28   
bojana2
Dan...

Siskamiska vse naj naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla ja mi je tud v lekarni rekla, da se to pojavi zaradi pomanjkanja vitaminov...železa imam pa itak premalo že cel življenje...bo treba neki naredit v tej smeri...user posted image

Češnca, hvala, bom probala še med, sem pa kak teden nazaj kupila blistex ( tejci77), in se mi zdi da imam od takrat rdeče fleke po celih ustnicah - pa sem najprej pomislila na kako reakcijo, alergijo...kaj pa vem...user posted image ...traja pa vse skup že več k 10 dni, tko da mam čez glavo že tega...še lubčkat se ne morem...user posted image

Naš mali tudi ne sedi še sam, mu ne manjka dosti, občasno se prevrne levo ali desno sam se tudi z rokico ujame...pa ful uživa ko sam sedi, če se pa jaz zraven štulim pol pa hitro protestira...user posted image

Dans ponoč sem bila pokonc skor vsako uro...skoz se je neki jokcal, sam zbudil se ni pa nikoli, tudi ko sva ob 4 jedla ne...user posted image ...edino v moji postelji je zjutraj spal 1,5 ure v kosu...user posted image ...bolš kot nič...

Včeraj sem mu prvič naredila polento in dala zraven mleko - aptamil..je ful začel jest sem bila prav vesela...pol je pa zgleda skapiral, da je nov okus je pa začel pljuvat ven...user posted image
Pa zadnje čase, ko spušča glasove kr piha zraven - sej ne znam razložit...sliši se kot phuuuu...pa pihne ven, in ko jaz to naredim poči od smeha...user posted image ...tko da sedaj sam pihamo...nič mama, atata...ampak pihamo...user posted image

me dva stroja cunj čakata...tko da grem kr v akcijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
31.1.2008 12:00:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Pa zadnje čase, ko spušča glasove kr piha zraven - sej ne znam razložit...sliši se kot phuuuu...pa pihne ven, in ko jaz to naredim poči od smeha...user posted image ...tko da sedaj sam pihamo...nič mama, atata...ampak pihamo...user posted image

user posted image user posted image isto...phhhh....pa pffff....al pa sam ffffff....al pa fššššš( no, ne glih taprav š, ampak tko napov, ne znam napisat, s pa tud ne...)user posted image men je svetovnauser posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2189
31.1.2008 12:10:48   
rumba
Verjetno ste že videli, pa vseeno, šestorči, rojeni junija07. Pa poglejte mamicin trebuh tik pred porodom.user posted image user posted image user posted image  In še to, nosila jih je 30 tednov!user posted image  Res neverjetno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
31.1.2008 12:46:17   
Anonimen
user posted image user posted image jezusmarija....kaj si nor....sam so pa dobriuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
31.1.2008 13:26:02   
Ronči
user posted image  eni pač nismo rojeni za mame, jaz sem že čisto fertik, al res kaj delamo narobve al jmamo pa orto zahtevno dete, al pač enostavno nisem rojena za to vlogo. Totalno sem fertik, zdepresirana, vse me boli, roke vlečem za sabo ko gorila, jo nosim, giunmcam, zabavam, detetru ni nič prav....tečnari. tzečnari. tečnari.,..,....da bi bla dve minute na puzčah, neeeeeeee, ne dat mami scat v miru, oči si menca od enajsdte, neeeeee, ne zaspat!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image , neče bit v vozičku, neče bit v kengurujčku, samo v rokah! in to mojih, še ko se tuširam hoče bit zrasven...... to zadnjo noč ni htela spat niti v pojstli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj ji je????????????????????
mogočer zveni zlobno, rabim minuto zaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! rabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

včeraj je spala popoldne 3,5 ure, kje drugje kot v naročju, desetkrat sem jo poskusila odložit, takšen jok še nisem slišalauser posted image user posted image user posted image user posted image

uf, bo boljše, vsaj upam

uf, kulk napak, no pišem z eno roko v drugi je Klarauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
31.1.2008 13:27:40   
Afnica
Rumba user posted image ...res neverjetno. Pa še skoz tak nasmejana. user posted image  Bi jo rada zdej vidla. user posted image  Mislim, pa sej to moraš pol pri dohtarju celo dopoldne rezervirat. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
31.1.2008 13:30:53   
Afnica
Ronči...sej ne vem kaj ti naj rečem...jaz si v takih situacijah vzamem dudo in fajn vgriznem. user posted image  
Pa ne veš kaj jo muči? Ima vročino? rastejo zobki? Je zaprta?

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
31.1.2008 13:35:55   
Ronči
nimam pojma, sicer kašlje, vendar smo bili včeraj pri p in ima čista pljučka, nima vnetega ne grla ne uh, bris grla je negativen, kri dobra, vročine nima, zobkov tudi še ne,....
zdaj spi v naročju. Naj izprobam srečo in jo odložim??

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
31.1.2008 13:43:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

user posted image  eni pač nismo rojeni za mame, jaz sem že čisto fertik, al res kaj delamo narobve al jmamo pa orto zahtevno dete, al pač enostavno nisem rojena za to vlogo. Totalno sem fertik, zdepresirana, vse me boli, roke vlečem za sabo ko gorila, jo nosim, giunmcam, zabavam, detetru ni nič prav....tečnari. tzečnari. tečnari.,..,....da bi bla dve minute na puzčah, neeeeeeee, ne dat mami scat v miru, oči si menca od enajsdte, neeeeee, ne zaspat!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image , neče bit v vozičku, neče bit v kengurujčku, samo v rokah! in to mojih, še ko se tuširam hoče bit zrasven...... to zadnjo noč ni htela spat niti v pojstli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj ji je????????????????????
mogočer zveni zlobno, rabim minuto zaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! rabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

včeraj je spala popoldne 3,5 ure, kje drugje kot v naročju, desetkrat sem jo poskusila odložit, takšen jok še nisem slišalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba, uf, to mi je pa čist nepredstavljivo!user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
31.1.2008 13:48:41   
Anonimen
ronči user posted image user posted image user posted image
jaz tud z eno roko pišem, na drugi pa spi ulauser posted image morm po tiho tipkatuser posted image
mam popolnoma isto pesem kt si napisala, pa k se je že čisto odvadla bit na rokah, zdej pa touser posted image po moje jo res matra neki...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
31.1.2008 13:50:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

. Naj izprobam srečo in jo odložim??

user posted image user posted image user posted image bohnedajuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
31.1.2008 13:52:57   
Anonimen
Danes naj bi bil najbolj depresivni dan.. Hja, nevem..

Rumba, verjetno ji mora biti res težko s toliko otročkami.. Že meni se pri enem trga user posted image

Ronči, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
31.1.2008 13:54:22   
Ronči
ZAKAJ TE NISEM PREJ PREBRALAuser posted image !!!!!!

no...odložila sm jo.... in zdaj je budna user posted image , tako je živahna, kot d aje spala 2 ure in si orng odpočila user posted image

Tašonka, invite me plis (brez.ideje@gmail.com)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?