|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa ve pri tašči?
30.1.2008 8:19:32   
caillou
Čvekava, štrikava, rešujeva sudoku, kuhava,.... Ma ni da ni, res.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.1.2008 8:33:50   
viv_
Z 1. mal klepetava, pa kšn kofe, pa tko... Z 2. mava pa ornk debate, pa se tudi po telefonu slišiva...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.1.2008 9:15:07   
Tanik
kafe, čik in čvek o vsem user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.1.2008 9:24:49   
sneguljčica
Jaz sedim in čakam, da gremo domov. Pijem in jem  ne, ker nič ne ponudi, kosila tam sploh še nisem jedla, ko sem se z njo pogovarjala, je vedno razlagala njene probleme in kako je njena hčerka uboga, če sem kaj rekla od nas, me je hitro utišala in rekla, ja boste že... Zato se zdaj z njo pogovarjam samo še nujne reči in se vljudno nasmiham, od nas nič ne govorim, niti ne sprašuje. Počakam, da se malo poigra z otroki in gremo domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.1.2008 9:43:32   
Teya*D.
Čvekamo o čem kar se je tisti dan pač zgodilo ali pa o tamali....Včasih greva kam v trgovino itn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.1.2008 9:53:12   
Anonimen
Midve z vd taščo nisva nič zbondani. Sva popolnoma različni osebi. Prihajam z drugačnega okolja in me pomoje že zato ker sem z mesta ne mara.
V bistvu vedno govori o hčerki ja (in mojo nosečnost primerja z njeno - kar me seveda nedvse razveseljuje in bi najraje skočila do stropa user posted image ), ampak si mislim svoje in se na veliko izogibam raznim "globokim" debatam.

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 10:00:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
30.1.2008 10:13:49   
Dadi
Jah se s taščo skoraj lažje pogovarjam kot z mamo...Ne vem mi je bližje kot moja mama glede tega. Pogovarjamo se o vsem mogočem...ni da ni...Najrajš bi videla da bi vsak teden prišli na obisk, da bi svoja dva cukrčka(vnuka) videla. Je pa fajn zato ker skupaj živijo s svakinjo in familijo, tako da nas je zmeraj več ko pridemo/jo na obisk.
Se fajn razumemo upam da bo tako še nadaljnih 100 let.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.1.2008 10:44:42   
mala pikica
komunicirava definitivno ne, ona z nobenim ne komunicira. mislim, da niti ne ve, kaj to pomeni...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.1.2008 11:23:27   
piščanc
dobim kavico, sok, piškotke. potem malo debatirava, življenje, otroci, zdravje. veliko prijetnejše in domače se počutim pri tašči, kot doma

iz malega zraste veliko

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.1.2008 12:19:40   
Kaštrun
če se ne bi k njej hodila strižti, bi se verjetno videli ene 3x letno. ampak ko se vidiva je pa fino. me ima rada in zato mojega večkrat kar napiz*** če mi kaj reče. je rekla, da naj bo vesel, da ga prenašam user posted image  user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.1.2008 12:20:05   
Anonimen
Pogovarjava se. Ampak živimo v isti hiši in mi ni treba iz teh obiskov delat nekaj velikega. Včasih sem tam 10 min, včasih 2 uri. Kakor mi paše, če mi ni vstanem in grem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
30.1.2008 12:23:59   
frutka_
Če smo pri njih doma malo pomagam okoli kosila, se pomenimo eno pa drugo, nesem ji kakšne rožice (full jih ima rada).
Če smo na vikendu pa malo po vrtu hodiva, nabirava motovilec. Fajn se imava. Spijema kavico na terasi. Ko je poletje hodiva po gozdne jagode, borovnice, vlagama zelenjavo,...
S tastom in možijem pa v jeseni obvezno v gozd po gobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.1.2008 12:29:37   
ZARA
Midve radi prisluhneva tišini. Oziroma se ne pogovarjava sploh. Še sreča, da se je spokala daleč stran, ker če bi bila bližje, bi jo kar nokautirala. Predvsem zaradi njenih omejenih izjav, ki jim kar ni videti konca.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.1.2008 12:43:32   
Majuska
Kot se omenila, klepetava o tem in onem, kakih globokoumnih debat glih ne morem pričakovat ... odkar ve da sem user posted image rada povpraša kako se počutim in je itak čist hepi, da bo babi.

Sej je fajn ženska, samo včasih rada mal komplicira. Ampak zato jih pa imamo, a ne? user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.1.2008 15:02:21   
sneška_
Jaz se pogovarjam z njo,otročki se igrajo zraven.Za ta čas mož dela kosilo pol pa jaz vstanem in pomijem posodo . 

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.1.2008 20:45:35   
Anonimen
Mi živimo v isti hiši in se s taščo vidiva vsak dan. KO pridem iz službe, malo posedim pri njej, povem kaj od službe, ona meni novice iz soseske, o otrocih se pomeniva, in to je to.

Jaz se z mojo taščo odlično razumem, tudi zase upam, da bom kdaj znala biti tako dobra tašča.

(odgovor članu sneška_)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
30.1.2008 20:54:52   
Anonimen
Kava,čik in debata.udri Mujouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
30.1.2008 21:01:10   
Anonimen
Kosilo, sladica obvezna ker jo imam rada in moja taščica na to nikoli ne pozabiuser posted image , kavica, nato obveeeezen čvek o vseeeh temah, malo si "pojamrava", nato pogledava malo tv ali kaj prebereva ali greva na računalnik, ponavadi ji kaj pokažem ker mož nima potrpljenja, je že mal starejša in glih ne razume vse o računalniku user posted image .

V glavnem moja tašča ni zmaj user posted image hihihi...je prav fajn taščica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
30.1.2008 21:06:51   
AiMa
Z njo se imam vedno veliko za menit, sploh pa mi je pri njej lepo. Je korektna, poštena in realna ženska, ki se največkrat postavi na stran žensk, mene ima pa sploh radauser posted image
Ne primerja, ne obrekuje, za sabo ima hudičevo težko in hkrati sanjsko lepo (na trenutke, sploh zadnje čase) življenje, ampak se ne obrega ob druge.
Najbolj mi je všeč, da me jemlje kot odraslo osebo, da mi ne pametuje (moja bivša tašča ima namreč VSE oskarje za to)in spoštuje moje mnenje.
Seveda pa verjamem, da je tako zaradi tega, ker živimo ločeno (s prejšnjo smo živeli v isti hiši in je bila nočna mora...user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
30.1.2008 22:19:48   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Kaj pa ve pri tašči delate?

Kr jst sem se z njo dejansko pogovarjala. Sva se usedle dol in čvekale.

ne grem nikdar sama k tašči...če pa peljem tamalega tja, ji povem samo kdaj mora jesti in ponavadi se mi zelo mudi, ga sam odložim in grem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
30.1.2008 23:25:36   
Kepica83
Tašča ima 50 let in ima 3 sine. Mojega in dvojčka stara 7 let. In je po novem tak, da pride z malima v soboto k nama, in mala dva pri nama pusti. Včasih moj dela in sem jaz sama z njima. Ona pa ti 2 uri iskoristi da gre do dedeka mu kaj pospravi in skoči v trgovino. Nato pride po njiju in mala dva nočeta iti z njo. Pa ji rečem da ona naj gre pa pridemo mi kmalu za njo. Pol se oblečemo in se odpeljemo k njim domov. Sparkiramo avto še se dve uri žogamo in nato gremo not. Mala dva se gresta igrat midvi pa se pogovarjama. Pol nam nekje ob 21:00 gre nekaj za jest naredit, se najemo, pospravimo še kakšno rečemo in grem jaz domov mojega čakat. Pogovarjama pa se trenutno večinoma o bivši in o tem kako bomo rešli problem z njo. Drugače pa še imama eno novo temo-njen abraham letos in njena porokauser posted image user posted image , vse na isti dan. V glavnem midvi se zaenkrat zastopima super in upam da bo tako ostalo. Tudi z očimom od mojega se vredu razumema.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.1.2008 23:28:47   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Midve radi prisluhneva tišini.

user posted image user posted image

Pri meni je podobno, s to razliko, da ji jaz na grob svečko in rožice nesem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 48
30.1.2008 23:30:44   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Midve radi prisluhneva tišini.

user posted image user posted image

Pri meni je podobno, s to razliko, da ji jaz na grob svečko in rožice nesem.

Nevem če je to ravno smešno?user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 49
30.1.2008 23:31:53   
Marogica
Smešen je ZARIN odgovor. ta drugi stavek pa je moj odgovor na vprašanje.....ki pa ni smešen. Zadovoljna?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?