|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
30.1.2008 22:06:49   
mateya24
freycha, to mi je pa ful znano ja...na bok...dalje pa bog pomagaj da bi šlo..

pupi, ti je dala freycha vredu predlog, če te to fejst skrbi prosi P, naj te napoti na NFT,....boš t tud bolj mirnih živcev pol

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
30.1.2008 22:08:30   
Anonimen
ula se ful obrača iz hrbta na trebuh, ck, pa je okoluser posted image previjanje je kar podvig zdejuser posted image iz trebuha na hrbet je pa bolj ponesreči jo vrglo, samo zdaj je naštudirala tud to, ampak na žalost na kavču..se je ful metala sem pa tja pa kr vriskala zraven, ko sem jo dala pa na puzle, je pa isto počela in sevda z glavo v tla udarlauser posted image upam da se bo navadla na glavo ahtat al kaj ji naj....
puza še ne, se pa na vse šir postavi in malo ziba, pol pa še na prste in rit v luft, pol jo pa na nos vpikne ponavadiuser posted image gre pa rikverc, vsakič ko se na rokice dvigne...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
30.1.2008 22:08:39   
mateya24
no buhtl jaz...lahko pa tud najino fizioterapevtko vprašam...kak je glede tega, če se lahko kar tak prideta malo pokazat..brez kakršne napotnice al pa napotila..bom vidla kaj bo rekla..

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
30.1.2008 22:10:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

O še ena, jaz sem čips napadla. Zadnje čase napadam vse kar je užitno. Samo iščem, najboljše da nič ne kupim, ker res vse požrem.  Do ponedeljka še jem pol pa v zdravičišču dietauser posted image

jaz pa nisem nič kuhala dons, samo dva krofa za južnouser posted image user posted image zdej sm pa lačna nekam, pa morm neki glodat...uli sem vse vaflje požrla žeuser posted image zdej še pa kokiceuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
30.1.2008 22:10:48   
madejka
Ulla joj to Maj tud dela. Kr vrže se nekam. Se je že parkrat tak v klubsko mizico pokno, ker kr rine pa se meče naprejuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
30.1.2008 22:11:24   
pupi
Bom še zdaj počakala teh 14dni pa bom vidla kak se bo razvilo. Saj Freycha, mam jaz tudi včasih občutek, da se ji ne da. samo takrat. ko pa ji je se ful s težavo obrne. Prav vidim, da se matra. Zdaj se mi cel teden dere, če jo dam na puzzle. Doli je samo če jaz poleg nje ležim pa še to ji včasih ni. je pa res da jo komaj od prejšnjega tedn intenzivno na tla dajem in bo očitno treba še malo potrpet da se navadiuser posted image  Naša pa nam bo naredla sivih lasuser posted image , pa vsi pravijo, kaj bi jaz rada kak mam pridnega otrokuser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
30.1.2008 22:14:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ulla joj to Maj tud dela. Kr vrže se nekam. Se je že parkrat tak v klubsko mizico pokno, ker kr rine pa se meče naprejuser posted image

user posted image je zadnjič mela čist plavo žnablo, mene je kr štihnalo, ker pri težavah s srcem se pojavi to, pa na nohtih...no pol sem poštudirala da je mogla nekam zarezatuser posted image prej je pa tud v atkoja tak treščla, glih z arkado, je tolk vpila da bohpomagi, valda jo je bolel, še moj je reku da je vse zvezde viduuser posted image sam klinc, ne morš zdej v vato jo zavit, bo že poštudirala da boli....sam ne vem pa ne, če je lohk kej narobe, k tolkrat z glavo trečiuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2132
30.1.2008 22:14:48   
GabiW
Dober večer,

Češnca tisto za na sesalec je Baby vac.

Malo sem vas preletela in spet opazila da se pogovarjate o fluorovih tabletkah. Moji Neži jih je P predpisala in ji jih nisem začela dajat. Včeraj pa smo bili prvič pri zobozdravniku in ji pokazali tabletke pa je rekla da jih lahko dajemo. Ampak pazit moramo, da eno uro pred in po mlečnem obroku ne sme zaužiti tabletke, ker calcij nase veže ves fluor in ne bi imelo učinka ker bi vse zlulala. Tudi to je rekla, da dokler ni zobka zunaj nima smisla, ker gre fluor skozi sklenimo. In spet je tu en ampak, dokler se zobke umiva brez zobne paste, jih lahko jemo, potem se bomo pa spet pogovarjali o tem. Z zobno pasto bi si naj začeli otroci umivati zobe, ko se zavedajo, da to ni hrana in znajo izpljunit. Tudi odrasli bi načeloma morali jesti te tabletke, ampak so vse zobne paste florirane in dobimo ravno tolikšno količino flora kot je v eni tabletki, zato jih ne jemo.

Ulla80 v evropi NI florirana voda in težko dobiš zobno pasto brez flora. Na zahodu pa je voda florirana. In če se slučajno spomniš želiranja zob v osnovni šoli je to ravno to - floriranje.

Drugače pa smo mi odlično. Imamo se super. Neža je pridna, da je ni za prehvalit. Zdaj že tudi mi jemo GH in poteka vse bp.

Upam, da me tole hvaljenje zdaj ne bo pokopalo.

Lahko noč vsem in uživajte

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
30.1.2008 22:14:55   
madejka
Ja ne pupi sploh ne vem kaj se pritožuješuser posted image Da neoš kaj čez mojo snahico govorilauser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
30.1.2008 22:18:43   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

no buhtl jaz...lahko pa tud najino fizioterapevtko vprašam...kak je glede tega, če se lahko kar tak prideta malo pokazat..brez kakršne napotnice al pa napotila..bom vidla kaj bo rekla..

Iiiiiiiiiiiiii mateya si prijazna!!!!!!! saj je možno da res preveč kompliciram, pač je Najino gibanje moja občutljiva točka.user posted image

Češnca a ti pa maš opasno zvezdo za sošolcauser posted image user posted image

Ulla jaz sem maznila za zajterk maznila konkreten kruh z medom, kosilo župa s kupom palačink, večerja pa čips in čokolada. To ti je idealen jedilnikuser posted image user posted image . Res žrem zadnje čase, se še me kar 5 kil od poroda držiuser posted image , pa če bom tak jedla se še bojo dvignile

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
30.1.2008 22:20:23   
madejka
Tašonka kje si???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
30.1.2008 22:22:35   
mateya24
vrjamem ja...saj zato pa pravim, da eno mnenje več ne more nič škodit...
če jo pogleda pa ti da še kak vredu nasvet je pa še tolk boljše...

kr jaz pri sebi vem, da nama NFT pa nasveti fizioterapevtke, kako z njo vadit in ravnat doma....res dost dost pomagajo...
če nebi blo tega ne vem če bi tolk napredovale kot sma zdaj...
sem prav ponosnauser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
30.1.2008 22:22:39   
pupi

Ja ne pupi sploh ne vem kaj se pritožuješuser posted image Da neoš kaj čez mojo snahico govorilauser posted image user posted image

Očitno ji grem jaz na živce, da se dere samo, ko sma sameuser posted image user posted image . Saj včasih jo znam kar lepo skurcat, samo to je samo trenutnouser posted image user posted image . Kaj pa če mi to zameriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
30.1.2008 22:24:10   
pupi
Danes sem jo snemala, ko se je drla, da mam dokaze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
30.1.2008 22:27:13   
Anonimen

Danes sem jo snemala, ko se je drla, da mam dokaze user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
30.1.2008 22:31:04   
mateya24

dobra si ti ja....
pol ko ati pride domov je pa pridna ko angelček predvidevam kajuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
30.1.2008 22:32:11   
madejka
Mah meni se zdi, da so nas včasih naši otroci res siti. Tud Maj je takoj boljše volje, ko pride user posted image domov al pa če pride kdo na obisk. Saj, zakaj pa ne, če meni tud paše odklopuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
30.1.2008 22:36:20   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

pol ko ati pride domov je pa pridna ko angelček predvidevam kajuser posted image

Ja razveseli se ga že bolj, ko mene bilo kdajuser posted image user posted image . Sem ga, med njenim današnjim izpadom klicala in mu dala da jo malo posluša user posted image user posted image . Kaj jaz vse naštimamuser posted image user posted image . Bogi otrok saj ni čudno da se joče, če pa se norca z nje delamuser posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
30.1.2008 22:37:48   
mateya24
čaki čaki še ti....da pride njen čas, pa ti bo vse duplo vrnilauser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
30.1.2008 22:42:06   
mateya24
nič...skočim še jaz hitro pod tuš predn moj pride...pa vas pridem še pol pogledat, če nebote ki že vse zbežale pod oddejeuser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
30.1.2008 22:45:19   
madejka
Mah jaz bom pa po moje kar šla spat. Moj se je v kitaro zabubil, pa nimam nič od njegauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
30.1.2008 22:50:50   
pupi
Babnce jaz grem kar pod tuš in v mižule. Bom zmolila eno, da ne bo deža jutri in se vidimo. Komaj čakamuser posted image user posted image user posted image . Z mojega madejka pa tak in tak ne bo nič, ker sem jezna na njega user posted image .

LN

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
30.1.2008 22:51:37   
Freycha
jaz pa še steriliziram flaške, napolnim do konca pomivalni stroj, da dam prat, potem jo pa tudi jaz počasi proti postelji užgem.......

nočko babike!

Jutri se pa štajerke vidimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
30.1.2008 22:53:03   
madejka
Pupi zakaj si te jezna na njega? Zarad avta?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
31.1.2008 1:27:58   
Anonimen

Tašonka kje si???

Evo me. Mal pozna, ne?user posted image
Sem vas sam po diagonali preletela in to res ekspresno. Nekak ne čutim potrebe po komentiranju.

Nočko.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?