Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:06:49
|
|
|
|
mateya24
|
freycha, to mi je pa ful znano ja...na bok...dalje pa bog pomagaj da bi šlo.. pupi, ti je dala freycha vredu predlog, če te to fejst skrbi prosi P, naj te napoti na NFT,....boš t tud bolj mirnih živcev pol
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ula se ful obrača iz hrbta na trebuh, ck, pa je okol previjanje je kar podvig zdej iz trebuha na hrbet je pa bolj ponesreči jo vrglo, samo zdaj je naštudirala tud to, ampak na žalost na kavču..se je ful metala sem pa tja pa kr vriskala zraven, ko sem jo dala pa na puzle, je pa isto počela in sevda z glavo v tla udarla upam da se bo navadla na glavo ahtat al kaj ji naj.... puza še ne, se pa na vse šir postavi in malo ziba, pol pa še na prste in rit v luft, pol jo pa na nos vpikne ponavadi gre pa rikverc, vsakič ko se na rokice dvigne...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:08:39
|
|
|
|
mateya24
|
no buhtl jaz...lahko pa tud najino fizioterapevtko vprašam...kak je glede tega, če se lahko kar tak prideta malo pokazat..brez kakršne napotnice al pa napotila..bom vidla kaj bo rekla..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi O še ena, jaz sem čips napadla. Zadnje čase napadam vse kar je užitno. Samo iščem, najboljše da nič ne kupim, ker res vse požrem. Do ponedeljka še jem pol pa v zdravičišču dieta jaz pa nisem nič kuhala dons, samo dva krofa za južno zdej sm pa lačna nekam, pa morm neki glodat...uli sem vse vaflje požrla že zdej še pa kokice
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:10:48
|
|
|
|
madejka
|
Ulla joj to Maj tud dela. Kr vrže se nekam. Se je že parkrat tak v klubsko mizico pokno, ker kr rine pa se meče naprej
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:11:24
|
|
|
|
pupi
|
Bom še zdaj počakala teh 14dni pa bom vidla kak se bo razvilo. Saj Freycha, mam jaz tudi včasih občutek, da se ji ne da. samo takrat. ko pa ji je se ful s težavo obrne. Prav vidim, da se matra. Zdaj se mi cel teden dere, če jo dam na puzzle. Doli je samo če jaz poleg nje ležim pa še to ji včasih ni. je pa res da jo komaj od prejšnjega tedn intenzivno na tla dajem in bo očitno treba še malo potrpet da se navadi Naša pa nam bo naredla sivih las , pa vsi pravijo, kaj bi jaz rada kak mam pridnega otrok
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:14:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Ulla joj to Maj tud dela. Kr vrže se nekam. Se je že parkrat tak v klubsko mizico pokno, ker kr rine pa se meče naprej je zadnjič mela čist plavo žnablo, mene je kr štihnalo, ker pri težavah s srcem se pojavi to, pa na nohtih...no pol sem poštudirala da je mogla nekam zarezat prej je pa tud v atkoja tak treščla, glih z arkado, je tolk vpila da bohpomagi, valda jo je bolel, še moj je reku da je vse zvezde vidu sam klinc, ne morš zdej v vato jo zavit, bo že poštudirala da boli....sam ne vem pa ne, če je lohk kej narobe, k tolkrat z glavo treči
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:14:48
|
|
|
|
GabiW
|
Dober večer, Češnca tisto za na sesalec je Baby vac. Malo sem vas preletela in spet opazila da se pogovarjate o fluorovih tabletkah. Moji Neži jih je P predpisala in ji jih nisem začela dajat. Včeraj pa smo bili prvič pri zobozdravniku in ji pokazali tabletke pa je rekla da jih lahko dajemo. Ampak pazit moramo, da eno uro pred in po mlečnem obroku ne sme zaužiti tabletke, ker calcij nase veže ves fluor in ne bi imelo učinka ker bi vse zlulala. Tudi to je rekla, da dokler ni zobka zunaj nima smisla, ker gre fluor skozi sklenimo. In spet je tu en ampak, dokler se zobke umiva brez zobne paste, jih lahko jemo, potem se bomo pa spet pogovarjali o tem. Z zobno pasto bi si naj začeli otroci umivati zobe, ko se zavedajo, da to ni hrana in znajo izpljunit. Tudi odrasli bi načeloma morali jesti te tabletke, ampak so vse zobne paste florirane in dobimo ravno tolikšno količino flora kot je v eni tabletki, zato jih ne jemo. Ulla80 v evropi NI florirana voda in težko dobiš zobno pasto brez flora. Na zahodu pa je voda florirana. In če se slučajno spomniš želiranja zob v osnovni šoli je to ravno to - floriranje. Drugače pa smo mi odlično. Imamo se super. Neža je pridna, da je ni za prehvalit. Zdaj že tudi mi jemo GH in poteka vse bp. Upam, da me tole hvaljenje zdaj ne bo pokopalo. Lahko noč vsem in uživajte
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:14:55
|
|
|
|
madejka
|
Ja ne pupi sploh ne vem kaj se pritožuješ Da neoš kaj čez mojo snahico govorila
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:18:43
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 no buhtl jaz...lahko pa tud najino fizioterapevtko vprašam...kak je glede tega, če se lahko kar tak prideta malo pokazat..brez kakršne napotnice al pa napotila..bom vidla kaj bo rekla.. Iiiiiiiiiiiiii mateya si prijazna!!!!!!! saj je možno da res preveč kompliciram, pač je Najino gibanje moja občutljiva točka. Češnca a ti pa maš opasno zvezdo za sošolca Ulla jaz sem maznila za zajterk maznila konkreten kruh z medom, kosilo župa s kupom palačink, večerja pa čips in čokolada. To ti je idealen jedilnik . Res žrem zadnje čase, se še me kar 5 kil od poroda drži , pa če bom tak jedla se še bojo dvignile
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:20:23
|
|
|
|
madejka
|
Tašonka kje si???
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:22:35
|
|
|
|
mateya24
|
vrjamem ja...saj zato pa pravim, da eno mnenje več ne more nič škodit... če jo pogleda pa ti da še kak vredu nasvet je pa še tolk boljše... kr jaz pri sebi vem, da nama NFT pa nasveti fizioterapevtke, kako z njo vadit in ravnat doma....res dost dost pomagajo... če nebi blo tega ne vem če bi tolk napredovale kot sma zdaj... sem prav ponosna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:22:39
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Ja ne pupi sploh ne vem kaj se pritožuješ Da neoš kaj čez mojo snahico govorila Očitno ji grem jaz na živce, da se dere samo, ko sma same . Saj včasih jo znam kar lepo skurcat, samo to je samo trenutno . Kaj pa če mi to zameri
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:24:10
|
|
|
|
pupi
|
Danes sem jo snemala, ko se je drla, da mam dokaze
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:27:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Danes sem jo snemala, ko se je drla, da mam dokaze
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:31:04
|
|
|
|
mateya24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Danes sem jo snemala, ko se je drla, da mam dokaze dobra si ti ja.... pol ko ati pride domov je pa pridna ko angelček predvidevam kaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:32:11
|
|
|
|
madejka
|
Mah meni se zdi, da so nas včasih naši otroci res siti. Tud Maj je takoj boljše volje, ko pride domov al pa če pride kdo na obisk. Saj, zakaj pa ne, če meni tud paše odklop
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:36:20
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 pol ko ati pride domov je pa pridna ko angelček predvidevam kaj Ja razveseli se ga že bolj, ko mene bilo kdaj . Sem ga, med njenim današnjim izpadom klicala in mu dala da jo malo posluša . Kaj jaz vse naštimam . Bogi otrok saj ni čudno da se joče, če pa se norca z nje delam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:37:48
|
|
|
|
mateya24
|
čaki čaki še ti....da pride njen čas, pa ti bo vse duplo vrnila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:42:06
|
|
|
|
mateya24
|
nič...skočim še jaz hitro pod tuš predn moj pride...pa vas pridem še pol pogledat, če nebote ki že vse zbežale pod oddeje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:45:19
|
|
|
|
madejka
|
Mah jaz bom pa po moje kar šla spat. Moj se je v kitaro zabubil, pa nimam nič od njega
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:50:50
|
|
|
|
pupi
|
Babnce jaz grem kar pod tuš in v mižule. Bom zmolila eno, da ne bo deža jutri in se vidimo. Komaj čakam . Z mojega madejka pa tak in tak ne bo nič, ker sem jezna na njega . LN
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:51:37
|
|
|
|
Freycha
|
jaz pa še steriliziram flaške, napolnim do konca pomivalni stroj, da dam prat, potem jo pa tudi jaz počasi proti postelji užgem....... nočko babike! Jutri se pa štajerke vidimo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 30.1.2008 22:53:03
|
|
|
|
madejka
|
Pupi zakaj si te jezna na njega? Zarad avta?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 1:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Tašonka kje si??? Evo me. Mal pozna, ne? Sem vas sam po diagonali preletela in to res ekspresno. Nekak ne čutim potrebe po komentiranju. Nočko.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?