|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
29.1.2008 17:20:07   
Anonimen
Kaj pa je danes to? Nikjer nobene?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
29.1.2008 18:28:55   
Anonimen
Joj, čveke moje, ful sem vas pogrešala. Je bil računalnik kaput, potem so pa še 3 dni internet priklaplal. Se kaj kmalu tipkamo. Upam, da ni ful novega.

Val je priden. 15.2 gre na uvajanje v vrtec. Je pa non stop poln energije.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4077
29.1.2008 18:56:45   
Aja1
O, barby,večkrat se ogasi. Nas kar malo zanemarjaš.

Neja je zaspala. Zadnje čase spet rabi čas, da zaspi...pa še zraven moram ležat. Ene tri mesece je pa tako lepo mrknila ob 18ih v sekundi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
29.1.2008 19:10:39   
max81
čer....no pri nas je stanje katastrofalno...sicer smo bli včeraj brez vročine, spali smo ok, sam kaj ko jo je čez dan metalo kot ne vem kaj...skoz je hotla bit v naročju, če si jo za sekundo odložil se je drla, non stop visi na meni, kot da moj ne obstaja..skoz steguje rokice in boh ne daj, da jo ne vzameš.....spat sem jo dala okol pol enih in se je drla pol ure kot, da jo dajemo iz kože, pol je od vsega hudega zapala...in to za celo uro, sam, da se je zbudila spet dretje...jestne vem več kaj je z njo, zdej že dva dni isto...samo dretje
jemo kot eni piščančki več zmečem stranuser posted image , nč ji vglavnem ne paše jest...jej, kmalu bom obupala

zdele sem jo dala spat, sem jo skopala, umila glavo, in zobke.pa namazala sem ji dlesni, pa je ful pustila, zgleda, da ji paše..no vsaj nekaj

dones grem pa definitivno spat po hausu, zdejle kuham makarone, ker danes nisem še nič konkretnega pojedla

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
29.1.2008 19:20:15   
Aja1
Max user posted image . Mogoče jo pa res zobki tako matrajo. Naša je tudi kar razdražljiva.

Danes je Neja v vrtcu pojedla cek krožnik repine jote user posted image , za povrh pa še en jogurt. kar ne morem verjet, ker doma joto in podobno samo pljuva.

Jutri imamo pa roditeljski sestanek v vrtcu. Prvi za nas. Bo treba prej iz službe.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
29.1.2008 19:50:20   
Anonimen
Ojej, ti šment. Zate in za tvojo Niko en velik user posted image in pa koš user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu spet vse ok.

Mene pa printer spet nekaj jezi. user posted image Sem se končno spravila k delu (pisanju prošenj) pa ne gre in ne gre.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
29.1.2008 20:37:47   
Aja1
Komaj dohajam, ker toliko pišete. Umirte se. user posted image

Punce, že kaj zbirate kam boste šli na dopust? Midva sva mislila, da bi šli na Djerbo, pa verjetno ne bomo šli, ker je treba malo šparat, če hočmo kdaj hiško. Bomo šli verjetno kar v Istro ,kjer imajo naši prikolico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
29.1.2008 22:07:14   
majas
Čer!
Tudi mi smo spet zdarvi, le malo še nam znoseka teče. Hvalabogu.. sem tudi morala zraven nje zaspati, zdaj pa je spet bolje... pa se lumpi mali v eni noči razvadijo da spijo pri straših. Se je tako drla ko sem jo dala v petlek. pa sem 10min vztrajala in zdaj je spet dobro-trkam.

drugače pa nič novega, dnevi mi letijo, zvečer vedno pobegnem k sosedom na klepet, potem pa je vedno pozno da bi še rač. prižgala. ko pa delam popoldan pa je dopoldan vedno kaj drugega na vrsti.

O dopustu še ne rtazmišljamo, bomo šli samo za kak vikend mogoče na morje pokukat, nas čaka prenavljanje kopalnice itd. pa bomo raje za to € ponucali.

Lepo mi bodite.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
29.1.2008 22:36:53   
milenk
hello punce!jaz sem dopoldan v službi tko da nimam cajta da bi mal čvekala z vami.uroš spi, full ga zobki matrajo pa hoče bit skoz v  naročju,je kar naporen.križ me že pošteno boli od dvigovanja.

zamima-tvoja pikica ma full lepo ime,zala-tut moji sestrični je ime zala....kul.
max-kako tvoja nika, je kaj bolje.sigurno jo zobki matrajo.našmu že 3 ven lezejo,še mal pa bo me 14 zob.ja bogi so.

aja-a ti si tut v službi?pa neja hodi v vrtec? ja mi smo mel tut uvajanje oktobra,pol smo ga pa ispisal ker delam po 4 ure,tko da bo šel vrjetno septembra spet,vsaj zdrav je doma....

še vedno mi ne rata slikice naštimat.sem šla na tisto stran pa ne gre....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
29.1.2008 22:37:47   
majas
Dobrodošla Belči in veliko veliko čveka z nami user posted image tvoj Uroš pa je res priden. Glede trme in tega pa vidim da so res vsi novemebrči isti.
Od kod pa si?

in Zala user posted image user posted image user posted image za korake. Zdaj pa se bosta z KAjo lovile.user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
29.1.2008 22:49:57   
milenk
ja res naši škorpjončki so res fulll trmasti.naš se sploh noče več v vozičku vozt,sam na kolesu se pelje.sej drgač je priden pa luškan,ampak včasih pa res naporen.jaz sem iz Ljubljane.iz centra.pa ti?

kdaj je že tvoja rojena?a jo mate v vrtcu?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
29.1.2008 23:05:55   
milenk
lahko nočko.grem kr ajat,ker je treba zjutraj vsat in na šiht.

lp

(odgovor članu milenk)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
30.1.2008 7:30:34   
krfjolca
Čau, punce.
Samo na hitro pozdravim, potem moram pa v razred. Služba je v redu, počasi se aklimatiziram.

Na dopust smo se mi že prijavili - včeraj sva vplačala za Grčijo - Kos, avgusta pa letimo še malo na Krk. Jaz bi tudi hiško imela, ampak dopustu se pa ne odpovem ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
30.1.2008 8:12:33   
Aja1
jutro. Jaz sem že eno uro na delovnem mestu.
današnja noč je bila spet slaba....je skoz nekaj jokcala, se premetavala, se drla,... user posted image . Zobki user posted image user posted image user posted image .

Čist odpovedala dopustu se pa tudi jaz ne bom, ampak dokler imamo šanso v prikolici od naših, jo bomo kar koristili user posted image . Krfjolca, kakšna je pa cena za Kos? Kdaj greste? Za koliko časa?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
30.1.2008 8:42:06   
marella1
Dobro jutro!

wellcome milenk

max upam, da je z Niko bolje

Naša Lana je pa en tak mali navihanec, da ji ni para. Po stanovanju že dobesedno teče, pa ta naš otrok bi samo jedel. Zadnjič je M skoraj v krožnik zlezla user posted image . Smo imeli pa v ponedeljek še zadnjo kontrolo v RA, naslednjič dobimo vabilo ko bo stara 4 leta. Pa tehtali smo se tam, zdaj ima 10.155 g in 80 cm.

Dopust? Jah mi bomo šli verjetno k sosedom (po vsej verjetnosti Dalmacija), samo se morava uskladiti še za termin (beri mesec).

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
30.1.2008 11:32:26   
krfjolca
Aja1, na Kos gremo julija, cena je pa okrog 1500 €. Gremo pa na all inclusive, ker je razlika v ceni s polpenzionom nekje 100 €, pa se ne splača polpenziona.

Pa kopalnico sva naročila zadnjič, upam, da bo kmalu prišla.

Zadnje čase malce več zapravljava ... ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
30.1.2008 13:13:37   
max81
ojla babnece, kako ste????? Upam, da bolje kt jest, ker sem kot cunja,uničena do konca...včeraj sem šla res spat po hausu, ponoč sem se zbudila, ker je mala začela ful jokat, pa sem ji namazala dlesni in je zaspala nazj do 8h

dones sem skor padla skup na wc-ju, mam grozne težave s prebavo, sem bla čist potnauser posted image user posted image
kuhali danes ne vem, če bomo kaj...je odvisno od male kakšna bo, če bo non stop dretje, bo ati danes lačenuser posted image , mami pa tud

hvala vsem za objemčke in pike poke

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
30.1.2008 14:04:45   
Aja1
Max, čimveč vode spij, pa kakšen donat in laneno seme tudi pomagata.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
30.1.2008 14:28:12   
krfjolca
Jaz sem pa pravkar rezervirala še vikend v toplicah med zimskimi počitnicami user posted image .
Letos si pa privoščimo, madona! user posted image
Ampak, greva sama, brez mulota.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
30.1.2008 14:55:16   
Aja1
Krfjolca, se vidi, da imaš dva šihta user posted image . Kar privoščita si, zaslužita. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
30.1.2008 15:03:53   
atanja
A mi lahko katera prilepi link k lahko sprintam obrazce za prijavit otroke v dohodnini

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
30.1.2008 15:08:56   
max81
JA SEJ SE KR NACEJAM DANESups čkeuser posted image ....mala pa tud

evo še eno uro pa bo moj doma

jutri pa na južno k mamici, pa mi ne bo treba se ubadat še s kuho, pa po bolniški list morm it

o cvetačkovi si bodo pa privoščiliuser posted image user posted image user posted image user posted image , sej prov

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
30.1.2008 16:05:25   
Anonimen
Link za Atanjo

DOHODNINA

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4098
30.1.2008 16:43:29   
Anonimen
Bejbe, a se katera kaj spomni, kje sem jaz nehala čvekat...da mal vidim, če ste me kaj obirale...user posted image

Val je pa ful priden...sploh za zaspat...kar verjeti ne morem, ker smo imeli ful dolgo težave...sedaj pa zvečer sam zaspi že kakpne 3-4 mesece, čez dan pa kakšen mesec...ga dam v posteljico in ga vedno v parih minutah zmanjka...drugače je res priden, samo imam kakšen izbruh vmes...upam, da bo v vrtcu priden...

Zdaj me pa čaka en manjši kup posode...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4099
30.1.2008 18:11:25   
Zamima
Ojla,...

mene je zgrabil nek prehlad user posted image ,... tamali tud malo z noska teče, ampak zaenkrat ni panike,...

Majas, res škoda za danes user posted image , upam, da nama v pet. uspe, da se vidimo user posted image , upam, da Kaji res rastejo samo zobkiuser posted image .

Zala mi je že zaspala user posted image user posted image user posted image .

danes sem ji porihtala kostum, da bo ga lahko imela za pusta user posted image .

Lepo vam, ki že planirate dopuste user posted image fouš, fouš user posted image user posted image .

Danes sem spet napisala dve prošnji user posted image . Mucamaca kako je bilo na razgovoru?

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?