Vilma
|
Dober dan sonosečke, smo pa res pridne s pisanjem, sem tudi jaz rabila kar nekaj časa, da sem vse prebrala. Katy kar se vetrovnih kapljic tiče (verjetno misliš te iz Koroških lekarn?!), se jih ne splača dosti v naprej kupovat, ker nimajo dolgega roka trajanja. Mislim, da največ 6 mesecev, če me spomin ne vara?! Tako da jaz bi jih na tvojem mestu nabavila tik pred zdajci. Arabela a ti boš imela carski rez? Nisem nič prej zasledila, a zarad lege al česa drugega? Glede masiranja presredka imam nek članek, je malce drugačen od tistega, kar je Bella Luna napisala. Je pa tud v tem članku cela znanost tole masiranje, tako da vprašanje če bom zdaj v drugo imela čas in voljo za to početje. Lahko pa nalimam članek tu na RR, če katero zanima, ampak bistvene razlike ni v primerjavi s člankom Belle Lune. Zofy ne skrbet za malo, boš vidla da bo vse ok! Verjetno imaš kmalu spet pregled in če bo takrat spet premajhen trebušček, potem bi mene začelo skrbet. Eno merjenje je premalo, pa še zmotijo se dostikrat. Sicer pa kot praviš, boš lažje rodila. Kar se kamer tiče, ima to moj dragi čez. Sva pred 3 meseci kupila novo, tako z mini DV. Moj dragi je pazil predvsem na format 16:9. Kao snemam neki, kar bodo moji otroci gledali čez 20 let in takrat bodo samo še ti široki fomati v uporabi. No saj zdi se mi, da je nekak tako govoril. Sva pa kamero prek e-baya kupila, sva ful zadovoljna, pa še ceneje je bila kot pri nas. Nasy jutri odpre sezono porodnišk! Blizu smo punce, blizu! Se vidi že po tem, da imate nekatere že kar velike otročičke. Sicer pa se zdaj vsak teden na teži pozna. Moj sine je še vedno bolan. Včeraj sem ga šla zbudit, je spal že 4 ure 15 minut, pa sem šla preverit, če je vse ok! Sicer ko je bolan še vedno vklopim AngelCare, ma ko tako dolgo spi, me še vedno skrbi. Mal sem paničarke po naravi, sej vem. Drugače še vedno driska, nič ne je. Danes že 6 dan, upam, da bo kmalu boljše!
|