nicolina
|
Ojla, se vam mal javim. Tin se lepo zahvaljuje za čestitke. Sva se prejle z mojim potepala, kupujeva nov avto, pa se nikakor ne moreva odločit. Jaz navijam za Renault Laguno karavan in upam, da jo kupiva, sicer ne novo. Ful mi gre na živce, ker imava zdej SeatI bizo s tremi vrati in je res grozno se spravit noter, pol pa še če voziček s sabo vzamemo.. smo čist zabasani. Tanayya, z gruško še nismo čist podpisal epogodbe, smo še v pregovorih , joj komaj čakam da se enkrat z vami srečam, pa bomo lahko sestavljale parčke z našimi sončki... Veš, da se sploh ne morem navadit na tvoj nov nick, sej mi je ful všeč, ampak kar začnem pisat Nayya... Punce, to sem pozabla prekomenirat. A je opazla katera včeraj, je dala ena kao temo, kako mamica slika otroka pokakanega. In mislim, da je to letelo na našo jooly ali pa gruško. Matr sem bla tolk jezna, ker je ful grdo napisala, kako mamica s tem svojega otroka spravlja v neugoden položaj, pa kaj če bi njo tako slikali in ne vem še kaj. Pa kaj jo to sploh briga ?!!! Sej sploh ne ve, kaj in komu je blo to namenjeno. Sem mogla to skomentirat, a res ni nobena vidla ? Jaz ne vem al mam tako srečo, naš nima čist nič krčkov po AD3 kaplicah, niti nasploh jih nima, upam samo, da nas še kaj ne doleti. Jutr imamo tud mi posvetovalnico, bomo vidli kolk smo zrasli. Se pol še kaj javim, se gremo kopat...
|