|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
28.1.2008 14:30:26   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Kaj vi delate, da vam otrocki vsak dan kakajo?? Nasa na 2 oz. 3 dni kaka in takrat na full. Bi raje videla, ce bi vsak dan po malo. V zacetku je bilo tako, da je vsak dan, zdej pa na par dni.

..jaz se tud to sprašujem?..user posted image
..kaj delate..pa jem vse po malem pa nič kar bi zapiralo še kaj več kar bi odpiralo, pa tudi pri nas kaka na 3-4dni..bom jutri spet pediatrinjo vprašala...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
28.1.2008 14:38:19   
sonchek
evo punce..kako naša punca že kravce pase..

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
28.1.2008 14:43:31   
Tanayya29
Bemti Scuba sm falila user posted image .Men je vse isto,milumil aptamil..pa nisem vedela ker žeuser posted image .Novalac ma vsaj mal drugačno ime.
Tintin dodajam ja...se mi zdi,da bomo kmalu pristali samo na flaši,je tak jedec,meni pa mleka zmanjkuje.
Nič šibam v trgovino,pa v lekarno.
Aja Vanja v. mi smo Oleovit začeli dajati, pri 5 tednih.

LP.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
28.1.2008 14:45:02   
Tanayya29
sonchek kako luštna punčkauser posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
28.1.2008 14:52:48   
tintin
Pikapikica- seveda sprejmemo!
Sonček - v Kiku imajo večinoma cunje pa tudi nekaj ostalih stvari (videla kahlice, posode za pasjo hrano....).

Neposredna povezava do sporočila: 2130
28.1.2008 14:57:49   
Tanayya29
Sonchek,če nimaš nič proti,bi jo rezervirala za Tajauser posted image user posted image (Kajo).A maš kaj proti?user posted image user posted image user posted image user posted image
Gruška in Nicolina sta že podpisali pogodbo.user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
28.1.2008 15:05:41   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Sonchek,če nimaš nič proti,bi jo rezervirala za Tajauser posted image user posted image (Kajo).A maš kaj proti?user posted image user posted image user posted image user posted image
Gruška in Nicolina sta že podpisali pogodbo.user posted image user posted image

..a si mislila Neli???
..nič nimam proti...user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2132
28.1.2008 15:09:31   
Tanayya29
user posted image Ups Neli,ja hihi....

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 28.1.2008 15:16:21 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
28.1.2008 15:36:19   
tintin
Aja, glede kakanja: tudi naš kaka 3-4-krat na danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2134
28.1.2008 15:51:28   
jooly
Evo še našo pastirico!! user posted image user posted image user posted image
Gleda pa tko, k da bi ji vse ovce (kravce) ušle... user posted image

user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
28.1.2008 16:34:22   
Mamathea
Pozdravček spet na hitro

Midva s tijanom sva ravnokar prišla iz sprhoda kjer naš malček le umaga in zaspi v premikajočem se vozičku. Ponavad se zbudi, ko se ustavimo danes pa začuda spi v košarci od vozička. Je prav posrečen tale naš dečko, ful neutrujen in res cel dan v akciji, pa na rokcah... pa res je zgleda ekstra alergičen na zvok tipk od računalnika, pa že itak imamo zelo tiho tipkovnico pa vseeno se takoj začne bunit kakor mene zagleda na računalniku. Ati pa kr lahko veselo tipka in Tijan ga lepo gleda iz ležalnika, sam mamico pa hoče res zase in je tak carteljček, da je kr veselica.
Mi smo dobili D3 kapljice in se mu jih kr ne upam in ne upam dat, ker ima že tako ali tako vsak večer krčke, samo danes nujno začnemo s temi kapljicami pa bo kar bo.
Še vedn mi ni uspelo skoraj nič za nazaj prebrat ampak se bom potrudila, da bom zdj vsej mal bolj na tekočem.
Grem zdj mal cunje pospravit, ko glih spančka, ker dolg takaltak ne bouser posted image user posted image user posted image .
Lep dan vsem in res je lepo biti zopet z vami.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
28.1.2008 18:59:06   
nicolina
Ojla,
se vam mal javim.
Tin se lepo zahvaljuje za čestitke. user posted image
Sva se prejle z mojim potepala, kupujeva nov avto, pa se nikakor ne moreva odločit. user posted image  Jaz navijam za Renault Laguno karavan in upam, da jo kupiva, sicer ne novo. Ful mi gre na živce, ker imava zdej SeatI bizo s tremi vrati in je res grozno se spravit noter, pol pa še če voziček s sabo vzamemo.. user posted image  smo čist zabasani.

Tanayya, z gruško še nismo čist podpisal epogodbe, smo še v pregovorih user posted image , joj komaj čakam da se enkrat z vami srečam, pa bomo lahko sestavljale parčke z našimi sončki...
Veš, da se sploh ne morem navadit na tvoj nov nick, sej mi je ful všeč, ampak kar začnem pisat Nayya... user posted image

Punce, to sem pozabla prekomenirat. A je opazla katera včeraj, je dala ena kao temo, kako mamica slika otroka pokakanega. In mislim, da je to letelo na našo jooly ali pa gruško. Matr user posted image  sem bla tolk jezna, ker je ful grdo napisala, kako mamica s tem svojega otroka spravlja v neugoden položaj, pa kaj če bi njo tako slikali in ne vem še kaj. Pa kaj jo to sploh briga ?!!! Sej sploh ne ve, kaj in komu je blo to namenjeno. Sem mogla to skomentirat, a res ni nobena vidla ?

Jaz ne vem al mam tako srečo, naš nima čist nič krčkov po AD3 kaplicah, niti nasploh jih nima, upam samo, da nas še kaj ne doleti. user posted image
Jutr imamo tud mi posvetovalnico, bomo vidli kolk smo zrasli.

Se pol še kaj javim, se gremo kopat...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
28.1.2008 19:25:26   
barika
Dober večer, šele zdej imam malo časa za računalnik,
ornk sem prišla domov šele ob 17.30 (bila na sodišču,socialni, pri optiku (znebila se bom 270€user posted image user posted image user posted image ),pa še kje.

Sonček in jolly, ful user posted image  punčice (a lahko kej rezerviramuser posted image )

Čestitke vsem 2 in 3 mesečnicam in mesečnikomuser posted image user posted image  (kok se to smešno sliši, kot da bi jih luna noslauser posted image )

barika oprosti, če sem t ekaj užalila, nisem vedla..user posted image
...sem že pozabl,a za kaj že?? a za nesojeno snaho??user posted image

evo, še naš  nizozemski PASTIRČEK 

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
28.1.2008 19:39:37   
rozika12
Ojla,
mene so pa danes moje bivše dijakinje obiskale. So bile moj prvi razred in smo se dobro razumeli. Prav lepo je bilo.

Kakanje: še vedno na nekaj dni(max do 5), pol pa nekaj časa zaporedoma, pa spet pauza itd.

Sem pa spila eno brezalkoholno pivce Schlossgold - primauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
28.1.2008 19:40:57   
Oranža
Pozdravljene,

nicolina a prav temo je odprla - to moram pa pogledat....jah eni pač nimajo kaj počet pa še po drugih forumih bgrskajo...jst imama drene še vas ujet, jkaj šele da bi drugam kukala....ah pustimo jim veselje.
RLaguna karavan je tud men všeč, samo ful jo odsvetujejo, baje da jim elektronka kar precej nagaja...ne vemuser posted image  nisem strokovnjak ampak to se lohk zgodi tud mercedesu ane..
Ja zgleda da bo treba punce kar rezervirat, ker se mi zdi da jih je manj kot fantov, povpraševanje je pa kar velikouser posted image user posted image user posted image ...no mi smo še ''ledek pa frej'' tko da punce navaliteuser posted image user posted image
Kakanje - vsak dan po 2-3x. Čakam pa na preobrat.
VPRAŠANJE: a katera kaj ve o tem da je do konca januarja treba na davčno iti prijavit kdo bo imel otroke pri dohodninski napovediuser posted image user posted image
Nč šibam, kriči ko sraka....
bye bye

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
28.1.2008 20:07:54   
Dajica
Sem pri decembrkah skopirala tale vic: user posted image

Psihiater je vodil skupinsko terapijo treh mladih očkov in njihovih
majhnih otrok.
"Vsi imate svoje odvisnosti!", jim pravi.
"Vi ste obsedeni s hrano", reče prvemu, "ker ste svoji hčerki dali ime
Jagoda".
"Vi ste obsedeni z denarjem", pravi drugemu, "ker ste svoji hčerki dali
ime Marka".
Ko to sliši, tretji očka, vstane, prime sinčka za roko in mu zašepeta:
"Pejt Joško, greva domov !"

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
28.1.2008 20:36:43   
DEBELUŠKA30
Vsem, ki danes praznujejo svoj mini rojstni dan želim:

user posted image

14 dni se pripravljam, kako me bodo danes na Dermatološki 16 X popikal, pol pa nič. Mi je dala na tak "flajšter" 16 pikic in nalepila  na hrbet  in to je to, jaz pa vsa usrana user posted image ! V sredo in četrtek imam kontrolo, do takrat se pa ne smem kopat, kolk bom dišala user posted image !
Pikapikica, dobrodošla med gorenjkami user posted image user posted image user posted image !
Sonchek, fulll je fletna tale tvoja punčica!
Tanayya, men je ginekolog isto svetoval: drugi dan menstruacije... dej če boš šla sporoči kako je šlo in kako to zgleda, pa kakšen je pol občutek, ker men tud to nič ne diši user posted image !
Jolly, joj kakšen cukrček je tud tvoja princeska...
Mamathea, smo te pa pogrešli, dobrodošla user posted image
Vanja, na DURS je treba it prijavit do 31.01.2008 člane, za katere si v letu 2007 skrbel oz jih preživljal, tako, da mi obvezno naše "novemberčke". Obrazec dobiš na internetu ali pa pri njih!

Glede teme "pokakani" otroci, katero je odprla neka "PAMETNA MAMCA", saj veš kako pravijo: Najprej pometi pred svojim pragom...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
28.1.2008 20:45:02   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Punce, to sem pozabla prekomenirat. A je opazla katera včeraj, je dala ena kao temo, kako mamica slika otroka pokakanega. In mislim, da je to letelo na našo jooly ali pa gruško.

Hej, tole me pa prov zanima! A kej veš na kerem forumu?! Ta je pa dobra... user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
28.1.2008 20:58:44   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

VPRAŠANJE: a katera kaj ve o tem da je do konca januarja treba na davčno iti prijavit kdo bo imel otroke pri dohodninski napovediuser posted image user posted image

..nič slišala o tem..kje si pa to zvedla...
pa kaj ne napišeš to pri dohodnini???

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Punce, to sem pozabla prekomenirat. A je opazla katera včeraj, je dala ena kao temo, kako mamica slika otroka pokakanega. In mislim, da je to letelo na našo jooly ali pa gruško.

Hej, tole me pa prov zanima! A kej veš na kerem forumu?! Ta je pa dobra... user posted image

to pa tudi mene zanima..kje najdem???

lep večer še naprej...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
28.1.2008 21:12:16   
martita
Dohodnina 2007:

http://www.finance.si/202661?src=pj240108

http://www.durs.gov.si/si/aktualno/dohodnina_2007/

Letos namreč ne bomo oddajali dohodninske napovedi, ampak nam bo davčna poslala odločbe, na katere bo možnost pritožbe, če se z izračunom ne bomo strinjali. Veliko napisanega je tudi na forumu družinska zakonodaja ali finančne dileme starševstva.

Torej, hitro po obrazce in na pošto!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
28.1.2008 21:17:42   
ajtak
Dober vecer!!
Se na hitro javim k gledam gospodinje user posted image .

Baje da sva z bariko v cajtngih in najina cmrlja tud- matr se 3 mesce nista stara pa sta ze medijski zvezdi user posted image user posted image user posted image  torej vse celjanke nekam po svoj izvod zurnala24 in nas pogledat user posted image .

Jutri dobim sestro na obisk in greva v Velenje mal u shooping po mleko in plenice user posted image . Vedno ko bom sla v Mullerja v Velenje se bom spomnila na 15.11. ko mi je ze voda odtekala jaz frajerka sem sla pa tja v shooping user posted image .
A veste, da so v Merkatorju za 3€ podrazl Milumiluser posted image  Stane zdej 13€ in nekaj centov (te centi me ubijajo k si nikol ne zapomnem kok), v Mullerju pa stane skatla 9€ in nekaj centov... Torej 4€ razlike, ce se za vsako skatlo posebi v Velenje pelem se mi splaca!!!

Js sem tud iskala temo kjer se zgrazajo nad nasimi novemberskimi posranciuser posted image pa je ne najdemuser posted image , se mi zdi pa to cist mem, take teme odpirat... Sem zato izkala da jim kako povem!!

Vsem zelim lahko noc!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
28.1.2008 21:17:48   
sonchek
Hvala Martita..

kako so kolki? a je vse ok?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
28.1.2008 21:21:54   
ajtak
Punce, a ce sva z mozem porocena in sem bila jaz od 1.10. prijavljena na zavodu lahko da on tud mene v olajsavo?? In potem od 17.11. se tjasa al kako? Pa verjetno mene samo od 1.10.-17.11. ker zdej dobivam starsevski dodatek al do konca leta???

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
28.1.2008 21:26:34   
nicolina
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2371329

Punce, našla sem, pa si preberte... kolk se ene pametne

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
28.1.2008 21:44:02   
ajtak
nicolina hvala!!!
Sem jim ze podkurla user posted image

no, lahko noc!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?