|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
28.1.2008 9:47:22   
nemrak
user posted image user posted image ,
ajtak, v kateri gostilni, pa boste imeli, če ni skrivnost??

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
28.1.2008 10:11:26   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. Hvala za kavico, no jest sem pa nardila torto,saj nasa TIANNCA danes praznuje 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No obenem pa bi cestitala se vsem ostalim , ki danes praznujejo , ce se ne motim tudi scubadiver in njen soncek danes praznujeta.
NEMRAK; ura je bila 60 funtov , to je nekje okoli 90 evrov ( je Morganova )

user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
28.1.2008 10:13:39   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

user posted image user posted image ,
ajtak, v kateri gostilni, pa boste imeli, če ni skrivnost??

Colnarna muzelj na smartinskem jezeru, poznas??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
28.1.2008 10:14:50   
ajtak
Tianna in ostali slavljenci iskrene cestitke!!
Pa hvala za torto!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
28.1.2008 10:22:31   
nicolina
Mi tud praznujemo danes 2 meseca user posted image user posted image user posted image .

Čestitke še Tianni (VB) in Lani (scubadiver), pa mislim da ima tud sonček od Neli 2 meseca.

Se pol še kaj javim, šibam na banko in v trgovino

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
28.1.2008 10:32:02   
scubadiver
Pa me je velika britanija prehitela. Očitno se je naša torta dlje pekla.
Tudi pri nas danes praznujemo 2 meseca in vas Lana časti s tortico:

user posted image

Velika britanija in Tianna, Nicolina in Tin vse čestitke tudi vam user posted image .

Spali smo super. Lana je podrla rekord in spala 8 ur. Od pol devetih do pol petih zjutraj. Bravo Lana, se vidi da si že velika punca user posted image .

Jest morm tud še nest vlogo za otroški dodatek in za drugi del porodniške. Sem čist pozabila in so me danes klicala in CSD. Bom šla jutri, ko imava pediatra, pa bova šli po pregledu še na CSD. A pa za otroški dodatek je sigurno treba vpisat za 2006? Al za 2007??

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
28.1.2008 10:33:55   
scubadiver
Joj saj res, Neli99 in njena Nataša tudi praznujeta. Se opravičujem da sem vaju spustila. Vse najboljše tudi vama user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
28.1.2008 10:36:57   
sonchek
Dober, lep in sončen dan vam želim...
..spet je ponedeljek...madona se obračajo dnevi...
..jutri imamo drugo posvetovalnico...jupi, pa bomo videli kok smo zrastli...

Debeluška hvala za kavico..upam da ti ugotovijo na kaj si alergična je tko manj težav, ko enkrat veš in se temu potem izogibaš...SREČNO...

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Sonchek...jaz že ko ji fiziološko noter vlivam začne tuliti, potem se pa sploh ne umiri, dokler je ne vzamem na roke. Prvo sem ji lahko brez problema čistila nosek s palčkami in je pri tem prav uživala. Zdaj ko je pa prehlajena, pa kriči, če se približam nosu. Mogoče je samo to vzrok. A ti potem tudi čistiš, če ni prehlajena in kolikokrat (na teden ali dan).

..dvakrat na dan-ziher, ker ima skoz nekaj notri..pa mislim da ni prehlajena..tako je že skoraj od rojstva..zvečer preden gre spat ji zihr vsak dan...
..mogoče zdaj ko je prehlajena, da jo kej boli tam okoli noska in zato tuli..ker kr brez razloga pomoje nebi...no ja...kaj pa jaz vem..

IZVIRNO SPOROČILO: martita

sonchek, za otroški dodatek izpolni (bruto) podatke iz dohodninske odločbe za leto 2006.Danes smo vozičkali v tvojem koncu smo šli od Stop pa skor do Karlovce...in nazaj. Je bla kar dolga, ampak fino, ker ni nobenga prometa. A je tako tudi med tednom? 

..zanimivo da se nismo srečal...kdaj ste pa šli..k mi smo šli pa proti rašci...lohk bi se tle ustavli..pa bi mal poklepetal user posted image ..ja drugače je tudi med tednom kr fajn..čeprov se je men včeraj zdelo kr veliko prometa, ponavadi ga je manj..
..a še rabiš sterilne kozarčke za shranjevanje mleka..jih imam kr nekaj viška, če želiš...javi se...

Tiannca, Tin, Lana, Nataša..vse najboljše za mini RD!!!user posted image user posted image user posted image

..no zdej pa šibam naprej likat..
pri nas je že sonček in pol letimo ven...
lep dan vsem..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
28.1.2008 10:38:54   
Oranža
Dober  dan,

Debeluška hvala za kavico. Pa dobro opravi v Ljuser posted image
Tianna Vse najboljšeuser posted image . Pa hvala za tortico....joj kake lušte delate....user posted image
Vsem ki danes praznujete karkoli čestitkeuser posted image .
No naš mali škratek še spi, je kar priden, tud ponoči. Je zaspal ob 22.30 in je spal do 4.15, pol pa še do 8h, no zdej ga pa sišim da že neki čivka.
Mi imamo sončka tko da komi čakam da ustane pa da pojeva in se zrihtava, pol pa šibava po Eneja v  vrtec in gasa na sprehoduser posted image user posted image
Naraščaj držim pesti da bo na zagovoru vse dobrouser posted image user posted image .
Mamathea dobrodošla nazaj....smo te res že pogrešali....jah Tijan se je očitno odločil da mamice ne bo delil z nikomur, še najmanj pa z računalnikomuser posted image user posted image ...in prav je takouser posted image
Kanraka pri nas je tud jok ko mu čistim z Baby -vac-om, samo pol pa res lažje zadiha. Mu pa sčistim vsako jutro, pa tud najprej nasujem fiziološko, pol sesam, pol spet fiziološka in pol mu še čez dan 1-2x špricam s fiziološko in pa zvečer obvezno ko se urejamo za spat.

Mi smo mu včeraj dali prvič oleovit kapljice za kosti....jah sem kar odlašala, pa ga je spet zvijal, pa glede na to da se mu je že mal umirilo vse skupi, je blo pset kar hudo. Vem pa da je ziher blo od kapljic, ker drugega kar mu krče povzroča pa itak ne jem.Do katerega meseca je pa treba tega vraga jematuser posted image .....sm kr mal fouš kanarki k jo bo fino na sončka dala pa bo.
Nč grem, da še kaj naredim, preden se ornk zbudi.
čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
28.1.2008 10:43:27   
Oranža
Lana , Tin, Nataša vse naj naj naj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa hvala za tortice.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
28.1.2008 10:49:42   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

. A pa za otroški dodatek je sigurno treba vpisat za 2006? Al za 2007??

Sej še nimaš podatkov za 2007....imaš dohodninsko napoved za 2006 in iz tam prepišeš.
Pa super za avatar...men sploh ne rata...pa bo že .....

(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2111
28.1.2008 10:58:21   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

. A pa za otroški dodatek je sigurno treba vpisat za 2006? Al za 2007??

Sej še nimaš podatkov za 2007....imaš dohodninsko napoved za 2006 in iz tam prepišeš.
Pa super za avatar...men sploh ne rata...pa bo že .....

Aja itak, matr sem jest blond.

A ma mogoče katera link do obrazca?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
28.1.2008 11:02:41   
rozika12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , NI MI GA POSLAL NAPREJ, SEM PREDOLGO MEČKALA. GRRRR!!!!!

ČESTITKE VSEM PUNCAM IN FANTOMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam na fotkanje Neže za osebno.

Nos: redno, zjutraj, včasih zvečer.

Kanarka: daj malo razloži bivanje na Tenerifih. Kdaj je fino bit tam z otroki? Kako je z najemom hišk? Lahko kaj posreduješ? Bi malo prišli. Resnouser posted image

Sploh pa, a ne bi bilo fantastično: RR levinje na Tenerifih. uuuuuuu

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
28.1.2008 11:05:08   
Tanayya29
Pozdravček!
 Lana, Tin, Tianna, Nataša VSE NAJBOLJŠEuser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 2114
28.1.2008 11:12:27   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Sploh pa, a ne bi bilo fantastično: RR levinje na Tenerifih. uuuuuuu

evo pa mamo lokacijo za srecanje user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
28.1.2008 11:16:22   
Tanayya29
Pozdravček še od najuuser posted image !

Danes je pa en vetroven dan...
Debeluška hvala za kavico,in hvala,ker si se ponudila za prevoz.Upam,da bo pregled ok.Sporoči...ampak ponavadi teli testi mejčkn trajajo,ane?Rezultati mislim.
Scuba bravo bravo,Lana je pa res pridnauser posted image user posted image .Ali sedaj uporabljata NF?jaz sem kupila milumil,no pa sem sedaj zopet dala nazaj Novalac,po tistmu ga je šele zvijaluser posted image user posted image user posted image .Tako,da za nas ostaja novalac.

A je katera kdaj poskusla te mlekce?No,jaz sem jih..vsaj novalac in pa milumiluser posted image user posted image ..ajej.....še dobro,da ne vejo,kakšne so druge stvari,kakšnega okusauser posted image .

Scuba obrazec za otroški dodatek sem jaz kupla v knjigarni,če ti kaj pomaga,linka pa nimam,žal.
baby vac je super stvar,res!Jaz čistim po potrebi,fiziološko pa vsako jutro in večer.
Grem malo pospravit,pa se še kaj javim.

Lep dan!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
28.1.2008 11:17:25   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

sonchek, za otroški dodatek izpolni (bruto) podatke iz dohodninske odločbe za leto 2006.Danes smo vozičkali v tvojem koncu smo šli od Stop pa skor do Karlovce...in nazaj. Je bla kar dolga, ampak fino, ker ni nobenga prometa. A je tako tudi med tednom? 

..zanimivo da se nismo srečal...kdaj ste pa šli..k mi smo šli pa proti rašci...lohk bi se tle ustavli..pa bi mal poklepetal user posted image ..ja drugače je tudi med tednom kr fajn..čeprov se je men včeraj zdelo kr veliko prometa, ponavadi ga je manj..
..a še rabiš sterilne kozarčke za shranjevanje mleka..jih imam kr nekaj viška, če želiš...javi se...

sonchek, mi smo se sprehajali od 14.30 do 16.oo ure. Srečali smo dvoje vozičkarjev. Ene s quinnyjevim freestylom in druge z rdečim chiccotovim trikolesnikom. Se prepoznaš v katerem od njih?user posted image Lahko se zmeniva za kak sprehod med tednom...od srede dalje mam čas. danes šimab slikat kolke, jutri pa posvetovalnica. Kozarčki...ah...zadnje dni se mi zdi , da mam še premlo. Danes se je Maja spet zbujala na 2 uri!user posted image Medtem ko jih večina spi čedalje dlje, je pri naši ravno obratno.user posted image Danes zvečer bom poskusila z dodatkom...bomo videli.

Naša Maja tudi praznuje danes....3 mesece smo že stari!! user posted image user posted image user posted image Tortice pa vam nisem spekla, ker ste jih danes že dovolj dobile!user posted image user posted image Ne bi bila rada odgovorna, da kilce dol ne grejo...user posted image Čestitke tudi ostalim praznujočim!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
28.1.2008 11:22:23   
Tanayya29
Tudi Maji vse najboljše(vas je veliko na ta dan)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
28.1.2008 11:27:05   
Tanayya29
Aha,jaz sem tudi včeraj dobila menstro.
Mi pa full lije,bolelo me ni čisto nič,ponavadi sem mogla pa pojest vsaj 2 nalgesina,da sem lahko skupaj stala.
No,mi je pa reku G.,da ko bom imela 2.dan menst. naj ga pokličem in pridem vstavt mireno.Pa mi nič ne diši danes it tist not ustavljat,ker mi toliko ven lije.....

Neposredna povezava do sporočila: 2119
28.1.2008 13:40:57   
tintin
D'dan vsem, smo že iz sprehoda (dvournega). Šla počekirat Kik diskont v Kr.- imajo kar veliko za naše otročke in kar poceni. Kupila sem spalno vrečo (še eno, eno že imamo) za 8 evrov in 2 bodija na preklop za 3 evre vsak (aleluja, imajo celo cifre 62-68).
Kanarka - tudi mene zanima kaj o Kanarskih. Kdaj je nabolj pametno it?
Tanayya - boga, ker ti tako lije M. Zase upam, da jo še dolgo ne bo...Kako pogosto pa dojiš oz. a dodajaš samo zvečer?
Baby vac - uporabljamo v kombinaciji s fiziološko - po potrebi, max. 2krat na dan. Na začetku mu je bilo še všeč, zdaj pa nič več.

Vprašanje: a so vaši mladički tudi tako živahni? Moj takšne na previjalni počne, da bom mogla začet na tleh previjat. Z rokami in nogami, celi žur. Da ne omenjam, da mu skoraj plenice ne morem namontirat gor, ker tako brca.
Sicer smo spali dobro, od 19,45 do 2,35 v enem kosu, potem pa spet tri ure miru in spet papica itn.

Zdaj grem pa malo za kosilo pripravit.
Lepo boditeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2120
28.1.2008 13:41:46   
tintin
Aja, pa vse naj naj vsem slavljencem!!user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
28.1.2008 13:48:25   
scubadiver
Martita iskrene čestitke tudi tvoji Maji user posted image user posted image . Povej ji, da se opravičujem ker sem jo spustila. Sem pogledala samo pri 28. novembru kdo danes praznuje, oktrober sem pa čist pozabila.

Hvala vsem za čestitke.

Tanayya kakšen luškan slonček user posted image . Hvala za info za obrazec. Bom poslala mojega VD moža kupit tole, da jutri vse skupaj končno zrihtam. Mogoče pa dobimo kak eurček. Po Milumilu je našo tud kr solidno zvijalo. Edini ki ga dobr prenaša je Aptamil. Si si napačnega zapomnila? user posted image . NF mava odprto na pultu in je po mojem ne bomo porabili. Mogoče probam še enkrat, če bo spet imela krče ga bom pa raje podarila al pa stran vrgla. Raje kot da gledam otročička da trpi.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
28.1.2008 13:55:55   
pikapikica
vse najboljše vsem lumpijem in lumpam user posted image juhuhu...

naraščaj tebi tudi!!? kaj je s tem zagovorom... Raport prosim... user posted image

Jaz sem pa danes tako user posted image ... poleg vsega sem še mojo pikico Ano (2,5 leti) spustila k dediju in babi na pocitnice v KR (enkrat smo jo sicer že pustili, ampak tokrat prvič za 4 dni oz. 3... in sicer do četrtka... jo že pogrešam... Kar na jok mi je šlo, ko sem ji lupčka dala, ko je šla... pa sem se na silo smejala in se hecala, da ja njej ne bi bilo... uf... po drugi strani sem pa vesela, da je šla... dedija in babi ima tako rada in zdi se mi, da je dobro zanjo, da jo malo pustim... ma kaj pa vem...?! a samo sebe prepričujem...

tako da Gorenjke a sprejmete še eno štajersko gorenjko med sebe v petek ob 11:30 pri Brijonih user posted image !

Ajtak meni je tudi zako lepo, ko ljudje, ko prvič vidijo otročka, da ga tudi prekrižajo... kaj pa vem, taka lepa navada je... jaz tudi moji lumpi stalno križam... pred spanjem in če kam kdo gre... To je meni moja babi vedno delala in sem se vedno tako varno počutila...

mamathea user posted image  lepo da si se javila... te čisto razumem... pri nas je sicer odvisno od dneva.. no trenutno mi spančka na kolenih... mama pa veselo tolče po tipkah... Čez dan mi spi dlje časa, samo če je v vozičku, premikajočem kajpak user posted image , ali pa pri meni...

čiščenje noska ko sva bili s Klaro v bolnici, ko je bila stara 14 dni, zaradi bronhialitisa...so mi svetovali naj vsak dan zjutraj in zvečer, tudi če ni prehlajena, v nosek špricnem fiziološko... sedaj pozimi je preveč suh zrak in se hitro kaj najde, da se noski zamašijo...

tintin jaz tudi ugotavljam, da  bo previjalna tudi sicer kmalu premajhna... naša lupa tako hitro raste...

zdaj pa letim... smo se zbudli user posted image
cau

Neposredna povezava do sporočila: 2123
28.1.2008 14:16:45   
Dajica
scuba-tukaj imas link, kjer si lahko sprintas obrazec za otroski dodatek: http://www.mddsz.gov.si/si/obrazci/
Pod petnajsto alinejo je, pise vloga za uveljavitev pravice do otroskega dodatka (obrazec DP-3). Zraven imas tudi navodila za izpolnjevanje obrazca.

CESTITKE vsem, ki danes praznujete 2-mesecnico in pa 3-mesecnico. Joj, kolk ste ze stari, mi bomo 2 meseca sele v nedeljo.

Kajo pa tako nekaj zvija danes. Kar iz spanja ven jo zbudi, pa zacne jokat. Ji dam dudico, se malo zamoti, pa spet jok, jo dam na roko na trebuscek, je malo bolje, spet zaspi, pa cez nekaj casa spet isto... No, trenutno spet spancka.

Kaj vi delate, da vam otrocki vsak dan kakajo?? Nasa na 2 oz. 3 dni kaka in takrat na full. Bi raje videla, ce bi vsak dan po malo. V zacetku je bilo tako, da je vsak dan, zdej pa na par dni.

Neposredna povezava do sporočila: 2124
28.1.2008 14:28:41   
sonchek
sonchek, mi smo se sprehajali od 14.30 do 16.oo ure. Srečali smo dvoje vozičkarjev. Ene s quinnyjevim freestylom in druge z rdečim chiccotovim trikolesnikom. Se prepoznaš v katerem od njih?user posted image Lahko se zmeniva za kak sprehod med tednom...od srede dalje mam čas. danes šimab slikat kolke, jutri pa posvetovalnica. Kozarčki...ah...zadnje dni se mi zdi , da mam še premlo. Danes se je Maja spet zbujala na 2 uri!user posted image Medtem ko jih večina spi čedalje dlje, je pri naši ravno obratno.user posted image Danes zvečer bom poskusila z dodatkom...bomo videli.

Naša Maja tudi praznuje danes....3 mesece smo že stari!! user posted image user posted image user posted image Tortice pa vam nisem spekla, ker ste jih danes že dovolj dobile!user posted image user posted image Ne bi bila rada odgovorna, da kilce dol ne grejo...user posted image Čestitke tudi ostalim praznujočim!user posted image user posted image user posted image user posted image

..a Maja ma pa že tri mesece...huhhh kako čas leti..tudi njej vse najboljše!!!
..je pa skoraj za cel mesec starejša od moje Neli...
Aja mi imamo Quinny-ja, ampak spid-ija...al kakos e mu že reče..sam nismo srečali nobene družinice po cesti-škoda..pa smo šli isto uro..haha zanimivo...
..ja lohk se dobiva pol po sredi, k bo kakšen dan sonček..mi imamo tudi jutri posvetovalnico...

Drugače se pa tudi pri naši zgodi da kakšen dan je na dve uri in imam občutek da mi zvečer primanjkuje mleka in ji probam mal mojga dat, pa ga ponavadi niti 20ml ne poje..tko da očitno ima dosti...

tintin..kaj pa še majo kej v tem Kik- diskontu- a samo cunje ali tudi kaj drugega?

Mi še kr spimo, pa smo glih iz sprehoda in jo kr v košari gor odnesem in spi naprej v njej..hihiii..očitno ji že paše...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?