|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
27.1.2008 9:45:29   
naraščaj
jutro,

tanayya, hvala za kavico, taja se ravno zbuja pa sem ekla, da vas skočim sam pozdravt.

kosilo bo pri mamci pol gremo pa verjetno na obisk k sestri od mojga.če bo čas se še kaj javim.

čao

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
27.1.2008 10:43:15   
barika
Dobro jutro,
vam neki povem... mali je spal od 20.30 pa do točno 6.11 (neki je jamral, pa sem mu flašo v uste porinla, pol me pa gleda, kaj je zdej touser posted image user posted image user posted image )ptem nas je pa zbudil telefon ob 9.30user posted image

tannaya, sej dans sma mela spet namen it, pa je vozek v avtu ostal,avta pa ni doma (jaz pa zmenjena z babncami, da gremo peš ob Savinji)...ga morem domov poklicat (je pri sestrci na r.d, pa če ga bom poklicala, bo mela spet kej za povedat, ha, bom počakala še pol ure, pol ga grem pa gnjavit)

lp

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
27.1.2008 11:34:03   
nicolina
Ojla,
mi smo tud zelo dobro spali, od 20.00 do 3 in pol do 6.30 in še do 9. Je tolk malo jedel ponoči, se mislila, da mi bo joške razneslo. user posted image
No, je pa zjutraj in prej mal več, tako da je kr obe skoraj spraznil. user posted image
Pr nas danes ni nekega sončka, bomo vidli potem kasneje, če bomo šli mal ven. user posted image

Pride sestra na kosilo z družino, ker mami praznuje roj. dan. Sem ji pa kupla ful lepo uro.user posted image
Barika, si me namejala glede vozička. A zdej ti ga je pa še odpelu? user posted image Zakaj pa nisi šla z njim?

lepo nedeljo vam želim...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
27.1.2008 11:36:34   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Gruška... a sem se jaz včeraj teb smejala, kako se je Taja pokakala??!! Dej poglej v moj album! user posted image

Taja, konkurenco imava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ............

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
27.1.2008 11:43:55   
sonchek
Hoj mamice in njihovi sončki..

..očitno je bilo nekaj v zraku, da so naši sončki tako spali to noč..
..tudi naša je spala od 21-5,30 pa še to sem jo mogla zbudit, če ne bi mi zize razgnal..s tem da sem si iz ene izčrala mleko na drugo sem jo pa pristavla pa še to ni vse pojedla, je mal pocmokala in zaspala nazaj do osmih..zdej pa spet spi...
..to je res superca..da se lahko mami lepo naspi in da ni pol čez dan tečna..user posted image

jolly..to je bla pa taprava kakica user posted image user posted image user posted image

..grem še kaj hitro narest dokler pana tamala...

Lep dan vam želim, čeprav je pri nas kr oblačno, nobenega lepega sončka ni..upam da se še pokaže...

papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
27.1.2008 12:06:32   
scubadiver
Ojla punce,

mi smo se včeraj popoldne pridno potepali. Sta svakinja in nečak praznovala rojstna dneva. Smo bili najprej v gostilni na kosilu potem pa pri njih na tortici. lana je bila ful pridna. PRav veselje je ker lahko gremo z njo kamorkoli. Je res potrpežljivo dete.
Zvečer je pa tud zaspala mal čez osem kot ubita, se zbudila okoli enih in potem ob sedmih zjutraj. Pa skupaj z mamico potegnila še do desetih, očka pa še kar pančka user posted image . Sam glede na to, da se zunaj dela sonček ga bom kr počasi zbudila. Da še spije kavo in da gremo mal ven.

Tintin sem si sposodila od Lutz-a katalog. Sem našla tako stajico kot jo hočem ampak stane 230 EUR user posted image . Je zgleda zlata. Po mojem jo bo treba čist zares naročiti. Glede na to, da tam po vseh izračunih pride okoli 100 eur. To je pa kr poštena razlika.

Nayya me veseli da si dobila. Upam, da bo Taj zadovoljen in da ga ne bo matralo. Hvala za kavico.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
27.1.2008 12:50:16   
kanarka
Gruška, zdej še pa mene zanima...koliko pokakana je tvoja. Samo gesla nimam, al sem pa totalno smotana in ne znam odrpet slik.

Povejte mi, ali vaši tudi tako tulijo, ko jim čistite nos. Mene je moj obsodil, da nisem normalna kaj delam. S sesalcem čistim nos. Sara pa res zraven kriči. Prvo ji s fiziološko sperem, potem izsesam in nato samo eno kapljico fiziološke še noter za povrh.

LEpo nedeljo vsem skupaj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
27.1.2008 13:04:52   
DEBELUŠKA30
Najprej vsem hvala za čestitke:
user posted image

Mi smo bili včeraj tudi na rojstnem dnevu in je blo prav super user posted image user posted image user posted image !!  

Gorenjke jaz predlagam, da se dobimo na Brionih v petek ob 11.30 uri (zaradi sončka, da bo našim srčkom toplo), seveda če bo vreme dopuščalo! Tanayya, če se želiš pridružit, pa te pridem iskat in greva čez Jeprco za Kranj!

user posted image  Sušilc mi piska, pa ja ne že user posted image user posted image user posted image !

Aja punce dejte mi povedatuser posted image , ko vzamem tetra-plenice ven iz sušilca, so robovi fulll grdi, taki zmečkano-nagubani, a vam tud to sušilec dela (pa še robove kuhinjskih krp mi take naredi) user posted image , a je kakšna finta, da tega ne dela?

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
27.1.2008 17:11:23   
rozika12
Hojla,
sem se naslajala nad možnimi destinacijami za dopust, og bližnje Hrvaške, camp, app. ali hotel do fantastičnih križarjenj. Oooooo.
Danes je bil prelep dan in sem se čisto prepustila želji po potovanju. Razmišjam celo o nabavi velikega šotora. Pa da bi 1x le poskusila to sanjsko križarjenje.

Žirafa, hallo, Žirafaaaaaa: prosim lepšo za tvoje mnenje o križarjenju z bebo - sredozemlje ali severna EU?

Adios.user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
27.1.2008 17:17:12   
tintin
Debeluška - glede ure za srečanje se strinjam! Če bo vreme kilavo bomo pač notri!
Torej srečanje "gorenjk" na Brionih v petek, 1.2. ob 11.30 (če se vse strinjate). Interesentke:
Tintin
Debeluška
Vanja
Manca
Tanayya
(upam, da nisem katere izpustila)
Upam, da se res vidimo!
Debeluška - glede sušilca: to delajo vsi sušilci. jaz pač takoj malo bolj natančno poravnam pa je...

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
27.1.2008 17:47:46   
gruška
Kanarka, nisi smotana, ampak si spregledala tisti post, na katerem sem napisala geslo: tpt!
Jaz sem pa pozabila kaj si ti rekla, kje na Kanarih si... Moja kolegica je šla v petek za en mesec na Tenerife na dopust z možem in 5mesečno hčerkico...

Grem likat........

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
27.1.2008 19:07:20   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Povejte mi, ali vaši tudi tako tulijo, ko jim čistite nos. Mene je moj obsodil, da nisem normalna kaj delam. S sesalcem čistim nos. Sara pa res zraven kriči. Prvo ji s fiziološko sperem, potem izsesam in nato samo eno kapljico fiziološke še noter za povrh.

Kanarka mi imamo postopek isti..najprej fiziološka pol sesalc..pa se čisto umiri ko ji nos čistimo..tako da ne vem zakaj vaša tuli..probaj pa tam k je še dovod zraka na cevi, tisto čisto odpret da je malo manj sesalne moči..mogoče ji nosnici skup povleče in se ustraši..naša prav uživa v tem..
pa srečno

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
27.1.2008 19:27:38   
barika
Barika, si me namejala glede vozička. A zdej ti ga je pa še odpelu? Zakaj pa nisi šla z njim?

a se ti hecaš???user posted image user posted image user posted image  rajš ne, ni komentarja
no, sej mi je sam vozek prpelu (ko sem bla tečna)potem je šel pa nazaj, pa še južne ni pojeduuser posted image , zdej se pa ne menim z njim, sploh!!

Aja punce dejte mi povedatuser posted image , ko vzamem tetra-plenice ven iz sušilca, so robovi fulll grdi, taki zmečkano-nagubani, a vam tud to sušilec dela (pa še robove kuhinjskih krp mi take naredi) user posted image , a je kakšna finta, da tega ne dela?

nimam sušilca, mi pa v pralnem stroju,ko perem isto nardi, pa morem sam zarad tega likat to sranje

morem predat računalnik...user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
27.1.2008 20:14:31   
ajtak
Dober vecer mi smo bili danes cel dan od doma, je imela Tjaseva prijateljica Eva krst...

Tjas je spal od 8h do 4:30 user posted image  potem pa od 9:30-14h tako da je bil ponoci blazno priden potem pa tudi na krstu, je maso in obred prespaluser posted image . Potem je pa v gostilni bil mal buden in prav dobre volje user posted image .
Sedaj je pa tud ze zrihtan in v horizontali!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
27.1.2008 21:40:29   
sonchek
Ej mamice a ste že vse oddale vlogo za otroški dodatek, dejte mi nekaj povedat...tam kjer morm izpolnit plače..a vpišem bruto al neto...pa a morm to poslt v službo da mi spolnejo al kje dobim te podatke...?
Hvala vam

..no vidim da se dons nič kej dost ne dogaja tle gor, se vidi da je vikend in se seveda posvečate svojim najdržjim..

Lep večer še naprej in čim lažjo noč!

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
27.1.2008 22:11:59   
kanarka
Sonchek...jaz že ko ji fiziološko noter vlivam začne tuliti, potem se pa sploh ne umiri, dokler je ne vzamem na roke. Prvo sem ji lahko brez problema čistila nosek s palčkami in je pri tem prav uživala. Zdaj ko je pa prehlajena, pa kriči, če se približam nosu. Mogoče je samo to vzrok. A ti potem tudi čistiš, če ni prehlajena in kolikokrat (na teden ali dan).

Gruška...ja me je tvoja prijateljica kontaktirala in sem ji dala svoj telefon. Samo verjetno je prej odšla preden sem jaz uspela videti ZS in s tem posledično ona. Škoda. Drugače sem pa na Tenerifih. Sicer pa če je šla za en mesec, bo pa potem že kaj tukaj skočila na internet. Bi mi pasala kakšna kavica.

Lahko noč vsem ostalim.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
27.1.2008 22:36:27   
nicolina
Čer,
barika oprosti, če sem t ekaj užalila, nisem vedla..user posted image
Kanarka, jaz tudi vedno tako pucam nosek, v začetku ni blo težav, zdej se pa že jezi...user posted image
Sonchek, za plače vpišeš bruto dohodek, vpišeš tako kot si za dohodnino, če imaš še kje zapisano oz. si si zapomnila znesek, ni potrebno nosit v službo izpolnjevat. Jaz sem že oddala in dobila rešeno. Moraš oddati v treh mesecih od rojstva drugače ne dobiš za nazaj.

Naš že dve urce spančka in upam, da bo še naprej.
Lahko noč vsem...

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
27.1.2008 23:28:48   
martita
sonchek, za otroški dodatek izpolni (bruto) podatke iz dohodninske odločbe za leto 2006.Danes smo vozičkali v tvojem koncu smo šli od Stop pa skor do Karlovce...in nazaj. Je bla kar dolga, ampak fino, ker ni nobenga prometa. A je tako tudi med tednom? V soboto smo pa vozičkali po LJ...po Tivoliju, v Čolnarno na pijačko in po promenadi. Luštno je po LJ, ko sije sonček.

Naša je danes zaspala že ob 23.15!! user posted image user posted image user posted image Upam, da se ne veselim prezgodaj. Moram izkoristiti ta edinstven dogodek in it čimprej tudi jaz spat. Včeraj se je zbujala na 2 uri in sem bila danes kot da bi me traktor povozu.user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
27.1.2008 23:34:59   
naraščaj
čer,
smo se cel dan potepal. dopoldne meli gumi difekt na vozičku user posted image user posted image . morm zjutri v akcijo za novo zračnico upam, da jomajo v pikapolonci na zalogi.. moja dva že spita, jaz pa si črpam mlek, ker mi bo joško razneslo, ni skor nč jedla user posted image user posted image . neki mi pumpica nagaja, grem spat.

jutr pa šibam v mb, mal v službo pol pa na en zagovor (izobraževanje, končno bo konec user posted image user posted image ).

nočko

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
28.1.2008 6:32:02   
DEBELUŠKA30
Dobro jutro na vse zgodaj, ena jutranja kava:

user posted image

zdaj pa letim v Ljubljano in sicer imam na Dermatološki testiranje na kaj sem alergična! A res ne ugotovijo da na žlehtnobo user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
28.1.2008 8:15:56   
anit28
Dobro jutru!

Debeluška hvala za kavico.
Po parih dnevih mi je ratalo se vsest za računalnik in vas malo prebrat. Ste kar pridne s pisanje.

Jaz sem šla v soboto malo v lajf ( imel ata koncert) in je na Urbana pazila moja starejša sestra in njen fant, in ne boste verjele, da se je po 15 minutah,ko sem odšla zbudil in ni mogel zaspat nazaj vsaj eno uro. Ponavadi seveda zaspi in spi vsaj do 2h.
Ti malčki prav čutijo da ni mamic doma :).

Dolg za nazaj:
Vanja ni panike za evrček, daš za kavo če se srečamo.
Tannaya super nik, pa ja, ti kar javi ko prideš v rodne kraje, upam, da bo tako vreme, da se bova lahko malo sprehajali z vozički.

Pa lep, sončen dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2096
28.1.2008 8:33:25   
nemrak
user posted image user posted image ,
hvala za kavico!
Jo res pijem in malo čekiram RR, dokler še spi. Ponavadi se zbudi okoli 9h.
Sem pa mislila, da se bo danes kaj prej, ker je včeraj zaspala že pred 9., pa še vse ni pojdla od 150. Ja, se vidi, da je po mamici rada spi.
Se mi pa zdi, da so krči sedaj res mimo. Pa saj jih ni bilo veliko.Je čisto druga. Tak dobrovoljček. Kar naprej se smeji. Sploh, če jo ogovarja Taša. Že sedaj je čisto nora na njo.
Scubadiver bilo je prijetno počvekati. To lahko ponovimo, ko prideš naslednjič v Ce. Ni nam pa potrebno sedeti not, ampak lahko gremo malo ob Savinji in si kavico vzamemo s sabo. Ponavadi delamo tako, da smo več vzunaj.
VB super darilo. Koliko pa stane takšna ura???? Še jaz bi jo imela. Če sem prav videla je Morganova??
Sem se pa smejala vašim pokakanim user posted image . Pa je včeraj zjutraj naša bila ista. S tem, da je bilo vse zasušeno user posted image . Kdaj se je že morala. Jaz pa nič slišala. Jo je moj hranil zvečer in se  je nekaj napenjala. On pa je rekel, ,mogoče pa kaka. Ampak povohal je pa ni. In jo je dal spat. Upam, da ni bila takrat že pokakana.
Ponavadi kaka samo dop v svežo pleničko user posted image , ko zjutraj dobi prvo dozo.
Se grem hirto oblečt, doker še spi!!

Neposredna povezava do sporočila: 2097
28.1.2008 8:54:51   
naraščaj
jutro še od mene.
debeluška hvala za kavico, si grem zdele en kapučin narest. Taja še spi, jaz pa se morm zrihat, ker pol itak nebo časa.
Sem iskala že vse tel od pikapolonic od CE, Velenjea pa vse do MB. Upam, da bodo kje meli to presneto začnico, če ne sem danes v riti, ko grem v MB.  Jah kaj čmo.
Včeri je bla taja zlo pridna, ko smo šli na koroško k svakinji. madonca so jo nažulili, njej se je prov smejalo.

Ponoč sem pa komi spala tak sem mela zize polne. Komi sem čakal, da je tamala dala signal, da se prebuja (pol 4ih), ker ponavad jo pustim, da se "govorne vaje s kretanjem" (ni jok, sam čivkanje) že neki časa odvijajo. Danes pa sem jo takoj ven vzela, ker je res bla kriza in pol ob mal čez sedem spet, da sva še iz ta druge jedle. Tak trdih in bolečih že dolg nisem mela. No zdaj je kr bolš.

Se šibam obleč in jest.

čao

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
28.1.2008 9:07:47   
ajtak
Dobro jutro user posted image

moj sine je imel danes ponoci tako zabasan nos, da je komaj dihal user posted image , ga je skoz neki zgeckal in mu nagajal... Bi mogle videt kak nasmeh mi je poklonil ko sem ob 6:30 zalavfala baby-vac user posted image .

ne vem kera sprasuje za tole ciscenje noskov... jaz ga cistim izkljucno z baby-vacom! Ne prenese ne palck ne rocnih pumpic! Naspricam mal fizioloske in potem akcija... vsako jutro, po potrebi se zvecer. Potegne pa ven vse zivo- res tiste ki uporablate sam palcke si sploh ne predstavlate kake znodre majo tile nasi pikeci. In ce se nos ne cisti redno in temeljito se lahko ze mali prehlad sprevrze v vnetje uses, tega pa si res ne zelim! Tiste ki se nimate, nabavte si tole pumpico, no k ni draga in je res zakon!!!
IN NE, NIMAM NIKAKRSNE PROVIZIJE ZA REKLAMO user posted image user posted image user posted image

A mislte da bo danes tud kaj soncka? Bi sla mal rit premigat k sem vceraj na krstu spet prevec jedla user posted image .

aha se to naj vam povem, da sva z mozem rezervirala gostilno za nas krst user posted image . tako da bo ziher 24.2. ko goduje Matija, ki je tud Tjasev zavetnik. Zdej se morva sam se za cerkev odlocit user posted image .
Je bil ta krst vceraj spet v Vojiniku in mi je Perger (zupnik) se enkrat dokazal, da je svetovni idiot in da mi tam krsta 100% NE bomo meli!! Ko sem sla med maso k obhajilu (z vozickom in naivno upala, da bo malega pokrizal) me je namrec skor prestrelil s pogledom in nato se moza user posted image  namest, da bi bil vesel, da se kdo s kakim otrokom kdaj v cerkev pride. Se mi je res zameril!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
28.1.2008 9:27:09   
Mamathea
Dobro jutro

Zelo, zelo, zelo na hitro se javljam, saj naš mali tiojan že protestira kakor me vidi, da se vsedem za računalnik. Smo ok, le zelo zaposleni, pa skoz se nekje potepamo, smo bili za en dan na morju, pa mal na dolenjskem pri babici in dedku.... Dogaja se nam 100 na uro, sam Tijan je zelo rad na rokah, pa noče bit v nobenem slingu, pa ne v ležalniku, tako, da ga kr skoz cartam in nosim po stnovanju naokrog. Je pa ful zanimivo in se sploh ne pritožujem, pa če bi bil ati mal več doma, da bi lahko jaz šla vsej na RR bi blo pa sploh super. Pa na žalost ni tako, zato me tudi tako dolgo ni bilo. Zelo, zelo pogrešam vse vas.

Lepo bodite.

Lp

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?