|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   silikonske prsi
27.1.2008 21:01:56   
MALINČICA
A jih ima katera rr-jevka?

Jaz sem all naturaluser posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: silikonske prsi
27.1.2008 21:04:15   
Natty5284
Ne, prisegam na naravneuser posted image

Lp Natty

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2008 21:04:27   
Petruska35
Pri nas že šparamo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2008 21:09:29   
MALINČICA
Ne vem kako bo to pri nas...
Odkar na dojim več imam spet tako majhne prsi... Sem se kar navadila na tiste malo večje.
Ko končamo z reprodukcijo, pa mogoče kaj umetnega v sebe... Kaj vešuser posted image

(odgovor članu Petruska35)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2008 21:09:33   
Anonimen
Jest bi si jih samo zmanjšat dala.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2008 21:16:16   
malecka
hmmm........ moje so user posted image pa tud denara nimam, da bi kaj popravljala user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2008 21:19:43   
only_me
IZVIRNO SPOROČILO: Dorči

ja te jih pa malo meni odstopi, pa bova obe srečni :D
jaz dojim, pa so vseeno med malimi.....
drugače so pa naravne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2008 21:23:16   
Anonimen
Zmenjenouser posted image Operacija je pa itak full draga,tak da se ne splača.user posted image

(odgovor članu only_me)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2008 22:06:26   
TIA22

Jaz tudi, tako da če jih katera rabi, ji rade volje odstopim enouser posted image user posted image  Da me ne bodo zdaj na dobrodelnost prestavili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2008 23:23:32   
lelaval
hmmm........ moje so pa tud denara nimam, da bi kaj popravljala

Sva že dve. user posted image
Med user posted image  in v času dojenja (pa konec lanskega let, ko sem se zredila) sem imela malo večje in sem bila prav ponosna nanje. user posted image  Zdaj pa so spet manjše. user posted image
Pa saj bi še bila zadovoljna z njimi, a kaj, ko moram kopalke kupovat posebej zg. in sp. del -če vzamem eno ševilko, mi je zg.  prevelik, sp. pa premajhen user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2008 23:37:41   
tejkooo
Hmm!? samo umetnih ne!! Ne vem men je to tako grdo, da res ni.
sicer pravijo 100 ljudi 100 ....Moje mnenje je bolje majhne kot pa silikonske... Pač samo moje mnenje..

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.1.2008 9:19:02   
Anonimen
Nimam. Ne rabimuser posted image .
Si jih je pa sestra dat, sam si je premislna k so ji razložil da jih je treba menjavat nekje na vsake 10 let.
Sem jih pa že nekaj vidla in "potipala"....v bistvu če so lepo narejene, pa če niso za par številk povečane ampak sam mal, so prou lepe. Tista k hoče pa iz A pridt na D more pa prčakvat da bo grdo, k pol je bradavica ful visoko in res grdo in umetno zgleda.

(odgovor članu tejkooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.1.2008 14:39:43   
tija008
Meni so umetne prsi grde in sploh ne razmišljam o operaciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.1.2008 15:01:22   
tanikaa
Jaz sem namesto v možgane in prsi rasla v rit. user posted image  In tak kak je  bog dal, tak bo ostalo. user posted image  Za vse je nekaj dobro. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tija008)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.1.2008 9:44:19   
A & T
Pri 21. sem prvič rodila, 7 mesecev sem si pumpala mleko z električnim mašinčkom in moje velike precej velike prsi so se povesile kot ranjeni tjulnji, zato sem si operacije želela že od takrat, pri 29. sem rodila drugič in po 10. letih želje za lepimi prsmi sem se odločila za operacijo in sem več kot zadovoljna. Niti malo mi ni žal. Priporočam vsem, ki so se jim zaradi porodov prsi spremenile. Če bi bile moje prsi pač majhne, se za op. ne bi odločila, zdaj, ko pa je namesto prsi bila le odvečna koža, pa sem se. Vsak se mora sam odločiti, vsak zase najbolj ve, kaj mu je pomembno oz. kaj si želi.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.1.2008 12:24:18   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: A & T

Pri 21. sem prvič rodila, 7 mesecev sem si pumpala mleko z električnim mašinčkom in moje velike precej velike prsi so se povesile kot ranjeni tjulnji, zato sem si operacije želela že od takrat, pri 29. sem rodila drugič in po 10. letih želje za lepimi prsmi sem se odločila za operacijo in sem več kot zadovoljna. Niti malo mi ni žal. Priporočam vsem, ki so se jim zaradi porodov prsi spremenile. Če bi bile moje prsi pač majhne, se za op. ne bi odločila, zdaj, ko pa je namesto prsi bila le odvečna koža, pa sem se. Vsak se mora sam odločiti, vsak zase najbolj ve, kaj mu je pomembno oz. kaj si želi.

Jaz imam enak problem. Prej sem imela precej velike,sedaj je pa od tega ostala samo povešena koža.
In že kar nekaj časa resno razmišljam o operaciji.
A ja,da je treba menjat vsake 10 let user posted image  Ni sem vedela. Pa vsaki znova je treba tolko plaat,al je pol kaj cenej?

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.1.2008 13:47:47   
valentina2006
MALINČICA: Pri nas ni potrebe... 

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 17
29.1.2008 15:13:17   
A & T
madela - vsadki so doživljenjski in ni rečeno, da jih boš morala tako hitro zamenjati, če je vse vredu, brez težav, če se ti ne naredi ovojnica, vse je odvisno kako jih telo sprejme, kako se ti bo telo spreminjalo, jaz računam, da bom mogoče enkrat še šla, morda pa sploh ne več. Odvisno kako dolgo bom živela user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.1.2008 16:38:05   
madela
Hvala za odgovor. Sem ti poslala zs.

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.1.2008 23:13:17   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: Petruska35

Pri nas že šparamo... user posted image

user posted image mi tud

Neposredna povezava do sporočila: 20
29.1.2008 23:38:59   
mami_miki

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.1.2008 23:40:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Ne se....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
30.1.2008 18:17:01   
MALINČICA
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Ne se....user posted image

user posted image
Bi morala napisat uporabnica ringaraja portala...
Mogoče pa vseeno ima katera z RR dodatkom vsaj silikonski modrčekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.1.2008 22:12:42   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Si jih je pa sestra dat, sam si je premislna k so ji razložil da jih je treba menjavat nekje na vsake 10 let.
Sem jih pa že nekaj vidla in "potipala"....v bistvu če so lepo narejene, pa če niso za par številk povečane ampak sam mal, so prou lepe.

tudi mene je to 90% odvrnilo od teh vstavkov user posted image  v bistvu si jih ne bi dala povečat, ok, malo večje verjetno že so zaradi samega vstavka, ampak meni se gre samo zato, da bi lepše/višje stale, da bi bile lepo okrogle tudi ko ležim na hrbtu, da bi bil dekolte lep tudi brez modrca, če razumete user posted image

v glavnem, če bi imela premajne ali ful povešene (mogoče še bo kdaj tako user posted image  ), potem ne bi niti malo razmišljala, bi bila že zdavnaj tam user posted image  

evo link, ki ga znam že na pamet user posted image  

http://www.fabjan.si/?module=procedures&id=12#menu 

Vsaj še ena operacija
Vsaka vstavitev prsnega vložka pomeni, da bo pacientka imela tekom življenja vsaj še eno operacijo. Prsni vložki namreč niso doživljenjski. Največkrat jih zamenjamo zaradi starostno povešenih dojk.

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.1.2008 22:14:20   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: A & T

madela - vsadki so doživljenjski in ni rečeno, da jih boš morala tako hitro zamenjati, če je vse vredu, brez težav, če se ti ne naredi ovojnica, vse je odvisno kako jih telo sprejme, kako se ti bo telo spreminjalo, jaz računam, da bom mogoče enkrat še šla, morda pa sploh ne več. Odvisno kako dolgo bom živela user posted image

A&T kje si pa ti bila? kolk si dala? a to si potem samo popravila povešene prsi ali je šlo za povečanje? (klincgledareklamo user posted image  )

yeah, thats me ;)

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Predsednik in porodniška
Admin

Za kako dolg porodniški dopust bi se moral zavzeti novi predsednik Slovenije?

takšen, kot je sedaj (24%)

krajši (34%)

daljši (42%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!