|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
27.1.2008 17:57:27   
lara light
Hvala Dakec! Upam,da se še kera k je mela postopek pri Rešu javi in pove svoje...sicer pa, malo prej bom pol litra vode spila in upam, da bo to v redu.
Upam, da dobim lepe novice jutri...

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
27.1.2008 18:00:03   
Shuka
Ojla čvekiuser posted image

Lara - ti kar lepo pol litrčka vode spij predno greš na ET ali med potjo, ni treba glih se nalivat, da ti res ne bo kaj ušlouser posted image , se pa pri polnem mehurju lepše vidi, ko ti vstavi zarodek. Zdele na koncu boš pa ja stisnla do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

Po ET pa hitr na kalamare, to je že ritual postal. user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
27.1.2008 18:01:07   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Hvala Dakec! Upam,da se še kera k je mela postopek pri Rešu javi in pove svoje...sicer pa, malo prej bom pol litra vode spila in upam, da bo to v redu.
Upam, da dobim lepe novice jutri...
tvoja želja je bila uslišana user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 4878
27.1.2008 18:08:53   
Anonimen
No lara light, pa si dobla odgovor na tvoje vprašanje.

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4879
27.1.2008 18:22:08   
lara light
Dakec, shukauser posted image user posted image

Mmm, kalamare na žaru bi pa kar že zdej...velja, jutri torej na morje na sveže kalamare..grem mojmu povedat...Z LAHKOTO je reku, torej..greva!user posted image

Daisy, kje si? pošlji mi kakšno lepo misel no..in vse ostale zveste RR jevke, mislim vneto na vsako posebej! Držite bika za roge trdno!

Coelho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
27.1.2008 18:31:52   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Kika, tvoja M bo hitro tu, potem pa spet špikice v roke pa na veliko čvekati tukaj gor user posted image . Pa ti, se na kakšen poseben način pripravljaš na nov postopek?

ja, me že neki pošteno "šraufa" spodaj...bo vsak čas tu...user posted image . Drugače pa, kar se tiče mojih priprav na postopek...za sokovmik že verjetno veš, sadni sokci padajo pogosteje kot zelenjavni, včeri sem celo prvič v življenju kupila ingver in ga zmešala med sok, če se spomnim kdaj pa kdaj si skuham čaj iz malinovih listov, pogosteje jem ananas, skušam jesti manj sladkarij (no, zmanjšala sem, popolnoma se pa ne morem odpovedat tej pregrehiuser posted image ), lahko bi se reklo, da nekaj stvari pa kar upoštevam iz tistega našega "seznama"...
Kupila sem si pa tudi tisti matični mleček v kapsulah že več kot mesec nazaj, ampak ga nisem ravno najbolje prenašala...sem imela takoj prvi dan astmatičen napad in potem še 2x tisti teden, ne vem, mogoče je bilo kaj notri v sestavini teh kapsul, na kar sem bila alergična, mogoče svetni prahuser posted image , Sem na zelo veliko stvari alergična. Ne vem ali je bilo kaj povezano ali ne, dejstvo je, da sem imela v enem tednu 3x napad, ko pa sem to opustila, pa se je izboljša
lo. Ne vem. Mogoče bom kdaj drugič to zopet preizkusila, da vidim kaj je bilo to... Drugega posebnega načina priprav nimam...večinoma isto kot ve...ti kar malo pod kožo zleze tale naš seznamček, kaj je dobro za user posted image , kajne?

Tudi jaz že malo pogrešam Dejzi user posted image ...me njeni posti tako v dobro voljo spravijo...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
27.1.2008 18:50:34   
mismis
Evo mene, zadnje dva dni je bilo res lepo vreme, tako da sva ga z mojim user posted image izkoristila za  delo okoli hiše ali pa za psrehode. Včeraj smo tako zelo delali, da sem ob 20.00 že dremala na kavču, danes pa smo se odpravili na daljši 2,5 uri sprehod z mojim psom.
Vam povem, je prav pasalo, takole po sončku šetat in še prav toplo je bilo.
Jutri moram pa biti ob 7.30 že na GK LJ, da mi odvzamejo kri pred prenosom. Ali mogoče katera, ki je na GK LJ ve, ali je v stari porodnišnici stroj za potrjevanje zdravstvenih izkaznic?

Daisy, upam da se tvoje napovedi (namreč da boš v nedeljo dobila user posted image ) niso uresničile. Mogoče je pa to razlog, da se ne javiš, ker potrebuješ malo OFF od RR. Uglavnom želim ti veliko sreče, in da čez 4 dni ugledaš +.

Kikaa, mislim da je res v matičnem mlečku cvetni prah, sicer ne morem tega trditi 100%, ampak mislim da sem to prebrala na eni od škatlic tega matičnega mlečka, ko sem ga tudi jaz kupovala. Ti priznam, da je bilo tudi mene malo strah pred jemanjem, ker imam rahlo obliko alergije na cvetni prah, ampak zgleda da je zaenkrat vse v redu.

Lara, veliko sreče jutri pri ET, in pošiljam ti eno user posted image , da so se oplodile vse celice.

Ostalim, ki jih nisem poimenovala želim tudi veliko sreče in lep preostanek večera.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
27.1.2008 19:00:13   
lara light
Kikaa, se strinjam z mismis, čeprav tu izrecno ne piše o cvetnem prahu...pred sabo imam navodila o uporabi od medex matični mleček v kapsulah, ki ima sestavine, riževa moka, liofiliziran mat. mleček32%, magnez. stearat...in piše, da v primeru preobčutljivosti prenehati z jemanjem. Ta mleček je kupljen v trgovini. 
Čestitke za vestno prehranjevanje in naj čimprej pride!

Mismisuser posted image hvala ti!
Glede Gk Lj upam,da ti bodo ostale pomagale, žal jaz ne vem.

Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
27.1.2008 19:00:19   
gloria
Mismis stroj za kartice potrdit je v novi porodnišnici,v stari ga žau nimajo.
Lara srečno juter na etuser posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
27.1.2008 19:02:58   
lara light
Gloria, zelo prijazno, hvala lepa!user posted image  Kako si ti naša nosečka? Si dobro?

Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
27.1.2008 19:23:52   
konina
Hojla! Za mano je kar lep vikend. Včeraj smo praznovali RD od prijatelja in smo se full dobro imeli in nasmejali. Danes pa smo šli malo na izlet do Portoroža, polnit baterije. user posted image  Imeli smo se prav fajn, umirjeno, lepo. Že dolgo si nismo vzeli čas za takle izlet.

user posted image  Oddali pa smo še zadnjega mladička. Sedaj smo brez, jaz sem pa kar malo žalostna. Seveda, sem si globoko oddahnila, ampak sedaj je bilo pa že lušno, ko je bil samo eden še doma. No, sedaj so vsi pri novih lastnikih in upam, da se imajo lepo.

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 4886
27.1.2008 19:24:28   
konina
DaisyE, mislim nate. user posted image

LP, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
27.1.2008 19:38:22   
gloria
Lara počutje je ok.Gdaj pa gdaj me špikne dol,drugače pa sploh ni nobenih problemov.Slabosti nimam,no to lahko še pride.Komi čakam sredo da mi še uz pokaže da je tud z user posted image  tako dober.
Ribica kje se pa ti skrivaš danes?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
27.1.2008 19:42:13   
lara light
Gloria, po mojem jih ne bo, če niso še našle poti do tebe...slabosti namreč, sayuri jih je zakopalauser posted image  Tisto špikanje pa odraža spremembo in širitev maternice, vse ok bo na UZ...saj bo hmal sreda. Sprosti se in uživaj!

Konina, čestitke za izvedbo izleta! Pa za oddajo kužkov! verjamam, da se hitro nanje navežeš in je potem kar prazno brez...

Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
27.1.2008 19:43:23   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Kikaa, se strinjam z mismis, čeprav tu izrecno ne piše o cvetnem prahu...pred sabo imam navodila o uporabi od medex matični mleček v kapsulah, ki ima sestavine, riževa moka, liofiliziran mat. mleček32%, magnez. stearat...in piše, da v primeru preobčutljivosti prenehati z jemanjem. Ta mleček je kupljen v trgovini. 
Čestitke za vestno prehranjevanje in naj čimprej pride!

Ja, po moje nekaj od teh sestavin ne prenašam, morala bi pa poizkusit še matični mleček v kaki drugi obliki...sam ne vem, kako to izgleda in kje se nabavi (v lekarni najbržuser posted image ), ful bi ga rada jemala, ker sem kar nekaj o njem prebrala in je zelo koristen.
Lara - srečno jutri!, mislim, da si ti napisala, da boš vprašala glede Aspirina... dej, če boš, potem poročaj...me ful zanima, kaj je zdaj s tem Aspirinom...eni ja, drugi neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4890
27.1.2008 19:46:55   
DaisyE
Toni in Vlasta sta rekla, da je to to, kar dobimo za ta dnar. V petek sta se poslovila in odšla na lepše. Se zahvaljujeta fan clubu in sta zelo ponosna, da sta mela tolk navijačev. Nesojena mami (se pravi jaz user posted image ) je ok.

Face ste punce. Sem pol ure brala vaše poste in mi sem bila kar žalostna, ker vas bom tako razočarala. V petek se je začelo, v soboto je bla že taprava, točna kot urca. Sem naredila en test za ziher, pa ni blo nič. Panike nobene, očitno sem se že na ETju sprijaznila s situacijo. Zdaj po tretjem postopku pa že malo poznam svoje otroke. So bolj lene sorte.

Sem mislila, da se bom že v petek lahko iz šihta javila, pa nikakor ni šlo. Še za laro sem komaj prečekirala kaj dogaja. Sem bila kot kak špijun iz ta hudih vohunskih filmov. Lara čestitke za 4 jajčka. Jaz te bom tud tule spomnila na našo sonček.d, je mela 4 jajčka, ena je še zmrznjena, dve ji pa že veselo kolovratita po bajti in osrečujeta njo in očija. Za jutri bom stiskala pesti ko norc, ti pa čimprej javi.

No po šihtu sva pa takoj šibala v hotel mama, tam pa še telefona ni, kaj šele internet. Malo sem se še igrala z idejo, da bi vam poročala, preden krenema od doma, ampak sem tako zamujala iz šihta, da nisem upala našmu kaj takega predlagat, da ne bi živčnega fasal.

Takole, res še enkrat hvala za navijanje in spodbujanje. Kot ponavadi, vas prosim, da me ne bi med objemčke dajale, me pa definitivno na novi temi ruknite med navijačice. Reškota tud še nisem poklicala, tako da ne vem, kaj in kako naprej, se pa danes začnem psihično pripravljat na kondicijske priprave. Če bom vsaj pol toliko pridna kot pikovitek, bom tolk ponosna nase. Grem zdaj v  user posted image , pa se vam pol bolj posvetim in vas posebej naslovim. Pridne ste.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
27.1.2008 19:55:04   
arneja
Dejzi, kapo dol, da si tako optimistična user posted image . Objemam te pa vseeno, četudi nočeš user posted image . Si pa zelo, zelo močna punca, upam, da veš user posted image .

Sva šla danes ven (do 4-h sva morala biti seveda doma - rokomet, bog ne daj, da bi zamudil) in sva imela spet žurko: je začel težiti, da je bolje, da ne greva v postopek februarja, ker če mi bo M zamujala, bom vsa živčna in mi bo še bolj zamujala,  pa se nama na koncu sploh ne bo izšlo. Jaz sem seveda popenila, da se nama bo izšlo, kaj zdaj teži, da jaz ne morem čakati. In potem on, da jaz psihično enostavno nisem pripravljena na morebitno razočaranje in da če ne bo uspelo, da ne bom mogla prenesti. Potem pa jaz v jok, da ne morem čakati, da nikoli ne bom psihično pripravljena ... V glavnem, jaz ne vem, če bova šla res februarja v postopek user posted image . Dejzi, kaj bi daala, da bi bila tako močna kot ti.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
27.1.2008 19:58:07   
lejla007
Čau, punce!

Sem rabila skoraj eno uro, da sm prebrala vse poste...
Pa vmes razmišljam, kaj vse bom napisala, pa pozabim... user posted image

Lara, res MOČNO držim pestke zate jutri!
Daisy, ne bom ti pošiljala objemčkov, ampak ne pozabi, da mislim nate! Vem da ni besed, ki bi olajšale tvojo bolečino... A glavo pokonci!

Vsem, ki mislite in držite pesti zame, NAJLEPŠA HVALA! Tudi jaz navijam za vsako izmed vas!

Grem se mal crkljat, torek bo kmalu tu!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
27.1.2008 20:08:31   
Pija76

user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 28. 1.
mismis začetek špikanja (pregled krvi)
Shuka 1.UZ
Lara light ET
Mijavček 1.UZ repriza

Torek, 29. 1.
lejla007  ET

Sreda, 30. 1.
Gloria - UZ

Četrtek, 31. 1.

Petek, 1. 2.

Sobota, 2. 2.

Nedelja, 3.2.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

jadrnica greje user posted image user posted image  - TEST 30.1.
johnie greje user posted image user posted image  - TEST ??

user posted image  Mlinčkauser posted image
user posted image KOSTANJuser posted image
user posted image Mišolina (LJ)user posted image
user posted image  Daisy (PO)user posted image
user posted image netka34user posted image
user posted image Abra (PO)user posted image
user posted image **NiNa**(LJ)user posted image
user posted image  

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • Rmeli nadaljuje v februarju
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) nadaljuje kmalu!
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 4.2. razgovor
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) 8.1. pogovor
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • jadrnica (PO) zamrznjenčki, ET 16.1.
  • tejka** (LJ) začetek konec januarja
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 28.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) punkcija 12.1, ET 17.1.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj
  • *ajetam*(LJ) začetek januarja
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Mijavček (32let),(3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Lupita
  • Shuka (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. začetek Diphereline, 28.1. UZ
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. začetek Suprefact, 24.1. Menopur
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ)  21.3. razgovor
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) marca v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let)user posted image user posted image ,  Darmaruser posted image ,  Zalazoya user posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra
user posted image NOSEČKE oktober/novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image , Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image KITTY pregled 28.12. (javi se)
user posted image  gold fish (33let),(LJ) pregled 29.1.
user posted image gloria (27let),(LJ) pregled 30.1.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
27.1.2008 20:16:58   
konina
user posted image  arneja, mislim, da moraš malo bolj mirno sprejemati nasvete svojega dragega. Po moje se tako zelo boji zate, da ne ve , kako bi pomagal. Seveda pa ravno takrat pritiskajo na napačne gumbe. Pri nas je ponavadi podobno. user posted image  Popenim, ko sam usta odpre, ker vem, da bo itak kaj narobe bleknil.  Razmisli, če si resnično pripravljena na vse skupaj v tem mesecu. če ne je bolje, da počakata. Sama sem šla po pingvine junija, tako na silo. Pa se ni obneslo. Sem 4 dni po ET dobila M. Tako, da razmisli. Morda pa tudi on ni pripravljen, pa si ne upa povedat. user posted image

Saj vem, da je lahko bit pameten, ko ne gre zate. Ko sem sama razjarjena, samo grizen naokoli. Upam pa, da mogoče kaj pomaga. Vsaj kakšen plamenček pogasit. user posted image

LP, Nina

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
27.1.2008 20:17:02   
Pija76
Čer punce,

kako ste?

Pikovit evo mene, mal sem bila v gužvi, včeraj pospravljanje in rojstni dan od enega luštnega fantka, danes pa mal city parka in nečakov, evo pa je vikend mimo. Jutri delavno.

Kikaa še malo pa bo akcija a ne? Super punca, se pripravljam na navijanje !

Arneja lepo ti skrbiš za sebe, boš full dobr pripravljena. Kar tako naprej, optimizem pa zraven paše, a prav? A že veš kam greš, k bioenergetiku ali h Karmen?

Abra dečva dej fajn zrihtaj jutri pri G, upam, da ti res ne bo treba še kam hoditi! Držim pesti da bo vse OK, pa da tud midve pol počas štartava a prav?

Daisy optimistična si in tako je prav, kar ne ubije okrepi pravijo! POgumno naprej, pa res probajta teste narest da bosta vedla kaj in kako. Drži se.

Lejla srečno na ET! Mislim nate.

Lara tudi nate mislim, lepo sprejmi otročke in jih dobro grej.

Dajamaja kdaj bo operacija padla, sej valda še ni a ne? Ej za barvo pa zdaj spet ne vem, verjetno bo bela in rdeča.user posted image . Šampanj je že skor izpadla.

Dakec kako si?

Mlinčka se držiš, kdaj štartaš naprej?

Ribica tebi pa kar slabo...jejhata to bo ena luštna roza kepica!

Gloria tebi pa ni nič slabo? Komaj čakaš da zagledaš svojo pikico v sredo a ne?

No meni je tud seznam uspel, upam, da je vse prav gor, če ni se opravičujem! Grem pred TV mal se relaksirat pred novim tednom, pa se pišemo.

Čauči

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
27.1.2008 20:20:01   
konina
Dasiy, ne bom nič objemčko limala. Kapo dol pre tvojim optimizmom in močni volji. Drži se, pa kamlu v nov boj!!

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
27.1.2008 20:20:43   
lara light
DiasyE, žal mi je. Vem, da ne pomaga. Mislim nate, vem, da si močna in sem vesela, da si tako pogumno sprejela. Saj od tebe ne bi čakala kej druzga! Rada bi ti bila vsaj malo podobna. Naj ne boli preveč, naj čimprej mine, čimprej pokliči dirkača, da te vpiše za naslednji krog.

Arneja, joj tebi pa ni lahko, se mi zdi, da se ti nekaj reši, pa drugo na pot postavi, kaj so to zaeni hudi davki, ki jih moraš plačevat? Ne vem kaj rečt, res držim pesti, da se odvije vse tako, da ti rata v februarju..dejta se še malo pomenit, mogoče pa je težava drugod in ne v datumih, upam,da me razumeš

Kikaa, bom vprašala glede jemanja Aspirina, sem mojemu že naročila, naj me tudi on spomne..

Lejči, hitro gre tole, a ne? Ju3 že ponedeljek? Upam,da sem pripravljena.

Pija, hvala lepauser posted image  !Se bom max potrudila! Volneno dekco bom nesla s sabouser posted image
Bravo za seznam!

Danes sem prvič gledala posteljice, pa vozičke, verjamete, da do sedaj še nikoli, ker sem se čutila tako daleč od te sreče...

Torej kdaj bo žur na parkingu? Izbiramo primerno mesto! Prosim za predloge. Pogoji: da ni prebivalcev v bližini, da bomo lahko rjuleuser posted image , da je v bližini pumpa, če nam kej zmanjka, da ni dežja, da ni manj kot 8 stopinj, ker meni je mrazuser posted image  

Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
27.1.2008 20:21:38   
Pija76
Arneja punca moja ne počni nič na silo, ker se tako ne reši dobro. En mesec ni veliko! Premisli, pogovori se z dragim in se na koncu po tehtnem premisleku odloči. Ne z glavo čez zid prosim, ker 1 mesec ni veliko 4 meseci pa so ko moraš na nov postopek čakati! Jaz bom zate navijala februarja ali marca, meni je vseeno, ne skbi za navijačice user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
27.1.2008 20:34:08   
Anonimen
Čao Pija. Jst sem ok. Se fizično pripravljam na nove boje, tako da se tepem z kilami. Hodim na intenzivno aerobiko, z hrano se vikam. Saj veš kako je, ko začneš s postopkom gredo kile kar gor, pa jih zato moram zdaj mal spravit dol. Mater sem to dobr povedla user posted image

DaisyE, ti si za ožent. user posted image  user posted image

Arneja te čisto zastopim kaj preživljaš. Smo me tukaj in te bomo spodbujale za vsako malenkost.

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

TV.
пеперутка16

Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?

Ne gleda/je premajhen. (33%)

Do 30 min. (50%)

1 - 2 h. (17%)

Več kot 2 uri. (0%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!